Fint till sommaren/ våren


Fråga till er

Frågade er samma fråga för ett tag sedan, men jag ber er att snälla skriv vilket ni tycker var snyggast. Har sådan beslutsångest så det inte är sant.. 

Wanted

Så himla sugen på att köpa bikinisar, de här fyra är nog min favoriter från hm's kollektion.

Top Model Sverige

De här två tjejerna stod ju i finalen igårkväll, och det verkade vara så sjukt jämnt. Men jag är väldigt glad att Josefin vann, har hejat på henne sen det började!

21.02

Tre bilder från idag när jag skulle till gymmet!

Idag var det då tisdag, vilket betydde bild och prov hela dagen.. Var borta förra bildpasset, så jag hade mycket att ta igen. Men jag ligger i kapp med de andra nu så det känns bra. Och provet.. Jag hoppas att det gick bra, men jag kan inte säga att det gick bra för det vet man ju aldrig.. Sen åkte jag hem, kollade på tv, lekte med Nora och åt middag. Sen drog jag till gymmet och körde en timme, och nu ligger jag död i sängen redan. Ska nog sova nu på em gång eller kolla på pll/ gossip girl. Kram på er!


Dagens outfit

Här är en video där jag visar dagens outfit. Haha lite mindfuck i slutet, men jag använder mig av videofyme's nya uppdatering på appen. Rekommenderar er att uppdatera som använder den! Kram på er

Saker från usot

Beställde hem lite saker från http://uffessakerochting.se/ i lördags och fick hem det idag, super nöjd!


Måndag

Bild från Kreta.
Nu är måndagen nästan avklarad, bara några enstaka timmar kvar. Jag har suttit och pluggat en del, ska fortsätta nu också. Men jag kände att jag kunde ta en paus och blogg lite grann. Idag fick jag hem lite saker från usot som jag beställde i lördags, super nöjd! Visar sakerna senare.

Videofyme

Först och främst, alla som har videofyme borde följa mig där. Sen tänkte jag berätta en annan sak, att jag kommer lägga upp en hel del videoklipp på videofyme i veckan men inte i bloggen. Så om ni börjar följa mig där så kommer ni ha tillgång att se alla videoklippen som kommer att dyka upp! Kram på er


Just ordered / summer

Kände för att beställa hem lite sommarkläder, och alla fall låtsas att det snart är sommar!

Söndag

En bild från i fredags // Min frukost som jag åt imorse
Idag är det då söndag, en riktig slappar dag. Brukar aldrig hitta på någonting på söndagar faktiskt, orkar typ inte. Ska plugga massor idag, redan tagit fram so och spanskan så jag ska börja nu på en gång. Igår så hade jag, Andrea och Anton det jätte mysigt med massor av frukt och bär till smält choklad. Kollade på Fångarna på fortet och jag somnade väldigt tidigt. Det är väldigt konstigt, för jag har somnat tidigare den här helgen än vad jag gör på vardagarna..
Och till er som håller på att kommenterar, jag och Andrea är syskon men vi är inte så lika till utseendet. Men det är inte så många syskon som är lika överhuvudtaget, så släpp det.

Tips på hemsida!

Jag måste verkligen tipsa er om den här grymma sidan! Det finns så himla mycket bra grejer, iphoneskal, laddare, smycken osv. Det finns för skal för de som har Samsung också! Sen rekommenderar jag verkligen att beställa en dödskalle scarf på den här hemsidan, eftersom det har blivit väldigt populärt och den kostar endast 99:-. Ni hittar en länk till hemsidan här: http://uffessakerochting.se/

Sunset


New in


Om gårdagen

En bild från igår!
Igår var det då äntligen fredag, men jag kommer ändå behöva att plugga hela helgen. Var då i skolan och jobbade med svenska och spanska hela dagen. Sen åkte jag och Amanda till stan och hade det supermysigt med fika, shopping och sedan middag där också. Visar i ett senare inlägg vad jag fick med mig hem, super nöjd i alla fall. Och jag måste säga förlåt för den riktigt kassa uppdateringen igår, men när jag kom hem så kollade jag på tv och somnade efter bara en halv timme/ timme. Men ska försöka att gottgöra det idag! Ska somsagt bara plugga idag, ska nog städa mitt rum också för det ser ut som ett.. jaa, jag vet inte vad?

Justin Bieber!

