För ett år sedan.


Såhär såg det ut för exakt ett år sedan! Det är helt sjukt att snön inte kommit hit ännu, det står i vädret att det ska snöa lite grann nästa vecka men det står att det blir mycket regn också så det kanske försvinner på en gång? Nu har jag bannemig tröttnat på hösten, ge mig snö!

Julklappstips!

Mamma: Dom flesta mammorna är ju lite mysiga av sig! Så varför inte köpa något mysigt? Body lotion, flismorgonrock, pyamas. Annars gillar ju många att läsa, men rota lite bland hennes böcker först och kolla vad hon gillar.

Pappa:
Om du har en sportig pappa, då kan du köpa träningskläder eller vikter. Kläder, hudvårdsprodukter och hårprodukter uppskattas nog också! Kanske en kokbok? Killar borde stå mer i köket enligt mig!

Syskon: Du måste ju anpassa dig efter syskonets ålder och kön nu. Börjar med tjejer, smink och kläder brukar alltis uppskattas! När man är 10 eller under brukar man ha en idol. Köp en t-shirt med "idolen" på? Om du ska köpa till en äldre syster kan det vara svårt att hitta, men pressentkort gillar alla, men ta det i sista hand eftersom det är ganska opersonligt.. En ny mascara, ny väska, skor, annat smink kommer uppskattas! Till killar, små killar är det bara att köpa leksaker till. Alla småkillar älskar ju typ bilar osv.. Men till dom äldre, kanske man bara kan köpa en simpel tröja? Eller hygienprodukter, alla tjejer gillar snygga och fräscha killar!

Pojkvännen: Ska försöka komma på något här, tycker den här är ganska svår, haaha.
Den absolut bästa presenten är någon personligt! Kanske någon ram med en fin bild på er när ni pussas, eller bara allmänt fin bild! Annars finns det ju parfymer, hygienartiklar, andra smycken, kläder eller att du bjuder på middag och bio någon valfri kväll!

Flickvännen: Vet inte om det är någon kille som läser min blogg direkt? Men om er kille frågar va ni önskar er kan ní ju tipsa om det jag skriver här! Alltså tro mig, alla tjejer blir glad för allting. Men det allra bästa är nog personligt här också. Ett halsband med ditt namn eller med din första bokstav? Ännu bättre att beställ ett smyckeshjärta och be de rista in erat datum ni blev tillsammans eller era namn? Annars finns ju kläder, parfymer, skor, väskor alla standard grejer.


En av mina drömmar!


Sjunga bra och kunna spela instrument.
Har alltid tyckt det skulle vara jätte coolt att kunna sjunga riktigt bra och spela något instrument? Piano eller gitarr så man kan sjunga när man spelar. Men det verkar vara så jäkligt svårt enligt mig! Kommer aldrig ha tålamod nog att lära sig alla noter och allt sånt där!

Snöööö

Det står att det ska snöa nu! Hoppas hoppas hoppas


ego


Godmorgon!

Idag ska jag spela cup med 99orna. Det ska vara inomhus men konstgräs, så det kommer inte vara så kallt! Men det kommer vara nästan hela dagen så kommer inte blogga, sorry!


Nu drar vi!


@Amandas place



Är hos Amanda, nu håller vi på att kollar på en liten serie som heter "Elsas värld"  den tycker Amanda är jätte bra, hoppas jag också tycker det! Kanske berättar mer om den senare. Puss

Gossip Girl


Den här serien är så sjukt bra! Har börjat på säsong 2 nu, är helt kär i serien. Folk säger att den bara blir bättre och bättre för varje avsnitt, hitils har det varit så allafall! Ni alla borde kolla på serien, tips!

Wii

Äntligen..!


Subway mannen!

Sitter på Subway med Klara och Alice och äter mat. Så himla gott!! Senare ska jag vara med Amanda, vi ska kanske köpa lite julklappar? Hörs senare, puss


Godmorgon!

