Wanted

Jag vill verkligen ha en IPhone väska och så hittade jag en sån här, när det är en plånbok också! Jag tycker det var hur smart som helst, och det är ju sjukt snyggt att ha runt halsen till en outfit. Ska förska hitta en brun, det är snyggast!

Dag 3: En familjemedlem


Min storasyster Andrea Hedenstedt!

#Before I die


Dag 2: favoritpryl

Min IPone såklart! (bilden är tagen precis när jag fick den!)


Dag 1: En bild på dig själv


Sista dagen!

Idag är sista hela dagen i sverige på två veckor! Bort från det hemska vädret och allting, bara kunna ta det lugnt och ligga vid poolen eller stranden. Har packat ihop allting i mitt rum idag och packat till Kreta! Är så taggad, wooop!

15dagar

Under tiden jag är borta så kör vi en sån här!
 
Dag 1: En bild på dig själv
Dag 2: Favoritpryl
Dag 3: En familjemedlem
Dag 4: Min hobby
Dag 5: Ett språk jag vill kunna flytande
Dag 6: Detta skrattar jag alltid åt:
Dag 7: En bild som jag aldrig lagt upp
Dag 8: En sång som får mig att må bra.
Dag 9: Någons garderob jag skulle vilja byta med
Dag 10: Mitt favoritland
Dag 11: Hit vill jag åka innan jag dör
Dag 12: En kändis du har träffat
Dag 13: En gammal bild
Dag 14: Kärlek
Dag 15: Valfri bild

Jag börjar imorgon!


Långt inlägg!

Hej på er! Som jag sa kommer det vara dålig uppdatering, och det har ni nog märkt idag! Men jag har sovit halva dagen den har ja kollat lite på The o.c och ätit lunch. Runt klockan fem så ringde min syster mig och frågade om jag ville följa med och kolla på huset? Och då kom de och hämtade mig efter tjugo minuter. Och nu börjar det bli mycket saker klart där som golvet, frys,  kyl, spis, ugn, tv apparaterna.. Men det är ju fortfarande målning kvar och lite smått innan vi kan flytta in. Men jag ska packa ihop mitt rum nu mellan tis-tors. 

Och imorgon kommer äntligen Amanda hem, den bruna jäveln. Så jag kommer förmodligen vara med henne och bara ha skoj. Hon vill väl veta vad som har hänt under tiden hon har varit borta. Och jag vill ju veta hur hon har haft det inTurkiet, vad hon har shoppat, ätit och allting! Uppdaterar imorgon, pussss

Inget Wifi

Men vad fan, nu får jag ett utbrott! Vi ska ju flytta hos Pappa så nu är det inget internet här, bloggar från mobilen nu. Så uppdatering kommer vara sääämt, men ska försöka så bra jag kan! 

Namnsdag och grejer.

Idag var jag med Emily, vi kollade på "Flickan som lekte med elden." Haha, eller vi satt mest och skrattade, fotade och lite random grejer. Det var jätte kul allafall. Sen följde jag med henne till Älvsjö station och vi bestämde att ses sen när jag kommer hem från Åland om typ en månad.. Men det är bättre än nothing!

Namnsdag och grejer


Godmorgon!

Godmorgon! Statistiken stannade på ungefär hälften igår och då blev jag glad! För det visar ju att ni förmodligen hade kul på midsommar igår! Idag kanske jag ska vara med Emily? I sånna fall ska vi typ vara hos henne och kolla på film och mysa! Vi tänkte åka till stan men det var innan jag fattade att allting är stängt idag.. Haha. Men uppdaterar senare, puss!

Glad midsommar!

Lite innan halv tolv gick vi iväg till några kompisar och åt lunch, sen skulle alla iväg till Brännkyrka och dansa runt midsommarstången men det ville inte jag och Andrea så vi gick hem. Och vi har gjort varsin krans av blommor vi hittade på vägen hem. Sen kommer två familjer hit på middag lite senare. Kram på er!

