Slinga håret?

Nu när det börjar bli vinter och det var längesen solen var framme ordentligt. Jag märker väldigt tydligt att mitt hår börjar bli mörkare nu och det är inte så jag vill ha det.. Så jag har börjar fundera på om jag ska slinga det lite ljusare? Och då vill jag ju bara ha det lite ljusare, inte färga hela håret. Det börjar bli väldigt mycket sommarutväxt och det ser typ fettigt och äckligt ut. Men jag är ändå lite skraj för att jag har aldrig slingat/färgat/tonat mitt hår, och alla snackar ju om hur mycket det sliter på håret.. Men det är det fan värt, enligt mig!
 
 
 

Snow!

 
Äntligen massa snö! Är så jävla glad, har längtat efter snön och jul och allting. Och det är som ett tecken att julen snart är här. Sen så var jag så sugen på choklad så jag gick och köpte, men när jag hade ätit två rader så blev jag typ äcklad. Haha jag får spara de till imorgon och lördag! När klockan är halv fem ska jag åka och träna på gymmet+pass. Sen ska jag laga maten ikväll, jag ska laga flygande jakob och det har jag aldrig ätit.

Nyårsoutfits

Det till vänster är lite coolare men ändå lite simpelt. Och det högra är lite finare och lite mer speciellt skulle man kunna säga. Jag har inte kommit på vilken typ jag ska ha på nyårsafton, får se hur jag ska fira också.
 

@bussen

Nu sitter jag på bussen, är nästan hemma. Den här skitdagen började med att jag försov, så jag hann inte äta frukost. Sen när jag kommer till skolan så tänkte jag köpte en yoghurt och frukt, men nejnej för jag hade glömt pengar. Sen har jag varit sur och hungrig hela dagen. Sen har jag suttit kvar i skolan i två timmar, och nu är jag nästan hemma. Vilken jävla dag.


Snow/December snart

Haha, lite fina bilder på mig va? Men seriöst, jag vill verkligen att det ska börja snöa och att det ska vara kvar på marken också. Jag älskar snö och julen, det är verkligen så himla mysigt! Men det står att det ska snö to-lö sen nästa vecka ganska mycket. Så jag hoppas att det kommer hända, för då kommer jag bli sjukt glad!

Musik:

 

Film med skolan+Subway!

Två bilder från dagen!
Idag så åkte vi till filmhuset och kollade på en film som heter "Ligg med mig." Lärarna tyckte väl att det var passande eftersom vi har sexualkunskap i skolan, haha. Den filmen är så himla dålig, skådespelarna suger verkligen. Sen åt jag och Ella på Subway i Skanstull, så himla gott! Jag äter nästan aldrig det, eftersom det kostar ganska mycket ändå. Men nu är jag hemma, så jag ska plugga och kolla på One Tree Hill, haha.

Mitt rum:

Det här är mitt rum hos Pappa!

Kreta 2012


Godmorgon!

Två bilder från i Onsdags!
Godmorgon på er sötnosar! Idag ska jag försöka att komma iväg till gymmet, annars ska jag träna hemma. Sen blir det att plugga väldigt mycket, eftersom jag hade planerat att plugga lördag-söndag men jag kan verkligen inte plugga på lördagar.. Men jag kommer ju ha tid till att uppdatera allafall. Är inte taggad för skolan, för jag har inte gjort en enda rolig sak denna helg. Jag har bara suttit hemma och varit sur/ledsen. Men jag kommer ju allafall träffa kompisar då, men inte på samma sätt.

20.46

Idag satte vi upp utebelysning, så mysigt!
Nu har jag precis ätit mat, förrätt, huvudrätt och efterrätt. Min mage är helt full, fast det får ju alltid plats med lite godis hehe. Men ikväll så ska jag bara ta det lugnt, kolla på One Tree Hill och kanske plugga? Men usch, nu när jag skriver det så inser jag att jag inte kan spendera en lördagkväll åt att plugga. Haha det får bli imorgon istället!

Farsta Centrum!

Ungefär vid halv elva så åkte jag och Mamma till Farsta Centum, hon köpte massor av saker till Nora's presentkalender. Jag provade den där klänningen som jag la ut tidigare(det är den på bilden ovan) men det var inte så bekvämt för armarna, eftersom det var så mycket paljetter. Så jag ska nog leta efter någon glittrig blus eller liknande. Sen gick jag in på lagerhouse, och där hittade jag massor av härliga saker som jag ville ha. T.ex. den där kartongen på bilden, sen hittde jag muggar, böcker, ljuslyktor m.m. Ska verkligen spara pengar till inredning i rummet, det är så roligt!

