Två nya converse, check!


Snö!?

Vaknar och drar upp rullgardinen och så är snö.. Åh vad det fick mig på dåligt humör!


Dissar

•Vädret just nu!
Helt sjukt, så ska det snöa massor i helgen också när vi har träningsläger.. Man kunde ju gå i uppvikta byxor och utan jacka nyss, vad händer? Vill bara ha sommarvädret nuuuu

•Dryga människor.
Avskyr verkligen när folk är dryga när man inte ens känner de och så snackar de jätte drygt eller kollar på en som att man är helt dum i huvudet.

•15.
Jag vill vara 15, så jag kan gå på bio med 15års gräns. Filmerna borde inte ha så hög gräns, gillar man inte skräckfilmer är det väl bara att inte gå?

•Vakna tidigt.
Att vakna tidigare än vad klockan är ställd på. Som idag, hade ställt klockan på halv åtta så vaknar jag kvart i sju. Hur fan lyckas jag? Och det känns så onödigt att somna om då.

•Omogna.
Är helt seriöst trött på alla omogna killar det finns där ute. Tjejer tycker ni är coola för ni snor grejer, vi tycker bara det är töntigt. Och det gäller massa mer grejer som är töntigt!


4 bilder, 4 sanna meningar.


Uppdatering från skolan!

Lunch snart, det blir kyckling, potatis och bea!!!


Dagens:


Snälla söta ni, hjälp.

Som ni märker suger uppdateringen, men vet inte vad jag ska skriva om? Så nu får ni gärna skriva vad ni vill ha mera av i bloggen här i kommentarsfältet! Så ska jag försöka skriva om det.


Tisdag yäy

  

Idag var jag kvar i skolan ett tag, sen följde jag med Elin till Globen för hon skulle köpa nytt smink. Sen sov jag i ca 40 minuter, och nu är ja här. Ska kolla på gårdagens Big Brother avsnitt snart, sen ikväll blir det annat bra på tv. Pusspåeralla


Sött från Bikbok


@Livs place

 

Är hos Liv, nu ska vi äta lite grann sen ska vi kanske chilla lite. Bloggar mer om livet när jag kommer hem? Puss

Ny vecka-nya tag

Den här veckan ska jag plugga järnet! Ska nog stanna mer än bara en dag i veckan. Måste göra ganska mycket innan påsklovet, så måste sätta fart!


Kvällens planering:


(hittade ingen större bild)
21.00 På TV11, fiesta!

Chilldag

Idag så gör jag ingenting, tänkte bara glida omkring.


Friends are like boobs, some are real & some are fake.





Kvällen:


Fredag-Lördag

Igår sov jag hos Klara med Elin och Karro, det var jätte mysigt. Skrattade sjukt mycket, kollade på film, åt god mat och snackade väldigt mycket! Vi fotade lite grann, sen dog min kamera.. Men laddar upp några bilder i nästa inlägg!

Idag har vi rensat i huset, för vi har ju visning imorgon. Så har slängt massor av grejer och lagt undan en del saker. Har köpt frukter för dektoration och lite sånt smått. Idag ska jag bara ta det lugnt, men just nu blir det gårdagens Big Brother. Puss på er!

Godmorgon!

 

Gud vilket härligt väder man får se när man vaknar upp! Och idag ska vädret bli ungefär som igår, gud vad härligt. Efter skolan ska jag hämta min lillasyster på dagis, sen har jag träning. Så uppdaterar nog under dagen och där i mellan. Blir på jätte bra humör när det är sånt här väder, woah!

Drogar låten



Älskar den här låten, lyssnar på den hela tiden. Känner lite känsla av vår när jag lyssnar på den, och texten är grym. Vet inte varför jag gillar den, men tröttnar inte på den!

Sommar <3


 

Svar på frågor;




Svar till Isabell: Den är från Hm och är på rea, så du får nog skynda för att kunna köpa!

Svar till Sofia: Den är från Ginatricot!

Svar till Elsa: Har en Canon 1100d.

Svar till Anonym: De är tyvärr köpta i Thailand, tack så mycket!


Mitt rum:


Sött från Hm och Ginatricot


2 fett coola bilder


GANGSTER

Här ovan ser ni två bilder från förra året i klövsjö, och i år ska jag och Amanda dit igen! Kommer bli så himla roligt, på påsklovet. Vi kommer vara där sö-fre, vi kommer åka med min pappa, min syrra och hennes kille. Längtar så himla mycket! Ca två veckor kvar, woah.

