Berkännelser

-Jag bränner pengar väääldigt lätt, helt plötsligt är alla pengar i plånboken borta(?)
-Jag har bara varit kär en gång i mitt liv.
-Låser ALLTID dörren till badrummet, oavsett!
-Jag har sett "jag saknar dig" på bio två gånger, vill se den igen.
-Jag älskar fotboll, skulle inte kunna leva utan det just nu!
-Jag redigerar nästan ALDRIG mina bilder med ljus och bildstyrka och sånt, för jag är sämst på det!
-Jag ropar alltid när jag kommer hem eller går, även om jag vet att ingen är hemma..
-Varje gång jag står på fotbollsplanen och domaren blåser för avspark, då blir jag alltid kissnödig som fan!
-Jag älskar disney channel, grymmaste kanalen!
-Jag har bara haft ett riktigt förhållande
-Jag vill färga ögonfransarna, så mina blir mörka.

Hett från Hollister


Today's


Vinn en alldeles egen goodiebad!


KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL TÄVLINGEN!
Här har ni ju värsta chansen att vinna en egen goodiebag, den avslutas 5e februari så pass på!


Tips på en sida!


http://fyndig.se/ http://fyndig.se/ http://fyndig.se/
Det finns jätte många billiga iphoneskal och lite annat. Riktigt snygga för fyran, även för trean! Checka in sidan för er som har en iphone. Det finns detsutom massa tillbehör också, plus på det!

Old is gold <3


Vissa stunder kan man inte glömma, bra som dåliga. Men det måste finnas dåliga för att det ska finnas bra ♥


Woho, äntligen klar!



Som ni ser, jag har äntligen gjort en ny design! Blev väldigt nöjd, för jag ville inte ha någon jätte komplicerad header så.. Men har suttit i flera timmar och fixat med den, om ni inte ser den? Klicka på uppdatera, brevid adressfältet eller på F5! Vad tycker ni om den? Kram

Länkbyte #2



1. http://alicebago.blogg.se/ En tjej som bloggar om mode, sin vardag, musik lite tips och sånt. Checka in bloggen!


2. http://photoofourlifes.blogg.se/ Två tjejer som driver en liten fotoblogg, de lägger upp väldigt mycket bilder. Men bloggar också om annat t.e.x. tips, sin vardag.. Värd att kolla!

Lite bilder på mig och Amanda



Här var lite gamla och nya bilder på mig och Amanda, fich faktiskt en kommentar om att lägga upp lite bilder på oss. So here you go! :)

Wondering why we bother with love, if it never lasts


Taylor Swift - Mine


Grymt snyggt från Ginatricot


Dagen med min lillasyster


Idag har jag varit mycket med min lillasyster, har varit och åkt pulka i ca en timme, lekt lite och hjälpte henne att bada. Haha nu håller hon på att bygga en robbot, undra hur den kommer se ut? Ikväll kommer mina halvkusiner, de är lika gamla som mig och Andrea. Så det kommer blir kul, de har en liten kille som är ett år yngre än Nora och de leker jätte bra. Det blir inte så bra uppdatering ikväll, puss

Snygga vårjackor


Jag kommer lungt köpa skinnjacka och jeansjacka, men jag är faktiskt sugen att köpa en "vårjacka" som t.e.x. den längst till vänster? Tycker det är faktiskt riktigt snyggt, det är ju kul med många jackor också.

Come and put your name on it.


Idag var det idrott och lite annat i skolan. Sen så tog jag bussen hem och då mötte jag Celine och Carro, de skulle till några ställen sen bestämde de sig för att åka till donken. Ikväll har jag inga planer, ska nog bara ta det lugnt och kolla på film. Ska nog gå och köpa lite gott att äta senare också. Puss på er


Godnatt pussen!


Säger godnatt tidigt idag, för kommer inte blogga mera ikväll. Men vi hörs förmodligen imorgon, nu drar jag till träningen. Puss!

What doesn't kill you make you stronger



Såhär såg jag ut idag, en tröja från Gina och hade ett par vanliga jeans till det. Var faktiskt osminkad, ingen maskara. Det var verkligen hur skönt som helst! Om en halvtimme har jag träning, ska åka om 20min så ska börja fixa det sista nu! pusss på er alla <3

Snygga Hollister grejer!



Här är tre sjuukt snygga grejer från rean på Hollister, ska nog ta och köpa mig någonting innan rean slutar! Funderar på att köpa jackan tills nu och nästa vinter(?) Och sen någon blus, ville köpa en tjocktröja först men seriöst ALLA I HELA SVERIGE har ju Hollister tjocktröja.. Känns väldigt onödigt att köpa det då, och tråkigt!


