Tired as hell

Jag är så himla trött och internet funkar inte så jag bloggar från mobilen, fixar bra uppdatering imorgon!


Två bilder från Vätö

Kommer hem ikväll så då bloggar jag! I Promise, men har inga bilder här ifrån så får väl ta lite nu. Puss


Nu drar vi till Vätö!


Kreta collage

 
Jag saknar kreta så mycket, maten, värmen, att man kúnde bada hela tiden, sola och att bara ta det lugnt. Men som tur är så har det varit väldigt bra väder de senaste dagarna!

Berkännelser

Jag gillar ingen kille just nu, inte på det sättet i alla fall!
Jag vet inte om jag ska ha mittbena eller snebena? Vad tycker ni?
Älskar folk som vågar bjuda på sig själva, det blir så himla mycket roligare!
Jag tycker det börjar bli för mycket med de här "the typical morsan, invandraren, solsidan.."
Gillar inte tårta, eller avskyr är nog rätt ord! Det är så äckligt om ni frågar mig.
Jag är väldigt mörkrädd, om ni tänker er någon som är mörkrädd så ta det x10.
Jag har världens bästa kompis, som känner mig verkligen rakt igenom.
Jag började använda puder i våras, har inte använt det innan, vet helt ärligt inte varför?
Jag älskar att kramas, både med tjejer och killar.
När jag äter tacos så har jag banan i, annars är det inte lika gott att äta..
Jag brukar inte ha på mig tjocktröja, men det är mitt favorit plagg!
Jag har ett märke på mitt ben, från andra dagen på kreta när jag ramlade av vågen.
Byter kläder flera gånger om dagen, idag har jag haft tre olika par shorts.
Jag har inte "varit" med någon från min klass på hela lovet, bara av en slump på stan t.ex.
 

Shopping!

Idag fick jag med mig hem alla de där kläderna! Shortsen var nersatta från 399kr till 99kr, linnet kostade 69kr och tuben var nersatt från 59kr till 29kr. Så allting blev väldigt billigt och jag är jätte nöjd, nu ska jag försöka spara lite pengar till höst säsongen. Har faktiskt sett en stickad tröja på bikbok som jag vill ha senare. Snart ska vi äta middag, vi ska fira med lite smått och gott för idag skrev pappa på papper för gamla huset och nu äger vi inte det längre. Så snart ska jag hjälpa till med maten tänkte jag, puss!

@jobbet

Idag följde jag med Andrea till jobbet, klockan elva ska hon hämta posten sen ska vi gå i lite affärer. Sen vid ett kommer pappa och då ska vi väl äta lunch och sen ska vi till stadium för det var mega rea! Bjuder på en bild som togs för några minuter sedan.


Världens lyckligaste tjej!

JAG KAN INTE FATTA ATT JAG SKA GÅ PÅ JUSTIN BIEBERS KONSERT, ATT HAN KOMMER TILL SVERIGE DEN 22A APRIL. OMG, DET ÄR HELT SJUKT. ÄR SÅ HIMLA LYCKLIG SOM DET GÅR, JAG+AMANDA+AMANDAS SYRRA OCH HENNES KOMPISAR. DET KÄNNS VERKLIGEN SOM JAG ÄR VÄRLDENS LYCKLIGASTE TJEJ!

New in!

Shorts från Ginatricot
Puder och puderborste från hm
Jag är helt överlycklig att jag köpte shortsen, är helt galen i de. Jag kollade på de med Andrea i förrigår och då kostade de 199:- och idag kostade de bara 99:- så jag blev helt såld på de. Sen köpte jag pudret och puder borsten i förrigår. Är jätte nöjd med mina köp!

Nya huset!

Mitt rum:
 
Mitt och Andrea's badrum:
 
Hallen:
 
Köket:
 
Vardagsrummet:

Stan med Emily

Såhär ser jag ut idag ^
Idag ska jag vara i stan med Emily, vi ska väl kolla i lite affärer och äta lunch någonstans? Länge sen jag träffade henne nu. Och det var skit längesen jag plattade håret, nu är det så lent. Haha jag vet, jag är lite konstig men det känns lite ovant nu(?) Men nu ska jag fixa lite, och smsa Emily om hon börjar bli klar. Puss på er

Sminkad

 
Andrea ville så gärna sminka testa att sminka någon annan, så jag sa ja. Hon sminkade med lite mörkare ögonskugga, mer fest smink. Det är inte riktigt något jag skulle kunna ha till skolan riktigt, men jag tycker det blev snyggt allafall!

Tisdag!

 
Igår träffade jag Amanda efter nästan en månad, vi pratade massor och gav lite presenter och hade det mysigt. Fotade, kollade på film, badade, pratade och skrattade. Och nu åker hon bort igen idag, men nu kommer vi ses nästa vecka allafall.

Är tillbaka där jag hör hemma.