Den nya blogg.se

Jag gillar den nya för det är lite enklare och snyggare, fast det är ju lite jobbigt nu i början men jag börjar komma in i det ganska bra ändå tycker jag! Det är skönt att man kan göra snabbinlägg på översikten, sen att man ser statistiken nedanför så man inte behöver klicka på massor och blablabla.. Har ni någon åsikt över den? Är det bara att kommentera om ni vill dela den.

Grekland!

Åhh, nu är det bara en vecka kvar tills jag åker! Är så grymt taggad att jag skulle kunna åka ikväll, haha. Men tänk er att vakna upp och äta jätte god frukost och sen gå till poolen eller stranden och bara ta det lugnt och chilla. Kommer fota mycket och njuta av den goda maten som bara den!

Kanon väder!

Nu ska jag ut och sola!

Inspiration/weheartit


Dagens outfit


Drogar

  
 
 

20 Juni

Idag skulle jag ju träffa Elin och Leah, men Leah kunde inte så det bli bara jag och Elin. Vi ska åka till långsjön och bada/sola. Jag ska försöka att ta årets första dopp, det beror på. Men jag ska sola väldigt mycket, vill få fäärg. Men nu ska jag äta frukost, sen ska jag börja packa handduk och sånt för senare. Puss

Halloj

Idag hämtade jag Nora från dagis, vi åt mellis, hoppade studsmatta och solade. Sen gick vi bort till grannarna och åt middag och var ute och hade det trevligt. Sen var det träning, vi körde träningsmatch mot Stureby 98/97. Matchen slutade 0-0 efter två halvlekar. Det var väldigt jämnt och det var jätte kul att spela därför, men värmen.. Åh herregud vad varmt det var, mitt vatten tog slut innan matchen typ! Så det var lite halv jobbigt.
 
Men imorgon ska jag träffa Leah och Elin, om vädret håller så ska vi åka till långsjön och bada/sola. Haha jag kommer vara värsta badkrukan, som vanligt. Men någon gång måste vara första doppet, har ju inte gjort det än.. Haha jag är lite efter med sånt. Men vi hörs nog innan jag åker, puss!

Godmorgon!


Åh vad jag saknar att vara brun..
Idag vaknade jag halv tolv, så ska äta lite brunch snart. Haha brunch för mig är typ pannkakor! Men under idag och igår har jag gjort 10stycken tidsinställda som kommer dyka upp när jag är i Grekland. Bra va? Men nu ska jag börja göra smeten till pannkakorna, puss!
 

Lockar!

Min syrra fick ett litet utbrott så hon ville fixa mitt hår! Haha, men här ser ni resultatet.

Min sommar 2012



Här är min sommer, väldigt bokad. Tog från nästa veckan eftersom såhär ser juli ut och då räknade jag bara in lite. Men det är det här som händer för mig i sommar, så jag får se hur det blir med uppdateringen!

1 vecka utan dig


Idag åker min närmsta kompis till Turiket och hon kommer inte ta med sin mobil ens, så det kommer blir tomt. Sen kommer vi bara ses i 3-4 dagar sen åker jag bort i två veckor och då kommer vi inte ses på en månad för hon åker bort under tiden. Usch vad hemskt det känns, men nu är det bara en vecka allafall. Hon stängde precis av sin mobil, vi pratade i telefon för en halv timme sen ungefär. Men hon skulle ringa från sin systers mobil eller hennes mammas innan de åker till flygplatsen. Älskar dig Amanda!

#10 dagar



Nu är det bara 10 dagar kvar till jag åker till Grekland, det är helt sjukt. När det är sånt här väder här hemma så finns det inget annat man tänker på, alltså åka utomlands. Sola, bada, äta god mat, alltid ha shorts och bikini under. Jag och min syster kommer fota så grymt mycket i Grekland så ni kommer få mycket bilder när jag kommer hem.

18 Juni 2012


Godmorgon! Jag vill börja med att säga förlåt för den dåliga uppdateringen på sista tiden. Men jag ska försöka bli bättre, jag lovar. Men jag har slut på inspirationen ibland så vet inte vad jag ska skriva. Så ni får jätte gärna tipsa om vad jag kan skriva! Men idag ska jag bara ta det lugnt och uppdatera!