"Vackra ögon, vackert hår. Där går tjejen ni aldrig får. Hon är tjejen dold av spackel. Magen indragen, ryggen sträckt vem fan kom på på ordet perfekt?"

  

Falun 2010



Herregud, nu är det mera än ett år sedan jag var i Falun med skolan. Saknar det verkligen, vi ska dit i Maj men vill verkligen dit tidigare när det är snö. Det var så himla kul, alla var vänner med alla kändes det som. R.I.P

Alla kunskapsskolor åker till Falun och har bild och form, Träslöjd/syslöjd, No-lab och Hemkunskap. Och då är man där i 5 dagar och sover där, jätte mysigt!

Våga bjuda och var dig själv



Alltså nu bjuder jag verkligen på mig själv, men de som verkligen känner mig håller nog med mig nu! De här bilderna är så typiskt mig att man döör, det är verkligen så jag är varje dag. Haha och det värsta är ju att jag är oftast värre.. Och låten är verkligen sann, säger hela tiden "I talk to my self, what the fuck?" Asså herregud..

Slinga håret blont.


Haha nej, jag har inte slingat håret. Men hjälpte nyss min syrra, och vi ska vänta i tjugo minuter till på resultatet. Hoppas att det blir jätte bra, för hon passar jätte bra i det, senast hon slingade var i september. Men när mitt hår blir lite mera råttfärgat, då kommer jag förmodligen slinga mitt hår blondare också! Blev också sugen att slinga håret, att licksom göra någon förändring vore ju lite smått kul ändå?

They call it ego.


Right now


Satte precis på mig myskläder och satte på film, har pluggat sen klockan fyra också. Ikväll ska jag bara mysa och plugga, kommer att ha det bara helt luungt! Har nästan kollat klart på Säsong 4 av Gossip Girl, ska kolla på sista avsnittet nu. Puss på er!

Sänker volymen oh låter alla sjunga med.

Nu ska jag ta och sova, är faktiskt Heelt slut tyvärr..puss!


Bikinisar


Längtar sjuukt mycket till sommaren, med nya bikinis och vAra ute sent, grilla, bada och allt mysigt. Jag kommer köpa den blåa!..

Fina skjortor och blusar från Bikbok och H&M


De tre översta är från Bikbok och de tre nedersta är från h&m. h&m är ju lite billigare än bikbok, men det finns ju ibland grejer som inte finns liknande på h&m som på bikbok. Tycker att blusen längst ner till höger från h&m är superduper söt och kommer nog få tillbringa lite tid i min garderob.

Vänner förändras inte, du lär bara känna de bättre.


Idag jobbade jag kvar i skolan en timme, sen har jag bara kollat på Gossip Girl och pluggat. Gjorde en smothie till mellanmål också, och den var riktigt god! Snart ska jag äta lite middag, det börjar kurra i magen. Puss

@Mot bussen


Såhär ser jag ut idag, nu ska jag springa till bussen. Puss!


Where have you been

Såhär ser jag ut idag:


Brunett?


Lite dålig bildkvalité när man sparade men...
Men när jag kollade såhär, tycker jag inte att jag passar så jätte bra i brunt hår. Men det fanns inga fina bruna färger, tycker ni jag passar i brunt hår?

Vänner kommer och går, men bara de äkta består.





Först på fredagen var ju som sagt Amanda hemma hos mig, och var hos Karro igår.

You Da One'


När jag gick hem från Karro så fotade jag lite halvfina bilder på vägen. Gud vad kul ändå att det blev lite snö i år, men man kommer ju bli mulad i skolan. Fuuck, men det är bara av alla töntiga killar som man blir det. Haha, jag kommer hålla mig på lååångt avstånd från killarna utomhus. Men tänkte lägga up lite bilder från helgen nu. Puss på er!

På bussen!

Herregud vad mycket det har snöat inatt/igår/idag. Det är ju helt sjukt, kunde det inte vara såhär vid jul och advent? Aja det är mysigt med snö, så ska inte klaga nu. Är hemma om 20min ungefär, bjuder på en bild också! Puss


Hos Karro med Elin

Hitils har vi snackat, skrattat, ätit och snart ska vi kolla på film. Försöker att vända tillbaka på dygnet helt! Men jag uppdaterar med bilder och sånt imorgon när jag kommer hem :)

Inköpt idag

Köpte en blus från Ginatricot för 50kr, en vanlig vit tröja för 129kr från Ginatricot och en bh från H&M.