Tips på filmer!

Det här är nog mina absolut favoritfilmer, högst upp ifrån vänster: Lol, She's the man, Dear John, The last song, Remember me, The lucky one, The proposal, Allt för min syster. Sen är jag ju helt kär i twilight serien, och massor av andra serier.

Världens vackraste låt.


Confiedence!

Att skapa ett självförtroende är inte så himla lätt, speciellt inte för mig. Jag har väldigt många komplex som jag inte riktigt går runt och säger till alla, för att jag tycker att det är verkligen är jobbigt! Mitt självförtroende har blev bättre när jag började i Kunskapsskolan på ett sätt, men ändå inte. Vissa saker blir så viktigt nu när man blir äldre, speciellt tonåring. Det är väldigt mycket kärlek och bråk som börjar bli på allvar. Och självförtroende handlar inte bara om att inte ha komplex och tycka att man faktiskt inte ser så tokig ut, utan det handlar också att säga emot. Att våga säga ifrån om du inte håller med, om någon snackar skit om din kompis, om en kille börjar att t.ex. kyssa dig och du inte vill eller om du är med om att du eller någon blir trakasserad och det börjar att inte vara på skoj längre. För när du väl har börjat så är det inte så svårt som du trodde från början, utan väldigt enkelt. Men man ska ändå tänka på vad man säger, så man inte överdriver. För att ingen gillar en bitch.

Wanted

Bikbok, Hunter, Doftochsmink, Bikbok

Kvällsuppdatering!

Några mysiga bilder från weheartit!
Jag har precis kollat klart på säsong 1 av One Tree Hill, och det blev ju jättesorligt. Och jag har varit ensam och sur hela kvällen och det gjorde ju inte allting bättre.. Så nu sitter jag lite halvledsen och trött i sängen. Ska nog ta och sova ganska tidigt ikväll, ska försöka att träna här hemma imorgon. Puss och kram!

Friday bitches!

Idag är det äntligen fredag! Är jätte glad att det är helg även om jag inte har några planer ännu, så är det skönt att få sovmorgon. Jag ska nog kolla på One Tree Hill och bara mysa ikväll, om jag inte planerar någonting. Puss och Kram!

Julklappstips!


Q&A

-Kan du visa ditt rum?
Svar: Visst kan jag det, jag gör det på söndag/måndag.
 
-Vart kommer klänningen ifrån?
Svar: Den är från Ginatricot!
 
Kan du inte lägga upp massor av bilder från hela året? Puss
Svar: Absolut! Jag gör det i december, så ni kan få en bild på mig från varje månad.
 
Hej Alice, undrar vilken serie det var som du tyckte var så som du visade i videon, kan du säga vad den handlar om och hur bra den är, är i behov att hitta en serie att kolla på! Kram
Svar: Den heter One Tree Hill och det är den jag har skrivit om i några få inlägg. Det är en typisk tonårsserie, den handlar om två killar som är halvbröder men de är helt olika och är inte med varandra alls. Den ena är jätte populär och den andra är lite halvt tvärtom skulle man kunna säga. Nathan lever ett väldigt lyxigt liv och är stjärnan i basketlaget, men hans pappa pressar honom väldigt mycket p.g.a sina talanger från hans ungdom. Medans Lucas lever inte specielt lyxigt med hans mamma som äger ett lite café. Sen börjar Lucas i basketlaget och ingen i laget gillar det specielt mycket, så han börjar få riktigt taskiga straff av de och hotar att de fortsätter om han inte slutar. Sen börjar Lucas gillar Nathans tjej och det gör ju inte allting bättre precis..
 
Jag har inte ens kollat klart på säsong 1 av 9. Så det finns väldigt mycket att se, som tur är. Men det här är början av allting, och den är verkligen värd att se!

Inspiration/wanted

Jag slängde ihop lite röda saker från hm och ginatricot!
Jag kom nydligen på att jag äger nog inte ett enda rött plagg, helt sjukt. Och sen vill jag ju ha lite rött i mitt rum så jag ska nog fixa lite rött, allafall här hos mamma. För hos pappa har jag en del röda saker i rummet. Men jag tänker verkligen på jul när jag ser collaget ovanför, så mysigt med rött!