Hos Elin!


gammal bild.
Idag har jag varit med Elin, vi såg filmen "LOL" den var hur bra som helst! Men i början hackade den jätte mycket så det blev 40-50minuer försening. Men det gjorde inte så mycket fast det var ju lite jobbigt när vi var där. Men nu har vi precis ätit pizza och snart ska vi kolla på film och äta grönsaker och dipp, super gott! Puss på er

Dagen!

Idag ska jag vara med Elin, är på väg dit nu faktiskt. Vi får se vad vi gör senare, det beror på vädret! Här kommer en bild på dagens också:


Tips på film!



Det handlar om en tjej som heter Lola, kallas för Lol. Hon är i den åldern när det är mycket i plugget och mycket drama. Hennes mamma "råkar" läsa hennes dagbok och blir jätte förvånad vad Lola har gjort. Hon får reda på att hennes kille var otrogen och hon börjar träffa en annan. Verkar hur bra som helst, en film jag måste se!

Swedish Pep Talk!



Såg den här video på en blogg som heter http://kinderbella.blogg.se/ . Det är pep talk in för sommaren, att alla ska bada och våga visa sin kropp även om man inte är nöjd. Man ska skita i alla reklamer och tänka att din kropp är fin som den är. Alla borde kolla på den här videon, tjejer och killar!

Två bilder från idag!


Först hade jag planer men sen blev de inställda, så jag har varit hemma och bara tagit det lugnt! Sen skulle det varit träning vid den här tiden men den blev också inställd. Så jag kommer bara ta det lugnt hela kvällen också! Har precis laddat ner en serie som heter "New girl." Den verkar sjukt rolig och bra. Men uppdatering kommer vara bra allafall.

New in/BikBok



Jag gillade den rosa bikinin så mycket att jag köpte en likadan fast en annan färg. 49 kronor per del, det är det värt! Den är så himla snygg och nu är jag ännu mera taggad för Grekland om 13 dagar, aaah!


Bilder från kvällen!


Dagens låt


Godmorgon!



Godmorgon på er! Idag ska jag vara med Amanda och kanske två stycken från vårat kollo om det inte ställs in eller något. Sov hos Amanda inatt och vi skrattade så mycket att jag fortfarande har ont i huvudet. Men jag uppdaterar senare, puss!

Långsjön+grillning



Runt två tog jag bussen hem till Amanda och där var hon och Emma. Vi var jätte deprimerade för att vi inte hade något att göra först. Sen kom hennes mamma och var så snäll så vi fick pengar till lunch, så vi tog bussen till Liljeholmen och åt på Mcdonalds. Sen åkte vi hem och packade allting sen tog vi bussen till långsjön. Vi kom dit lite innan alla andra, men alla kom inom en halv timme ungefär. Först så var det lite halvtyst men sen blev det jätte kul när alla hade kommit och vissa badade men inte jag och Amanda! Vi grillade korv och hade det verkligen jätte mysigt! Tog tyvärr inte så många bilder så det blir de där två så länge. Men tack alla för en underbar kväll!

Svar på kommentarer!

Vill bara börja med att säga att du är verkligen hur söt som helst! Och jag undrar hur du gör med ditt hår? Är det naturligt lockigt eller platt? Har du sådär blondt hår eller är det slingat? Kram på dig!
Tack så mycket! Jag har naturligt blondt hår och lockigt, brukar platta det.

Kan du inte göra ett videoinlägg snart?
Nej det känns så pinsamt, haha.
Vad använder du för kamera?
Canon eos 1100d.
Vart kommer shortsen ifrån och hur mycket kostar de?
De kommer ifrån BikBok och kostar 99:-
Alice kan du lägga ut en skolavslutning outfit bild?


2012-06-13


Godmorgon! Nu har jag precis ätit frukost, snart ska jag klä på mig och packa för dagen. Idag ska jag och några åka till Långsjön och grilla på kvällen, jätte mysigt. Ska förmodligen sova hos Amanda efteråt. Amanda har skolavslutning idag och vi kanske ska bada innan om det inte börjar regna. Ska åka till henne mellan ett och två ungefär. Men nu ska jag börja packa in för kvällen, puss!


