New in

Fick ju den här tröjan i lördags, men jag tänkte bara visa lite bättre bild på den!

Godmorgon

Två stycken bilder från gårdagen.
Godmorgon på er! Jag har precis ätit frukost, jag åt mjölk och flingor med hallon i och det är så himla gott. Nu sitter jag i soffan med några filtar och myser, ska sätta på en film snart. Idag kommer jag bara att ta det lugnt hemma, ska kanske plugga lite grann ikväll? Annars ska jag och Andrea passa Nora ikväll för att mamma och Oskar ska bort.

wanted / basic

 

Simpel outfit

Såhär såg jag ut idag, väldigt enkelt.

New in


02 - 27 - 2013

Två stycken bilder på min och Andrea´s härliga brunch.
Imorse så gjorde jag och Andrea en härlig brunch med chokladpannkakor, frukt och varm choklad med grädde och chokladsås. Sen funderade vi lite på vad vi skulle göra med denna dag, men sen bestämde vi oss för att åka till stan eftersom att det var ett sådant underbart väder! Så vi mötte upp Anton och sen tog vi pendeln in till stan och kollade runt lite i affärerna. Jag hittade två saker som ni får se i ett inlägg snart. Och nu kom jag hem för ungefär 20minuter sedan och har fotat mina nya saker. Ikväll kommer jag att se det nya pll avsnittet, som faktiskt kom idag om jag inte har fel. Annars är det ingeting speciellt som händer..

Önskeinlägg - Kunskapsskolan

Fick ju några kommentarer för ett tag sedan att jag skulle berätta om Kunskapsskolan, vilket jag hade glömt bort. Så nu tänkte jag berätta lite om arbetssättet och så.
 
Vi börjar dagen med att samlas i ett klassrum eller en ws varje morgon med sin basgrupp/ klass. Då har man en sådan liten "samling" med sin basgrupp i fyrtio minuter då vi skriver en planering för dagen i våran egna loggbok. Men vi har några fassta pass men annars så ska man planera in vilken ws man har. Och när man har ws så sitter man i olika rum som man jobbar med olika ämnen. Om man planerar in engelska ws 9.40 så ska man sitta i engelska ws och jobba med engelska steg. När man har pass eller ws så ska det pågå i 40min och inte kortare, men det är klart man kan jobba längre. Sen jobbar vi ju i steg och inte matte böcker och sånt, eller vissa gör det men väldigt få. Och då finns det 35 st steg i varje ämne och om man når steg 35 i nian så når man A. Men det är inte bara hur snabbt man jobbar, utan det är ju kvalitén på stegen också. Och sen har vi projektsteg som betygssätts, och det är då 5, 10, 15, 20....osv. Och då brukar steget var lite mera som ett projekt och man gör ett prov. Och för varje steg man gör så redovisar man det enskilt för den ämnesläraren. Om man tar matte som exempel så handlar t.ex. steg 14 om ekvationer, steg 7 om procent osv.. Och i No & So så jobbar vi i olika kursen, inte så olikt från andra skolor. Och så har vi stegdagar och kursdagar, så på måndagar jobbar alla steg sen är det olika för varje årskurs. Och sen avslutar man dagen med en samling igen, fast den varar bara i tio minuter. Vi slutar två varje dag förutom en, då man ska jobba kvar och ha ett litet kort samtal med sin lärare så kollar man hur man ligger till, om man ligger i fas och så.
 
Hoppas det här var bra, om det är någonting mera ni undrar så får ni säga till. Kram!

Dagens detaljer


Godmorgon / lite sent

Två bilder från någon timme tillbaka.
En lite sen godmorgon hälsning, men men. Nu sitter jag i soffan framför tvn och kollar på pretty little liars, lite standard sådär. Men idag ska jag vara med mami, vi ska först vara i någon ny galleria i stan och sen ska vi bowla. Vet inte om vi ska äta i stan eller hemma, men det blir förmodligen uppdatering någon gång under kvällen sen. Ska möta upp henne vid tre så jag ska bara ta det lugnt ett tag till. Jag har gjort ett tidsinställt inlägg om Kunskapsskolan, som dyker upp halv fyra! Ska nog äta lite lunch snart, kram.

new in


Svar på kommentarer

Gud vad snyggt du lockat håret! Har du gjort med platttång eller locktång? Kram
Svar: Tack! Jag lockar alltid med min locktång, kram.
 
Kan du lägga upp en bild på alla dina victoria's Secret, om det där inte är alla! Och skriva vilken som doftar godast. Det vore grymt, kram!
Svar: Jo, visst kan jag det. Kan göra det antingen i veckan eller nästa.
 
Hur fixar du ditt hår?
Svar: Jag plattar det bara eller lockar det.
 
Skulle du kunna göra "ur garderoben" och visa dina favorit plagg. Typ 5-10 plagg? kram!
Svar: Jo, jag har funderat på det ett tag. Så visst kan jag det!
 
Skulle du kunna lägga upp bild på ditt naturliga hår?
Svar: Visst, here you go!
 
Måste bara fråga, hur hinner du uppdatera din blogg med 3+ inlägg per dag? Tycker det är väldigt mycket. Hur får du inspiration liksom?
Svar: Jo, när jag får inspiration så brukar jag göra tidsinställda inlägg. Och man får väldigt mycket inspiration av andra bloggar t.ex. Och sen om man har kategorier i sin blogg som jag har, så kan man kolla på kategorierna och då kanske man kommer på att man kan göra bekännelser t.ex.
 
Gör du designer? Super fin blogg btw! Kram på dig
Svar: Nej, det gör jag inte. Kram!
 
Oj vad vacker bild! Vad använder du för kamera?
Svar: Tack! Jag använder mig av en Canon 1100d.
 
Hej Alice! Det här är kanske en ganska ovanlig fråga men jag ställer den i alla fall. Jag undrade om du hade några kläder i storlek xs eller så som du kanske inte vill ha längre, kanske du kunde lägga upp här som en bloppis? Du har så sjukt bra klädsmak och ja.. kanske låter lite konstigt men ditt val. Tusen kramar!
Svar: Först och främst, tack så mycket! Jo det är klart att jag har kläder som jag inte använder längre. Men det beror på.. Är det någon annan som vill att jag ska ha en bloppis? Kommentera då här under. Om det är några som är intresserade så ordnar jag det. Kram på dig!

Todays

Jeans - Ginatricot // Jacka - Bikbok // Blus - Hollister // Halsduk - Present

25/2

Tre bilder från denna härliga dag!
Dagen börjar med att jag ser att det är plusgrader ute och sol! Så jag mötte upp Emily i Farsta Centrum där vi kollade lite i affärer men det blev lite halvtråkigt så vi tog tunnelbanan in till stan. Och där hittade jag min älskade väska som jag har velat ha, var lite osäker på att jag skulle få plats med skolböcker men jag testade här hemma och det funkade! Sen åt vi mat, för vi var grymt hungriga och på vägen hem så köpte jag en varm choklad. En jätte härlig dag helt enkelt!

