Träning+Halloween

Först var jag och Amanda på gymmet och tränade och vi var på ett pass också. Sen åt vi lite sushi innan vi drog hem till mig. Sen åt vi middag och sedan gjorde vi iordning oss för att gå bus eller godis, haha. Här ovanför ser ni ju lite bilder. Sen var det ju kul för att vi fick jätte mycket godis och lite mindre än sjuttio kronor var.
 
 

Grym låt!

http://open.spotify.com/track/2rjpiDc8vO0y2advYpQIUB
Jag hittade inte låten på youtube, så jag skrev länken till Spotify istället. Klicka bara ovanför^

Dip dye

Två bilder från imorse! 
Igårkväll gjorde jag dip dye, och min syrra slingade håret också. Jag blev jätte nöjd med min dip dye, jag skulle kunnat göra lite mer av håret men jag gillar det ändå! Vad tycker ni?

Stan med Amanda!

Två bilder från dagen!
Igår bowlade vi ju och det gick faktiskt ganska bra för min del, jag är inte så bra på bowling. Sen åt vi mat i Heron City också, jätte gott! Sen spenderade Amanda natten hos mig, vi hade det super kul!
Idag var jag först och tog sista livmoderhalscancer sprutan, men då råkade de ta fel spruta så jag fick ta igen.. Sen åkte jag och Amanda in till stan, och vi började att gå in på hollister men det var så fullt att man inte kunde andas typ. Sen åt vi på Tacobar och sen köpte Amanda några stickade plagg, och jag köpte skor. Sen hade vi det mysigt på wayne´s coffee när vädret var som värst. Sen gick vi in på Buttericks och köpte lite smått inför onsdagen, halloween för er som inte förstår!

Egen

Gdhda


New in

 
Kängor - Dinsko

Wanted


28 Oktober

En bild från imorse!
Matchen gick åt helvete, AIK spelade inte på topp. Sen var ju domaren helt borta, han dömde bara när AIK gjorde något men när Syrianska gjorde något då brydde han sig inte..? Och det var någon som frågade om jag ens hejar på AIK, och det har jag gjort hela mitt liv och det kommer jag alltid att göra! Men jag och Amanda hade jätte roligt, vi kollade i affärer innan och då köpte jag en klänning jag kanske ska ha på julafton? Sen hittade jag äntligen en snygg kavaj som sitter bra, men den får vänta ett tag till. Snart ska vi åka till Heron City, för vi ska bowla med kusinerna! Och ikväll är det ju Solsidan också, ska försöka att uppdatera ikväll!

AIK-Syrianska

Nu är jag på väg hem till Amanda. Vi ska först gå in Solna centrum Sen ska vi kolla på matchen vid ett. Det ska bli så himla roligt tycker jag, puss!


Kvällens:

 
Nu drar jag och la family på middag! Det blir nog ingen mer uppdate ikväll, puss!

1 år sedan.

 
De här bilderna är tagna under september-oktober-november 2011. Jag ser jätte mycket skillnad allafall. Nu råkade jag ta bilder när jag har mittbena, men jag brukade vanligtvis ha snebena. Sen så noppade jag ögonbrynen annorlunda osv.

Höstlov!

 
Nu är det äntligen höstlov, herregud var skönt! Haha jag var bara tvungen att lägga upp bilden när jag blåser en bubbla för att den blev så himla stooor. Sen var min middag så god att jag var tvungen att fota den också! Jag har inte gjort så mycket sen jag kom hem, lekt med Nora, pratat i telefon, kollat på tv osv. Men internet dog här hemma så jag har inte kunnat blogga, men nu funkar det. Imorgon ska vi bort på middag, under dagen har jag inga planer. Sen på söndag ska jag se på AIK-Syrianska med Amanda, så himla roligt. Just nu kollar jag på X-factor. Men nu börjar det igen (passade på att blogga i pausen.) Puss!

Halloween i skolan!


