Pratar med Amanda





Sitter och pratar med min älskade Amanda i telefon.
Kvällen har varit jätte mysig, Nora hade restaurang för mig och Anton. Sen så kollade vi på filmen Trassel, och åt popcorn. Sen har jag pratat med Amanda i en timme, snackat om exakt allting. Sjukt skönt att kunna prata ut med någon. Ska lägga mig tidigt ikväll, för jag har match imorgon!

weheartit


Nu känns det som att sommaren är över, vilket pissväder..
 

T.G.I.F

Idag plattade jag håret, första gången på hela veckan och när jag går ner så ser jag att det regnar. Så mitt hår blev lockigt på en gång. Fick ganska mycket gjort idag, blev klar med en uppgift jag har fassnat på jätte länge. Ikväll är det träning, men jag vet inte om jag ska gå eller inte p.g.a. vädret. Får se senare.

Mobilblogg

Är så himla trött, orkar inte vara vaken längre. Har inte varit på humör idag, p.g.a. några grejer. Vi hade t.ex. Prov idag och vi hade jätte kort tid på oss. Men jag blev nöjd med provet, så jag kommer bli jätte sur om jag får dåligt betyg.. Uppdateringen imorgon blir bättre, promise!


Sunset




Pretty little liars


Två bilder från förra veckan!
Jag har precis sett senaste avsnittet av säsong 3 av pretty little liars! Det var så himla bra, grät jätte mycket haha. Jag tipsar verkligen om att se den serien, det är av det bästa jag har sett.

Wanted


14.12

Idag var vi i någon park med skolan, körde någon lek. Hur tråkigt som helst, men men. Idag fyllde min kompis Klara år så då sjöng vi för henne och alla grattade henne! Har inte så mycket att säga från idag. Ikväll ska jag plugga in för provet vi har imorgon, men jag bjuder på en bild från idag allafall!


Videoinlägg!

Nu har jag äntligen lyckats klippa ihop videoinlägget, hoppas det blev bra! Kvalitén blev inte så bra som jag hoppades, men men. Om ni har några andra idéer så är det bara att kommentera! Puss på er

Dagens outfit



Videoinlägg?

Det var några som ville att jag skulle göra ett videoinlägg, men jag visste inte riktigt vad jag skulle säga/göra. Så kom några med tips t.ex.) "Visa hur du sminkar dig?" "Visa ditt rum eller din garderob?" eller "Visa dina favoritplagg." Och då frågar jag er alla, vill ni att jag gör ett videoinlägg och gör detta?


Vill tillbaka..

Blandade bilder från Kreta och Thailand

Uppdatering!

Jag för några minuter sen.
Idag var första skoldagen och jag fick mer gjort än vad jag trodde. Blev klar med spanskan för hela veckan. Sen hann jag fixa steg i varje ämnen och lite annat. Idag ska jag plugga lite, har inte tid att träffa någon idag. Så jag kan lägga ner lite tid på bloggen!

Bloggtips!

En tjej som går andra året i gymnasiet, några vet nog vem det är. Hon skriver om sin vardag, och lägger upp mycket bilder. Hon har bra uppdatering, så kolla in---> http://www.nattstad.se/sarahcarlsten 
 

Before I die

Jag har en lång lista på min dator och det här är ca en tredje del av den. Jag tänkte faktiskt skriva ut den och kryssa över grejerna, när jag har gjort de. Så ska jag spara lista, tills jag blir gammal.

22.27

Några bilder från kvällen!
Har haft det jätte mysigt hos Amanda ikväll, och det kommer fortsätta. För nu ska vi äta godis och kanske sätta på en film? Eller något liknande. Snacka om att hon har de lyxigt, en spatunna på hennes trädgård. Så vi har varit där i lite mindre än en timme. Uppdaterar imorgon, när jag kommer hem. Hoppas ni alla får/haft en bra lördag, puss!

