wanted

Den här skönheten är från Nelly.com 

Vinnaren av tävlingen!

 

New in

Äntligen skaffat mig ett par hunter stövlar, ett år senare men men!

Bubbleroom.se

bubbleroom.se
Måste tipsa er om den här grym hemsidan, som har skor, makeup och alla möjliga sorters kläder. Här på bilden ser ni några enstaka plagg som sidan har. Och det är bästa är att priserna passar alla! Vet att många är ute efter en snygg vår jacka, vita jeans, en snygg långklänning och såklart fina blusar och det bästa är då att Bubbleroom har allting! Har faktiskt aldrig varit med om att jag har gått på hemsidan och letat efter någonting och inte hittat det! Och det är det som får en att vilja gå in på den igen. Själv funderar jag på att beställa hem någon söt sommarklänning och ett par vita jeans där ifrån. Om jag inte hade någon vårjacka, har ju skinnjacka, grön jacka, jeansjacka och en rock. Och om jag inte hade någon av de så hade jag lugnt beställt från Bubbleroom. När det blir vinter igen, så kommer jag att beställa min vinterjacka där ifrån och förmodligen vinterskor om jag behöver. Och juste, om ett år när jag ska gå på balen, då kommer jag beställa min klänning där ifrån, och i god tid. Ska beställa en långklänning, vilket de har många av också.
Glöm inte att om man använder SPRING i kassan så blir frakten gratis!

Tips på serie!

Precis börjat kollat på den här serien, tycker den är riktigt bra hittils alla fall!

Hate mondays

Två bilder från imorse!

Hej på er, nu har jag precis ätit pannkakor till mellis. Tänkte bara uppdatera bloggen lite innan jag börjar plugga! Har typ 3 SO prov den här veckan, greeaat. Så det är väl det som jag får fokusera på den här veckan, sen är min vecka så kort.. Onsdag är man ju ledig, och jag är ledig på fredag, lite jobbigt att jag inte var lite två dagar i rad, men men. Har verkligen ingenting att säga, så jag säger nog hejdå!

Members.com

Måste tipsa er om den här grymma hemsidan! De har massor av olika rabatter på kläder och accessoarer. Det kostar ingenting att bli medlem, så du vinner ju på att bli medlem. Gå in och bli medlem nu: members.com

Videoinlägg - lockar håret


Tjäna pengar på din blogg!

Jaa, du läste rätt! Spelar ingen roll om du har många läsare eller inte, alla kan tjäna pengar på sin blogg. Sidan heter då blogfame.se, att registrera sig är helt gratis. Du får desstuom 50 kr direkt insatt på kontot som välkomstbonus! Det finns tips och bilder som visar hur det funkar, du behöver bara kopiera med dig adressen till en produkt du vill tipsa om och klistra in den i din ruta där du får din unika länk skapad, med din unika länk kan du länka texter i ditt blogginlägg, eller bilder. Du tjänar på allt som köps via dina länkar.

Godmorgon!

Idag ska jag på konfaträff, redan här faktiskt. Missade såklart mitt tåg, så pappa fick skjutsa mig. Kom hit en halv timme innan, och nu är det tio minuter kvar tills det börjar och inte har kommit! Haha vad ensam jag är, aja. Det här pågår till tre, är då hemma till fyra. Har fixat något tidsinställt inlägg som dyker upp vid tolv tror jag? Här kommer två bilder från imorse, puss


white dresses

Alla snygga klänningar är från Nelly.com! Man blir ju riktigt sugen på att köpa, blir inte ni? Gå in på deras hemsida för att kolla in mer, de har allt möjligt! Nelly.com 

Grillat/ lördagsmys


Ur garderoben!

Kavaj - HM // Blus - Hollister // Jeans - Cubus // Klocka - Ur & Penn // Converse
Tänkte visa upp en super snygg våroutfit som jag länge velat använda, men tyckt att inte vädret varit på topp. Köpte kavajen i vintras, men tyckt att den är lite för vårig/somrig för att använda. Men nu får jag bannemig passa på! Så himla snyggt med ljusa kläder tycker jag!

Önskeinlägg - mina IPhoneskal

Teknikmagasinet, Dollarstore, Teknikmagasinet, vet inte, Punk'd shop, usot.se, caseapp.se, idiwa.se
Tänkte visa upp alla mina IPhoneskal, har fått några kommentare om att jag borde göra det!
De fyra första är de jag haft längst, och de andra fyra är väldigt nya.
 

Just arrived!

Fick hem det här i brevlådan igår, Tea Tree Oil och några prover på deras bodylotion. Allting är från australianbodycare.se!

Videoinlägg från imorse!

Visar vad jag har på mig och hur man sprutar på torrschampo!