I
Idag är det endast en månad kvar till Justin Biebers kosert! Så himla glaaaaaaad

Inspiration

Följ mitt inspo account på instagram: @inspoheart_


wanted


21 mars / dagens

Jeans - Ginatricot // Kofta och blus - hm
Idag är det då torsdag, ingen speciell dag förutom att man kan säga "imorgon är det fredag". Vi kollade på film hela eftermiddagen så det var ganska chill. Men jag har ungefärr tusen saker i skolan som måste bli klara så jag ska plugga hela eftermiddagen/ kvällen. Men ska försöka uppdatera bloggen så gott det går! Kraaam

Om denna dag

Just nu sitter jag på tåget på väg till Sollentuna, så jag tänkte berätta lite kort om dagen. Idag är det då onsdag, nu har lite mer än hälften av skolveckan gått. Nu är det de sköna dagarna kvar! På förmiddagen så pluggade jag matte och engelska, sen åt vi pannkakor i skolan. Haha, då blir man riktigt glad faktiskt! Sen fick jag och några gå till idrotten trots att det var snöstorm (vi har idrott i en rackethall 20minuter bort). Det var svinkallt, eftersom att det snöade och blåste som bara den.. Men sen när jag kom hem så såg jag pll avsnittet och bara slappat i soffan.

 

Tänkte bara berätta för alla som undrar vilken sida jag kollar pll på. Om man vill kolla på swefilmer (med text) så brukar man få vänta till torsdag eller fredag. Men jag kan inte vänta, så jag kollar på watchfreemovies . Kram på er!


Omg

Precis kollat på sista avsnittet av säsong 3 av Pretty Little Liars, sitter och bokstavligen gråter.. Måste vänta till juni, det är ju helt sjukt lång tid tills dess. Det är två och en halv månad kvar på ett ungefär, och jag kan knappt vänta en vecka liksom.. Men ni som inte sett Pll, måste göra det! Och då hinner ni ju se alla avsnitten tills nästa säsong kommer. Men jag får lite halv panik eftersom jag  alltid har kollat på en serie. Men om ni har något tips så får ni gärna skriva det!

Tisdag

Det jag åt för ett tag sedan // lite detaljer på min outfit
Dagen började med att vädret var hemskt, varför snöar det nu när det ska bli vår? Aja, sen när jag kom till skolan så skulle vi skriva en svenska uppsats i två timmar. De vill se hur vi ligger till inför nationella i nian. Sen tog jag bussen hem och köpte hem lite godis till mig och min syster som är sjuk. Nu sitter jag och pluggar i sängen och kollar på tv.

Bilder från Lofsdalen


Svar på kommentarer

Åherre vad snygga! Vart är de ifrån?
Svar: Jackorna är från ginatricot!
 
Är din scarf från uffessakerochting? Rekommenderar du den?
Svar: Min döskallescarf är från Lager 157, och jag rekommenderar den! Endast 60:- Och min syster har en svart från uffessakerochting, och den är super snygg så jag rekommenderar den också.
 
Gud vilken fin blogg! Vem har gjort din design?
Svar: Tack! Jag har gjort det mesta själv med själva headern gjorde min syrra faktiskt.
 
Kan du visa ditt rum hos Pappa i ett videoinlägg? Kram
Svar: Det ska jag försöka att ordna.
 
Vart var det där någonstans? (vart jag åt brunch)
Svar: Jag åt brunch med min familj på Enskede värdshus.
 
Hej! Var har du köpt tröjan/blusen som du har på dig på 3:e bilden i din header? Heheh den är jättefin.
Svar: Tack! Den är från hm, men vad jag vet så finns den inte kvar i butik. Kram!
 
Vad har hänt med dig och Amanda? Du har typ inte skrivit om henne på månader....
Svar: Våran vänskap har gått lite upp och ner nu under 2013, men vi ska faktiskt träffas på fredag! 
 

Tips på två filmer

Dessa två filmer såg jag när jag var uppe i fjällen, sjukt bra!

Atm

Tagen från någon minut sedan // detaljer på min outfit imorse.

Jag har precis druckit en kopp varm choklad och nu ligger jag i pappas säng och kollar på gossip girl. Har typ fryst hela dagen så det var jätte skönt att krypa ner i sängen. Snart måste jag tyvärr plugga och det orkar jag verkligen inte! Tror jag ska göra pannkakor snart eller något, så himla hungrig.. 

cravings

Jacka - Ginatricot // Jeans - Dr. denim // Topp - Bikbok // Bikini - Cubus

Videoinlägg - Lofsdalen

Här är några korta videoklipp från dagarna som gått uppe i Lofsdalen. Bilderna från Lofsdalen kommer upp imorgon/ tisdag! 

Hemma

En bild på mig och Moa från i fredags!