Pll & Gossip Girl

Fyra bilder från i somras.
Idag simmade vi i skolan och jag fick A på simningen/livräddningen. Sen somnade jag på vägen hem, så jag råkade åka lite längre än räknat.. Men nu när jag är hemma så ska jag kolla på Gossip Girl och Pll, äntligen!

Cravings

Ginatricot x2, hunter, bikbok, Ginatricot

Q&A

vart är stickade tröjan längst till höger från?:)
Den är från Ginatricot!
 
jag underar varför du inte är med Amanda ? har det hänt något?
Vi har bara inte varit med varandra på sista tiden, ska träffa henne idag.
 
Åh gud vad kul! Jag vill också börja gymma. Vart ska du börja och vad är åldersgränsen? :)
&
Vart tränar du och vad är åldersgränsen?
Jag gymmar i Högdalen och det är 15årsgräns. Men jag gymmar med min mamma så då gick det bra. Sen får jag gå på pass själv, men inte bodypump och något mera!
 
Jag ska dit snart! Vart var du? (thailand)
Jag var i Phuket, Kata Beach.
 
 
 

Om dagen!

Tre bilder från idag!
Igår fyllde min kompis Vicki år, och vi firade henne idag. Så vi drack någon cider och åt kakor och choklad efter skolan. Och våran lärare tyckte det var jätte kul och fotade oss, sen fick han två kakor. Ikväll är det lagmöte, för att vårat lag ska läggas ner. Så då ska vi diskutera vårat val, om man vill byta till ett annat lag, sluta osv. Nu är jag med Ella, så ska vara lite mera social. Puss!

Söndagsmys!

Två bilder från gymmet och en bild på mig innan!
Som sagt, idag var första gången jag gymmade. Jag tycker att det var jätte kul, och jag vill verkligen fortsätta med det! Sen när jag kom hem så gjorde jag chokladpudding för att min lillasyster Nora ville ha det, själv avskyr jag det. Sen åt jag mat och duschade direkt efter. Sen myste jag framför tvn och kollade på Solsidan, som nog många av er gjorde? Jag ska försöka att ha tid för bloggen den här veckan, för det är ju sista veckan innan höstlovet så det är jätte mycket att göra. Har ett jätte stort prov som är sjukt jobbigt+ointressant, sen har jag musikredovisning samma dag (jobbigt värre) och sen måste jag jobba som in i h*lvete i de andra ämnen också. Men jag ska försöka så gott det går! Kul att statistiken har varit högre än vanligt, nu när jag har haft dålig uppdatering! Men jag hoppas att ni stannar allafall. Nu ska jag skriva ut en uppgift som ska vara inlämnad imorgon! Kram

Wanted / training

På söndag så ska jag börja att gymma, för första gången. Så snart kommer jag att köpa lite snygga tränings kläder, då blir det ju mycket roligare. Jag måste ju hitta lite motivationer till träningen. Men jag tycker att det verkar kul på gymmet, jätte taggad (eller vad man ska säga.)

Friends with benefits

Just nu sitter jag och kollar på Friends with benefits, den är verkligen sjukt grym! Och Mila Kunis är så jävla snygg, värsta dröm utséendet. Till er som inte har sett filmen, den filmen är verkligen ett måste!

Countdown..

Jag och två av mina kompisar snackade om att det snart var jul, och det är ju faktiskt sant! Det är bara lite mer än två månader kvar.. Så nu ska jag börja att spara mina pengar så jag kan köpa julklappar till mina nära och kära. Julen är så mysig, man umgås med de man älskar och äter god mat. Och förra året var det ju redan snö vid den här tiden. Jag undrar när snön kommer, bara det inte blir slaskigt.. Men jag gillar vintern, bara den inte pågår för länge. Jag fyller ju år på vintern också, sen är det nyår dagen efter min födelsedag. Hösten blir bara tråkigare och tråkigare..

Hemstudiedag!