HAHahaha

Det gick inte att bädda in videon som jag ville visa, så jag får helt enkelt länka den:
http://youtu.be/YRozxWEZDUw

New in

Fick hem det här skalet från idiwa.se igår, älskar det verkligen!

Glöm inte bort tävlingarna!

Hitta den tävlingen häääär , den avslutas på söndag!
 
 
Och den här tävlingen hääär , den avslutas imorgon!
 
GLÖM INTE ATT GILLA PÅ FACEBOOK! För den jag lottar ut, kollar jag om den har gillat!

Tips på hemsida!

 
www.kamda.se/
Måste rekommendera er om den här hemsidan! ! De erbjuder dig som nybörjare eller den mer erfarne fotografen tillbehör för att utvecklas med kameran! En grym sida för fotografer eller dig som gillar att foografera på fritiden. Här finner du massor med roliga tillbehör som kan göra saker och ting mycker roligare!
På sidan kan du hitta kameratillbehör som till exempel; Färgglada kameraremmar och Kamerastativ .

Förlåt förlåt förlååååt

En bild jag tog imorse!
Förlåt för den kassa uppdateringen, men igår kom jag hem från skolan halv sex och då åt jag middag på en gång och sen kollade jag på DH och pluggade lite. Och idag skulle vi skriva NP i svenska, läsförståelsedelen. Och nu undrar väl någon där ute, går inte du i åttan? Jo det gör jag, men vi skulle bara testa att skriva så lärarna vet hur vi ligger till och så vi får se hur ett Nationellt prov ser ut. Så det var det första vi gjorde på morgonen, 8.30-11.00. Sen hade vi ws i en timme innan lunchen, och efter hade vi en föreläsning i SO inför provet som vi har nästa vecka. När jag tänker på det, så har dagen varit väldigt kort. Och imorgon har vi en såkallad "trivseldag" och då ska årskurs åtta kolla på en teater, och vi har samling 11.00! Så himla skööönt! Så jag kommer kunna sova ut imorgon ordentligt, yey.

Videoinlägg - Justin Bieber


Från igår!

Två bilder från igår!

Var ju på Justin Biebers konsert igår, det var helt underbart. Aldrig upplevt någonting liknande.. Men det var ju så sjukt jobbigt att stå upp så länge. Först stod vi i kön i 4 timmar, sen stod vi där inne i nästan 5 timmar! Men det var så värt det. Sen var det ju runt 40 pers som svimmade innan konserten hade börjat, och typ lika många under konserten (jag var en av de, haha). Vet inte riktigt vad jag ska säga, men jag ska nog klippa ihop lite videoklipp från igår och lägga upp videofyme och bloggen!


Mina omdömen!

Vapiano Sturegatan
 
Vapiano är verkligen en av mina favorit restauranger av alla jag ätit på! Det är nog den godaste pastan jag någonsin ätit. Rekommenderar den verkligen. Och servicen är lika bra som maten! Så jag tycker att alla borde äta där, minst en gång i sitt liv!
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Stadium
 
Jag gillar stadium väldigt mycket! Köper alltid alla mina träningskläder där, skor, tröja, löpartights, väska.. Osv. Är alltid nöjd med grejerna jag köper! Sen är priserna väldigt bra, inte överdrivna eller så.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
Nelly.com
 
Jag gillar Nelly.com för att de har nästan allting man letar efter, smink, jeans, klänningar.. Osv. Sen vet man att allting alltid kommer fram i bra skick. Priserna är toppen också!
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

Tävling

Nu är det så att jag har en tävling med barabrillor.se. Och då har man chansen att vinna ett par snygga solglasögon, vilket passar bra eftersom våren börjar komma nu. Och det betyder ju att solen är här, och då måste man ju ha ett par snygga brillor! För att delta i tävlingen så måste ni:
 
♡ Gå in på http://facebook.com/barabrillor och gilla!
♡ Efter det så går ni in på http://barabrillor.se/ och väljer ut vilka solglasögon ni vill vinna.
♡ Efter det så klistrar ni in länken i kommentaren!
♡ Skriv eran mailadress, måste ju kunna kontakta er på något sätt om ni vinner!
 
Vill ni ha större chans att vinna, så tipsa om tävlingen på din blogg, facebook eller på instagram ( tagga mig då @hedenstedt). Och om ni länkar på eran blogg eller facebook så vill jag att ni klistrar in internetadressen till din delning i kommentarsfältet samtidigt som du anmäler dig till tävlingen!
 
GLÖM INTE ATT SKRIVA ERAN MAIL OCH FÖR-/EFTERNAMN!!!
 
AVSLUTAS PÅ SÖNDAG!