Nu är jag hemma i Stockholm igen och har varit i lite mer än en timme. Har rensat igenom alla bilderna och videoklippen från skidresan i soffan. Allting har varit jätte bra och det var super mysigt att vara där uppe med släkten. Solen låg på som bara den de två första dagarna, men igår var vädret inte lika roligt. Under skidåkningen så har vi druckit massor av varm choklad och smoothie, vilket man ska i fjällen. Jag blev väldigt förvånad när jag såg hur duktig min lillasyster var på skidor när jag kom upp. Hon och min lillkusin som är ett år yngre än Nora åkte med oss i de röda backarna i full fart! Andra kvällen gick vi på restaurang och jag åt revbenspjäll, herregud vad gott det var! Först när jag fick tallriken så trodde jag att det skulle bli jätte mycket över, men tallriken blev tom och jag sedan efterrätt. Vet inte riktigt vad ska skriva? Skidåkningen har gått jätte bra. Tyvärr så har det varit ganska kallt så jag har inte fotat så jätte mycket, men några foton och videoklipp följde med hem. Nu ska jag klippa ihop lite videoklipp som förmodligen kommer upp ikväll på bloggen, kram!

Så får du håret att växa fortare

Källa: Veckorevyn
 
Ät rätt
Vill du att ditt hår ska växa och må bra är det viktigt att du äter en nyttig och allsidig kost och får i dig alla nödvändiga vitaminer, mineraler och antioxidanter. Undvik eller dra ner på så kallad skräpmat som innehåller mycket fett och salt. En del vitaminkomplement kan också boosta din hårväxt, särskilt B-vitamin, betakaroten och silica.


Skäm bort med återfuktning
Ditt hår behöver rejält med fukt för att hålla sig friskt. Se därför till att du lägger en hårmask med jämna mellanrum, gärna en gång i veckan. Satsa på en som är anpassad efter din hårtyp. Applicerar du inpackningen i handdukstorkat hår och låter den verka i en varm frottéhandduk blir den ännu mer effektiv. Satsa gärna på varianter som innehåller sheasmör eller avokado-olja, som hjälper dina hårstrån att inte brytas av. 

Massera mera
Precis som din kropp mår ditt hår bra av en massage då och då. Eftersom din hårbotten är täckt av ett lager smuts, gamla hudceller och olja kan hårstråna ha det svårt att växa igenom detta. Ge din hårbotten en rejäl massage i ett par minuter när du schamponerar i duschen. Då blir din hårbotten riktigt ren! Massagen sätter också fart på hårsäckarna och blodtillförseln, vilket speedar på hårväxten ytterligare.

Låt ditt hår vila

Att stylingverktyg som din fön eller locktång sliter på hårstråna är knappast någon hemlighet. Se därför alltid till att du applicerar en värmeskyddande produkt innan du börjar styla loss. Allra bäst mår ditt hår ifall det får självtorka. Känns fönen som ett måste, kanske du kan ge ditt hår en ledig dag i veckan från stylingen? Ett annat tips som sägs motverka att håret bryts av är att sova med håret uppsamlat i en hög, lös tofs.

Relaxa
Att stressa mindre är viktigt för din hälsa, men visste du att vardagsstressen kan ha en förödande effekt på ditt hår? När du är jäktad minskar tillförseln av näringsrikt blod till hårsäckarna, vilket gör att ditt hår mår sämre och också växer mindre. Vill det sig riktigt illa kan du utveckla stressjukdomen alopecia areata, vilket innebär att du kan tappa allt ditt hår. 

Toppa regelbundet
Att klippa håret var 6-8:e vecka får det inte att växa snabbare. Men däremot ser den regelbundna toppningen till att ditt hår håller sig friskt. Att vänta 3-4 månader mellan varje frisörbesök innebär visserligen att ditt hår hinner växa ut längre men eftersom dina toppar troligen är så slitna då måste frisören klippa av mer hår än om du hade gått på regelbundna toppningar varannan månad. Att klippa lite ofta ger alltså ett friskare – och längre – hår på sikt.

Topp 10 livsmedel att äta för starkare och friskare hår:


-Lax

-Ostron

.Valnötter

-Sötpotatis

-Ägg

-Spenat

-Linser och ärtor

-Grekisk youghurt

-Blåbär

-Fågel

Det tar ofta längre tid att märka förändringar (både bra och dåliga sådana) i ditt hår än på din hud. Efter bara en vecka med dålig kost kan exempelvis finnar poppa upp medan det kan dröja månader innan en osund kost märks på ditt hår. Och grunden till ett frisk hår är välmående hårsäckar.

Ät en balanserad, vairerad och proteinrik kost som foksuerar på de 10 livsmedlen ovanför. 

Och kom ihåg, även andra saker påverkar kvalitén på ditt hår. Rökning, obalans i hormoner, stress och sömnbrist, liksom stylingslitage kan också ha inverkan på hur ditt hår känns och ser ut.


Spend or save


Kommer hem idag!

~Tidsinställt~
Ikväll kommer jag då hem till Stockholm! Och imorgon är det då skola som vanligt, får se om man orkar uppdatera ikväll. Förmodligen orkar jag. Vi sitter förmodligen i bilen nu och har åkt någon timme. Puss och kram!