 
Nu är jag i min säng och har rensat massor av bilder precis. Kom hem för två timmar sedan, packat upp lite grann, kollat allt i huset och lite små grejer.
Veckan har varit rolig, men det är alltid skönt att komma hem till sin säng! Jag badade en gång, Liv badade två gånger. Det var svinkallt tycker jag, fast jag var ju van vid tio grader varmare så det är inte så konstigt.
Imorgon ska jag träffa Amanda, vi ska nog snacka en del. Vi har inte setts på nästan en månad, så det finns en hel del att prata om.. Bloggar imorgon, puss!

Bilder från Åland

 
Nu har jag internet igen, så här fick ni se lite bilder från dagarna här. Imorgon ska vi åka till en badplats om det är bra väder. Hörde att det inte var så bra hemma..? Här är det 20+ och sol, grymt skönt. Saknar alla där hemma och mitt nya hus, hemma om tre dagar. Håll ut!

Från Åland

Två bilder från idag.
Idag var det äntligen bra väder, allafall på eftermiddagen och det ska tydligen fortsätta att vara så! Nu är jag skit glad för man blir så deprimerad av regn varje dag. Men vi har det bra här på Åland och kommer nog uppdatera en gång mera typ på fredag eller något. Kram

Söndag!

 
Två bilder från Kreta!
I natt sov jag i det nya huset, känns lite ovant nu men det det känns ändå bra! Fick allting på plats i mitt rum igår, förutom alla tavlor. Men det tar jag hand om när jag kommer hem från Åland nästa måndag. Juste idag åker jag till Åland med Liv, vi kommer ha så himla kul. Det var så längesen hon var på Åland så kommer bli kul att vara där med henne igen. Hon kommer att komma hit till nya huset mellan 10-11 typ, sen ska vi gå till mamma tillsammans! Puss och kram

Söndag!


Bilder från Kreta 2012


Uppdatering!

Hejsan allesammans! Har inte bloggat under dagen för att jag har hållit på med flytten, och det kommer jag göra imorgon också. Men nu tänkte jag berätta lite kort om de här två veckorna.
 
Först vill jag bara säga att jag har haft det otroligt kul och bra. Vädret var grymt, första veckan var det mellan 29-33 grader sen blev det bara varmare, ända upp till 40grader. Vi bodde på ett hotell där det var små lägenheter, vårat bestod av fem sängplatser, balkong, kök och matrum/hall. De första fyra-fem dagarna var det röd flagga på stranden så det gick inte att bada, så då var vi vid poolen. Men sen blev det för varmt att ligga vid poolen så vi var vid stranden resten av tiden. Sen åkte vi in till Chania två gånger, första gången hittade jag ingenting.. Men andra gången så köpte jag två tröjor och ett armband. Jag tänkte visa bild på allting jag köpt senare. Men bilder kommer i nästa inlägg, och om ni undrar något mer är det bara att lämna en kommentar!
 
 
 
 

Nu är jag hemma!

Nu ska jag lägga mig och sova så länge jag orkar! Uppdaterar nog när jag vaknar(?) puss


Dag 15: En valfri bild


Haha jag vet, lite halvkonstig bild. Men det är en bild från en jätte rolig kväll när jag och några kompisar grillade.


Dag 14: Kärlek


Valde två stycken hjärtbilder!

Stranden!

Idag har det varit sjukt varmt och det ska bara bli varmare.. Sen åkte vi till Chania för att shoppa lite. Sitter på en restaurang nu som hade wifi. Men jag bjuder på en bild från igår när vi var på rosa stranden!


#Before I die


Dag 13: En gammal bild


En bild på mig för exakt ett år sedan idag!

Kreta

Nu är jag förmodligen vid stranden eller vid poolen och jobbar på brännan. Jag saknar alla er där hemma och hoppas alla tidsinställda inlägg har kommit upp? Jag kommer hem om 4 dagar, så då kommer alla fina bilder!

Dag 12: En kändis du har träffat


Daniel-Adams Ray

Jaaa!!

Nu fungerar blogg appen igen, man behöver bara uppdatera den. Så nu kan jag uppdatera från mobilen! Haha jag är skit glad nu, men kan bjuda på en bild jag tagit med min mobil!


#tumblr


Dag 11: Hit vill jag åka innan jag dör


NEW YORK!!!

Dag 10: Mitt favoritland


Thailand!

Vedtqaaaaa

OMG ni förstår inte hur glad jag ärrrr! Min bästakompis har fixat biljetter till mig och henne till Justin BIEBERS konsert!!!! Aaaahhh jag dör, kunde inte vara lyckligare just nu :O

En vecka kvar i paradiset!

Hejhej, idag har jag solat vid stranden, men gick upp till hotellet väldigt tidigt! Det var helt vindstilla, även vid havet så jag höll på att svettas ihjäl. Idag kom min syrras kompis Tove hit och de var med varandra lite och så! Kommer försöka uppdatera lite mera här ifrån. Ska ta ner datan imorgon eller i övermorgon så jag kan ladda upp bilder, nu bloggar jag från mobilen!