Musik - Spotify

Justin Bieber – As Long As You Love Me - Acoustic Version
Calvin Harris – Sweet Nothing
Pitbull featuring Christina Aguilera – Feel This Moment
Avicii – I Could Be The One [Avicii vs Nicky Romero] - Nicktim - Radio Edit
Zara Larsson – Uncover
Labrinth – Beneath Your Beautiful

Ingen söndagsångest

En bild från i somras.
Idag är det då söndag, brukar vara lite halvjobbigt för mig på de kvällarna. Det är då skola dagen efter, man vet att man måste gå upp tidigt och allt det där. Men så är det inte idag, så himla skönt att det är en hel vecka tills nästa söndag. Ikväll kommer jag förmodligen ha Pll maraton, så himla bra serie som alla borde se. Eller kanske Gossip Girl? Vilket som passar mig.

Tips på tävling

Bilden förklarar ju det mesta. Men men, min syster håller i denna sjukt grymma tävling. Check it out: Häär 

Photos

Hade lite tråkigt här hemma så jag fotade lite grejer. Alla bilder är tagna i mitt rum, förutom första bilden.

Seg Söndag

Jag vaknade när klockan var lite efter tio och då ser jag vilken bra väder det är ute, men tyvärr så hade/ har jag inga planer idag men det får en på bättre humör. Det första jag gjorde när jag gick upp var att ta en lång dusch, ett skönt sätt att vakna. Sen åt jag frukost och typ luch direkt efter, haha. Nu sitter jag i soffan och kollar på tv, samtidigt som jag myser med min lillasyster. Idag kommer jag förmodligen bara ta det lugnt om jag inte hittar på någonting ikväll, fast alla åker typ bort idag..


gårdagens filmer

Igår såg jag dessa två filmer som jag rekommenderar!
 
Love wrecked: Jenny har varit kär i rockstjärnan Jason så länge hon kan minnas. Ja, hon har faktiskt börjat jobba på Jasons favoritstrand bara för att få möjlighet att träffa honom. Så när drömkillen äntligen dyker upp är det klart att Jenny är beredd att göra vad som helst för att lära känna honom. Som till exempel att lura i honom att de är på stranden på en öde ö fastän semesterresorten ligger alldeles i närheten. Men så snart pressen har fått reda på att Jason är försvunnen blir det svårt för Jenny att hålla stjärnan för sig själv. Det måste vara varje tonårstjejs önskedröm att få vara ensam på en öde ö med rockstjärnan på idolaffischerna. Så varför inte hjälpa drömmen på traven lite grann? Filmen får 4/5.
 
Magic Mike: Mike är en kille kring 30, arbetar som byggjobbare i Florida men drömmer om att försörja sig som möbeldesigner. För att dra in extra pengar jobbar han nattetid som dansare och strippa - och det går bra för Mike som är showens största dragplåster.
Så en dag dyker oduglige Adam upp på bygget och Mike ger i stället ynglingen en chans att underhålla kvinnorna i publiken. Adam gör succé trots brist på både erfarenhet och rytmkänsla, Mike tar honom under sina vingar och ett klassiskt träningsläger med fokus på erotisk dans tar sin början...
Historien är inspirerad av Channing Tatums liv innan han slog igenom som skådis. Verkligheten ligger väl en bit från fiktionen även om regissören/foto­grafen Steven Soderbergh lyckas få med både showbizindustrins glättiga yta och dess unkna bakgård kantad av droger, våld och ålders­diskriminering. Filmen får 3/5.
 

Om dagen

Min nya tröja // Jag i provrummet // en bild på mitt och Livs fika
Idag åkte ju jag och Liv till stan, ville åka dit från första början för att köpa den där väskan som jag la upp i ett inlägg i morse. Men icke sa nicke, såklart så hade den inte kommit in i affärerna än. Men det var ju bättre det än att den var slutsåld. Vi kollade i lite affärer, Liv köpte nytt underställ och en sjukt snygg skjorta som jag också tänkte köpa. Men jag ska spara mina pengar och köpa väskan i första hand. Sen när jag kom hem så packade jag allting och då skjutsade pappa mig till mamma innan han skulle åka till Arlanda. Och när jag gick in till mitt rum hos mamma så hittade jag en rosa piké tröja på min säng, den ni ser på bilden. Så då fick jag någonting nytt i garderoben trots allt. Och nu har jag precis ätit middag och ska kolla på någon film eller liknande, sen ska jag äta glass med marränger och chokladsås som är lite lagom gott.

Dagens outfit


Hårproblem..

Lånade bilder från google.
Här ovanför ser ni tre tjejer och alla har sjukt snygg hår. Visst, jag har blondt hår, men mitt hår är ju inte så jätte ljus nu eftersom det inte solbleks. Sen vill jag verkligen ha långt och fina lockar som naturligt. Under tre veckor nu, så har jag bara plattat/ lockat håret 5gånger, förrut hände det varenda dag. Är faktiskt lite stolt över mig själv, hehe. Nej men så jag hoppas att det kommer att må bättre nu när jag gör så. Sen ska jag klippa mig oftare, för jag vill inte bli så besviken som jag blir varje gång för att de klipper av halva håret.. Om någon har något tips så får ni gärna kommentera!

Godmorgon!

Godmorgon! Nu har jag och Liv precis ätit frukost tillsammans hemma hos mig. Hon kom hit för ungefär en timme sen och nu ska vi fixa oss. Sen ska vi åka till stan och kolla lite i affärer och kanske fika. Det kanske kommer upp en bild på dagens outfit sen, kram.

Jag måste, måste ha

Allting ni ser här är någonting jag verkligen måste ha för att det är så himla snyggt och det blir en snygg outfit tillsammans. Väskan är helt sjukt snygg, måste verkligen köpa den innan den tar slut nu under lovet!

Bara för att..

Jag har aldrig gjort en sån här, så jag var bara tvungen hehe.
 
Vad heter du: Anna Alice Sofia Hedenstedt
Ålder: 14 år.
Vad gör du: Svarar på de här frågorna? haha
Vad längtar du till: Min säng.
Vad händer i helgen: Vara med kompisar.
Vad blir du glad av: Att vara med mina vänner, då skrattar jag alltid. 
Vad blir du sur av: När kompisar bara glömmer bort än helt plötsligt..?
Vad ska du göra i dag: Sova.
Favoritsnabbmatställe: Donken.
Vem saknar du:  För många.
HUR
Svarar du i telefonen: Om det familj/ släkt så säger jag "hej det är Alice" annars "hallå".
Gör du när du är kär i fel person: Bara går vidare.
Tycker du om gul-bil-leken: Nej, jag suger på sånt haha.
Mycket pengar har du i plånboken just nu:  Jag betalar med mitt kort, så typ 30kr..
Spenderar du en regnig dag bäst: Bio!
 