Lite random biler från 2 minuter sedan!
Idag har jag hemstudiedag, har massor att göra. Vi har fått världens hemskaste musikuppgift som vi får varje hemstudiedag. Det värsta är att vi ska lyssna på massor av låtar och sen ska vi skriva vilka musikaliska karaktärsutdrag vi hör i låtarna.. Jag orkar verkligen inte. Men när jag är klar med allt det här så ska jag träna med NTC.
 
På tal om träning, så borde ni som vill träna styrketräning gå in på min kompis blogg--> http://growup.blogg.se/
Hon ger tips om hemsidor som innehåller massor av övningar osv..

Bloggtips!

http://andreaviktoria.blogg.se/
http://sarahtjulander.blogg.se/

18/10 - 2012

En bild som jag tog imorse!
Idag har jag fått mycket gjort i skolan, var kvar till fyra ungefär. Sen när jag kom hem pratade jag lite med Andrea och så, skönt att jag alltid kan prata med henne. Snart ska pappa åka och hämta thaimat, det är verkligen det jag behöver just nu. Måste få upp humöret, är ledsen och fryser..

Följ mig!

Följ min blogg med Bloglovin

Saknar!

Thailand♥

Måndag!

Två bilder från i somras!
Idag var jag med Liv efter skolan, vi pluggade lite men vi snackade mest. Sen fick hon lyssna när jag spelade keyboard. Sen fotade vi lite grann och filmade, haha. Och idag är det min favoriträtt, djungelkyckling. Det är verkligen sjukt gott! Oherre nu kom jag på, värsta perfekta dagen. Till lunch var det potatisbullar (och det äälskar jag) sen min favoritmat till middag. Jaa, ni som var med mig skolan vet hur många jag åt.. Men jag upptäckte att min kilkompis hade ätit lika många så då kände jag mig inte lika glupsk. 16st potatisbullar in i min lilla mage, haha jag blev helt yr och fick ont i magen efter..

Wanted / Ginatricot & Bikbok


Ted

Filmen var jätte bra! Inte för mycket overklighet, men man måste gilla lite fantasy för att se filmen eftersom det handlar om att en nallebjörn blir riktig. Jag började gråta 3-4gånger. Här står handlinen från sf's hemsida:
Filmen berättar historien om John Bennett, en vuxen man som måste hantera sin älskade teddybjörn som blev levande till följd av en önskning när han var barn... och som vägrat lämna hans sida sedan dess.

Lördag!

En bild på mig och Ella imorse!
Det blev lite ändrade planer igår. Efter bion sov jag, Ella och Vicki hos Klara. Vi somnade ganska tidigt, innan vi somnade kollade vi på Mean Girls. Sen somnade vi till Tzatziki, haha eller jag såg nästan hela filmen när de andra sov så sött! Men vi hade jätte kul allafall.

Dagens låt!

Fun - Some nights

Skolfotot!

Jag blev så himla missnöjda med enfotot så jag kan inte ens lägga upp det, haha.

Dagens outfit!

Skjorta - Primark (från London)
Jeans - Salt
Idag har jag varit på jätte bra humör! Har typ läst en bok hela dagen. Ikväll är vi svennebanan familj, vi ska äta tacos för att det är fredag! Sen ska jag och mamma kolla på bio, den heter "Ted." Berättar om filmen närjag har sett den, så antingen sent ikväll eller imorgon.

Världens grymmaste text!