Nu ligger jag i sängen och försöker komma på vad jag ska ha på mig? Tror jag kommer ha stickad tröja, det är ju inte så varmt! Idag ska jag kolla på film med skolan sen slutar jag vid lunch, chill dag. Lägger in dagens outfit innan jag drar, puss


Mot match

 

Nu drar jag till bussen, ska till match mot Täby. Har en känsla att det kommer gå neråt, oj vad jag är posetiv!

"Jag älskar dig"


Ni kollar på oss och skrattar, för att vi är annorlunda
Vi kollar på er och skrattar , för ni är tråkiga precis som alla andra.


En månad kvar till julafton


Jag idag
Idag kom jag på att det är exakt en månad kvar till julafton, det är alltså den 24:e November. Längtar så sjukt mycket till första advent. Men nu får bannemig snön ta och komma!

bussen kommer om 15min


Träning nästa!

Musik


U2 and Mary J Blige - One

Gillar den här låten stark, den är lugn men ändå inte. Mary J Blige sjunger så sjukt bra så faller sjukt mycket för hennes röst. Lyssna på hur hon sätter ton på ton, gång på gång! Önskar jag kunde sjunga sådär bra, men det är ju bara att drömma. NEVER GONNA HAPPEND!


Söt Outfit


Det var en som ville veta min favorit outfit.
Har ingen riktigt favorit men den här är en av de!
Älskar verkligen den här outfiten, den är jätte söt tillsammans!
De höga jeansen gillar jag nästan bara till det linnet och linnet måste vara instoppat.


Desperate Housewives



Klockan 21.00 på kanal 5 är det Desperate Housewives, förra avsnittet gjorde ju så man blev helt galen. Slutade så man måste se mera! Så himla grymm serie. Nu är de ju jagade i skogen och märker att kroppen är uppgräven.. Spännande!

Oh herre


VARNING FÖR KÄNSLIGA TITTARE! Det här är när jag går i fyran/femman. Snacka om att man är störd ibland, såhär är jag ungefär när jag är med mina nära och kära. NJUT!

Vaccination - Thailand: CKECK!


Tog spruta i tag, för vi ska ju till Thailand i slutet av December. Det gjorde inte ont att ta den, bara lite efteråt eftersom dumma jag spände mig när hon drog ut den.. Men nu känner man sig extra taggad för resan. Thailand in my <3

Tråkig dag



Dagen idag har inte varit något märkvärdig, var kvar i skolan en halv timme. Plugga ordentligt på förmiddagen, hade det ganska chill efter lunch då.

Värsta chansen, inte värd att missa!


Det är så att för varje dag fram till julafton i December lottar hon ut priser. Allt möjligt, iphoneskal, plattång, Ziperall, ansiktsprodukter, kläder, biobiljetter, hårdvårdsprodukter, telefontillbehör, smycken, hudvårdsprodukter,voodolls, julformar, presentkort, godsaker och massa annat!

Det ända du behöver göra är att skriva att du är med, för att öka chansen skriv om det på facebook eller på din blogg. Passa på, bara 8 dagar kvar att anmäla dig skyndaaa.

Länk till inlägget : http://technodrog.blogg.se/2011/november/julkalender-2011-daglig-utlottning-1-24-dec.html?_tmp=26f6b2ccf553758cc66fc5c13fbd4f1ad4e0faa7

Dålig kvalité på dagens klädval.


Blus - Vero Moda
Linne - Ginatricot
Strumpbyxor - Lindex


Ny design



Som ni märker är det ny design, men den är lite halft tillfällig. För var så trött på den andra, men gjorde inte något speciel så gjorde den här. Blir nog någon ny när jag köper den nya kameran. puss

i wish..