VEM
Är ditt 10:e sms ifrån och vad står där? "Donken?" från pappa.
Ringde dig senast? Pappa.
Vill du kasta en sten i huvudet på? Hahaha wtf?
Saknar du mest just nu? Alla, är ensam.
Ska du träffa imorgon? Förmodligen Liv.
Vem fick du senast sms av? Andrea.
 

Saknar..


Sportlov

Här ovanför ser ni hur jag såg ut idag, inget speciellt eller så. Idag är det ju fredag, vilket betyder helg men också att det är sportlov! Även fast jag har varit hemma de senaste dagarna och inte har några planer för sportlovet så ska det ändå bli skönt att bara göra ingenting. Alla förutom Klara åker bort typ på söndag eller har redan åkt bort, kuuul. Nu har jag lust att gå och sova nu, är så himla trött hehe. Men innan jag somnar så ska jag gå och äta två pannkakor som blev kvar från igår. Kraaaam


Tips på tävling!

Hittade två stycken tävlingar där man kunde vinna en Daniel Wellington klocka, helt sjukt! Så då har man ju lite större chans att vinna, även om det är många som är med i de. De som har tävlingarna är:
http://tovewaldemar.se/
http://josefines.se/ 

Svar på kommentarer

Hej, jag har en liten fråga som jag förstår helt och hållet om du inte vill svara på.
Men jag undrar vad du heter på kik och snapchat? Får man skriva till dig liksom? Älskar din blogg!!
Svar: Hej, jo det är klart jag du/ ni får skriva till mig. På kik heter jag hedenstedtalice och på snapchat heter jag alicehedenstedt. Tack så mycket!
 
Hur många läsare måste man ha för att göra länkbyte med dig? Älskar din blogg!
Svar: Jag gör oftast bara länkbyten med folk jag känner eller bloggar jag läser. Men om någon känd bloggare skulle fråga, skulle jag ju inte säga nej haha. Men om det är någon som är intresserad av länkbyte så är det bara att kontakta mig på min mail ( [email protected] ) eller kik/ snapchat som står ovan.
 
Vart ser du pretty little liars? Var och när går det? På tv? Bra blogg btw! Kram
Svar: Jag kollar på pretty little liars på en hemsida som heter: swefilmer.com
 
Vart är din svarta skinnjacka ifrån? Vilken storlek har du? Kan du lägga ut lite bilder på den? den är så fin.
Svar: Den är från bikbok och jag köpte den förra våren. Jag har xs i den, här kommer två gamla bilder på den:
 
Hur gjorde ni chokladpannkakorna?
Svar: Vi gjorde det vanliga receptet på pannkakor och blandade i 1-2 matskedar. 
 
Hur mkt kostar halsbandet?
Svar: det kostade runt hundralappen.
 
Hur gammal är du? Du är verkligen jätte fin!
Svar: Jag är född 1998, fyller alltså 15 i år. Tack!
 
Vet du vart man kan köpa michaelkors väskor? Kram, älskar dig! Du äger!
Svar: Vad jag vet så finns det på NK, kram!

Inspiration / cozy

Lite inspiration från weheart från taggen "cozy" haha.
Jag stannade hemma idag också, eftersom jag spydde igår också. Haha jag vet, mysig information. Men nu sitter jag och pluggar en hel del, eftersom jag inte har orkat att plugga så mycket tidigare i veckan. Mår mycket bättre idag, är jätte pigg och mår inte illa alls. Kanske var för att jag tog en berocca och alvedon på förmiddagen. Men jag märker hur jag mår ikväll, men nu ska jag göra pannkakor. Puss och kram!

önskeinlägg - hur gör du din smoothie

Lånade bilder av min storasyster Andrea.
Det var någon som ville veta vad jag hade i min smoothie och då ser du/ ni. Banan, hallon och vaniljyoghurt alltså ingenting speciellt.

Wanted / spring

light
 

Tips på tävling!

Både min syster och en tjej som heter Bianca har nu likadana tävlingar, så nu har man ju större chans att vinna! Man har möjlighet att vinna ett sjukt snyggt halsband med någon fin symbol/ tecken. Båda drar vinnaren på söndag, så nu har ju ett tag på er att anmäla er!  Men gå in på deras bloggar nu och var med:
http://biancas.nu/
http://andreaviktoria.blogg.se/

Sjukling

  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bjuder på två bilder från i somras eftersom jag inte tänker visa hur jag ser ut just nu, haha. Plus att jag vill att vintern ska vara över nu. Igår gick jag hem från skolan efter provet för att jag inte mådde så bra, och sen när jag kom hem och hade ätit så spydde jag yey. Och nu sitter jag i soffan och kollar på Pll, ska börja att plugga snart. Hoppas att jag kan gå till skolan imorgon allafall, det är ganska långtråkigt här hemma. Om jag inte spyr idag så går jag till skolan imorgon!  

Få dina ögon att lysa

Du gör så här:Titta på den färgen det är du vill framhäva, tex grönt (gröna ögon) det som är mitt emot i cirkeln är kontrastfärgen! Och det blev… RÖTT! Så enkelt var det! Men det kan också vara så att du har gröna ögon med gult? ..eller flera färger? Då får du helt enkelt välja villken färg det är du vill frmhäva av dem :)

Oftast vill man kanske inte använda knallorannge ögonskugga? eller knallröd? Då finns de en ”feg vartiant” genom att använda lite dovare färgerna av dem.. tex en brun med en röd ton eller en orange-brun färg! Eller, varför inte använda en eyeliner i en färg som passar? Eller lite lila ögonskugga i ytterkanten på undersidan av ögat.

Alla ni med bruna ögon som undra vad ni skall göra..
Kika in i dina ögon, vad har ögonen för drag? oftast har bruna ögon lite gult i sig, eller rött.. kan även vara grönt! Det är då den färgen du skall använda dig av! så.. Lila, grönt och rött kan passa för er!

Blåa ögon passar i oranget, guld och bronze.
Gröna ögon passar bra i lila makeuper och röda läppar.
Bruna ögon – Passar i allt! Men är superfin i jordnära färger.
Bruna ögon med inslag av gult passar bäst i Lila.
Gråblå ögon passar i gyllene toner.


Tips på bloggar!

Från vänster högst upp; 1. http://kinderbella.blogg.se/ 2. http://tovewaldemar.se/ 3. http://andreaviktoria.blogg.se/ 4. http://ammanda.devote.se 5. http://kenzas.se/ 6. http://biancas.nu/

Spend or save

Jag vet att det är fel färg på uret men klockorna på ur&penn var ju så sjukt billiga att jag ville bara åka dit nu och köpa båda haha! Det var någon som ville att jag skulle tipsa om en billigare variant av en Daniel Wellington klocka, att det inte spelade någon roll för det var uret hon gillade. So here you go girl! Om ni har några andra önskemål så är det bara att kommentera.

