lördagsmys

Förlåt för den sena uppdateringen!! MEN, Idag var jag och Amanda i Farsta Centrum och kollade i lite affärer och åt lunch på Subway. Sen åkte vi hem till henne och hämtade hennes grejer eftersom hon skulle sova hos mig. Så vi åt middag hos mig, kycklingspett, pommes frittes med bea. Sen ville vi såklart ha lite smått och gott för kvällen, så vi cyklade i regnet till hemköp och köpte godis och hjärtan. Sen satt vi och spelade kort, pratade, skrattade, gjorde roliga videos, sminkade varandra och nu sitter vi och kollar på tv. Vi kanske sätter på en film snart, eller så går vi och lägger oss inom kort. Imorgon är det söndag, vilket betyder träna och plugga. Har kvar lite SO och NO frågor som jag inte hann bli klar med den här veckan, så de ska jag göra så jag inte ligger efter. Puss på er
 
 

Hur många kramar finns det i världen

Igår såg jag, mamma och Andrea den här filmen som ni kan se på trailer här ovanför. Det är ju andra filmen av "hur många lingon finns det i världen" och tvåan var mycket bättre. Jag tycker att de är så snälla och söta. supergulliga! Jag skulle rekommendera att se denna film för er som gillade ettan. Haha, sen var det två tjejer i biosalongen som skrattade så högt och roligt, så vi skrattade åt och de och åt filmen hahah. 

just ordered

Har länge velat beställa från Sheinside, och nu var det dags. Klickade hem de här söta blusarna/tröjorna.

fredaaaag

Idag är det äntligen fredaag! Det var ganska chilldag idag, inte så jobbiga lektioner eller så. Efter skolan så åkte jag och några andra till Globen för att fixa lite presenter till en kille i våran årskurs som vi ska ge på måndag. Ikväll ska jag gå på bio med mamsen och Andrea, jätte mysigt. Men innan det, så ska vi äta tacos till middag och vara en riktigt svennebanan familj. 

Wanted

snyggt
 Klicka på bilden för att se vart allting kommer ifrån.

Tips!

Idag testade jag att dricka Celsius innan träningen, och det är såå gott! Och man orkade verkligen mera på gymmet, fick en liten energikick. 

tränat

Hej på er! Nu har jag precis kommit hem från gymmet, ska äta lite mellanmål snart. Idag var jag i skolan, inget specielt hände där. Ikväll ska jag plugga lite SO och NO, som verkligen behövs. Man vill ju inte ligga efter i skolan när det bara har gått en vecka. Och imorgon är det redan fredag, den här veckan har verkligen gått sjukt snabbt. Imorgon ska jag, Mamma och Andrea kolla på bio, sen ska jag förmodligen vara med Amanda på lördag. Men nu ska jag äta mellis och kolla på idol avsnittet som var i tisdags, är jääääätte hungrig.
 

videoinlägg

 

Tisdag

Två stycken bilder från min instagram
Idag är det tisdag och jag gjorde som igår, tog på mig shorts. Det var lite kallt på morgonen, men inte så värst. Men nu vid den här tiden så är det ju sjukt varmt. Så efter skolan cyklade jag och köpte en Ben & Jerry's som var väääldigt gott. Idag har jag också pluggat väldigt mycket, vilket är skönt. Ikväll blir första träningen efter sommaren, ska till gymmet runt åtta ikväll.

Svar på kommentar

Vad har du och Andrea för objektiv?
Svar:
 
Till vänster: Standardobjektiv Canon 18-55mm. Till höger: Tamron zoomobjektiv 18-270mm
 
Canon 50 mm 1,8
 
Vi delar ungefär på alla. Bilderna är lånade från min syster Andrea.
 

Höstoutfit

Här är en riktigt snygg och enkel outfit för hösten, som jag gärna skulle vilja ha på mig i höst! Stövlarna är från Primeboots, klockan är från Marc Jacobs. skinnjackan från HM och tröjan/ tunikan är från Ginatricot.