Sponsrad video - visit Norway

 
När jag själv tittar på denna video så finns det mycket som lockar mig. Jag har aldrig varit i Norge på semester, och friluftslivet har så mycket att ge i vårt västra grannland.
Mina egna reflektioner om Vandring i Norge
När det gäller speciella platser så fastnar intresset lätt för Preikestolen och Romsdalseggen. Bägge platserna ligger i södra delarna av Norge och det verkar vara lätt att ta sig till dessa områden. Som vandrare med erfarenhet av West Highland Way i Skottland, Dolomiterna i norra Italien samt delar av Kungsleden och El Camino de Santiago i Spanien så måste jag säga att den natur de har i Norge står sig mycket bra. Den är storslagen. Ser fram emot att få komma iväg till Norge och vandra - hoppas att det kan bli redan i år.

Något som jag själv tycker är mycket bra gällande vandringarna på hemsidan är markeringen av svårighetsgraden. De anges med enkla färgkoder för LättMediumSvår och Avancerad.

Firar syrran med brunch!


Tips på hemsida!

http://idiwa.se/
¨Måste tipsa er om den här grymma sidan med massor av skal till till alla olika mobiler och andra tillbehör. De har med nitar, mobilväskor, mobilplånbok osv. Är helt kär i skalet med ett kors av nitar. Funderar verkligen på att beställa hem ett sådant. Det som är så bra att det finns till så många olika mobiler, och att det är riktigt grymma priser. Så om ni är ute efter ett snyggt skal, hörlurar eller liknande, så gå in på den här hemsidan och beställ! Kolla in Iphone 5 skal med nitar och skal och fodral till Galaxy S4. Rekomenderar stort!

new in

Äntligen skaffat mig ett par vita jeans!  

Videoinlägg - a day of my life


Godmorgon!

1. Vädret som det är just nu, 2. Min garderob
Godmorgon på er! Idag ska jag nog klippa mig och sen ska jag och Andrea åka till Liljeholmen, ska kolla på jeans där eftersom jag har presentkort där. Sen ska vi handla lite till imorgon, då Andrea fyller år. Vi ska ha brunch här hos Pappa, så gott! Pannkakor, våfflor, smoothie, allting. Ska gå och äta frukost nu och sen klä på mig och så.

friday i'm in love

Två bilder från imorse!
Tänker inte berätta så mycket om dagen, för idag har jag faktiskt filmat hela min dag. Efter skolan åkte jag och gymmade med Amanda, jätte roligt! Och när jag kom hem så duschade jag snabbt och sen gick vi ut och åt. Nu är jag hemma igen och ska nu kolla på DH och sova, är jätte trött hehe.

Tips på åtta stycken bloggar!

1. http://andreaviktoria.blogg.se/ 2. http://tovewaldemar.se/ 3. http://biancas.nu/ 4. http://josefines.se/ 5. http://mestamanda.blogg.se/ 6. http://juliawinbo.blogg.se/ 7. http://kinderbella.blogg.se/
8. http://amandawingenfeldt.blogg.se/
Jag har tipsat om bloggar jag läser förut, men nu tipsar jag om några flera! Lite mindre bloggar och lite större, alltid roligt att hitta nya bloggar att läsa tycker jag!

Tävling!

Nu ska jag ha en tävling med thisstyle.se och man kan vinna ett valfritt smycke från deras hemsida! Så himla snygga smycken, älskar de där armbanden med dödskallarna. För att kunna delta i tävlingen så måste ni:
 
♥Gilla thisstyle.com på facebook! Klicka här
♥Efter det går ni in på www.thisstyle.se och väljer ut vilket smycke ni vill ha.
♥Sen klistrar ni in länken i kommentarsfältet
♥Skriv eran e-postadress!!!
♥Sprid gärna tävlingen på er blogg, facebook eller instagram! Tagga mig då @hedenstedt
 
Om en vecka, alltså den 25 april, så utser thisstyle.se en vinnare, och då kontaktar de er.
Kram!
 

Sponsrad video - visit Norway

 
När jag själv tittar på denna video så finns det mycket som lockar mig. Jag har aldrig varit i Norge på semester, och friluftslivet har så mycket att ge i vårt västra grannland.
Mina egna reflektioner om Vandring i Norge
När det gäller speciella platser så fastnar intresset lätt för Preikestolen och Romsdalseggen. Bägge platserna ligger i södra delarna av Norge och det verkar vara lätt att ta sig till dessa områden. Som vandrare med erfarenhet av West Highland Way i Skottland, Dolomiterna i norra Italien samt delar av Kungsleden och El Camino de Santiago i Spanien så måste jag säga att den natur de har i Norge står sig mycket bra. Den är storslagen. Ser fram emot att få komma iväg till Norge och vandra - hoppas att det kan bli redan i år.