Wanted


åh herregud

Åh herregud vad jag skrattade, fyfan vilken typ..

Uppdatering!

Hej på er! Här ovanför ser ni en bild på mig i backen, solen som lyser och en bild på min söta kusse. Känns lite konstigt att inte blogga varje dag, men lite skönt på samma skönt. Jag har det jätte bra här upp med min släkt. Jag har nyligen kommit hem från en restaurang som vi åt på, det var helt sjukt god mat. Åt revbensspjäll med lite annat och en efterrätt på det! Vädret har varit toppen idag och igår, solen lyser väldigt starkt. Men tyvärr är det runt 10- grader på dagen... Men jag kommer hem i övermorgon och jag tror att det blir lite uppdatering på kvällen. Hoppas att det har gått bra med de tidsinställda inläggen! Kram på er.

chokladpannkakor

Har fått kommentarer om att ni vill att jag ska skriva receptet på chokladpannkakorna som jag har gjort, så här kommer receptet jag har använt mig av:
 
 

Inspiration / training

Några bilder som är lite motivation för att träna!


wanted / summer


Bikbok / ginatricot

 
Ginatricot har då haft smink ett tag, men jag fick nyligen veta att Bikbok har börjat sälja lite småsaker. Men Ginatricot har faktiskt fått in en hel del grejer nu, men håller mig ändå till hm´s grejer. Kanske får testa någonting någon gång? Är sugen på glitternagellacket.

wanted / inredning


Tips på tävling

Här ovanför ser ni hur man gör, gå in på andreaviktoria.blogg.se för att vara med. Avslutas imorgon, skynda!

Tips på serier

One Tree Hill, The OC, Prison Break, Pretty Little Liars, The Following, Gossip Girl.

Tips på massor av nyttigt

Källa: Veckorevyn

Fem mål om dagen rekommenderas för att hålla blodsockret på en jämn nivå och orken på topp. Här är några förslag på varje mål!

Frukost

■ Proteingröt: Rågflingor/bovete kokas upp i vatten och blandas med ett ägg och kanel. Toppa med rivet äpple, keso och mjölk.
■ Omelett på ägg, havremjölk, 
grönsaker och skinka. Knäcke-
bröd med mosad avokado.
■ Grekisk yoghurt med nötter, frön, frukt, bär och sockerfri müsli.
■ Stekt ägg och smoothie på frukt, kvarg, bär, havregryn 
och mjölk.

Mellanmål

■ Grön superfood-smoothie. (Se recept längst ner.)
■ Kanelstekta äpplen med keso.
■ Hemgjord proteinbar och frukt.
■ Knäckebröd med kokta ägg eller makrill.
■ Tonfiskröra på finn crisp och paprika.

Lunch

■ Pastasallad med fullkorns-pasta, kyckling, frön, olivolja, grönsaker och fetaost.
■ Köttfärsröra med bönor, råris och sallad.
■ Fiskgryta med kokt sötpotatis och morötter.
■ Kycklingwok med grönsaker och fullkornsris.
■ Fiskfilé panerad i mandelmjöl, potatis och sås.

Middag

■ Linssoppa med hemmagjort knäckebröd och mosad avokado.
■ Laxfilé med romsås och broccolimos.
■ Laxpaj med spenat och fetaost.
■ Hemmagjorda köttfärsbiffar med rödbetor och tzatsiki.
■ Ugnsbakad kycklingfilé med quinoa och yoghurtsås.

Kvällsmål

■ Äggröra på ägg, mjölk, örtsalt.
■ Finn crisp med ekologiskt jordnötssmör och valfri grönsak.
■ Naturell kvarg med varma bär.

Recept Grön Superfood-smoothie:

1 näve färsk babyspenat
1 stor näve fryst mango
1 rejäl msk färsk ingefära
Saft från tre pressade äpplen alt. 
2 dl ren äppeljuice
1 näve fryst broccoli
½ avokado
1 rejäl bit gurka/zucchini
1 tsk spirulina (kan uteslutas)
Ev en skvätt havremjölk
Smaksättning t ex citronsaft

Gör såhär: Hacka och skala det som behövs. Mixa samman 
i en mixer i minst 5 minuter för att få en härligt krämig smoothie. Smaksätt gärna med kiwi, citronsaft, lime eller ananas.


Tisdag

Några bilder från imorse.

Idag har jag varit jätte nervös för ett matteprov som jag skulle göra på eftermiddagen. Men sen när jag gjorde det, så kändes det faktiskt ganska bra. Satt i nästan två timmar och skrev, haha typ skakade i början för jag var så nervös. Men nu är jag hemma och ska snart äta middag själv.. Sen ska vi åka och fira våran syssling Isabelle på en liten kvällsfika, myspys. Sen när vi kommer hem så ska jag öva lite inför Svenska redovisningen som är imorgon. Kram!