New in



Godmorgon!

image descriptionimage description
Två stycken bilder från igår!
Godmorgon! I natt sov Liv hos mig, vi ska hitta på någonting roligt idag! Vi ska nog dra in till stan och kolla i affärer och sånt. Sen ska jag hämta Nora på dagis och vara med henne. Får blogga mera senare, puss!

Brudens bäste man



Nu sitter jag framför tvn med Pappa och ska kolla på Brudens bäste man på kanal tre. Spelade match mot mammorna och våra tränare, vi vann med 6-2. Imorgon hade jag planer, men det blev ändring. Ska vara med Amanda när hon slutar, tror vi ska vara med Emma också! Uppdaterar imorgon, puss!

Q&A

Sötnos vart kommer den ifrån?
Bikinin kommer ifrån Bikbok!

Är det ditt landställe?
Nej det är min mammas och hennes killes kompisars landställe.

Hur mycket kostar klänningen?
Den kostar endast 149 riksdaler!

Vad har du för ögonfärg? Det ser ut som blåa men ändå gröna.
Jag har blåa eller jag tycker de är mer blågråa.
(på bilden är de ljusare än i verkligheten!)


Wanted


Jag vill verkligen ha en långklänning och nu har jag hittat en jag har
 bestämt att jag ska köpa om den passar! Så himla dö snyggt!


Ny video!


Home, sweet home!


Det blir ett kort inlägg för jag måste plugga NEJ FÖR JAG HAR SOMMARLOV! INTE SKOLA IMORGON NEJ!

Jag kom hem för ungefär en och en halv timme sedan, bilderna är från igår där vi var. Herregud vilket fint landställe, det var jätte stort och egen brygga och allt. Vi hade 6-kamp, jag kom sist haha suger på sånt där. Men det var kul ändå vi körde pilkastning, tipsrunda, sköt med luftgevär och lite blandat. Idag ska jag bara ta det lugnt, orkar inte träffa någon. Det kanske är en match med fotbollen men vet inte om det kommer bli någon? Nu ska jag packa till Pappa sen ska jag sätta på en film.

Inspiration/weheartit



När man ser alla vackra sommarbilder, vill man åka utomlands med sina kompisar och shoppa, fota, sola, bada och bara ta det lugnt vid stranden. Sen blir man så avunsjuk när man ser bilder på förhållanden, när de pussas skrattar o.s.v. Hahah det är lite jobbigt läge känns det som..


19 dagar kvar



Idag är det bara 19 dagar till jag åker till Grekland, kan inte vänta!

Lördagdenniondejuni


Idag ska jag åka till min mammas och hennes mans kompisars landställe. Ska vara där hela dagen, kommer kanske sova där också. Men har fixat några tidsinställda inlägg till dagen, så det påverkar inte er läsare. Jag kommer åka om en halv timme så jag ska äta frukost och göra i ordning mig nu, puss!

Skolavslutnings bilder!


Wanted/hm


Blus - 99:-
jeans shorts - 199:-
Skor - 199:-


SOMMARLOV!



Här är en fin bild från förra skolavslutningen, herregud vad små alla var. Andrea har kameran så kan inte ladda upp bilder ännu, men hon borde var hemma inom en halv timme så då kan jag ladda upp bilder från dagen. Ååh jag kan verkligen inte förstå att ja är ledig i två månader och 14 dagar! Är så himla lycklig att vi fick så tur med vädret och allt!

inspiration/weheartit


Torsdag


(Det blir en gammal bild på mig i detta inlägg för jag är bara allmänt ful nu och för upptagen för att fixa mig.)

Har precis gjort en ny header, vet att alla  blir väldigt enkla men jag får ingen ispiration av något eller någons header/design. Så det får bli det här tills jag får inspiration eller bara kommer på någon idé för en bra header.
Sen har jag lite småpanik över vad jag ska ha på mig imorgon, hjäälp. Okej vem försöker jag lura egentligen? Jag har stor panik. Har tre klänningar att välja mellan, tror det blir någon av de två från Thailand för då behöver jag inte oroa mig över att någon har likadan klänning som mig. Sen vet jag inte hur jag ska ha mitt hår? Ska jag locka? platta? mittbena? snebena? Ååh, är väldigt stressad nu så om någon har något bra förslag till mig hur jag ska ha håret allafall, så lämna GÄRNA en kommentar!