Idag

Idag jobbade jag kvar i skolan i en och en halv timme. Såhär ser jag ut idag:


Hos Liv, uppdaterar ikväll.

   


Äntligen ny!


Som ni ser har jag ny design, kör på väldigt enkel den här gången för jag orkar inte göra någon speciel. Men det blir väldigt stor skillnad eftersom det är olika färger och blablabla.. Om ni inte ser den så klicka på F5. Vad tycker ni om den?

Solnedgång ~


Träning nu, bjuder på lite gamla bilder så länge


Not being asked to stay is a pretty good resdon to leave.

Idag ska jag bara slappa lite sen ska jag på träning lite innan fyra. Imorgon är det skola igen, känns ju lite halvbra sådär. Men här är bild från igår:


Before I die:


Du kan gråta mitt på gatan, men jag glömmer aldrig bort vad du gjort.

     
Ikväll har jag varit hos mina sysslingar, för den ena fyllde år. Vi fick jätte god mat och hade det mysigt, skrattade jätte mycket också. Men ovan ser ni en bild på kvällens klädval allafall.

Elin är hos mig ikväll



Elin sover hos mig ikväll, snart ska vi kolla på Big Brother. Har haft det väldigt roligt, inte skrattat så mycket på mer än ett år. Men vi hörs nog imorgon när vi vaknar, puss

Thailand 2012 <3


2010-2012

 

I sommar:


Ungefär såhär kommer jag se ut i sommar, jeansjackan och låga converse måste bara inhandlas först.

Bilder från igår på museet


Tillbaka med uppdatering!



Idag stannade jag kvar en timme och spelade fotboll med några kompisar. Det var jätte kul, men det blev ganska kallt efter så länge. Idag har jag träning vid sju, men mycket uppdatering kommer innan det! Puss

Musik stilar

                

Jag har ganska musik smak, kan lyssna på nästan all musik förutom opera, grov rapp och hårdrock där de står och skriker. Så sjukt irriterande verkligen, helt onödig musik för min del. Men kan lugnt sitta och lyssna på t.ex. Magnus Uggla eller Queen? Inga problem alls, kan lite av några låtar faktiskt. Men sen gillar jag mest de andra låtarna men skönt att kunna variera tycker jag!

Stockholm förstår vad jag vill.


Äntligen är det bra väder, och det ska hålla i sig. Herregud vad underbart det var att kunna gå ut vid lunch och kunna sitta och prata. Ska fråga mina vänner om de vill åka till stan och fota någon gång i veckan? Så kul, eftersom det blir bra bilder med min kamera och utomhus för det så ljust ute nu! Älskar vädret <3

Du har förlorat min respekt.


Idag efter skolan jobbade jag kvar en timme, sen följde jag med Klara till stan för hon skulle köpa ett par shorts på hollister. Sen kollade vi lite affärer och sen tog vi och fika, jätte mysigt. I stort sätt har dagen varit bra, men blivit ganska sur på två personer bara. Och en av de fick typ en del av taket att rasa, haha..

Spring feeling



Filmerna

 

Crazy Stupid Love: En film som handlar en familj som skiljer sig och killen försöker kommer över henne genom att ligga med massor av andra kvinnor. Men han måste först lära sig hur, och ta bort de gubbiga kläderna och språket. Sen är deras barn kär i barnvakten och hon är 3-4år äldre och hon är kär i en väldigt mycket man.

This means war: En film som handlar om två killar som är agent, sen börjar de dejta en tjej som är underbar. Sen när de skulle berätta för varandra vem det var, så var det samma tjej..

Lördagdentiondeitredjetvåtusentolv



Idag åkte jag och Elin till stan, vi kollade på bio. (Berättar mer om den i ett senare inlägg) Hon sov ju hos mig igår, det var jätte kul. Då kollade vi också på film, Crazy Stupid Love. Ikväll blir det Melodifestivalen och massor av godis med pappa!

Without you


Before I die..


Godmorgon!


ÅÅH VAD JAG ÄÄÄLSKAR BILDKVALITÉN SOM BLOGG.SE FIXAR!
Godmorgon på er alla! Det tog en halv timme att väcka Elin, haha. Så nu ska jag tvinga henne att äta frukost den ungen! Idag ska jag nog fortsätta vara med Elin, typ fota lite och sånt. Vi hörs då senare under dagen!