Gamla Stan/Hammarby sjöstad


2012-08-24

Några bilder på mig från idag!
Idag har jag som sagt pluggat en hel del, men senare så kollade jag på Gossip Girl. Och när det började bli kväll så gick vi bort till våra grannar och åt middag. Och där var typ alla närmsta grannar också, och det är alla Nora's dagiskompisar också. De är så himla söta, allihopa!
 

Q&A

Kan du inte göra ett videoinlägg?
Det skulle jag kunna göra, men jag vet inte riktigt vad jag ska säga? Känns så tråkigt och säga ”Hejhej idag var jag i skolan blablabla..” I sånna fall får ni komma på någonting jag ska göra i videoinlägget!
 
Gud vad fin design, hur har du gjort den?
Tack! Jag använder ett program som heter Gimp, det är gratis att ladda ner.
 
Vad har du för kamera?
Jag använder en kamera som heter Canon eos 1100d.
 
Vart är de blommiga shortsen som är på din header?
Tyvärr så är just den bilden från weheartit.. sorry!
 
Har Klara blogg? Hur lärde ni känna varandra?
Hon har tyvärr ingen blogg. Vi lärde känna varandra genom skolan, vi går i samma klass. Det var någon gång
i sexan när vi skulle möta deras lag i fotbollen så då började vi väl snacka lite mera.
 
Varför har ni hemstudiedagar nu i början av terminen??
För att vi har utvecklingssamtal under tiden, för på våra utvecklingssamtal planerar vi terminen. Och för
att de ska hinna med alla innan skolan börjar ordentligt så har de bestämt att det ska vara hemstudiedagar.
 

 


Hemstudiedag två dagar i rad.

Igår var jag och pluggade med Klara, först var vi på Waynes Coffee i stan sen åkte vi till Medborgaplatsens bibliotek. Vi fick en hel de gjort, det var jätte mysigt. Idag har jag också pluggat, är klar med alla uppgifterna nu. Men jag ska fortfarande repetera glosor och oregelbundna verb. På något sätt är det skönt att skolan har börjat men det är klart man föredrar lov före skolan!

Berkännelser

När jag väntar på bussen så sätter jag mig alltid i mitten av bänken..
Jag älskar Pretty little liars och Gossip Girl.
Jag tar typ 30 bilder och sen sparar jag ungefär 1-5 på mobilen.
Jag läser typ bara de bloggar som jag känner.
Jag vill inte börja skolan igen, insåg det när jag var där idag.
Jag är typ allergisk mot jordnötter och morötter.
She's the man är min favoritfilm, sett den tretton gånger för att vara exakt.
Det är som att jag är kär i nutella, älskar det så mycket!

Upprop 12.00

Idag var det upprop, skönt att få träffa alla i klassen och min gulliga lärare. Vi fick uppgifter vi skulle göra imorgon och på fredag, för då har vi hemstudiedagar. Klockan 16.40 så har jag utvecklingsamtal, så jag ska åka om en halv timme ungefär. Och ikväll så får vi lite gäster över så vi ska grilla lite god mat. Uppdatering kommer senare ikväll. Puss och kram på er!

Facelook

Idag ska vi ha upprop i skolan, kommer nog vara där i en timme eller mindre. Sådär^ ser jag ut idag allafall, det gick inte bra att fota outfiten men jag har på mig ett par hollister jeans till tröjan. Puss

10/6 - 21/8

Gjorde ett litet collage med bilder från sommarlovet. Det här sommarlovet har gått så sjukt snabbt och har inte hunnit med allting jag har velat. Har velat vara med mera med mina kompisar, har varit borta ganska mycket. Fast det har ju varit kul också! De där två veckorna på Kreta var bäst, eftersom vädret inte varit på topp hela tiden här hemma. Sen var det sjukt kul på fotbollscupen, och veckan på Åland. Och dagarna jag har varit med kompisar hemma. Hoppas vädret blir bättre nästa år, nu säger jag tack och hejdå sommaren 2012.