2 dagar kvar!

Nu är det bara två dagar till det är skolavslutning, helt sjukt. Bara två dagar tills jag får frihet i två månader. Vet inte något bestämt som händer på skolavslutning men det är vet jag bättre imorgon. Men det dåliga är ju att Amanda slutar om en vecka..fast jag överlever, men det hade varit roligare då. Hoppas bara att vädret stannar nu!

 


Sveriges nationaldag!



Det började med att jag och Amanda skulle träffa några från kollot 2011 men det blev inställt så istället var vi i stan och där träffade vi Kevin, Elis och Markus. Vi gick runt i några affärer med de, sen gick jag och Amanda och åt mat och kollade vidare. Jag köpte ingenting, känner att jag ville spara lite pengar inför sommaren (sen hittade jag ingenting heller.)


Saknar sommaren 2011


@Amanda's place



Här ovan får ni se världens fulaste bild på oss men det väl kul att bjuda på det också, 1år gammal bild. Ikväll ska vi träna med damlaget och sen sova hos mig. Nu ska vi vara ute och hitta på något kul, uppdateringen kanske inte blir bäst ikväll men det får ni leva med. Kraaam

Woho!

Idag ska jag ha friidrottsdag med skolan. Vi kommer väl bara ha det vanliga, men jag tänker inte vara med på höjdhopp. Slutar runt elva så då ska jag äta lunch. Jag ska vara med Amanda senare, kram!


22.01



Ska fixa i ordning mig nu, tvätta bort sminket ta fram kläder för imorgon och lite små grejer. Har tagit det lugnt hela eftermiddagen/kvällen, kollat på Prison Break och lite annat. Håller på och fixar hur jag ska se ut på skolavslutningen på fredag, har testa olika frisyrer och valt ut smycken+sminket. Men nu säger jag godnatt till er!

Inspiration/weheartit

Åh vad jag vill ha den där pojkvännen som man kan tänka sig att vara med livet ut, även om jag är ung. Men att ha en pojkvän som man vet att han alltid finns där och att han älskar mig lika mycket som jag älskar honom. Ett förhållande utan ovanlig drama och utan brister. Jag längtar till dagen jag kan känna såhär!

Just nu;


Nu har jag precis städat ur lite grejer och dammsugit, snart ska jag gå ut med min lillasyster och vi ska cykla. Idag har jag varit på eriksdalsbadet med skolan, det var bad utomhus i regnet. Myyys, men jag satt inne med några så det var lugnt. Men nu ropar Nora för full, haha.

Kvällshumor!


-


Lördags mys!


Älskar blogg.se's kvalité på bilder..
Ikväll ska jag bara vara hemma med familjen och ha det mysigt, snart ska jag hämta pizza och cola för så snäll är jag! Har inte något stort och säga men jag kände att jag behövde hålla bloggen uppdaterad. Kram!


New in!



Först skulle jag och Amanda träffa några men sen blev det inget p.g.a. vädret. Men Amanda och jag drog in till stan istället och kollade runt lite. Hon köpte en tröja, en bikini, en bh och örhängen, jag köpte en bikini som ni ser på bilden ovan. Är väldigt nöjd över mitt köp, för i verkligenheten är den mer knallrosa. Och det kostade bara 49:-/per del så då blev det ännu bättre! Snart ska jag, Pappa och Andrea gå och äta men innan det så ska Andrea visa hur hon ska se ut på balen för mig, hur hon ska sätta upp håret o.s.v..

L O V E


Little piece of summer

¨
weheartit.com


F R E D A G


Idag ska jag vara med min underbara Amanda! Vi ska hitta på någonting, sen ska vi på träning. Efter träning ska hon sova över hos mig. Idag ska jag bara ta det lugnt och göra hemstudiedags uppgiften, tråkg musikgrej. Är ju ledig idag så kommer till hennes skola precis när hon slutar, kram på er

RSS 2.0