Dagens inköp









Amanda imorgon!



Imorgon ska jag och Amanda in till stan, ska kolla efter en halsduk kanske en blå? Vill gärna ha med färg, har bara vit och svart! Sen kanske jag ska sova över med Elin? Får se senare om det går. Bilderna ni ser ovan är från i tisdags när hon var hos mig!

Så snyggt att man blir kär..


Onsdag whoa!


2 bilder från dagen.
Idag åkte jag till Globen efter skolan och köpte ett IPhoneskal med Elin, bild ser ni ovanför ^. Nu ska jag snart dra till Örby Bar och Kök med Andrea och Pappa. Bloggar kanske när jag kommer hem för jag måååste plugga!

Bloggrape

Tjaaa alla alice läsare! Nu sitter vi i här i skolan och pluggar inte haha! Håller på med varandras telefoner och så u know! Hare bääst, puss!


Tröjan du hatar


Big Brother next!


Imorgon ska jag träffa Amanda, vi ska till stan eller vara hemma hos någon? Får se senare, men har inte träffat henne på länge så det ska bli kul. Idag jobbade jag kvar och var duktig, jobbat hemma också! Men hör av mig hur det blir imorgon senare, puss!

Mina underbara vänner!



Amanda Winbo:
En underbar tjej jag lärde känna genom fotbollen, känt henne ordentligt i  två år nu, aldrig gått igenom så mycket med någon i hela mitt liv men ändå har vi stått vid varandras sida. Det var med henne jag insåg att vänskap går före killar! Det är en tjej jag inte kunnat leva utan, nu när jag skriver det här så förstår jag allt ihop vi gjort! Vi har alltid stått där för varandra men den andra fattar inte att den vill ens bästa(?) Den här tjejen vet mest om mig och jag vet att allting stannar där! <3

Karolina Gaberi:
En sjukt rolig tjej som man inte tröttnar på, nästan aldrig sur eller på dåligt humör. En tjej som jag känt sen första dagen i sexan, haha en dag jag aldrig glömmer. Lite stöddig och rolig, men nu vet jag att hon är pålitlig och allt en tjej behöver! Små bråk ibland, men det slutar med att vi bara skrattar. Skit söt tjej som jag vet alltid finns vid min sida, och såklart detsamma för henne.

Klara Axelson:
Det har varit lite rörigt på sista tiden, men allting har en förklaring såklart. En tjej jag känt i lite mer än ett år, och lärt känna bättre och bättre. En tjej som verkligen inte sprider vidare grejer, berättar man något vet man att det stannar! Man kan också ha kul och flumma med henne.

Elin Gunners:
En tjej som jag lärde känna i början av sjuan, alltså känt henne kortast av alla här. Men betyder inte mindre för det! Det här är verkligen en tjej som alla kan vara vän med, för hon skrattar åt väldigt mycket men kan ändå vara seriös! En tjej många killar vill ha, så passa på innan någon tar henne.. En jag faktiskt aldrig bråkat med, helt underbart!

Som ni kanske märkte (?) så tog jag de i ordning över hur länge jag känt de, så det har ingen betydelse över vem jag gillar mest! Älskar er alla, och jag finns alltid här för er <3

Älskar mina andra vänner också, men har inte lika bra kontakt med er som de här. Men det kan ju ändras, ellerhur?

Vemdalen, check!



Nu är jag hemma från Vemdalen, har haft det jätte kul och det var väldigt bra backar där. Men rekommenderar att åka vid Skalspasset för där är det bättre. Men här ovan ser ni lite bilder från veckan, men blogg.se fuckar ju bildernas kvalité såklart! Men har ju saknat mina vänner sjukt mycket såklart, men de flesta får jag ju se imorgon!

@Bilen

Sitter i bilen på väg hem, kommer troligen vara hemma om lite mindre än tre timmar! Fet kuul -.- längtar tills i veckan, då ska jag köpa någon av de här linnena, tror nog mest på det högst upp här:


Teenager post


The boys who..


Sista dagen!

Idag är det sista skiddagen för mig, har haft det jätte kul här! Men saknar mina kompisar.. Visar två bilder från igår också, haha det var jätte blåsigt!


RSS 2.0