Det här är lite av det jag önskar mig i år, behöver en ny väska och har bara haft svarta nästan så det vore snyggt med en brun väska. Har inga ljusa jeans, och det behöver man ju! Alla mina iphoneskal är typ sönder och vitt är snyggt. Har typ ingen mössa, och vill ha en lite finare i sånnafall. Ska ju till Thailand och då kommer jag vilja shoppa galet mycket, därför önskar jag mig thailändska pengar. Har aldrig haft ett bra läppglans, därför önskar jag mig ett lite bättre rosa läppglans. Lite snyggare tröja, alltid bra att ha. Vill ha en snyggare skinnjacka, blev kär i den ovanför lite varmare också! Sen behöver jag nya fotbollsskor, vi spelar ju bara på gräs och har grusskor.

Men det är ju jätte kul..


Blir så avundsjuk av alla som har förhållanden och de som skriver gulliga saker till varandra på facebook. Jag vill bara döö.. Folk lägger upp bilder när de pussas och skrattar, medans jag sitter framför tvn och äter godis. jag kommer dö forever alone..

3 par snygga skor

Warm lined midcut boot Ankle bootWarm lined midcut boot
De här tre skorna har jag velat ha sen i början av oktober! Ska önska mig de i julklapp eller när jag fyller år, de är så sjukt snygga enligt mig. Vad tycker ni?

Svar på en lång kommentar!

Hej!
Först vill jag bara säga att din blogg är grym!
Sen skulle jag vilja fråga dig en sak?
Jo, alla mina kompisar och jag är mode intresserade men min kompisar köper bara det senaste och det som alla andra har. Medans jag själv vill köpa lite annorlunda, ex.) en beige/vit blus, svarta kilklackar, röda byxor och rött läppstift. När jag visade vad för tröja jag ville köpa så skrattade de bara. Vad skulle du göra om du var i min situation? tacksam för svar i bloggen!
Kram på dig

Svar: Först och främst, tack så mycket!
Sen tycker jag att du bara ska strunta i vad de säger, för mode är inte något alla andra har utan något man tycker själv är snyggt! Och outfiten du beskrev var riktigt snygg tycker jag. Men lyssna absolut inte på de, även om de kanske är jätte snälla annars verkar de som stora idioter när det gäller detta! Kör ditt race, tycker det är coolt med folk som gör det.
Hoppas detta hjälpte lite grann iallafall.
Kram på dig också!



Blir jätte glad när folk kommenterar och skriver sånna här frågor, det är sånt här som får mig att blogga. Börja kommentera och det blir alltid grym uppdatering!


Svaret!

Svaret vad ju Skyview!
Och Rebecka Sollbe svarade rätt och först, så hon vinner en länkning!

Http://rebeckasollbe.blogg.se/
checka in bloggen, hon har en sån kamera jag ska köpa. Så det är fina bilder med bra uppdatering på hennes blogg!


3 bilder från dagen


Vi var och åkte Skyview, det var väldigt bra utsikt. Men skulle tipsa om att åka vid 15-16 för då är det ju solnedgång, alltså finare bilder. Min kamera är inte så grym som ni märker, men ska ju köpa en ny vid jul.

Mot Globen!


Nu ska jag och familjen till Globen, gissa vad vi ska göra där? Den som gissar rätt får en länkning! Det blir när jag kommer hem, där ovanför ser ni hur jag ser ut idag. Pusss

Tränat!

Var ute och sprang i en halv timme för en stund sen, invigde de nya joggning skorna!


Nya skor!

Har köpt nya inomhus fotbollskor och nya joggingskor! Nu ska man bannemig börja träna.


Breaking Dawn om 1 1/2 timme <3



Nu drar jag till bussen som går mot stan, puss

Rubrikbrist

Hej, just nu är jag i skolan. Ska snart ha lektion, men har rast just nu. Eftersöka ha kökstjänst idag med några i klassen, så kommer sluta tidigare! Men efter skolan ska jag till Pappas jobb en sista gång för jultidningsförsäljning. Kommer typ vara där till 3 eller något? Sen ska jag hem, sen vid fem ska jag och Klara åka och se Breaking Dawn. Whoa..!
Nu sk jag ha lektion, bjuder på en bild också! Puss


godmorgon!