Dagens låt

Jennifer Lopez - Goin' In ft. Flo Rida

12.58

Jag för några minuter sen.
Idag ska jag gå till doktorn, de ska bara kolla en grej så det går fort. Senare ska jag hämta min plutt på dagis, saknar henne redan. Och ikväll blir det nog träning så jag uppdaterar antingen vid tio ikväll eller imorgon. Juste, kolla in min kompis blogg. Hon har precis startat den så gå in och kommentera och gör henne glad! Liv Hök 

Shitilove


Down to the ground

 
Två bilder från när Liv och jag fotade lite idag. Blev hur nöjd som helst med klippningen, jätte fräscht och lagom mycket! Snart ska jag kolla på en film som heter She's the man, för trettonde gången. Men den blir bara roligare och roligare.

Klippa mig

Idag är planerna att åka och klippa sig med Liv. Sen kommer ni få resultat bild och innan. Hoppas jag blir nöjd nu, jag brukar aldrig bli nöjd, men nu ska jag inte klippa så mycket så det blir nog bra. Bloggar igen när jag kommer hem! 

Lol-sotrue.com


Bara för att jag har så jävla roligt..

 
Några av bilderna jag tog precis, som ni ser har jag haft väldigt roligt. Och för er som undrar så höll jag på att tappa solglasögon så jag var så duktig att fånga de, haha. Idag har jag städat och fixat iordning väldigt mycket i mitt rum. Det är så skönt när saker är iordning, hatar när jag inte hittar mina grejer för då river jag bara ut allting typ. Men snart tänkte jag sätta på en film eller något. Imorgon kanske jag ska klippa mig med Liv, puss!

Wanted


Godmorgon!

Åh herregud vad jag avskyr blogg.se´s bildkvalité.
Började inlägget med tre gamla bilder på mig från mitten av sommaren, för jag har inga andra bilder att bjuda på just nu. Idag ska jag till Pappa så jag ska väl börja packa snart, det är inte så mycket som ska med men ändå. Vi kanske skulle gå på bio, men vi får se.. Puss!
 

Pretty little liars

 
Måste verkligen tipsa om denna grymma serie! Den är så sjukt bra att man kan inte låta bli att kolla på nästa avsnitt. Det händer verkligen saker hela tiden! Och det gillar jag verkligen, så man inte tröttnar. Handlar om en fem stycken tjejer och en av de försvinner, ett år senare hittas hennes kropp. Och de andra fyra tjejerna börjar få massor av sms av någon som kallar sig "A." Tjejerna berättar inte speciellt mycket för polisen och de börjar de bli misstänkta för saker de inte gjort. En riktig tjej serie som är värd att se!
 

2012-08-18

En bild på mig från Kreta när vi var på stranden Elafonissi. Gud vad sommarlovet har gått snabbt, och det har varit så himla dåligt väder här hemma (om man räknar ihop hela sommaren.) Det har varit så molnigt sen har det ju regnat också. Visst det har varit runt 20 grader, men vart har solen varit? Och nästa vecka börjar skolan, usch är inte alls taggad.

Kvällsdopp vid Långsjön!

 
Igår så hade jag träning och efter så bestämde jag och Amanda att vi skulle åka och bada vid Långsjön, super mysigt. Det var faktiskt jätte varmt i vattnet, men det tog såklart lång tid för mig att doppa mig. Sen sov Amanda hos mig och vi åt mackor och mjölk med flingor vid elva-tolv. Super härlig kväll!

Dagens outfit

Såhär ser jat ut idag, ska vara med Amanda i stan. Vi ska till ung också och kolla hur det är där och kanske träffa lite folk. Haha ung är så jävla töntigt, men men. Förlåt för bildkvalitén, men som ni ser så har jag min gamla kamera som inte är lika bra som min systemkamera! Ska försöka fota lite idag, så det kommer nog bilder sen ikväll? Puss och kram


Berkännelser

Jag har börjat vara gladare, kändes som att jag var så sur förut..
Jag tycker att Hollister är så överskattat
Det känns som att mitt hår blir slitet jätte snabbt.
.Jag skriver dagbok, Det är jätte skönt att kunna skriva av sig.
Jag uppdaterar mycket på instagram, så kolla in @hedenstedt.
Jag lyssnar väldigt mycket på veronica maggio.
Jag har kollat på She's the man fler än 10 gånger den här sommaren.
Och det är min favorit film, tipsar verkligen att se den!
Jag har aldrig färgat/tonat mitt hår, trivs med min blonda färg.
 