Wanted / inspiration

Untitled #4
 Lite grejer jag inte skulle tacka nej till att ha i mitt rum, den mysiga pläten, ljusen och kudden var verkligen superfin. Ska nog spara lite pengar så jag kan köpa lite nya smådetaljer till mitt rum!

Högre statistik

Måste bara tacka er för den höga statistiken jag har fått de senaste dagarna, blir så sjukt glad! Så jag tänkte fråga er nya läsare och de andra då, vad vill ni läsa om i bloggen? Skriv gärna lite mera detaljerat, så jag kan skriva om det ni vill läsa. T.ex. visa hur du lockar håret, ur garderoben, filma dina rum osv.  
 

Hate mondays

Idag har då varit en sådan jobbig dag, som nästan varje måndag. Man är trött, sur och fryser som bara den. Så jag hade inte lust att ta någon bild på mig själv och lägga upp. Dagens höjdpunkt var då lunchen, vi fick sjukt goda kycklingspett. Resten av dagen kommer jag att behöva plugga som bara den till provet som jag har imorgon. Men nu ska jag fixa lite mera mellis, hehe.

Länkbyte

Den här snygga bruden driver en sjukt bra blogg som jag faktiskt läser vardagligen och har gjort det i ungefär ett år lite från och till. Hon skriver om sin vardag, tipsar om vettiga saker, outfits, musik och lite annat smått och gott. Hon sjunger som en riktigt stjärna, samma sak gäller hennes gitarrspelande. Ni måste verkligen kolla/lyssna på hennes covers och hennes egna låt som ni hittar hääär.
Och här kommer länk till hennes blogg, så läs läs läääs!
http://kinderbella.blogg.se/
http://kinderbella.blogg.se/
http://kinderbella.blogg.se/

Spend or save

Här är då en sådan lyx vs budget, fast jag valde namnet spend or save eftersom nästan alla använder det andra. Här är då en billigare variant på primeboots, dock med klack men det tycker jag bara var ett plus för det var sjukt snyggt. Sen har jag en fråga till er: Tycker ni att jag ska fortsätta med "spend or save"?

Fixa fina nackknuten i fyra enkla steg!

Här är en miniguide (som vi har snott på Pinterest) till supersöt knut. Flätan ger knuten det lilla extra och gör att den funkar perfekt både till vardags och fest!

Såhär gör du:

1. Sätt upp ditt hår i en hög hästsvans.

2. Dela upp svansen i två sektioner, fläta dem och fäst med tunna snoddar längst ner.

3. Se till att flätorna hålls ihop ordentligt av hårsnoddarna innan du går vidare.

4. Snurra flätorna runt toppen av din hästsvans, fäst med hårklämmor allt eftersom.

5. Avsluta med hårspray, voila!

Källa: häär 


It's her birthday!

Idag fyller min lilla prinsessa 5år! Så vi sjöng för henne strax före åtta eftersom hon redan var vaken då. Av mig fick hon en Hello Kitty rockring som hon står och "rockar" med haha. Snart ska jag åka till konfaträff som är idag, börjar halv elva. Ska ett tåg snart, men här kommer en bild på pluttisen i somras och på hennes frukost hon beställde!


Cravings

Untitled #3
 

Dagens outfit

Kavaj - Hm // Blus - Hollister // Klocka - Ur&Penn // Stövlar - Hunters // Jeans - Ginatricot

...

Är så himla förbannad!! ALLTING PÅ MIN DATOR HAR FÖRSVUNNIT, ALLA VIDEOKLIPP, ALLA BILDER, ALLTING! Jag hade liksom flera hundra bilder på datorn, som bara fanns på den här datorn. Så jag rekommenderar er alla att föra över bilder till någon hårdisk eller usb-minne som jag kommer att göra nu framöver. Åhhhhh, vet inte vad jag ska göra? Sitter här och nästan gråter.. Det var bilder från typ 4år tillbaka, och nu är allting borta!!

Lördag

Jag och Andrea har precis ätit den här goda frukosten ni ser på bilderna, eller det kanske blev en brunch. Vi testade att göra chokladpannkakor, smakade nästan som vanliga pannkakor men de var ju goda. Idag har jag inga planer, jag och Andrea snackar om att åka till stan fast vi vet inte vad vi skulle köpa då haha.

Tips

Ginatricot // HM // Nelly.com // ellos.se
Vita jeans har ju blivit väldigt populärt under januari-februari. Och själv tycker jag att det är sjukt snyggt, men jag
har inte hittat några som sitter snyggt ännu.

So undercover

Jag har precis sett klart den här grymma filmen, den var mycket bättre än vad jag trodde att den sjukke vara. Här kommer handlingen: Molly är privatdetektiven som valt att sluta high school för att jobba med sin pappa, en före detta polisman. Deras dagar fylls av utredningar som har med otrogna äkta makar och småtjuvar att göra. Allt förändras när de blir kontaktade av en FBI -agent som behöver hjälp att infiltrera en förening vid ett universitet. Molly förvandlas från tuff privatdeckare till sofistikerad student, åtminstone på utsidan. Uppdraget går ut på att skydda studenten Alex, vars pappa står i begrepp att vittna mot några farliga brottslingar. Jag ger den 4 1/2 / 5. Värd att se!

Alla-♥-sdag

En bild på hur jag ser ut idag och mina söta klubbor som jag köpte idag.
Idag var ju det somsagt alla-♥-sdag som nog alla vet. De hände ingenting speciellt idag i skolan, ingenting roligt alla fall. Efter  skolan så åkte jag och Vicki till Farsta Centrum och kollade runt lite i affärer, jag köpte en hello kitty rockring till Nora eftersom hon fyller år på söndag och sen tre stycken par trosor, sen hittade jag och Vicki en sjukt snygg väska som hon köpte i brun och jag kommer snart köpa i svart. Väldigt simpel, men stor och bra. Sen när jag kom hem så var mormor och morfar hemma och de hade lite alla-♥-sdag presenter till mig! Och nu ska jag kolla på det nya pretty little liars avsnittet som kom igår.

Líte nya grejer

Trosorna köpte jag själv, men det andra är lite allahjärtansdag presenter!

Tänkte bara säga...


Träningskläder / inspo / motivation

Allting är från hm och ginatricot. Sånna här grejer kan ge mig motivation till att träna, snygga träningskläder. Jag tycker verkligen att det blir roligare då. Och det så är bra med de här grejerna, det är att det är väldigt bra priser! Men löpartightsen kostar 249:-, fast det kostar de vart man än köper de. Men det andra ligger runt hundralappen.