Mot stan


Hej, nu är jag hos Karro och snart ska vi gå till bussen och möta Elin där, stackars oss. Men sen ska Elin och jag sova hos Karro, men jag bloggar mera när vi kommer hem från stan. Puss på er!

Det är kö från gatan upp till hallen


Bild från i söndags, inga kommentarer.
Idag har jag på mig den tröjan, hinner inte ta någon bättre bild men det kommer nog ikväll. Idag ska jag till stan med några kompisar, sen ska jag sova hos Karro. Vi ska äta lunch och kolla lite i affärer idag, tar med mig kameran så det blir bilder senare. Men vi hörs förmodligen ikväll hos Karro, med lite uppdatering och kanske lite smakprov på några bilder(?) Pusss

T.G.I.F


Favorit i repris <3


Godmorgon.!


Igår hade jag ju träning och jag är nu helt förlamad i min stortå, nageln kommer säkert ramla av OCH tån! Det göör ont som in i helvete, kan inte gå normalt utan tjock sko/socka. Men idag har jag också träning, fast halv sju. Så hinner blogga innan, för har inga planer idag efter skolan. Pusssss

Länkbyte x2


1. Http://isaloll.blogg.se/


2. Http://josefinoella.blogg.se/


Woohoo


Stannade kvar i skolan och snackade med Elin till klockan kvart i fyra ungefär. Sen så kommer jag hem och ser att jag fått jätte mycket kommentarer, woho! Blev jättejätte glad, hoppas det fortsätter! Men nu drar jag till min träning och bussen kommer om 10min. Puss

Godmorgon!


Godmorgon på er sötnosar! Legat vaken sedan klockan fem, har typ inte gjort någonting i en och en halv timme. Men idag efter skolan har jag träning som jag ska åka till lite innan fem. Men kanske lägger in något inlägg när jag kommer hem. Puss

Måste köpa i vår!


Bildbrist

  

Idag så jobbade jag kvar i skolan en timme, sen så följde Karro med mig hem. Vi kollade på The O.C och sen pluggade vi lite grann. Ska plugga mera ikväll, men ska uppdatera först och sånt. Det var väldigt längesen, bara jag och Karro gjorde någonting efter skolan. Så det var kul tycker jag!


Hejhej jag är trött chey


Fakesmile på bilden, jagvet.
Förlåt att jag inte uppdaterade igår, men när jag kom hem så somnade jag på en gång, jävla jetlaggad man är.. Men igår så var jag hos Klara med Carro,Celine,Niki och Enigma. Vi hade väldigt kul, Enigma var ganska crazy. Haha det var ju första gången jag träffade henne också, men hon var jätte snäll som de andra också!

Men idag har jag inga planer än så länge.. Ska nog åka hem direkt efter skolan och plugga lite grann, för ligger lite efter i skolan eftersom alla har pluggat 2-3dagar mera än mig -.- Men jag loovar att jag bloggar i eftermiddag/ikväll. Pusssss

Hejhej jag är trött chey


Fakesmile på bilden, jagvet.
Förlåt att jag inte uppdaterade igår, men när jag kom hem så somnade jag på en gång, jävla jetlaggad man är.. Men igår så var jag hos Klara med Carro,Celine,Niki och Enigma. Vi hade väldigt kul, Enigma var ganska crazy. Haha det var ju första gången jag träffade henne också, men hon var jätte snäll som de andra också!

Men idag har jag inga planer än så länge.. Ska nog åka hem direkt efter skolan och plugga lite grann, för ligger lite efter i skolan eftersom alla har pluggat 2-3dagar mera än mig -.- Men jag loovar att jag bloggar i eftermiddag/ikväll. Pusssss

Hos Klara till halv åtta?


You can make me smile, when i'm sad <3


Mot skolan, yeey


Nu kommer bussen om 10minuter så måste fixa det sista. Bloggar när jag kommer hem, puss på er!

Bruna väskor!


Tycker det är sjukt snyggt med bruna väskor! Jag gillar de två mest till vänster, och de var ju ganska billiga. Så kommer nog köpa någon av de två? Jag köpte ju en grå väska i Thailand också. Älskar att ha riktigt snygga väskor. Men längtar till man kan ha skinnjacka, då är det mycket snyggare med väska än till någon stor vinterjacka..


Söndag



Oj, det ser ut som jag har bruna ögon... Men idag kommer jag vara osminkad och ofixad i håret, orkar verkligen inte! Idag ska jag till Amanda, vi ska bara mysa och ta igen allting medan jag varit borta. Ovan ser ni hur jag ser ut idag, har ett par svarta jeans också.

Svar på frågestunden

Vilket är ditt bästa minne?
Har inte någon specielt, men det var nog hela 2011. Det var helt underbart enligt mig!