Vill du ta livet dig själv? Föreställ dig detta. Du kommer hem från skolan en dag. Du har haft ännu en hemsk dag. Du är redo att bara ge upp. Så du går till ditt rum, stäng dörren och tar fram det självmordsbrevet du har skrivit och skrivit om och om och om igen. Du tar ut de rakblad och skär för den allra sista gången. Du tar flaskan med piller och tar dem alla. Du stänger dina ögon för allra sista gången. Några timmar senare, slår din lillebror på din dörr för att komma och berätta att middagen är redo. Du svarar inte, så han går in Allt han ser är att du ligger på din säng, så han tror att du sover. Han berättar för din mamma. Din mamma går till ditt rum för att väcka dig. Hon märker att något är konstigt. Hon griper tag i papperet i handen och läser det. Snyftande, försöker hon att väcka dig. Hon skriker ditt namn. Din bror, så förvirrad, går och berätta för pappa att "Mamma gråter och sissy kommer inte vakna." Din pappa går till ditt rum. Han ser på din mamma, gråtandes, håller hon brevet intill sitt bröst. Det slår honom, vad som händer, och han skriker. Han skriker och kastar något på väggen. Och sedan faller han på knä, han börjar gråta. Din mamma kryper över till honom, och de sitter där och håller om varandra och gråter. Nästa dag i skolan, finns det ett meddelande. Rektorn berättar för alla om ditt självmord. Det tar några sekunder för det att sjunka in, och när det gör det, bkir alla tysta. Alla skyller på sig själva. Dina lärare tror att de var för hård mot dig. De genomsnittliga populära tjejerna, de tänker på alla de saker som de har sagt till dig. Pojken som brukade reta dig och kalla dig namn, kan han inte låta bli att hata sig själv för att han aldrig berätta hur vacker du är. Ditt ex pojkvän, den som du sa allt till, som gjorde slut med dig .. Han kan inte hantera det. Han bryter ner och börjar gråta, och springer ut ur skolan. Dina vänner? De snyftande också, undrar hur de aldrig kunde se att något var fel, och önskar att de kunde ha hjälpt dig innan det var för sent. Och din bästa vän? Hon är i chock. Hon kan inte tro det. Hon visste vad du gick igenom, men hon trodde aldrig att det skulle gå så illa ... Illa nog för dig att avsluta det. Hon kan inte gråta, hon kan inte känna någonting. Hon ställer sig upp, går ut ur klassrummet, och bara sjunker till golvet. Skakar och skriker, men inga tårar kommer ut. Det är några dagar senare, på din begravning. Hela staden kom. Alla visste att du var tjejen med den ljusa leende och fin personlighet. Den som alltid var där för dem. Massor av folk prata om alla de goda minnen de hade med dig, det var en hel del. Alla gråter, din lillebror fattar fortfarande inte att du dödade dig själv, han är för ung. Dina föräldrar sa bara att du dog. Det gör ont i honom en hel del. Du var hans storasyster, du ska alltid vara där för honom. Din bästa vän, hon försöker att vara stark hela tjänsten, men så fort de börjar sänka din kista till marken, förlorar hon det. Hon gråter och gråter och slutar inte på dagar. Det är två år senare. Dina lärare sluta på sitt jobb. De *Mean Girls* har ätstörningar nu. Pojken som brukade reta dig skär sig själv. Ditt ex pojkvän vet inte hur man älskar längre och bara leker runt med tjejer. Dina vänner går alla in i depression. Din bästa vän? Hon försökte ta livet av sig. Hon lyckades inte som du gjorde, men hon försökte ... din bror? Han fann till slut ut sanningen om din död. Han skadar sig själv , ropar på hjälp på natten, han gör precis vad du gjorde åren fram tills ditt självmord. Dina föräldrar? Deras äktenskap föll samman. Din pappa blev en arbetsnarkoman att distrahera sig från din död. Din mamma fick diagnosen depression och bara ligger i sängen hela dagen. Människor bryr sig. Du kanske inte tror det, men det gör de. Dina val påverkar inte bara dig. De har effekter på alla. Avsluta inte ditt liv, du har så mycket att leva för!

Bilder från dagen!


Berkännelser

Jag gillar inte tårta, har aldrig gillat det..
Jag laddar min mobil under natten, sen behöver jag alltid ladda när jag kommer hem.
Jag använder Picasa för att göra collagen.
Jag sjunger hela tiden, sjunger liksom meningar ibland. Haha
Jag kan inte svälja tabletter..
Jag kollar på Disney Channel  nästan varje dag, hehe.
Jag måste shoppaaa..
Jag har nog kollat på Breaking dawn part 2's trailer 20 gånger..

