imorgon är det fredag

Två bilder som jag tog imorse!

Imorgon är det äntligen fredag, den enda vardagen man är riktigt glad hela dagen för att det är helg. Idag valde jag att ha en enkel tröja men valde att "piffa upp" outfiten men en volang blus under. Nu ska jag snart äta middag, är superhungrig!

Kommentarer
Postat av: joanna-livet med Asperger symdrom

Hej! hörde du mig på P3 i går?
Tänkte bara tips om mitt program där jag berättade min historia om att leva med Aspergers syndrom och psykisk ohälsa utan att jag visste om det som bla innehåller mobbning som gick så långt så jag valde att avsluta mitt liv, ett mycket viktigt ämne!
Så om du missa det så tycker jag att du ska lyssna på det nu i efterhand här http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/197423?programid=3052 :)
Om du inte gillar sådana här kommentarer så ber jag om ursäkt vill bara sprida den viktiga information jag bär på:) kram Joanna

2013-05-23 @ 17:38:20
URL: http://domkallarmighannes.com
Postat av: Josefine

åh vilken fin blogg, verkligen! :)

2013-05-23 @ 19:13:46
URL: http://josefines.forme.se
Postat av: Anonym

Hej! Fick ett otrevligt s var från dig på instagram igår. Inte så kul. Jag skrev nått snällt och en fråga och du blev sur. Ja, det var första gången jag äns var inne på din instagram och skrev nått till dig. Kul första intryck....du har jusst förlorat en läsare. Men du är jättefin och så :) fortsätt med det du gör du är säkert jättebra.

2013-05-23 @ 20:04:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0