 

15.07

 
Förlåt för lite halv suddiga bilder, men jag orkade inte anstränga mig och hade lite bråttom. Snart ska jag åka till stan med mamma och Nora. Nora ska möta Oskar där och de ska på cirkus och vi ska möta Anton och Andrea där så ska vi spela minigolf. Bloggar ikväll, puss!

Music

Den här låten är med i filmen 'Lol' och jag var bara tvungen att leta reda på den, för den är verkligen sjukt bra.

The typical jag

 
Har alltid haft något emot alla de här "the typical solsidan" "the typical solsidan" o.s.v.. Det har blivit så tjatigt enligt mig, men här är några bilder som verkligen är sanna! 

Svar på kommentarer!

Jag kollar också på pretty little liars. Vilken sesong  är du på :)
Svar: Jag är på nu på säsong tre, avsnitt tio!
 
Kan du inte börja med dagens outfit och sånt igen? :)
Svar: Jo visst kan jag det, men det blir nog mer av det när skolan börjar. För nu på sommarlovet byter jag oftast kläder flera gånger per dag, haha.
 
Vart lagade du din mobil, hur lång tid tog det och hur mycket kostade det? haha<3
Svar: Jag lagade på något "turkställe" på södermalm som heter Mobidrive. Det tog en halvtimme-timme men då var det inte någon kö. De hade någon slags rea så det kostade 499kr för framsida på IPhone 4/4S sen kostar det bara 199kr för IPhone 3 och 149kr för baksidan tror jag. Men det blev jätte bra!
 
Hur gick den sönder hehe? Btw skit söta bilder <3
Svar: Jag hade den på utsidan av kamera väskan och sen dansade jag och mina kompisar på gatan, vi lekte typ att vi kunde shuffla och sen satt mobilen inte i ordentligt så då ramlade den ner på gatan..
 
Vart är skjortan ifrån?
Svar: Den är från h&m.
 
Tycker att det är väldigt dåligt med kommentarer och det är ganska tråkigt tycker jag. När det är mer kommentarer så är det mycket roligare att uppdatera, det vet ni som själv bloggar!

Justgirlythings


Är så himla glad lalalala..

 Är så himla glad, lagade min telefon idag! Har sprickor över hela skärmen det lossnade t.o.m massor av bitar.. Sen har det varit sjukt bra väder idag, så då blir man ju ännu gladare!

New in/Hollister

 
 

Världens gulligaste hund!

Såg den här hunden i filmen "the proposal" och var tvungen att kolla upp vad rasen heter. En samojed, vill ha en liten lurvig hund! Så himla gullig, blev helt kär i den.. Vill ha en sån när jag blir vuxen, om det går(?)

Autumn

Nästa månad är det ju redan September och då räknas det väl som höst ändå? Jag har redan plockat undan lite sommarkläder, sorligt. Men det har verkligen varit dåligt väder den här sommaren om man jämnför med förra sommaren. Det är synd att den nästan är över, för allting är roligare på sommaren!
 

Godmorgon!

Två bilder på mig från Kreta, gud vad jag saknar!
Idag har jag inte några planer, ska hämta ut ett paket och ett brev till Mamma på posten snart. Men först ska jag till Pappa och hämta mitt ID-kord. Och om det fortsätter att vara soligt ute kommer jag väl jobba på brännan? Jag kommer allafall uppdatera under dagen!

Solnedgång


Bilder från fotbollscupen!


Lite roliga bilder!


Stan med Amanda!

 
Nu är jag hos Amanda, hon håller på att välja kläder.. Snart ska vi åka till stan, kolla lite i affärer och fika lite? Amanda ska ta med sin kamera, så det blir bilder senare!

Med Emily!

 
Idag var jag med Emily, vi slappade hela dagen. Kollade på en fim och Solsidan säsong 2! Så himla rolig serie, verkligen. Sen så fotade vi ganska mycket med våra mobiler som ni märker ovanför. Det var jätte roligt allafall!