15.53

Några bilder jag tog nyss!
Idag har jag varit hur trött som helst, så jag ska försöka att plugga väldigt mycket ikväll. Måste övan på musiken eftersom jag har varit borta och missat två musikpass.. Idag hämtade jag Nora, vi sitter och dricker varm choklad och äter mackor. Nu kollar hon på Händige Manny, haha. Nu ska jag fixa lite inlägg för bloggen, puss!
 

Höstskor

Jag letade runt lite, för jag behöver ett par snygga höstskor. Vad tycker ni att jag ska köpa? Lite snyggare med klack? Eller helt vanliga kängor med snörning?

Workout!

Min kompis tipsade om den här sidan och då tänkte jag, varför inte dela den på bloggen? Det är som en blogg och hon skriver ner massor av träningstips. Ni ser två exempel på bilden ovanför. Jag har bara kollat igenom blogilates.com lite snabbt, men jag tycker att det verkar jätte bra! Om ni vill ha mer träningstips, ladda ner Nike training appen för er som har IPhone/Android mobil.

Från garderoben!

Jag valde att fota mina tre nyaste plagg enskilt.

Q&A

Lite tips: mer outfits och vardagsbilder & sminkinlägg! Annars är din blogg jätte bra!
Svar: Gud vad glad att du tipsar! Ska försöka fixa det.

Åh du är så snygg! Vad använder du för kamera?
Tack så mycket! Jag använder Canon 1100d, en nybörjar kamera.

Kan du inte visa lite kläder från din garderob??
Jovisst kan jag det!

Vad heter du på instagram?
Jag heter @hedenstedt på instagram!

ååå vad snyyga kläder!!!
vart kmr allt ifrån ???
Tack så mycket, trosorna, bhn och skjortan är från Primarket och tröjan är från Abercrombie & fitch. Jag fick det när Andrea hade varit i London.

Fan vad snygg tröja!! Var hittar man den? :)
Visst är den! Jag hittade den på hm's hemsida.

Inspiration / weheartit

 

Dagens låt

 Linnea Henriksson - Lyckligare nu
 

Fashion Week Street, leather jackets

Fashion Week Street Style
 Röda jeans - topshop.com
Skor - tedbaker-london
Tröja - lagarconne.com
Skinnjacka -  lagarconne.com
Väska -  mytheresa.com
Solglasögon - asos.com
 
Sen är det så att vissa kläder i den här outfiten är svindyra, t.ex. väskan= 17 570:- och jackan 9 855:-. Och de två kan man ju hitta ganska lätt om man letar runt lite i andra affärer. Och den gråa tröjan kostan 780:- på den där hemsidan och du kan köpa en liknande för 99:- på hm.

8 Oktober 2012

Några bilder jag tog nyss!
När jag kom hem från skolan så bytte jag kläder, haha det göra jag alltid. Sen fixade jag mellis till mig själv, sen satte jag på gossip girl. Och nu ska jag nog ta och plugga, ta igen det jag har missat osv.. Jag ska läsa 81sidor i svenska boken till på fredag, så jag måste börja läsaa nu. Puss!

Myser i min nya fåtölj!


De är tillbaka!

Ikväll händer det, tredje säsongen, första avsnitten! Är så himla glaaad, det var så himla länge sedan det var. Mickan är grym, hon är min favorit. Alla kommer nog att sitta vid tvn klockan 20.00, det kommer jag allafall!
 

Oh, lovely sunday

Idag har jag bara slappat, kollat på Prison Break och legat i sängen. Snart ska jag åka till Ikea, ni får se sen vad vi ska köpa! Ska försöka uppdatera lite mer på bloggen idag så vi hörs snart igen.
 

Godmorgon!