Spend or save

 
 

Första skoldagen

Två bilder från i lördags.
Idag var det första riktiga skoldagen för mig.Kom igång riktigt ordentligt, gjort mer än vad jag kan göra på 2-3dagar ibland haha. Nej men så brukar det vara för mig, att jag alltid har en bra start i skolan men det är ju innan man har blivit skoltrött. Nu har jag precis ätit mellis, och ska snart plugga lite med min svenska text. 

Om lördagen

Jag och ca 15 pers träffades i Sollentuna Centrum och köpte massor av gott som vi kunde grilla och sen gick vi till en brygga lite längre bort. Där satt vi då och grillade korv med bröd, marsmallows och vissa grillade godis haha. Sen hade vi egen andakt på bryggan och satt och sjöng några olika låtar och hade några ljus tända. Det var en av de mysigaste kvällarna på länge.
 

Mot sollentuna

Nu är jag på tåget, påväg till Sollentuna där jag ska möta lite trevligt folk. Vi ska åka/ gå till någon brygga i närheten och grilla lite och ha det mysigt. Vi hörs senare ikväll eller imorgon bitti!

vinterjackor

De på den översta raden är från Ellos och de på den nedre raden är från Nelly.
 

Om gårdagen

Två bilder från igår!
Igår var det tjejmiddag hos Klara, det var hon, jag och typ 13 andra. Det var verkligen jätte mysigt och roligt. Vi började med att äta middag, vi åt en väldigt god lasagne. Sen åt vi kärleksmums, som är verkligen helt stört gott. Sen satt vi och bara pratade, skrattade och fotade haha. Sen spelade vi ett jätte stressigt spel, som var sjukt roligt. Sen hade vi bara allmänt roligt innan folk började gå hem. Och sen sov jag och några andra kvar hos Klara, då vi inte sov så värst mycket. Men det var verkligen jätte roligt i alla fall. Haha och sen när jag kom hem imorse, så var ingen hemma. Så nu är jag helt själv, hahah.

godmorgon!

Sov hos Klara igår, och just nu vet jag inte vilken energi jag lever på. Har inte sovit så mycket i natt, men ska nog göra det snart. Kom hem för ungefär en halvtimme sedan, för att Klara, Celine och Niki skulle hålla i någon fotbollscup som började klockan tio. Så nu sitter jag och äter den här goda frukten, mums. Ska sätta på en film nu och typ somna till den, puss

Can't wait

Fick ju en resa till London i konfirmationspresent, och jag längtar redan ihjäl mig haha. Även om det är ganska lång tid kvar tills det är November, men ändå..

Önskeinlägg - Mitt kök


pll mys

Nu ska jag kolla på det nya avsnittet av pretty little liars med lite lösgodis som jag inte har ätit på ett tag.

Uffessakerochting

http://usot.se/
Måste verkligen rekomendera er om denna hemsida, även om jag gjort det förr. De har så många bra grejer som man verkligen vill ha. Många tänker nog på deras iphoneskal och laddare, därför försökte jag ta med lite annat i collaget som de har. Alla som letar efter en dödskallescarf borde beställa den från usot.se, kostar endas 99:- och finns i svart, grå och vit. 

Min frukost+om dagen

Godmorgon! Jag vaknade för ungefär en timme sedan, haha jag var så trött igår. Jag somnade lite efter klockan tio, jätteskönt. Idag är jag ju ledig igen, men imorgon ska jag till skolan. Just nu sitter jag och dricker min smoothie, så himla gott! Idag kanske jag åker till Farsta Centrum för några ärenden, men vi får se. Ikväll ska Klara sova över hos mig, så då blir det nog ingen uppdatering. Men tills dess ska jag försöka uppdatera så mycket jag kan! 

TIPS

Måste verkligen tipsa er om den här hemsidan igen! Den är verkligen sjukt bra, på bilden ser ni några av mina favoriter. länk till hemsidan: http://www.sheinside.com/ ALLA borde gå in och kolla iaf, OM NI GÖR DET BLIR JAG JÄÄÄÄTTE GLAD.
 

Höst

Precis hängt upp lite stickade tröjor i min garderob, känns lite tidigt haha. Men snart är ju augusti slut så..