My love.

En bild på mig och Nora från igår!
Idag så stannade jag kvar i skolan i två och en halv timme, för att de visade filmen "hunger games" och det var så längesen jag såg den så då blev jag lite sugen. Och den är ju verkligen jätte bra, men det var så mycket bättre första gången. Sen så åkte jag hem och kollade lite på OTH. Nu ska jag försöka att plugga lite grann, kram!

Videoinlägg med Amanda!


2012-11-21

 En bild Amanda tog på mig nydligen!
Idag så hämtade jag Nora på dagis och sen kom Amanda hem till mig, så vi åt jätte god mellis och hade det mysigt. Sen så har vi suttit och pratat och skrattat hela kvällen, hon gick precis till bussen. Och nu ska jag dricka lite te och plugga, sen ska jag nog kolla på OTH. Och jag har inte uppdaterat p.g.a. skolan, har jobbat kvar både må-tis. Och jag har inte så lång tid på mig nu att bli klar med allting, så jag måste plugga nästan hela tiden. Så jag kan säga redan nu att det kommer inte vara lika bra uppdatering de två närmaste veckorna, men jag kommer ju försöka så bra jag kan ändå!

Dagens:


Om helgen!

Tre bilder från augusti!
I fredags sov Ella hos mig och vi hade det jätte mysigt. Vi åt frukt och doppade i smält choklad, mums. Sen åt vi väldigt mycket frukost, det var skönt för båda älskar mat haha. Sen åkte Ella och jag till Farsta Centrum och där träffade vi hennes kompis Julia. Och på kvällen så var jag på släktträff, det var roligt men jag har inte träffat några av de haha. Och idag ska jag kolla på Skyfall med Andrea och Pappa.

Nyårsoutfit!

Ungefär såhär vill jag se ut på nyår, klänningen är verkligen sjukt snygg. Jag är verkligen helt kär i den, så den ska jag nog köpa väldigt snart innan den tar slut.

Mot Farsta Centrum!


Berkännelser

Jag får alltid jätte torra läppar när det börjar bli kallt ute.
Jag älskar att byta om till myskläder närj jag kommer hem.
Även om jag längtar till vintern, så saknar jag värmen sjukt mycket.
Jag har nästan köpta alla julklappar, haha.
Jag har nästan ingen inspiration till bloggen längre..
Jag spelar inte fotboll längre, jag gymmar istället.
Jag är verkligen beroende av min mobil!
Jag började gråta typ 3-4 gånger under Breaking dawn part 2.

Inspiration/weheartit

 


Breaking dawn part 2

Jag såg den här filmen på premiären i onsdags med Klara och den var så himla grym! Det var lugnt den bästa filmen av de alla, nästan den bästa filmen jag har sett. Den var verkligen inte som jag hade tänkt mig, utan den var så mycket bättre. Jag har ju inte läst böckerna, bara den första, så jag visste ju inte vad som skulle hända. Den är verkligen värd att se. Den får 5/5

Fredaaag!

Hallojsan, idag är det äntligen fredag! Jag har inte gjort så mycket idag, har typ läst två böcker haha. Ikväll ska nog Ella sova här, vad mysigt. Skuller först träffa Amanda, men hon kunde inte, sen skulle jag träffa några killar men det blev typ inte av? Men gud vad tur att Ella kunde! Ska försöka att blogga lite nu, för jag kan inte lova att det blir någon uppdatering ikväll. Puss och kram på er


Min önskelista!

I år så önskar jag mig inte något speciellt, förra året var det ju onepiece. Men i år är det inget sånt, men det är ju superkul att få kläder. Sen är det typ biokort, underkläder, aikmössa och några fler saker jag önskar mig. Jag har inte många julklappar kvar nu, så himla skönt!

Apoteket

Hejsan :) Nu sitter ja på Apoteket och väntar på att få skriva ut min vaniljmjölk. Måste gå nu men ses sen bloggen! Pussssss!!


Helt jävla död.

-Godnatt


Instagram!

Följ mig på instagram, hedenstedt!