Två bildr på mig från isomras.
Godmorgon! Just nu sitter jag och äter frukost. Idag ska jag på dop, snart ska vi åka iväg och köpa lite grejer som vi ska ha på oss. Så jag kommer inte kunna uppdatera förän ikväll. Pusss

Besök!

 
Mormor och Morfar kom förbi med det här till mig idag! Så himla söta de är, nu när jag är sjuk. Sen kom Klara hit en stund. Vi kollade på film och jag blev lite uppdaterad från skolan osv. Det är verkligen sjukt tråkigt att vara hemma såhär länge..

Kreta♥


Berkännelser

Jag kollar varje dag om min justin bieber biljett är borta.
Jag har inte köpt kläder på två månader, hade lite panik tills Andrea kom med kläder från London till mig.
Jag är jätte ensam här hemma, man får hälsa på efter skolan komsi..
Jag har fortfarande ingenting på väggarna hos Pappa, inga tavlor eller hyllor..
Jag sätter inga toner när jag sjunger nu, det låter helt hemskt. hah
Jag kollar på disney channel och disney xd heeeeela tiden, speciellt nu när jag själv.
Förut så hatade jag mitt lockiga hår, men nu gillar jag att mitt hår har volym.
 
 

Lunginflammation var det här..

Saknar alla min kompisar och fotbollen!
Imorse blev jag röntgad och det visade sig att jag har lunginflammation, kul.. Och att jag måste vara hemma resten av veckan. Det är ju helt dött här, hemma. Det ändå man gör är att sova, kolla på film, sitta vid datan och plugga. Men det är inte kul när man är helt själv dag efter dag. Så alla som vill kan skriva till mig på kik @hedenstedtalice

Vårdcentralen!

 
Idag var jag hos vårdcentralen, var där i ca en timme. Först trodde de att jag hade astma, så då tog de några prover för det. Sen trodde de att jag har lunginflammation, så jag ska åka till en annan vårdcentral imorgon och bli röngad. Haha, jag har aldrig blivit röngad så blev jätte rädd när de sa det. Men nu är jag inte det. Annars så pluggade jag på förmiddagen, och när jag kom hem från vårdcentralen har jag bara legat i soffan.

New in


Vinterkläder!

Från vänster uppifrån:
Hm, Ginatricot, Nelly.com,Hm, Hm, Google, Google, Ginatricot, Ginatricot.

New York

Jag har alltid velat åka till New York, och här hemma snackar vi om att åka dit sommaren 2013. Om det går så skulle jag blir överlycklig! Skulle spara pengar i månader.. Vi snackar om att först åka till en ö som heter Bermuda, sen åka till New York och sen Miami. Får rysningar av bara tanken, vilken upplevelse!

Q&A

ska du dit?!?! :D
 Jaa, jag ska på Justin Biebers Konsert!

Var har du köpt dina skor som du har på bilden i din header? Har letat efter såna skit länge men hittar dock inte.. :)
De är från Dinsko och är min systers skor, men hon köpte de för 1-2 år sedan..
 
Kan inte du göra ett inlägg med snygga vinterkläder? Typ skor, jackor osv :)
Visst kan jag det!

Hur lÅng är du?
Vilken kunskapsskola går du i?
Jag är var 169cm när jag mätte mig i Falun!
Jag går i Enskede 

Har liv blogg?
http://livhok.blogg.se/
 
Hur är ditt naturliga hår?
Jag har lockigt hår, men jag brukar platta det!

Första Oktober!

Två stycken mobilbilder från veckan!
Idag är jag ledig, vi är alltid lediga måndagen efter Falun. Så idag ska jag plugga lite till ett prov vi har imorgon. Skönt att vara hemma eftersom jag inte mår super. Men jag kommer som tur är kunna hålla uppdateringen idag, eftersom jag kommer att vara hemma hela dagen. Längtar tills ikväll när Andrea kommer hit, saknat henne! Hon har ju varit i London och hon har köpt saker till mig. Kan visa bild på vad hon har köpt sen, puss!

RSS 2.0