Åttondeaugustitvåtusentolv

 
Hade lite tråkigt så började fota lite grejer här hemma, bilderna är tagna med min mobil. Fast de blev faktiskt bra för att vara tagna med en mobilkamera! Om lite mer än en timme så får vi några gäster, vi kommer visa huset, äta god mat och prata lite. Puss

Summer collage

 
Några bilder jag slängde ihop i ett collage från weheartit. Kom precis på att snart kommer ju hösten komma och då kom jag på hur mycket jag kommer att sakna sommaren. Att kunna gå i korta shorts att behöva ha solglasögon så man inte blir bländad av solen. Äta glass, fota m.m. Allting blir så mycket roligare på sommaren än de andra årstiderna! Och snart börjar ju skolan, usch.

2012-08-07

De två bilderna är från idag! I morse åkte jag och min Pappa till Farsta Centrum och köpte lite ute grejer sen åt vi lite lunch på Burger King. På vägen hem så åkte vi till Jysk och Köpte lite utemöbler och några korgar till hallen. Sen har jag kollat på Pretty little liars, sjukt bra serie verkligen!


Home, sweet home!

Min dator är hos mamma så jag kan inte ladda över bilderna från kameran. Men här är ett collage med lite mobilbilder så länge!


Snart åker jag!


Q&A

Tänkte svara på lite frågor innan jag åker!
 
Helt galet vad snyggt hus!Jag bor jätte nära där. hur många sovrum har ni?- vi vill egentligen flytta men vi är 6 personer så det är lite svårt med att hitta fina hus med tanke på att vi är ganska många..  Jag går i samma klass som carro och celine btw :)  Kram!            
Svar: Tack så mycket! Vi har tre sovrum och det finns ett litet sovrum som vi har som tvrum också.
 
Hur lång är du?
Jag är 168.5 cm tror jag.
 
Hur mycket väger du?
 Runt 50kg.
 
Vart är halsdukarna ifrån? Älskar när du gör klädcollage!
De är från Ginatricot och kostar 129:- I think. Åh vad bra, då ska jag fortsätta med det!
 
Jag skriver också dagbok, håller med. Gjort det i ett år ungefär! Vad brukar du skriva om? :)
Det är privat.
 
 

Torsdag

Idag åker jag till Skara med fotbollslaget, jag kommer tillbaka på söndag kväll. Vi åker vid två tiden så jag kommer uppdatera lite innan jag åker. På bilden ser ni hur jag ser ut idag allafall!

Kära dagbok..

Ni tjejer som ser det här, skriv dagbok. Det är så himla skönt att kunna skriva av sig, eftersom man kanske inte vill skriva allting öppet eller visa för folk. Antingen kan man bara skriva vad man gjorde idag, eller massor av hemligtheter man inte kan berätta för någon. Jag skrev dagbok förra året ganska mycket, sen har jag skrivit lite från och till. Men för en vecka sen (ungefär) så började jag skriva igen i en helt ny dagbok. Tipsar om det!


1 Augusti 2012

Hejsan! Här ovanför ser ni två bilder och de är från förra veckan, för jag fastnade verkligen inte på bild idag. Idag var jag hos Pappa och hämtade massor av grejer till cupen imorgon. Och sen visade jag huset för min lillasyster och då var vi två där lite. Sen har jag packat massor, sen vid halv fem så kom Amanda och hämtade en luftmadrass hon skulle få låna av snälla mig.


Höst kollektionen!

Vad tycker ni om höst kollektionen? Jag älskar den verkligen, skönt med stickade tröjor och halsduk. Men det är klart jag föredrar sommaren före hösten. Men som tur har vi både och! Det här är vad jag ska satsa på att köpa till hösten.

Tips på åtta filmer!

-My best friend´s girl
-Life as we know it
-The proposal
-Hur man blir av med en kille på tio dagar
-The ugly truth
-Lol
Friends with benefits
She´s the man

RSS 2.0