Bloggar jag läser

Högst upp från vänster: 1. http://kinderbella.blogg.se/ 2. http://tovewaldemar.se/ 3. http://andreaviktoria.blogg.se/ 
 4. http://amandawingenfeldt.blogg.se/ 5. http://mestamanda.blogg.se/ 6. http://biancas.nu/
 
Har fått flera kommentarer om att jag ska skriva de bloggar jag läser, vilket jag gjorde för en månad sen. Men här är då de igen! Kram

Kan inte tröttna

Så himla grym verision, mycket bättre än orginalet. 

Top model Sverige

Glöm inte att kolla på Top Model Sverige som början om en halv timme!

Tränat

Nu har jag varit hemma en timme ungefär och har då ätit lunch och duschat. Nu sitter jag och kollar på Gossip Girl som man aldrig tröttnar på. Snart hade jag tänkt att plugga lite matte inför ett prov imorgon. Väldigt skönt att ha en lång helg och sedan gå i skolan i en och en halv dag sen blir det lofsdalen.
 
Tänkte bara berätta att jag har fixat tidsinställda inlägg nu till onsdag-söndag. Det är därför det har varit lite halvdålig uppdatering..

wanted

Alla är från Lager 157.

måndag morgon

Just nu sitter jag och äter den här goda frukosten! Hinner aldrig göra ordentliga frukostar när jag ska till skolan så jag får passa på så länge jag är ledig. Vid halv elva ungefär så ska jag och Vicki gymma i någon timme eller så. Vill ju egentligen vara ute och springa eller köra powerwalk eftersom att det är så soligt men det så super halt och jag har inga spikskor eller liknande. Men nu ska jag fortsätta njuta av det här, kram

bloppis

Hejsan! Nu tyckte jag att det var dags att rensa garderoben. Och det var ju några som ville att jag skulle ha bloppis så här kommer lite blandat. Det är då ganska simpla kläder, men alltid något. Jag fraktar inte, men jag kan då mötas i stan här i Stockholm om ni inte bor i Älvsjö/ Enskede för då kan vi ses i närheten. Ni kan höra av er till mig på [email protected] eller hedenstedtalice@kik. Om ni har några frågor om kläderna eller så, så är det bara att kontakta mig och fråga så löser vi det. Sen har jag en hollister tröja som har ett liiiiitet hål, om ni är intresserade så kontakta mig.
 

 
SÅLD
En söt blus från vero moda. Storlek S, passar för XS också. 70:- (PAXAD)
En söt topp från hm, storlek 34. 50:-
SÅLD
Söt topp/ blus från Topshop, XS/ S. 60:-
Jeansjacka från ginatricot, sparsamt använd. Storlek 34 och mitt pris är 170:-
 
 
 Sen har jag då denna gröna jacka jag köpte i höstas. Kan inte bestämma mig om jag gillar den eller inte. Men får jag ett bra pris så säljer jag den nog. Ni får skriva på kik eller till min mail så får ni säga vad ni vill ge! Storlek XS.

Önskeinlägg - Victoria's secret

Här är då alla mina och min syrras bodysplashes från Victoria's Secret! Har fått kommentarer om att jag ska lägga upp bild på alla, men vi har aldrig alla på samma ställe så det har blivit lite svårt. Men nu bestämde jag mig för att ta med alla. Min favorit är då Secret Craving som jag har använt mest, sen har jag använt strawberry & champagne en hel del också. 
 

Melodifestivalen om 5

Tacomys // min nya scarf

Nu är det 5 minuter kvar tills melodifestivalen börjar. Har inte följt det riktigt, men har sett den sista gången och andra chansen haha. Men finalen är ju någonting man bara måste se! Pluggade lite grann efter att Liv åkte till sin match, men jag kommer att behöva plugga på måndag då jag har studiedag. Men nu börjar det!

OBS! Imorgon ska förmodligen fixa en bloppis så kolla in imorgon eftermiddag/ kväll.


Dagens tips

Idag såg jag denna underbara film, en film man bara måste se! 