Hej jag undrar om du bråkar ofta med dina vänner?
Nja, alltså.. Det kan jag inte påstå direkt, men alla småbråkar väl ibland?

Vad är det bästa du vet i hela världen?
Hmm.. Sånna här frågor är svåra tycker jag. Men det är nog när jag är med min kompisar och skrattar, då mår jag som bäst!

Hej jag undrar faktiskt vilken skola du går i? 
Och om du har några syskon?
Jag går i Kunskapsskolan i Enskede.
Jag en lillasyster som ska fylla fyra år i Februari och en storasyster som ska fylla 16 i April


Färg? kille? närmaste vänner?
Blå. Kristian. Elin, Amanda, Klara och Karolina.

Kommer du sakna mig mycket?
Om jag saknar dig.. <3

Gillar du någon kille?
Inte på det där sättet..

Vad är den bästa minnet under 2011?
Har inget specielt men gjorde ju ett inlägg om saker från 2011 ganska nydligen.

Var helt ärlig nu, skulle du helst vilja bli uppäten av en delfin? Eller brännas upp?
Skulle lugnt välja att brännas upp, man får ju lida av båda men jag avskyr fiskar..

Sommer eller vinter?
Sommar :)

Vad har du för statistik?
vilken är din favorit affär?
favorit mat?
Vem av dina kompisar har du känt längst?
Brukar ha lite under 100 unika läsare, men det bror på.
H&M
Det är nog grillat kött, klyftpotatis, majskolvar och bearnaissås.
Jag har känt Elin Huang längst!

Hur känns det att ha en storasyster som är ganska väl igenkänd?
Haha väl igenkänd.., hur det känns? Det känns väl bra? antar jag.

Vilken kille litar du mest på?
Kristian Pellas.

Vad använder du för smink?
Bara natural grejer, men kan göra ett inlägg om det senare.

Vem tycker du om?
Haha, igen sådär allafall.

Vilka är dina närmaste vänner?
Karolina, Elin, Amanda och Klara!


Om du tyckte att det var någonting jag inte svarade på, så skriv bara en lite kommentar. Blir jätte glad av många kommentarer, tro mig!


Borta bra men hemma bäst!








Nu är jag äntligen hemma! Jag steg av planet vid två ungefär, var hemma i huset runt fyra! Precis när jag kom hem så satte jag på min mysiga one piece! Herregud vad skönt att kunna ha något som går över benen utan att man svettas sjuukt mycket!


Under de här två veckorna så har jag haft en underbar tid, men det var ändå skönt att komma hem! Vi var ju som sagt i Phuket, vid Kata beach. Sen åkte vi till Ön Phi Phi Island i två nätter. Och där var det verkligen hur amazing som helst! Vattnet var heelt turkost, man såg under vattnet ända till fötterna, helt sjukt! Sen så shoppade vi sjukt mycket, som ni ser på bilden ovan. Och sen fixade jag naglarna, men jag har filat ner de lite kortare nu än på bilden. Jag brände mig såklart i början, klantiga Alice.. Men det är verkligen sånt man skulle vilja ha i Sverige på sommarn, stränderna, värmen, maten, allt <3

Before i die..


Här i Thailand

Detta är också ett tidsinställt som alla andra är! Men jag kommer hem lördag kväll, så uppdaterar med bilder på söndag/måndag. Jag har det nog förmodligen underbart, har nog shoppat massor och förhoppningsvis blir bruun! Puss


Tips på klockor



Tycker det är sjukt snyggt med klocka, den kan lyfta hela outfiten.

My love is your love


Hett tips


De här snygga jeansen, eller det är jeans tights men ser ut som jeans. De är sjukt sköna och snygga, har ett par svara själv. De kostar 399:- och finns på affärerna Salt,Carlings och jag tror på Vero moda.


Långklännigar, hiss


Tycker faktiskt att det är sjukt snyggt med långklänningar, allafall till sommaren. Typ på stranden eller så, ska hålla utkik efter det nu när jag är i Thailand.

Phi Phi Island

Hejhej! Nu är vi på Phi Phi Island och kom igår och åker tillbaka till Phuket imorgon. Det är otroligt fint här, vattnet är helt turkost! Idag åkte vi longtail boat runt hela ön, det tog ca 2-3timmar.. Men det var sjukt vackert! Här på Phi Phi har jag köpt två bikinisar, inget mera. Annars har jag köpt lite allt möjligt.. Men vi hörs kanske på fredagen. Puss på er!


Låtar från sommaren






The boys who..


Älskar verkligen de här bilderna!