Dagen / outfit

Kofta - HM // Jeans - Salt // Linne - Hollister
Idag så har jag pluggat en hel del matte och engelska. Tänkte börja med Svenskan men min lärare var inte där idag, så jag kunde inte. När jag slutade skolan så åkte jag raka vägen till Noras dagis och hämtade henne, och då drog jag henne på snorisen. Och nu har vi ätit väldigt mycket mellis och kollat på tv, ska kolla på Top Model Sverige snart eftersom jag missade det avsnittet i måndags. Och ikväll ska jag kolla på det nya pretty little liars avsnittet!

Wanted - summer

summer
 

Tisdag

Idag var första skoldagen för veckan, eftersom vi var i Kungsberget igår. Den var väldigt seg på förmiddagen, men på eftermiddagen så hade vi väldigt roligt. Satt kvar i skolan till halv fyra, så jag kom hem för en halv timme sedan ungefär. Där ovanför ser ni två stycken kassa bilder på min outfit och mitt mellis. Ska köra lite standard med Gossip Girl nu, sen plugga och efter maten ska jag träna. Lite kort inlägg, men det har inte hänt något speciellt. Förutom att min klocka gick sönder idag..


Tips / tjäna pengar på din blogg

(lånad bild)
En grym hemsida där du kan tjäna pengar på bloggen, och när man blir medlem så får man 50kr direkt. Det finns massor av bilder och förklaringar så det är super enkelt. Jag blev medlem igår, så jag kan inte säga så mycket, med hitils verkar det sjukt bra! Klicka på den här länken: Blogfame eller på bilden för att komma till deras hemsida!

Dagens låt


kungsberget

Idag var jag ju som sagt i Kungsberget och åkte skidor. Det var väldigt roligt, men vädret var dock sämst. Det snöade och när man åkte ner i backen så kom ju all snö med vinden på ansiktet, fy vad det sved och.. usch! Men som tur var jag med bra sällskap och det var helt okej backar. Jag ramlade bara en gång, men det var när vi åkte i skogen. Och då åker vi och sen ramlar jag pga att min ena skida inte sitter på? lite wtf varning. Och då får jag gå upp lite lite, precis det man vill göra i djup snö och med pjäxor+en skida. Men tillslut hittade jag den under en stock? Då har alltså min skida fastnat under stocken när jag åkte och sedan har jag ramlat i en sväng för att jag åkte med en pjäxa då, haha. Sen tog det ett bra tag innan jag få på mig skidan, eftersom det var djup snö och allting. Sen finns det en annan halvrolig grej som hände mig andra åket, eller rättare sagt andra gången vi åkte lift. Och när man går av sittliften så åker den ju runt och ner igen, men det tänkte inte jag på.. Så jag åker direkt till vänster (dit liften svängde) och då hör jag "men Alice vad gör du?" Och då svarar ju jag "Haha vad menar ni?" och då vänder jag mig om och då kommer liften rakt på mig.. Och då puttar den ju på fart, så jag åker vidare. Men som tur var så lyckades jag åka åt sidan innan det blev djup snö. Annars hände det ingenting speciellt, förutom att när vi skulle köpa varm choklad med grädde så smälter grädden innan jag hinner sätta mig vid borden och sen när jag ska smaka på den så smakar det vatten och grädde. Greeeaat! Sen var det jätte skönt att ta av sig pjäxorna och sätta sig på bussen och sova ett bra tag. Nu har jag precis ätit middag och ska kolla på något avsnitt på Gossip Girl och sova, är så sjukt trött! Kram på er, uppdaterar mera imorgon!

Så botar du torra vinterläppar!

Med bitande kyla kommer ofta de torra, nariga vinterläpparna. Hur ska man göra om man vill behålla pussmunnen över vintern? VeckoRevyn delar med sig av de bästa läppvårdstipsen här!

 

Peela Doppa en frottéhandduk i varmt vatten och gnugga försiktigt, försiktigt mot läpparna för att få bort hudflagor. Gör det ont peelar du alldeles för hårt! Smörj in läpparna med en fet kräm, till exempel den välbeprövade Locobase Repair från Apoteket, direkt efterråt.

 

Sötsugen? Gör en egen läppscrub genom att blanda socker och honung. Välj rätt läppbalsam Läpparna älskar läppbalsam som innehåller ingredienser som sheasmör, e-vitamin och mandelolja. Välj feta läppbalsam före produkter som innehåller vaselin, då det snarare lindrar än hjälper. ... Och undvik läppbovarna! Var noga med att se igenom innehållsförteckningen på ditt läppbalsam. Ingredienser som pepparmint, mentol och kamfer finns i flera läppbalsam på marknaden – även fast det irriterar din läppar. Budgetknep Har du inget bra läppbalsam hemma, eller är du bara sugen på att pröva ett billigt husmorstips? Smörj då in läpparna med olivolja innan läggdags som gör under för vinterläppar. Slicka inte! Rubriken säger allt. Sluta slicka dig om läpparna, det blir bara värre då. Men drick vatten Torra läppar kan bero på vätskebrist. Vill man åt pussmunnen är det alltså viktigt att dricka rekommenderad mängd vatten varje dag.

 

Tips på produkter som räddar läpparna:

1. Elizabeth Arden Eight Hour Cream, 249 kr.
2. Lip Care, The Body Shop, 149 kr.
3. Lip Care Mix, Make up Store, 175 kr.
4. Locobase Repair, Apoteket, 46 kr.

Kolla in!

Kolla in min syrras bloppis! http://andreaviktoria.se/


10/2

En bild på min säng med min nya stjärnkudde!
Idag så var jag, Papppa och Andrea på Ikea och Chili och vi kollade på lite småsaker till rummet och så. Andrea köpte två stycken ramar och en hylla, sen köpte vi två stycken rosa muggar tillsammans och jag köpte ju då min kudde. Sen har jag bara städat och packat upp mina grejer här hos mamma nu, det är alltid så lång tid för mig haha varje söndag också.. Ikväll ska jag passa på att plugga lite, standard på en söndag. Och imorgon ska jag och de som ville i skolan åka till Kungsberget, men jag har fixat några tidsinställda inlägg som dyker upp under morgondagen. Jag funderar på om jag ska ha med mig kameran imorgon? Får se.. det kan ju bli lite jobbigt ändå, men ändå roligt. Men vilket som, så kommer jag att lägga upp bilder från Kungsberget. Antingen från kameran eller några mobilbilder. Men nu ska jag packa upp det sista, see ya!

Nytt i garderoben!