12.46

En bild från någon timme sedan // mitt och Andrea´s mys igår

Idag så ska jag bara packa, plugga och vara med Liv en snabbis och kolla på någon film eller liknande. Ska möta upp henne om en kvart ungefär. Men hon har match sen, samling kvart i fyra så vi kommer inte kunna ses så länge. Men det passar mig eftersom att jag måste plugga idag också. Sen ska äta tacos ikväll, yey.


cravings

 

New in


Tgif


Lovely thursday

För några minuter sedan // Min kompis michael kors klocka // Det härliga vårvädret
Idag har jag redovisat min No, och det kändes verkligen jätte bra och ännu bättre när jag fick reda på att jag hade fått beröm! Sen har jag jobbat lite No och haft några föreläsningar. Efter skolan så åkte jag till gymmet direkt och gymmade i 40minuter ungefär, spenderade den mesta tiden på löpbandet. Sen tyckte jag att det var ett såant härligt väder så jag gick hem. Och nu har jag precis duschat och ska göra mellis. Ska äta middag med Pappa och Andrea ikväll, vet inte om det blir någon mer uppdatering. Men jag hade ju gjort en del tidsinställda inlägg för dagen så det blir ändå inte kass uppdatering. Puss och kram!

last change

Jaa, bilden säger väl allting. Klicka på bilden för att komma dit! de drar vinnaren idag klockan 17.00 så skynda!

Svar på några frågor

Vart är tröjan och jackan från?
 
 
Du skulle inte kunna länka till jackan på gt?
 Svar: Tyvärr finns den nog inte kvar på deras hemsida..
 
Skulle du kunna länka dessa skal? Har letat som en galning på hemsidan men hittar dem inte haha,alla är sjukt fina!
  Svar: Jag har bara sökt på bilder osv, hehe.
 
Vart har du köpt din skinjacka?
 Min skinnjacka är från Bikbok.
 
Hur gammal är du?
 Svar: Jag är 14, född 1998.
 
Skulle du kunna göra ett videoklipp när du sminkar dig? alltid roligt att se.
 Svar: Det har jag redan gjort! Kolla här:
 
Är du och Andrea Hedenstedt släkt eller nåt sånt?
 Svar: Haha ja, vi är syskon.
 
Du kanske har skrivit det här förut men vad är receptet till dom där smaskiga pannkakorna?
 Svar: Kan skriva det i ett inlägg sen!

Hur gör du så att bilden hamnar ovanför 'texten' om du bloggar från mobilen?

Svar: Jag lägger upp bilden via blogg.se´s app och sen skriver jag texten på deras hemsida!

Vilken kamera har du?

Svar: Canon 1100d

 
 Har fått ganska många kommentarer på sistone, men jag försöker att ta med så många som möjligt. Om jag är dålig på att svara på din fråga, så ställ den igen! Kram
 
 

Godmorgon / inspiration

Godmorgon på er! Hade lite tid över så jag tänkte bara uppdatera lite snabbt, ska gå till bussen om några få minuter. Idag ska jag gymma direkt efter skolan så jag kommer att uppdatera ikväll men jag har gjort något/ några tidsinställda för dagen!

Fråga till er läsare

Kommentera!

Lill-lördag

En bild på min outfit // Min kompis IPhoneskal // mitt mellis // en del av min outfit

Nu har hälften av skolveckan gått, väldigt har det ändå gått. Men torsdagar brukar alltid vara sega så det blir ju lite halvtrist imorgon, men sen är det ju fredag! Men imorgon ska jag äta middag hos Pappa med Andrea eftersom att han har varit utomlands. Idag har det verkligen hänt ingenting, nada, nothing. Nora och jag sitter vid tvn och har suttit här sedan vi åt mellis för en timme sedan ungefär. Snart ska vi spela fotboll, haha ganska roligt faktiskt.

Wanted

 
 

@Skolan

Två stycken finfina bilder som jag sitter och småskrattar åt här i skolan. Den till vänster gjorde jag nyss, man är ju ganska duktig haha. Har haft några få enstaka lektioner nu på förmiddagen. Och såklart skulle de flytta fram lunchen idag när man är sjukt hungrig.. Så jag kommer att få vänta i 40minuter på lunch, yey! På eftermiddagen ska jag hämta Nora på dagis ganska tidigt så ska vi göra mycket mellis och förmodligen köra fotboll som hon och jag körde igår (inomhus såklart). Men jag tänkte bara uppdatera lite, men det blir mera när jag är hemma. Puss och kram!

Blogg.se synas

Ni som bloggar på blogg.se har väl inte missat blogg.se synas? Då har man i alla fall en annons i bloggen, och för nästan varje annonsvisning så får man då poäng. Och när man har fått minst 3 000 poäng så kan man synas där till höger i sin översikt, som jag visar i mitt collage längst ner till höger. Även om mitt collage inte är det bästa så är det en liten snabb rundtur hur man gör. men de guidar ganska bra! Det är ju så man kan bli "upptäckt" eller vad man ska säga? Vem blir inte glad när statistiken stiger?