Bananapanncakes

Åh det var jätte längesedan jag gjorde det, så nu tyckte jag att det var dags. Haha, dock blir mina väldigt ofta failade, men de som smakar alltid såå gott! 
 

Dagens outfit

Shorts - Ginatricot // Linne - Sheinside // Kofta - Esprit // Klocka - Ur&Penn

Konfirmationspresenter

Här ser ni lite bättre bilder på presenterna jag fick, och sen lite pengar och två stycken resor!

Goodmorning sunshine

Vaknade för ungefär en timme sedan, och sen dess har jag packat upp från mamma och städa lite i min garderob+lite liknande. Idag är det upprop klockan 12.00 i min skola, skönt att jag inte börjar så tidigt i alla fall. Men nu ska jag fota mina konfirmationspresenter och lägga upp på bloggen, sen äta frukost.

Details

Älskar verkligen mitt snygga halsband som är i guld med ändå som har lite färg i sig, perfekt till en enkel blus!

Sushiiii

Jag och Amanda åt på ett ställe där det är sushi-thai buffe, så vi åt gaaanska mycket. Men det var ganska najs sista måltid innan skolan börjar igen. Vi var i stan under eftermiddagen och köpte present till Klara som fyller år snart. Och nu sitter jag och kollar på The OC, som är så hiiiimla bra!

DAGENS OUTFIT

Skor - HM, väska - Accent, blus - Sheinside, shorts - Ginatricot, halsband och klocka från Ur&Penn
 

Frågor och svar

Vad ör det för sorts redovisning? Kan inte du förklara lite hur man gör när man konfirmerar sig? Jag ska göra det nästa år och skulle gärna vilja veta.
Svar: I början är det 5-8 förträffar, då man först går på mässa/ gudstjänst i kyrkan sen lite aktiviteter och kanske lekar. Sen hade vi ett läger i två veckor, vilket var helt underbart. Då var det lite pass, som bibelläsning bl.a. Vi var väldigt ofta i smågrupper och fick uppgifter. Sen var det ofta roliga aktiviteter och bad osv. Sen var det några träffar, som vi då övade inför den här redovisningen som vi skulle visa upp i kyrkan på konfirmationen. Och vi fick välja att göra lite vad vi ville, men meningen var att vi skulle visa upp vad vi har lärt oss under lägret. Så min grupp sjöng 4st låtar, spelade upp ett slags drama och sen läste vi upp lite olika texter. Sen är det lite olika för olika kyrkor och så, men det var så jag fick göra det!
 
fick du ha med dig mobilen till lägret? för man brukar inte få ha det, svara i ett inlägg.
Svar: Jaa det fick jag, mina ledare sa att det var så att man inte fick ha med de förut men sen upptäckte de att de själva behöver de lika mycket som vi gör. Men vi använde de knappt någonting, typ lite grann på kvällen att lyssna på musik. 
 
Vart har du köpt dina vita shorts? Super snygga!
Svar: Åh tack så mycket, köpte de på Rhodos.
 
Vad har du för storlek på din vita Bondelid tröja, för jag tänkte ta och beställa hem en ifrån deras sida, men de har bara i storlek L vilket känns lite väl stort för mig för jag är ungefär 168 cm lång och väger runt 54-55 och brukar oftast använda storlek M eller S, beroende på märke. Men jag vill så gärna ha en Bondelid tröja, men jag vet inte om jag ska chansa på L, för att den kanske är alldeles för stor? Hur är de i storleken?
Svar: Det här är en ganska konstig fråga eftersom jag inte äger ett enda plagg från Bondelid.. Har fått liknande fråga om Odd Molly, och jag äger inte ett enda plagg från Odd Molly heller.. Hahah
 
Hej! Jag undrar varit ni var i Grekland och var hette hotellet ni bodde på ?? Va det billigt / dyrt? Kram!
Svar: Hej! Vi bodde på Rhodos, Sunwing Kalithea Beach. Jag tycker att det var hyfsat billigt, men inte något extremt. 
 
Vart har du köpt de blommiga shortsen?
Svar: Mina blommiga shorts köpte jag i början av förra sommaren på BikBok.
 