Bekännelser

Jag försöker att kommentera så många bilder som möjligt på instagram, för jag vet hur glad jag blir jag får kommentarer på mina foton!
Jag tycker det är väldigt läskigt när folk gillar bilder på instagram för typ 4v+.. Stalker!
Jag ska försöka att vara så sparsam som möjligt det här året, det är så skönt att alltid ha pengar istället för att nästan vara helt pank..
Varje gång jag får notiser från instagram eller liknande på min mobil, så måste jag kolla de.
När man låter sin mobil ligga ett tag så slocknar ju skärmen, och det kan jag inte låta min mobil göra, måste låsa den själv eller klicka på skärmen så den inte slocknar.
Min mobil har en spricka precis vid framkameran, så jag kan inte använda den.. Fett sorligt.
One Tree Hill är nog den bästa serien av de jag har sett, hela nio säsonger och det blir bara bättre för varje säsong. Nästan alla andra serier jag har sett så har den/de sista säsongerna varit sämre.
Jag tycker att popcorn smakar papper, men jag äter det ändå av någon konstig anledning?
Förut tog jag egobilder hela tiden, nu händer inte det lika ofta. Känner att jag inte blir lika bra på bild längre heller.. Så det kanske är därför?
Jag tycker verkligen att musikvideon till "Badboy" är sjukt bra gjord!
 

Godmorgon!

Lite blandade egobilder från i morse och en bild på min frukost, haha fast nu har jag hämta två mackor till..
Godmorgon på er! Dagen började med att jag vaknade klockan nio-halv tio och då låg jag i sängen en halv timme och myste med min mobil. Sen gick jag upp och sminkade mig och valde kläder, när jag hade gjort mig iordning så lottade jag ut vinnaren av presentkortet från caseapp! Nu sitter jag och äter min frukost och bloggar, som ni då märker. Idag ska jag träffa Amanda i Farsta Centrum ett tag, sen ska jag träffa Vicki och då ska vi möta en tjej som har en bloppis. Så jag ska köpa en blus och en kofta, och Vicki ska köpa en blus/tröja också. Sen kanske jag och Vicki åker in till stan, eller så åker vi kanske bara hem till var och en? Men det får vi se senare, har inte bestämt det ännu. Kram kram!

Tävlingen är avslutad och jag har lottat ut en vinnare!

 

Följ mig - Videofyme

På videofyme så lägger jag ut mina videoinlägg, så följ mig där så ni kan vara en av de första som ser de videoklipp som jag lägger upp eller om ni vill kolla på mina gamla videoklipp. Hitills har jag bara två videoklipp, men det kommer att komma ett videoklipp idag när jag lottar ut vinnaren och ett till i slutet av nästa vecka!


Fredag

Den här fredagen har varit riktigt bra, är nästan överlycklig att jag blev klar med svenskan idag. Annars har det varit helt okej, varit sjukt trött hela dagen. Sen när jag kom hem så somnade jag i soffan, och låg där helt död i en timme. Sen väcker Andrea och Pappa mig och har lagat världens godaste middag, kan det blir bättre? Och nu ska jag mysa till det lite med någon film och lite snacks. Sen ska jag träffa Amanda imorgon i Farsta Centrum ett tag, kolla lite i affärer och fika. Puss!

Önskeinlägg - Bilder jag aldrig har lagt upp

Det var någon som ville att jag skulle lägga upp lite bilder som jag aldrig har lagt upp, so here you go! Alltså vissa av de här bilderna.. Vilka minnen säger jag bara! Men jag skulle egentligen aldrig lägga upp de här bilderna, men nu är de i ganska litet format, så det funkar väl.

Tips på bio!

Den här filmen heter Pitch Perfect och jag tycker att den verkar ganska bra, inte sjukt bra men typ 3/5. Vill gärna se den på bio, så jag tänkte tipsa om den! Den hade premiär idag, så det är bara att gå se den när man vill nu framöver. 

glöm inte tävlingen!

Klicka på bilden för att komma till inlägget!
(Drar vinnaren imorgon)
 

Dagens

Blus - Lindex // Klocka - Ur&Penn // Halsduk - Kamelo // Jeans - Salt // Väska - Accent // Kängor - Dinsko


Svar på kommentarer

Varför är du inte med Amanda längre? Ni verkade ju vara jätte bra kompisar..
Svar:Tyvärr så har jag och Amanda tappat kontakten lite grann.
 
Är det mycket push up i bhn? Den var superfin iaf!
Svar: Det är en helt vanlig push up bh.
 
Var de goda? var de inte för söta (alltså smaken, inte utseende)?
Svar: Jaa, de var sjukt goda, inte för söta eller någon!
 
Kan inte du göra vidoes på hur man fixar med PS?
Svar: Jag använder inte Photoshop, så jag kan tyvärr ingenting om de.
 
vilket program använder du dig av när du redigerar?
Svar: Polyvore, picasa och paint.
 
På vilken Wayne´s praoar du/ni på?
Svar: På en Wayne´s i Slussen.
 
Vilket program har du gjort collaget i?
Svar: Polyvore, super enkelt!
 
Kan du göra mera videoklipp? T.ex.) när du sjunger, visar hur du fixar dig på morgonen, en liten snutt från varje del av din dag?
Svar: Visst kan jag det! Kanske kan filma lite från en hel vecka? I sånna fall kan jag börja på måndag.
 
Var kommer skinnjackan och tröjan ifrån?
Svar: För att komma till hemsidan där skinnjackan finns så klicka här och tröjan är ifrån ginatricot.
 
Va, varför trivdes ni inte?
Svar: Nej men vi fick bara städa i köket, sen kom vi inte överens om lunchtider och lite sånt!

14.48

En bild på våran brasa här hemma och jag imorse när jag var väldigt cozy med min termosmugg från starbucks!
Idag var jag ju i skolan, jag har suttit och jobbat med svenska hela långa dagen. Haha, jag är på ett jätte jobbigt steg.. Jag valde att ha en mysig stickad tröja och ingen maskara idag, det är så skönt att kunna klia sig i ögonen. Och sen att inte behöva tvätta på bort maskaran på kvällen, det är verkligen sjukt jobbigt tycker jag. Nu har jag precis ätit mellis här hemma och ska nu kolla på Gossip Girl och sedan plugga lite med svenska och läsa min engelska bok. Är verkligen sjukt trött så jag kommer säkert somna när jag kollar på Gossip Girl, haha. Men jag förstår inte hur jag kan vara så trött, för jag har somnat innan klockan tio nästan hela veckan! Men nu ska jag sätta på ett avsnitt, kram!

Singel på Alla hjärtans dag?

Utan dejt på Alla hjärtans dag? Ingen anledning att deppa! VR har 7 härliga tips för dig som inte behöver en pojkvän för att ha en mysig Alla hjärtans dag.