Dagens outfit
Godmorgon allesammans, äter min frukost just nu. Ska åka tidigt till skolan, för ska hämta grejer hos Klara innan. Så min buss går om 14min, så jag har lite brottom.. Vi hörs under dagen, puss!

Instagram



Det är en sjukt bra app som jag måste tipsa om igen! Den är jag inne på varje dag, minst 10 gånger om dagen. Man kan lägga upp bilder, sen kan man redigera de också. Sen kan man följa varandra, så det kommer upp på "nytt" , annars kan man söka på alla ändå! Jag heter Alicehedenstedt follow me <3

Falun <3


Längtar seriöst sjuukt mycket till Falun, få åka bort från skolan. Även om vi sjuor är mobbade och bara får åka dit i 3 dagar istället för 5 så längtar jag ändå! Vi ska åka på våren tror jag? Hör ovan ser ni en bild (som är enormt töntig) från sist vi var där.


@skolan

Nu sitter jag och har rast och snackar lite skit. Snart har jag lektion, alltså kommer jag dö snart! Önska mig lyckatill, vi hörs under dagen.


dagens


gammal bild men, såhär ser jag ut idag!


Bokat Breaking Dawn, check!

  
Nu är det bokat! På fredag ska jag och Klara kolla Breaking Dawn på Saga klockan 18.30. Är sjukt spidad, kommer bli helt gaalen snart! Min syrra såg den nyss och hon sa att den verkligen var bra! Hoppas på det också då.

Har jag förändrats?


Har jag förändrats sen förra året?
Många tycker jag förändras under året som gått, vad tycker ni? Bilden som är ovan, den är tagen för nästan exakt ett år sedan. Lämna erat svar i kommentarsfältet tack!


Mallorca 2011



Två stycken låtar


@Amanda's place



Nu är jag hos Amanda och snart ska vi åka hem till mig. Nu har vi fotat och fikat, tar en buss om en halv timme typ? Nu ska jag ta och lugna ner Amanda för hon står och skriker..

Alltid 100 med dig <3


Musik


Adele - Set Fire to the Rain


Jag erkänner 5, sen får ni fråga om mer.


Jag ropar alltid när jag kommer hem eller går, även om jag vet att ingen är hemma..
Varje gång jag står på fotbollsplanen och domaren blåser för avspark, då blir jag alltid kissnödig som fan!
Jag bränner pengar väääldigt lätt, helt plötsligt är alla pengar i plånboken borta(?)
Jag redigerar nästan ALDRIG mina bilder med ljus och bildstyrka och sånt, för jag är sämst på det!
Jag vill färga ögonfransarna, så mina blir mörka. Tror jag jag ska göra det innan Thailand!


Ego bilder.


Outfit för idag!



Såhär ser jag ut idag!
Stickad tröja - H&M
Linne - H&M
Tights - H&M


..


Blue eyes never lies.


Resultat av klippningen igår


~ Nyklippt ~
Även om det känns lite kort är jag ändå nöjd! Klippte så jag fick mittbena snyggt, men kan ändå ha snebena. Vad tycker ni? snyggt?


En person jag saknar:


Det var längesen vi var med varandra, saknar dig <3

Äntligen är del 2 här...


DEL 1 ^


DEL 2: 

random rubrik


Idag har jag shoppat som sagt, var med Leah. Det var kul, för det var ganska längesen. Imorgon ska jag försöka klippa mig, om någon frisörsalong är öppen. Kommer säkert bli för kort, kommer bli pissed of imorgon alltså. Hoppas ni kommer ha det toppen, och har haft det idag. puss på er!

shoppat idag!


Stickad tröja - 99:-
Svart o vitt linne - 49:-/styck
Örhängen - 12:-
Puder - 50:-
bh:ar 2pack - 149:-
3 par trosor - 100kr


Nu drar vi till stan


bild från i somras, vi driver.

Igår



Kvällen igår var hur mysig som helst, vi gick ut bus eller godis. Sen kollade vi på två filmer, sen satt vi bara och snackade. Det blev fullt av skratt och mys!

Pictures in black and white


RSS 2.0