 
Sen var jag bara tvungen att ta med en av era super gulliga kommentarer:
Vill hylla dig för att du driver en sån bra blogg. Läser den varje dag flera gånger om dagen i hopp om att har kommit upp nåt nytt. Älskar dig och din stil. Du klär dig alltid så fint! Du bloggar otroligt bra.
Svar: Tusen tack!! Alltså ni förstår verkligen inte hur glad jag blir när man får en sån här kommentar, det kan göra en hel dag!
 

1 år sedan

dubbb_503e16779606ee64db00000d.jpg

img_8945_503907cde087c31934005449.jpg

img_8442_50328cee9606ee2b3f000f6f.jpg

collagwew_50196a43e087c324c4000031.jpg

Några bilder från Augusti, fast från 2012, alltså förra året. Jag tycker att jag har förändrats men ändå inte, haha


Videoinlägg


presenter!!

En resa till Barcelona och till London, två stycken halsband, två stycken armband, berlocker till ett av armbanden, pengar, klockor, en bok och sen glömde jag att ta med en fin liten ask och en söt blus. Men jag kommer att fota grejerna med kameran senare, men hoppas att mobilbilden räcker så länge! Är helt överlycklig!!!

Bilder från konfirmationen

 

Daily inspo

Några inspo bilder från min syster inspo konto på instagram @inspomotivation
 

Konfaträff / sova hos Julia

Oj vilken dålig kvalité på bilderna det blev, aja.

Måste börja med att påpeka vilket härligt väder det är idag! Och idag ska jag på sista konfaträffen innan själva konfirmationen. Man saknar verkligen alla, även om det bara gått två dagar sen sist. Vi övar på våran "redovisning" som vi ska göra på lördag. Sen ska väldigt många äta på donken efteråt, haha som sist. Och sen ska jag sova hos Julia, en jätte söt tjej som jag lärde känna på lägret. Nu ska jag fixa lite lunch, och sen sminka mig och så. 

50% rabatt

Elf har 50% på hela sortimentet nu om man beställer för mer än 100kr! In och fynda, http://eyeslipsface.se/website/
 

wanted

Linnet och klockan är från Ginatricot, väskan från Lindex, halsband från Bikbok och stövel från Dinsko.

Träffa Klaris

Idag ska jag träffa Klaris! Det var väldigt längesen nu, säkert lite mer än en månad.. Men vi kommer väl förmodligen åka till stan och ta en fika eller någonting liknande. Igår var jag på en till konfaträff, så det var därför uppdateringen var sådär. Sen ska jag nog bara vara hemma ikväll, för jag har inte varit hemma någon kväll sen jag kom hem. Men nu ska jag duscha och fixa mig lite för dagen, puss och kram.

Fler bilder från Rhodos

Kanske tog med någon bild igen, men här ser ni några fler bilder från Rhodos iaf.

Svar på en lång kommentar

Hej! 
Skulle betyda så mycket om du kunde svara på detta: 
1. Var köpte ni biljetterna till Justin Bieber konserten och hur mycket köpte ni de för? 
2. När köpte ni dom? (hur mycket innan det var konsert?) 
3. Vad hade ni för platser? 
4. Vilken tid/ hur länge innan det började var ni på plats (vid Globen) och stod i kö eller väntade? Visst var det i Globen, eller? 
5. Gillar du Justin Bieber? 

Förlåt så mycket om det blev många frågor men jag skulle bli så otroligt glad och tacksam om du svarade på de! Tack på förhand, älskar dig och din blogg ❤❤❤
 
Svar:
Hej på dig! Min kompis åkte till Globen väldigt tidigt på morgonen och köade för biljetterna, dagen biljetterna släpptes. Vi hade Golden Circle, det var jätte bra platser. Vi kom nästa sex timmar innan det började, men vi stod med hennes syrra och hennes kompisar som hade stått där sedan 10 så vi gick ju förbi ganska mycket folk ändå. Jaa, det var i Globen och jag gillar Justin Bieber. Tack så mycket sötis, kram!

lite bilder från kåfalla

 

godmorgon

Två bilder från roddan, saknaaar
Godmorgon allesammans! Idag ska jag åka till stan med Amanda, åh vad jag har saknat henne! Vi ska kolla i lite affärer, äta lunch och jag ska nog tvinga Amanda att vi äter frozen yoghurt för det är stööört gott. Har ganska nyligen ätit frukost och klätt på mig, ska bara sminka mig och sen ska jag träffa Amanda halv tolv. 