Flirta loss Nu har du världens bästa anledning att flirta ohämmat på gymmet, i matbutiken – eller kanske skicka iväg ett gulligt sms till någon du tänker lite extra mycket på. Utnyttja Alla hjärtans dag som ”ursäkt” för flirtande i överdos! Skäm bort dig själv Istället för att lägga pengar på nallar, chokladaskar och restaurangbesök kan du med gott samvete unna dig det där plagget, smycket eller parfymen du suktar över. Gör en pakt med vännerna Ordna en filmkväll med dina vänner! Antingen anammar ni Alla hjärtans dag-temat med tända ljus, kärleksfilmer och choklad eller så bestämmer ni er för att trotsa kärleken med skräckfilm, popcorn och smågodis. Hur som helst – med dina vänner får du alltid en rolig kväll. Hemmaspa Klassiskt tips – men alltid lika viktigt. Glöm aldrig bort att skämma bort och ta hand om dig själv! Frossa i härligt doftande scrubbar, body lotions och piffa händer och fötter med manikyr och pedikyr. VeckoRevyns manikyrguide hittar du här. Skicka gulliga sms Ta dig i kragen och skicka gulliga Alla hjärtans dag-sms till gamla vänner, släktingar och de du inte hunnit träffa så mycket som du önskat på sistone. Smsen du får tillbaka garanterar en härlig självkänsla-kick.

Träna Passa på att röra på dig, antingen själv eller med vänner. Du behöver inte vara varken vältränad eller supersund för att må bra av träning. Fysiska aktiviteter gör att endorfiner utsöndras och vi känner oss upprymda. Testa en sport som basket eller innebany om du inte är ett fan av gymmet. Och har du inte redan spanat in VeckoRevyns träningsprofil PT-Fias blogg? Gör det nu!

Gör en plan för dig själv Spendera kvällen med att sätta upp mål för dig själv. Var befinner du  dig på Alla hjärtans dag om exakt ett år? Har du nytt jobb? Har du tagit  de första stegen mot att genomföra ett projekt du drömt om? Bor du kvar  på samma ställe? Har du nya vänner? Visualisera och skriv ner en plan.  Garanterad ego-kick!

Källa: hääär 


Tävling - Caseapp

Nu har ni chansen att vinna ett presentkort värde 249:- så ni behöver endast betala 50:- själv för att få ett sånt här snyggt skal! Caseapp är en sida där du kan designa ditt eget iphoneskal. Allting du behöver göra är att ladda upp en bild för att skapa ett, här ovanför ser ni några exempel som jag själv har gjort.
För att tävla ska du:
-Gå in på www.caseapp.se och klicka på deras facebook-gillaknapp (uppe till vänster på deras sida)
-Kommentera att du är med och fyll i din epostadress.
-För större chans att vinna presentkortet så kan ni dela tävlingen på din blogg, facebook eller instagram (tagga @hedenstedt). Skriv länken i kommentarsfältet om du skrivit på din blogg eller facebook.
 
Tävlingen avslutas på lördag och jag kommer att lotta ut vinnaren i ett videoinlägg!
AVSLUTAD!!!!

@Skolan

Två bilder från at the moment.

Just nu sitter jag i skolan och pluggar, eftersom att jag och Klara slutade på våran prao. Vi trivdes inte där, så det var ingen idé att låtsas att det var roligt.. Idag tog jag med mig min termosmugg som innehöll varmchoklad eftersom jag inte gillar kaffe. Håller på att skriva en inlämningsuppgift i SO, som skulle vara inne förra veckan.. Jag kommer förmodligen att vara i skolan resten av veckan, och det är ju bara jag och Klara här så vi har inga lektioner alls, så jag kommer ha jätte mycket tid för att jobba med mina steg och så. Det känns väldigt skönt med kommer att bli lite jobbigt, för jag kommer ju då sitta på samma stol i 6 timmar per dag  ungefär.. Men men


Resemål i sommar!

I sommar ska jag, Pappa och Andrea åka utomlands, men vi vet inte riktigt vart vi ska åka? Det står mellan New York, Mallorca och Rhodos. Och om det blir Mallorca eller Rhodos så blir det ju en längre resa och inte lika långt flyg. Sen är ju New York mer än upplevelse, på de andra ställena så tar man det lugnt på stranden. Har ni något tips?

Tips!

När jag såg den här så var jag bara tvungen att lägga upp den här i bloggen, en riktigt sjukt snygg vårjacka!
 

Underwear / Pink


THEBOYSWHO


Top Model Sverige

Glöm inte att kolla på Top Model Sverige som början om en halv timme!

Dagens låt


Första praodagen

Fyra stycken mobilbilder från dagen!
Måste börja det här inlägget med att säga tack för Statistiken igår, sjukt kul att det ökade väldigt mycket. Idag var ju första dagen som jag och Klara praoade på Wayne's Coffee. Vi började klockan åtta och slutade lite innan klockan tre. Åh herregud vad trött jag är, och mina fötter gör så ont att jag knappt kan gå.. Kommer att behöva åka rullstol imorgon, haha. Nej men det känns nästan som att jag har klämt min fötter i en dörr eller liknande, okej det var lite överdrivet men nästan. Jag kom hem för lite mer än en timme sedan och jag har bara legat i soffan och halvsovit.. Måste nästan plugga lite efter middagen, åh jag orkar verkligen inte!

wanted

 
Untitled #1
 

Chokladmuffins med Chokladfrosting

Jag och min storasyster har precis gjort dessa muffins, riktigt lyckade! Hur man gör muffinsarna kan ni se här: chokladmuffins och hur man gör frostingen står här: frostingen och vi valde CHOKLADGLASYR SOM TJOCKARE FROSTING. 

Sur tjej / överklassorre

Herregud vad alla stör sig på att man lägger upp ljusa bilder eller på frukt, sin outfit, sitt rum osv. Vad är det som är jobbigt med det? Desto ljusare bilden är, desto fräschare ser den ut. Det är väl inget mer med det? Och om ni stör er på det, så behöver ni inte följa de personerna på instagram och då är ju problemet löst. Och vadå överklassorre? Orre betyder att man är slampig och typ visar sin kropp, haha snacka om att välja helt fel ord för den här "stora situationen". Jag tycker verkligen att det sjukt töntigt, för man får väl ändå lägga upp vad man vill? Och visst, jag kan förstå att vissa kanske tycker att det kan bli lite tjatigt för det är ganska många som lägger upp så kallade "ljusa bilder" men jag tycker man att det är snyggt. Och ni som stör er på att folk lägger upp på deras senaste köp om det är Michael Kors, Marc Jacobs eller liknande så tycker jag nästan är lite avensjuka.. Visst det är lite överdrivet att lägga upp en bild på sig själv och bara tagga märkesgrejerna och ingenting annat. Men om man skulle lägga upp på sin klockan när man har den på armen eller på sin nya bodysplash så tycker jag att det är helt okej! Som sagt, sluta följ personen/ personerna så är problemet löst!