Hemma från gymmet

Här ovanför till vänster ser ni en halvlökig bild på mig på gymmet! Tänkte bara berätta lite kort om den dag. På förmiddagen var vi på Nobel museet, där våran förra matte/ no lärare faktiskt jobbar i nuläget. Vi fick göra lite rollspel osv, faktiskt ganska roligt att lyssna på allas åsikter om olika punkterna vi tog upp. Sen fick vi rösta om vi var för eller emot osv. Sen hände ingenting förutom att jag skrev So prov mellan 14-15.30 så jag kom hem lite efter fyra. Och då var jag så trött att jag bara låg framför tvn, för jag orkade inte göra någonting annat. Sen kom mamma hem som en räddare i nöden med tre pizzor! Blev då lite piggare, så jag lekte med Nora ett tag efteråt och då spelade vi fotboll. Sen åkte jag och mamma till gymmet och var där en timme, aldrig varit så trött efter en träning. Benen och magen bara darrade i slutet, höll på att somna i duschen sen.. Och nu ligger jag i sängen helt död och bloggar från mobilen, men nu ska jag sova. Godnatt, sov så sött!

ett år tillbaka

Här ovanför ser ni några blandade bilder från ett år tillbaka, jag tycker att det är ganska stor förändring. Vad tycker ni? 

Spend or save


Träningstips från mig

♥Byt ut snacks eller godiset mot frukt och bär.
♥Man kan göra ett träningsschema, t.ex. vilka dagar och vad du gör under träningspasset.
♥Gymma (eller träna överhuvetaget) med en kompis, då blir det roligare.
♥Ha en spellista i din mobil som du kan lyssna på när du tränar, lite peppmusik.
♥Sen kan väl ingen tacka nej till snygga träningskläder, det får mig att vilja träna!
♥Sen blir jag alltid inspirerad av träningsbilder, för att man vill ha en sådan kropp osv.
♥Tro mig eller ej, men sömn är mycket viktigare än vad man tror.

pluggmåndag

Några bilder från i somras, var ju bara lite brun och blond..

Idag är det då måndag, börjar med att jag försov mig så jag fick sminka mig på bussen och i skolan haha. Det här kommer att vara den jobbigaste veckan för mig på länge.. Ska redovisa i alla ämnen, lagom jobbigt! Så jag kommer att behöva plugga hemma som bara den, men jag ska försöka att uppdatera så bra som möjligt ändå. Aja, nyss så åt jag lite mellis och kom hem från skolan. Nu sitter jag i soffan vid tvn och ska börja plugga när som helst. Men jag ska försöka att göra några tidsinställda inlägg för veckan!

fråga till er

Jag har ju då vunnit ett iphoneskal från caseapp där man kan designa ett iphoneskal själv. Här ovanför ser ni mina favoriter, vilket gillar ni bäst? kram

Videoinlägg

Som jag sa i slutet, om ni har några tips eller önskemål på vad jag ska göra i något videoinlägg så är det bara att kommentera! kram
 

brunch med la familia

 
Herregud vad gott det var att äta massor av mat, hehe. Nej men allting var verkligen jätte gott! Vi satt där i lite mer än en timme så det var väldigt trevligt. Sen håller jag på att ladda upp ett videoklipp på videofyme just nu, men det är segt som bara den. Men förhoppningsvis så kommer den att dyka upp innan klockan sju om den inte blir mera seg, men nu har den stått på typ 5% i 10min.. Men men, annars ska jag bara plugga fr.o.m nu tills klockan slår godnatt så jag ska ha det väldigt mysigt ikväll... haha eller inte!

cravings

En snygg outfit för våren som jag verkligen vill ha, gillar allting på bilden!

Godmorgon

En bild på mig som är tagen för två dagar sedan.

Godmorgon! Jag vaknade för ungefär en och en halv timme sedan av att min lillasyster kastade ett gosedjur i mitt ansikte, haha gulligt. Sen gjorde jag iordning en rejäl frukost till mig själv, så himla gott. Nu sitter jag jag och myser med Nora i soffan, hon är typ hypnotiserad av tvn.. helt okontaktbar. Funderar på att lägga upp ett videoinlägg idag? Får se hur det blir med det. Senare ska vi på eftermiddags brunch med familjen runt tre.


Tips!

Måste tipsa er om en hemsida som heter bubbleroom. Finns så sjukt snygga kläder där, ser ni bara de här vita blusarna här ovanför? Så himla fina till bra priser också! Och det blir gratis frakt bara man anger koden: BUBBLE och då blir frakten gratis, superbra!