Outfit

Såhär såg jag ut en av kvällarna på Rhodos.

hemma

Idag kom jag hem, för ungefär 2 timmar sedan. Jag har haft det såå bra, saknar alla redan! Kändes faktiskt väldigt konstigt att komma tillbaka till Stockholm där det var full rulle. Men ändå är det lite skönt att komma tillbaka och få sova i min egna säng och bara ta det lugnt(vilket man verkligen inte gjorde där). När vi var där så badade vi nästan varje dag, körde massor av draman, lekar, olika övningar osv. Det var verkligen två veckor som  jag aldrig kommer att glömma. 
Nu ska jag packa upp lite och tvätta, sen kolla på pretty little liars eftersom jag har missat två stycken avsnitt. Sen ska jag lägga mig tidigt, och imorgon ska jag träffa min bästiiis.
 

KLÄNNINGAR - REA

Alla är från HM's rea

Lite smått och gott!

Bananpannkakor, super gott.
länk till videon där jag visar hur man gör: http://hedenstedt.blogg.se/2013/june/videoinlagg-bananpannkakor-2.html#comment
 
Chokladpannkakor, också väldigt gott!
 
Espresso house´s Frapino Cream Choklad, såååå god. Liten kostar 39:- och stor 42:-, det är den stora modellen som ni ser på bilderna.
 
Och här kommer en länk till hur man gör smoothie: http://hedenstedt.blogg.se/2013/may/smoothie-tutorial.html#comment

tips för håret

-Klipp det ofta, många klipper sig sällan för de vill spara ut. Men då blir det bara slitet, och då får man ändå klippa av allt som växt ut. Klipp dig ungefär varannan/var tredje månad.

-Platta inte håret i onödan, det sliter verkligen på håret. Men om du verkligen vill, ha på låg värmenivå och har skyddspräj. Skyddspräjen hjälper faktiskt, och så finns det jätte många som doftar väldigt gott och det kan man ju inte tacka nej till!

-Gör hårinpackning, det mår håret verkligen bra av. Det stärker håret och så doftar det ju gott, det ger ju ett plus såklart. Men hårinpackning är sjukt bra att ha en gång i veckan(?)

-Ha inte löshår, det sliter som in i helvete på håret. Varje gång man tar av klämmorna så drar man bort massa hårstrån i onödan. Gör de här grejerna istället, så blir det långt automatiskt!
 

Jag publicerade det här inlägget för nästan exakt ett år sedan, men jag tänkte lägga upp det igen.

Videoinlägg - Justin Bieber

Det var någon som ville att jag skulle lägga upp videon från Justin Bieber´s konsert igen, so here you go!

Uppdatering!

Hej på er! Har verkligen INGEN täckning här.. Så det här blir säkert den ända uppdateringen, men jag kommer ju hem på söndag. Haha jag sitter i fönstret för att kunna få två pluppar på mobilen. Jag har det jätte bra, förutom att jag är lite förkyld. Men dagarna bara rinner förbi, så vi försöker verkligen ta vara på tiden här. Puss och kram!


Tips

 

Videoinlägg

 

tips / Bloggar jag läser

http://josefines.se/  http://juliawinbo.blogg.se/  http://amandawingenfeldt.blogg.se/ http://biancas.nu/ http://andreaviktoria.blogg.se/  http://tovewaldemar.se/
 

Videoinlägg


Fler bilder från skolavslutningen

 

New in

 
De var lite smutsiga när jag fotade de, men men. Köpte de för några veckor sedan, glömde bara att visa upp de. Ett par enkla svarta shorts från h&m för endast 99:-

RSS 2.0