Glöm inte bort min frågestund!

http://hedenstedt.blogg.se/2011/december/fragestund.html#comment
http://hedenstedt.blogg.se/2011/december/fragestund.html#comment
http://hedenstedt.blogg.se/2011/december/fragestund.html#comment
http://hedenstedt.blogg.se/2011/december/fragestund.html#comment
http://hedenstedt.blogg.se/2011/december/fragestund.html#comment

Tips för ditt hår


-Klipp det ofta, många klipper sig sällan för de vill spara ut. Men då blir det bara slitet, och då får man ändå klippa av allt som växt ut. Klipp dig ungefär varannan/var tredje månad.

-Platta inte håret i onödan, det sliter verkligen på håret. Men om du verkligen vill, ha på låg värmenivå och har skyddspräj. Skyddspräjen hjälper faktiskt, och så finns det jätte många som doftar väldigt gott och det kan man ju inte tacka nej till!

-Gör hårinpackning, det mår håret verkligen bra av. Det stärker håret och så doftar det ju gott, det ger ju ett plus såklart. Men hårinpackning är sjukt bra att ha en gång i veckan(?)

-Ha inte löshår, det sliter som in i helvete på håret. Varje gång man tar av klämmorna så drar man bort massa hårstrån i onödan. Gör de här grejerna istället, så blir det långt automatiskt!

Saknar dig pluttan <3


Alice hissar!!



1. Mogna killar.
Det finns fan inget härligare? jag smälter för mogna killar, som kan varatrevliga, roliga utan på andras bekostnad om ni förtsår? Killar som går runt och slåss och sånt fortfarande är ju bara pinsamt.

2. Spotify. Detta måste nog vara en av de bästa grejerna som uppfunnits. Att kunna göra alla spellistor osv, så himla skönt! Och att man kan lyssna på sina vänners spellistor är ju skit kul, så man upptäcker ny musik liksom!

3.Instagram. Det är en app som man kan ladda upp bilder och redigera. Inte bara det, man kan faktiskt följa sina vänner och kolla vad de lägger upp. Som Facebook men bara med bilder.

4.Gulliga förhållanden. Blir så himla avensjuk när folk berättar om sin kille/tjej, hur de kan vara som bästakompisar och sitta och asgarva tillsammans. Och fina pussbilder blir jag knäsvag av, så sööta <3


Fy farao vad söta!



Alla måste kolla på den här videon, den är verkligen så hiimla gullig. Vissa säger att de driver, men ändå? Det är ju ändå sjukt gulligt gjort!

Glöm inte bort frågestunden!

http://hedenstedt.blogg.se/2011/december/fragestund.html#comment
http://hedenstedt.blogg.se/2011/december/fragestund.html#comment
http://hedenstedt.blogg.se/2011/december/fragestund.html#comment
http://hedenstedt.blogg.se/2011/december/fragestund.html#comment
http://hedenstedt.blogg.se/2011/december/fragestund.html#comment
http://hedenstedt.blogg.se/2011/december/fragestund.html#comment
http://hedenstedt.blogg.se/2011/december/fragestund.html#comment

Kissie, då och nu?



Alltså det här är ju lite si och så va? Det är ju faktiskt heelt sjukt, hon ser ju inte klok ut nu!? Jag tycker hennes hår på den med rosa tröjan. Men hennes läppar, hennes bröst och hennes blogg. Lägger upp bilder på hennes rumpa och säger "Min pojkvän säger att jag har en killrumpa, men det har jag inte.." Skulle inte förvåna mig om hon opererade den också.. Vad tycker ni om detta?

En bild på mig+ 10 fakta



*Jag heter Anna Alice Sofia Hedenstedt.
*Jag fyller sist av alla mina kompisar, 30.e december
*Är shoppingberoende..
*Jag är född året 1998, allts 13 år.
*Jag är 167cm lång
*Har två systrar, en 96a och en 08a
*Sjunger heela tiden, det bästa jag vet verkligen!
*Jag får ganska lätt utbrott, det är inte så "små" heller..
*Jag älskar mina vänner, underbara verkligen <3
*Jag har förändrats sjukt mycket under detta år som gått.


Collage från i somras



Här är lite bilder i ett collage jag gjorde i somras, det väcker verkligen goda minnen!


Bra saker från 2011



-Fick fler närmare kompisar, Amanda,Elin,Klara och Karro.
-Gjorde snyggaste målet i fotbollen, det är mitt bästa av alla jag har gjort!
-Jag fick bättre stil, när det gäller kläder och smink.
-Höjde mig i betygen sista terminen.
-Fått mycket bättre statistik än innan det.

RSS 2.0