15.51

Kofta och tröja - Hm, Jeans - Salt
Idag så stannade jag kvar efter skolan så jag kunde gå en fotokurs men det var inte riktigt som jag hade tänkt mig.. Men jag får se efter några gånger, så kanske jag lägger upp några bilder på bloggen om jag fortsätter? Just nu sitter jag och kollar på One Tree Hill, jag ska snart sätta mig och plugga. Och ikväll ska jag åka och gymma, köra löpbandet och sen corepass.
 
 

Wanted


Om dagen!

Två bilder från idag!
Idag så jobbade jag kvar med skolan, jag jobbade med kristendomen. Sen så åkte jag hem till Mamma och hämtade mina grejer och då åkte jag till Pappa. Och då så åt jag och Pappa jätte tidig middag för att vi var jätte hungriga! Och nu så sitter jag i soffan och kollar på tv, tänkte plugga lite snart också. Imorgon ska vi till ungdomsmottagningen i gullmarsplan på förmiddagen, sen så kommer vi ha bild. Så det är ganska lungt imorgon, så jag ska nog försöka att jobba en del ikväll! Puss på er

Svtplay!

Portkod1321 och Torka aldrig tårar utan handskar!
Jag ville tipsa er om de här två serierna som man kan se på svtplay. Portkod1321 handlar om två tjejer som precis slutat nian och de börjar träffa några killar osv. Och Torka aldrig tårar utan handskar handlar om två bögar och de är med ett par andra bögar, sen börjar några få av de få en sjukdom osv. Jag vet att jag förklarar väldigt kort, men de är verkligen värda att se!

Chilldag!

Bild på min nybäddade säng och på min nyttiga lunch!
Jag började dagen med att gå på ett pass på gymmet, sjukt jobbigt men det är så skönt efteråt. Sen när jag kom hem så åt jag det goda som ni ser på bilden. Sen bytte jag lakan i min säng och lite andra smågrejer. Sen har jag hjälpt min syrra att måla i hennes rum, det är bara en vägg så det går väldigt snabbt. Sen så har jag pluggat lite, vi ska lära oss om kristendomen i skolan och jag ska lära mig om Jehovas vittnen. Jag tycker ändå att det är väldigt intressant, mycket intressantare än Franska revolutionen osv. Men nu börjar Solsidan så nu ska jag gå ner och sätta på tvn, puss!

9/11

En bild jag tog imorse!
Idag har det inte hänt något speciellt, förutom att det är fredaaaag. Ikväll kanske jag och Amanda ska sova över, men hon ska bara fråga först. Annars kommer jag väl bara vara hemma och kolla på någon film eller så. Egentligen behöver jag plugga lite, men usch vad hemskt att plugga på en fredagkväll. Men jag får se hur det blir. Nu ska jag äta mellis och kolla på någon film/tv.
-XoXo

Justin Bieber!

Min storasyster Andrea visade den här videon igår för mig, och den är verkligen helt underbar. Och nu är jag ännu lyckligare över att jag ska på hans kosert om 164dagar. Ni måste lyssna!

Inspiration

Åh vad jag vill att det ska vara jul, speciellt vinter! Det är så himla mysigt, och det här vädret blir man ju bara deprimerad av.. Jag älskar vintern, kolla bara bilderna ovanför, längtar som in i bomben. Men nu är det runt tjugo dagar kvar till första advent, och då börjar det liksom. Om jag får bestämma så vill jag att det ska snöa på första advent. Nu ska jag kolla på 10 things I hate about you och städa rummet, puss!

New in!

Klänning - Hm

Dagens outfit!

Skinnjacka & tröja - Bikbok, Jeans - Salt, Skor - Dinsko, Väska - Accent

Hemma nu!

Två bilder från dagen!

Nu är jag hemma med Liv, ska nog äta lite mellis snart haha jag är alltid hungrig. Men hon har fotat dagens outfit som ni kommer se i ett inlägg snart. Haha vi sitter och lyssnar på en låt vi sjöng när vi var små från lilla melodifestivalen. Haha, men nu ska vi nog äta någonting, puss!


Mylovebasket.com

http://www.mylovebasket.com/
Det är sjukt mycket rea på den hemsida, snygga festklänning, toppar, jackor, skor osv. Tipsar er om den sida, det skor och klänning från 59:-

Wedcambilder!