New in

BH, Trosor - HM // Hårinpackning - Kicks

Godmorgon!

Godmorgon på er! Just nu sitter jag och äter lite frukost, en skål med flingor, mjölk och frysta hallon som ni ser på bilden. Det är verkligen sjukt gott, även fast man blir lite kall i kroppen men jag ska nog göra iordning lite varm choklad eller te. Jag vaknade av mig själv kvart över nio, superskönt att inte sova bort hela dagen. Igår vaknade jag vid elva-halv tolv och det är bara jobbigt för då blir hela dagen väldigt seg för mig. Idag ska jag plugga lite och kanske träna, sen kommer jag säkert att kolla på Gossip Girl eller Pll, haha the typical Alice. Men nu ska jag gå och fota det jag köpte igår! 

Skinnjackor - Önskeinlägg

HM - 399:- // Kappah - 499:-  // Lindex - 599:- // Ginatricot - 599:-
Jag satt och hade absolut ingen inspiration, sen var det en tjej som tipsade om vad jag kunde skriva om, som en räddare i nöden! Nej men där ovanför ser ni några snygga skinnjackor som är under tusenlappen.

Farsta Centrum med sis

En bild från jullovet och den andra är från i torsdags.
När klockan blev fyra ungefär, så bestämde sig jag och Andrea att åka till Farsta Centrum. Vi gick runt och kollade i nästan alla affärer. Det slutade med att jag fick med mig hem underkläder och hårinpackning, riktigt nöjd med mina köp. Jag kan lägga upp bild imorgon när det är lite bättre ljus och så. Kvällen kommer väl vara ganska lugn, Pappa har nyligen börjat med middagen så jag ska väl äta inom en halvtimme eller så. Andrea och jag kommer väl att kolla på Pll, Gossip Girl eller någon film. Kram på er!

Mascara-Tips

Källa: HÄR

Mascaran är den skönhetsprodukt som används mest av tjejer. De ger piggare och större ögon.  Längre fransar och ger mer fokus till ögonen. Jag tänkte ge lite tips och trixt till hur ni lyckas med mascarn, får den att hålla, slippa klumpar och tar bort spill..

Rengöringen: En viktig del om du vill att din mascara ska hålla. Fransarna ska vara helt rena från gammal makeup, krämer och rengöring. Tänk er själva: En vägg som har gamla rester av färg ska målas. Du struntar i att skrapa bort gammal färg och målar den nya rakt över. Om ett tag kommer den gamla färgen under att släppa, och så även den nya du målat över. Därför ska grunden alltid vara helt ren! Använd därför eyemakeup remover, oljefri eller med olja spelar ingen roll.  Håll upp lite på en bomulspad och lägg emot fransarna. Håll emot fransarna i ca 10 sekunder innan du torkar av mascaran. Då sllipper du gnugga och de sliter inte lika mycket på fransarna. Tvätta sedan ansiktet och runt ögonen med vatten och rengöring för att få bort eyemakeup removern. Låt fransarna torka helt innan du applicerar mascara.

Mascaran, villken ska man välja?: Det finns en hel uppsjö av mascaror! Villken ska man välja? Den perfekta mascaran finns inte. För allas fransar är olika. Du måste helt enkelt hitta en som passar just dig. Om någon rekommenderar dig en mascara, ta en närmare titt på hur den personens fransar ser ut. Den bästa rådgivningen kommer i från någon som har liknande fransar som dig.

Mascarans borste: Skrapa aldrig av mascaran från borsten, hylsan är till för att skrapa av rätt mängd när du drar upp den. Men det du bör göra är att skrapa av den lilla klicken längst fram på borsten för att slippa kladd occh klumpar. Tips: När en mascara är slut, spar borsten! Tvätta den med tvål och vatten och använd till dina fransar eller ögonbryn.

Applicering av  mascaran: Hur ska man applicera en mascara för att slippa ihop klibbade fransar och klumpar? Det bästa är att använda sig av en zick zack teknik. Jag har aldrig tidigare haft så fina fransar som när jag började med den här metoden. Zick Zack tekniken går ut på att man gnuggar in borsten in mellan fransarna, så nära fransrötterna som möjligt. När du gnuggat in borsten drar du den sakta uppåt. Upprepa tills du applicerat mascara över hela fransarna. Börja på mitten och arbeta dig utåt.. och inne i ögonvrån applicerar du sist. Dra alltid fransarna åt rätt håll, de ska peka som en öppen hand. Fransanra på mitten rakt uppåt. och fransarna inååt ska peka snett åt sidan. Kamma inte alla fransarna åt ett håll. TIPS: Böj huvudet bakåt och kolla in i spegeln när du applicerar. Om du vill böja till fransarna så kan du mitt i preceduren (när du zick zackat och drar borsten uppåt) stanna och bara trycka fransarna lätt bakåt och hålla ett par sekunder innan du drar borsten helt ut i topparna. Om det fortfarande är klumpigt så kan du använde en engångsborste (eller en gammal mascaraborste som du tvättat med tvål och vatten) och borste ut fransarna lätt. Viktigt är att inte arbeta för segt, när en mascara börjat torka så kommer den smula och klumpa sig om man är där och petar. Men så länge mascaran känns fuktig kan man arbeta hur mycket man vill med fransarna.

Det räcker inte att dra på mascaran i tre svep och tro att mascaran ska hjälpa dig att ge volym och långa fransar. Det tar tid!

Kladdat mascara runt ögonen? När du sedan applicerat mascaran och råkat få lite kladd runt ögat, ingen panik! Låt den istället torka helt och använd en torr topz och gnugga lätt. Använd aldrig rengöring eller olja för att ta bort mascarakladd.

Ska man använda mascara på underfransarna? Det är helt och hållet en smaksak. Och vissa ögonformer passar i det mer och mindre. Normallånga/korta underfransar med mascara ramar in ögat. Långa underfransar kan ge illusionen av en mörk skugga under ögat och få ditt öga att se trött och hängit ut. Tips: Applicera mascara på de undre fransarna och nyp av färgen på topparna om du vill ha mascara på underfransarna, men tycker att du har för långa.


Fredagkväll

Jag har precis kollat på Prison Break och nu ska jag gå över till att kolla på Gossip Girl, så himla bra! Idag har jag bara tagit det lugnt, suttit i soffan, sovit lite och ätit haha. Dagen annars har varit helt okej, lite seg bara. Och gårkvällen var jätte mysig och rolig, det var som att vi bara hade roligt och inte tänkte på något annat. Och andra sekunden så hade vi värsta "serioustalk". Nu ska jag gå och duscha och efteråt byta om till myskläder och fixa lite godis och läsk.

Wanted

 

Dagens outfit

Kofta - Esprit // Jeans - Salt // Blus - Hollister // Halsband, Klocka - Ur&Penn

RSS 2.0