Tips för ditt hår!


-Klipp det ofta, många klipper sig sällan för de vill spara ut. Men då blir det bara slitet, och då får man ändå klippa av allt som växt ut. Klipp dig ungefär varannan/var tredje månad.

-Platta inte håret i onödan, det sliter verkligen på håret. Men om du verkligen vill, ha på låg värmenivå och har skyddspräj. Skyddspräjen hjälper faktiskt, och så finns det jätte många som doftar väldigt gott och det kan man ju inte tacka nej till!

-Gör hårinpackning, det mår håret verkligen bra av. Det stärker håret och så doftar det ju gott, det ger ju ett plus såklart. Men hårinpackning är sjukt bra att ha en gång i veckan(?)

-Ha inte löshår, det sliter som in i helvete på håret. Varje gång man tar av klämmorna så drar man bort massa hårstrån i onödan. Gör de här grejerna istället, så blir det långt automatiskt!

Dag 9: En garderob jag skulle vilja byta med

Kenza Zouiten:

The boys who..


Dag 8: En låt som får mig att må bra


IPhone appar!

1. Instagram.
Det är en app som man lägger upp bilder på och man kan följa varandra så kan man se varandras bilder och gilla/kommentera.

2. Facebook
Facebook vet nog det flesta vad det är? Men det är som instagram fast man kan skriva statusar och lite annat.

3. Res i STHLM
Det är sl.se i mobilen, man kan kolla när bussar/tåg/tvärbanor/spårvagnar och tunnelbanor går. Från ett ställe till ett annat.

4. Blogg.se
Där kan jag uppdatera från mobilen, som jag brukar göra ibland och det gör så man kan hålla uppdateringen bättre och lättare!

5. Subway surf
Det är ett spel, lite svårt och förklara med det är jätte kul tycker jag!


Dag 7: En bild jag aldrig lagt upp


Har bara massor av konstiga bilder som jag inte lagt upp, så det fick den här "fina" bilden på mig och Amanda. HAHAHAH ostbågefinger, vi vill vara som alla andra!!

Uppdatering från Kreta!

Idag upptäckte vi att det fanns Wifi på hotellet så nu passade jag och Andrea att ta med datorn till receptionen och blogga (för det är bara där det fungerar.) Men allting är jätte bra härpå Kreta, idag var vi på en jätte fin strand, med turkost vatten. Vid stranden som är nära oss så är det jätte mycket vågor, andra/tredje dagen så ramlade jag två gånger och höll typ på att drunkna..hehee. Och sen är det jätte mycket katter här som jag är livrädd för, de attackerar mig typ! Jag vet att jag inbillar mig lite men de är ändå skit läskiga.. Men jag kommer förmodligen uppdatera något mera här ifrån så vi hörs snart! Och hoppas det har gått bra med alla tidsinställda inlägg, puss på er!

Berkännelser

Ni vet spärrarna man går igenom till tunnelbanan, jag håller alltid på de så jag inte ska klämmas.
Jag spelade klarinett när jag gick i tvåan/trean och kunde spela en låt på dragspel.. Haha!
Jag var shoppingberoende men nu är jag inte det, fast när jag har mycket pengar så kan inget hindra mig..
Jag brukar fråga folk saker även om jag vet svaret, bara för att se om de ljuger.
Jag har jätte svårt för att lära mig saker, det fasstnar licksom inte i skallen på mig.
Jag är mer en godismänniska, gillar inte chips och popcorn lika mycket.
Jag gillar min längd, gillar att vara ganska lång!

Dag 6: Detta skrattar jag alltid åt


Det är verkligen så att när jag är på dåligt humör kollar jag på lillabloggen videoklipp, haha.

Weheartit/summer


Dag 5: Ett språk jag vill kunna flytande



Jag vill verkligen kunna Engelska flytande, för det har man mest nytta av och kan använda överallt.

Killar

Hittade det här på min kompis blogg, och det stämmer verkligen!

  • Killar som messar en först
  • Killar som har sexiga röster(a)
  • Killar som skriver gulliga grejer
  • Killar som inte bara tänker på kroppen, utseendet
  • Killar som finns för en
  • Killar som får en på må bra humör när man mår dåligt
  • Killar som har respekt för allt och alla
  • Killar som är omtänksamma.
  • Killar som man kan bli bästavän med
  • Killar som luktar gott!
  • Killar som håller på med sporter
  • Killar som spelat gitarr och kan sjunga


 

  • Killar som är dryga
  • Killar som tappar känslorna lätt
  • Killar som leker svåra
  • Killar som kollar in tjejers rumpor och bröst hela tiden, jag menar ingen vill ha en sån kille?
  • Killar som försöker få uppmärksamhet
  • Killar som playaaar!!
  • Killar som sårar en
  • Killar som är respektlösa
  • Killar som leker


Dag 4: Min hobby


FOTBOLL!

RSS 2.0