Några bilder jag tog precis!
Just nu sitter jag framför tvn med min lillasyster som jag hämtade idag. Vi har tre stycken filtar och jag fryser ändå, usch! Idag har vi prov i skolan och jag tycker ändå att det gick ganska bra. Snart ska jag träna med mamma, vi ska gå något pass men vi ska springa på löpbandet i 20-30minuter. Imorgon har jag idrott på morgonen och då kan jag åka direkt dit så jag kanske hinner blogga innan? Kram på er

Berkännelser av mina kompisar!

Jag fick en kommentar igår, det var någon som undrade om mina kompisar kunde skriva lite berkännelser om mig. Varför inte liksom? Så, here we goo!
 
Hon är lätt att prata med och vara med!
Hon är väldigt random, helt plötsligt kan hon börja skrika eller säga wtf/vafan
Hon är ett freak hela tiden
Hon är ganska mogen bortsett från att hon är ett freak.
Hon har damp utbrott hela tiden.
Hon kan helt plötsligt börja prata med jätte konstiga röster.(?)
Hon säger alltid vad hon tycker.
Hon måste sjunga när hon ska plugga annars kan hon inte plugga.
Hon lyssnar alltid på musik och då ser hon alltid sur ut.
Hon sjunger hela tiden.
 Hon kolla varje like hon får upp på skärmen på instagram.
Hon älskar Pll & Gossip Girl.
Hon är fett smal men hon sägen att hon måste bli fit.
Hon älskar Maria Montazami.

I'm home!

En bild jag tog precis innan vi åkte!
Passet som vi skulle gå på var tyvärr inställt, men då gick vi in på gymmet och körde en timmes träning. Först körde jag på crosstrainern i 10minuter, sen sprang jag på löpbandet i 15minuter. Efter det körde jag lite maskiner och sist så körde jag lite magövningar. Resten av dagen så kommer jag att plugga så jag kommer ändå kunna blogg!

Godmorgon!

Just nu sitter jag och äter det som är på bilden, super gott! Snart kommer min mamma och hämtar mig för vi ska gymma tillsammans, hon hade hittat något pass som var bra. Sen ska jag ju till henne också, så jag har haft fullt upp och städa+packa alla mina grejer nu på morgonen. Jag skriver sen när jag har kommit hem igen, puss på er!

Kvällens låt!

Joshua Radin - I'd rather be with you

Get fit!

Ikväll börjar jag min ordentliga träning, ska göra några övningar varje dag+gymmet. Plankan i 2minuter, Situps 2x20, Russian twists 2minuter och Plankan på sidan i 2minuter. Jag har 41dagar på mig, sen ska min mage vara fit. Jag ska äta nyttigt, alltså inget godis/chips/popcorn/läsk osv.. Jag får bara äta glass. Ni undrar nog varför jag valt 41dagar? Jag valde bara en dag helt random, någon vecka innan julen. Det är klart jag kommer att fortsätta träna sen, men det är då jag vill se ordentligt resultat! Jag tycker att det är lätt att börja träna när man ser bilder på tjejers kroppar, och det är sådär man vill se ut. Och då är det ju bara att börja träna för att kunna se ut så. Sen är det nog också roligare att träna om man har snygg outift. Jag vill vara nöjdare med min kropp om 41dagar.

Uppdatering!

Tre bilder från i somras!
Förlåt för den urdåliga uppdateringen under lovet! Även om jag inte har varit specielt upptagen så har jag inte haft lust och jag har inte haft någon inspiration. Men nu är jag på humör att fixa uppdateringen igen! Idag har jag kollat på bio med Pappa, sen har jag suttit i mitt rum och skrivit lite grejer. Jag har delvis jobbat på min lista (beforeidie.) Imorgon ska jag gymma på förmiddagen sen ska jag försöka att plugga en hel del.

Cravings

Allting är från Hm.

Kort inlägg

 
Idag ska jag bowla med Amanda och hennes kompis Emma ska kanske med? Innan vi bowlar ska jag nog försöka att plugga lite. Men nu ska jag gå och laga lunch, är jätte hungrig! Puss

Trött tjej här!

En bild från i söndags!
Idag vaknade jag halv ett, sovit i tolv timmar. Det är nästan för länge för mig att sova i tolv timmar för nu är jag helt slut. Senare ska jag träffa Klara och vi ska åka till stan och kanske kolla lite julklappar och ha det mysigt. Nu ska jag kolla på film och dricka med varma choklaf jag har gjort!

RSS 2.0