Är så himla lycklig

Det där är vad jag hittade igår när jag gick in på hennes blogg bara sådär lite spontant, och då kommer det där inlägget upp! Snacka om hapiness på hög nivå, hehe. Jag är alltid med i tävlingar men jag vinner aldrig, så det var extra roligt. Sen att det var från caseapp var ju extremt roligt, måste ju tipsa er om hemsidan caseapp som jag hade en tävling om förrut också. Sen Amanda´s fina blogg som jag läser ganska ofta och följer på instagram, och hennes blogg hittar ni här

Gårdagens filmer

Du gör mig galen: Pat, en före detta lärare har precis släppts ut från den psykiatriska anstalten där han suttit efter att ha försökt slå ihjäl sin frus älskare. Nu tvingas han flytta hem till sina föräldrar och gör allt han kan för återförenas med sin motvilliga ex-fru. På en brokig väg dit möter han mystiska Tiffany som har en hel del egna problem. När man ser filmen så märker man väldigt tydligt att det är romantik, komedi och drama som genre. Man skrattar vid flera tillfällen men man får vara uppmärksam hela tiden så man inte missar någonting. Jag tycker att filmen var jätte bra, värd att se helt klart. 4 1/2/ 5

 

Crazy, Stupid Love: I centrum står Cal i för stor kostym och töntiga joggingskor. Han träffar snyggingen Jacob som kan allt om förförelsekonst och som bestämmer sig för att göra något åt detta sorgliga exemplar av bedragen man. De shoppar rätt kläder, fixar rätt frisyr och tränar på konversation som får kvinnor på fall. Samtidigt som Cal genomgår en metamorfos faller sonen pladask för sin barnvakt och gör allt som står i en 13-årings makt att få henne på fall. Resultatet blir så förkrossande det kan bli i ett tonårshjärta och är tecknat med värme och igenkänning. Även blivande ex-hustrun Emilys försök att gå vidare samt barnflickans trånande efter en betydligt äldre man vävs in i handlingen liksom den till synes perifera Hannahs kärleksliv. Det här är en av mina favoritfilmer lugnt. Skrattar alltid lika mycket för varje gång jag ser den om inte mer? Det finns nog ganska många som sett den här filmen eftersom den släpptes 2011 om jag inte minns fel. Men det är verkligen en film man måste se, 5/ 5


Igår+idag

Två bilder på min frukost som jag åt imorse, och Elins såg likadan ut på ett ungefär. Så himla gott, egentligen så orkar jag äta mera frukost än det där och det jag brukar äta men jag är bara väldigt lat när det gäller att göra iordning mat osv. Sen satt vi vid matbordet i ungefär två timmar och bara snackade, sen satt vi där en timme till och jag försökte lära Elin the cup song men det gick sådär i början haha. Och nu sitter vi i soffan och bara tar det lugnt. Jag ska snart åka hem, måste verkligen duscha hehe. Sen ska jag bort på middag ikväll, men jag kommer att uppdatera mera när jag är hemma hos mig och har duchat.
 
Igår så åkte jag och Elin och hälsade på vårat gamla fritids och fritidslärare, var där i lite mer än två timmar. Det var verkligen jätte roligt att vara där. Vi pratade om hur små vi var osv. Och hur små och gulliga de som går där nu är. Vi blev bjudna på lite mellis och sen åkte vi till stan och kollade på bio som jag kan berätta lite mera om sedan i ett inlägg. Vi var hemma igen när klockan var nio, och då fixade vi lite smått och gott att äta och satt och pratade ett bra tag. Sen kollade vi på Crazy Stupid Love, så himla rolig film. Men Elin somnade så jag satt/ låg där själv och skrattade haha gud vad ensamt det låter men men.
 
Jag och Elin har haft det jätte roligt och mysigt i alla fall, det är så roligt att träffa kompisar som man inte umgås med så mycket. Vi har haft så sjukt mycket att prata om, vi har pratat om vad som hänt nyligen och när vi var små. Har skrattat som bara den och skrikit för att Elin har skrämt mig, och sen så filmade hon mig då.. haha!

Dagens vill ha


Tips på bio!

Hittade inte videon på youtube så jag fick dela videon från sf.se, men det är bara att klicka på bilden så spelas videon upp. Men jag vill så gärna se den här filmen, den verkar jätte bra!
 

Första mars

Här ovanför ser ni två stycken bilder från några minuter tillbaka. Idag ska jag och Elin vara med varandra, så himla roligt tycker jag eftersom att det var en evighet sen vi gjorde någonting! Sen får man ju passa på nu på lovet, eftersom det inte passar för båda samtidigt annars osv. Vi ska bara vara hemma hos någon och prata, kolla på film och sen kanske vi hittar på någonting? Jag vet inte riktigt, men det ska bli roligt i alla fall. Sen skulle Elin ta med sig ett minneskort med massa gamla videoklipp och bilder på oss, haha åh nej. Men jag ska försöka att uppdatera ikväll men annars blir det imorgon. Kram på er!


Grattis!

 Idag fyller Justin Bieber 19år!

RSS 2.0