Något som jag själv tycker är mycket bra gällande vandringarna på hemsidan är markeringen av svårighetsgraden. De anges med enkla färgkoder för LättMediumSvår och Avancerad.

imorgon är det fredag

Lite ego bilder, bilderna på den översta raden är från igår och den nedre är från imorse!
Idag har jag varit så himla trött att jag somnade t.o.m till lite grann under filmen i skolan.. Men det är så konsigt, för jag somnade ganska tidigt igår. Hade strömavbrott halv fyra, gick och sov i en och en halv timme och nu är elen tillbaka. Ska försöka bli lite pigg nu innan maten, och sen ska jag plugga lite efteråt!

Videoinlägg - Ur garderoben


Godmorgon

Två bilder från några minuter tillbaka!
 Godmorgon på er! Förlåt för den kassa uppdateringen igår, men jag gjorde ett videoinlägg och det ville aldrig ladda upp.. Men den kom upp på videofyme för någon timme sedan. Lägger upp den på bloggen under dagen. Idag är det onsdag och jag ska stå i köket i skolan.. Därför valde jag att ha en mysig tjocktröja. Hör sen när jag kommer hem, kram!
 

Sponsrad video - "Dove - Real beauty sketches!

 
Jag tycker att alla borde se den här videon från Dove! Jag har aldrig blivit rörd av en reklamfilm förr, men det blev jag nu. Jag kände verkligen igen mig av det som förmedlades i videon & tog åt mig.
Jag har aldrig varit den som har dålig självförtroende eller liknande, men visst har jag kunnat vara missnöjd med visa saker. Det räcker med en enda finne & jag känner mig äcklig & ful. Saker som jag kan störa mig på som jag inte gillar kan andra tycka att det är vackert. Men det är jag & det sitter hos mig & även om det inte stämmer så spelar det igen roll vad någon säger för det är hur jag ser på det. Men precis som när mina vänner påpekar sina "fel" & jag rättar dom att det bara ligger i deras "hjärna" så måste jag själv lära mig att följa mitt eget råd. Alla är snygga, vackra på sitt sätt & vis.

En helt vanlig dag

Två bilder från imorse!
Idag hade jag prov i Fysik och Engelska redovisning. Provet gick väl som jag hade tänkt mig ungefär, helt okej. Men Engelska redovisningen gick bättre än vänta, skönt att bli av med det! Kom hem för nästan en timme sedan, har bara legat under täcket och halv sovit hehe. Åt lite mellis i skolan, innan jag åkte hem. Vet inte vad jag ska plugga ikväll, men någonting får det bli i alla fall. Ska kolla på ett avsnitt av Desperate och sen gör lite magövningar, kram!

viaplay

http://viaplay.se/film
Måste rekommendera er alla som läser om viaplay! Min familj har det, och det är grymt! Jag har kollat på massor av filmer/ serier där. Kollar bl.a. på Desperate Housewives på viaplay. Några andra filmer som jag sett på viaplay är: Friends With Benefits, Lol, Love and other drugs och 13 going 30. Och det bästa är att man kan testa det gratis i en hel månad, så kan man se om man gillar det och om pengarna är värda det! Min familj har ett paket där man betalar 79:-/per månad och det är det värt. Istället för att behöva gå och köpa/ hyra en film, ladda ner eller vara sur på kvällen för att det inte finns någonting på tvn, så kan man kolla på viaplay. Jag tycker att man alla fall kan prova en månad, det är ju trots allt gratis! Så varför går ni inte bara in på hemsidan och kollar om det finns några filmer ni vill se?

15% rabatt på...

barabrillor.se
Nu har jag fixat så ni kan få 15% rabatt på valfria glasögon från brabrillor.se. På bilden ser ni mina tre favoriter från hemsidan! Priserna är grymma, och det blir ju ännu billigare med rabatten också. Om man vill använda sig av rabatten, så skriver man hedenstedt i kassan. Rabatten ger 15% fram till och med fredag den 19/4. Så ni har några dagar på er att kolla ut några snygga brillor! Juste! Frakten är alltid gratis och leveransen är super snabb!

1 vecka, 7 dagar, 168 timmar tills konserten!


bubbleroom.se

bubbleroom.se
Måste tipsa er om den här grym hemsidan, som har skor, makeup och alla möjliga sorters kläder. Här på bilden ser ni några enstaka plagg som sidan har. Och det är bästa är att priserna passar alla! Vet att många är ute efter en snygg vår jacka, vita jeans, en snygg långklänning och såklart fina blusar och det bästa är då att Bubbleroom har allting! Har faktiskt aldrig varit med om att jag har gått på hemsidan och letat efter någonting och inte hittat det! Och det är det som får en att vilja gå in på den igen. Själv funderar jag på att beställa hem någon söt sommarklänning och ett par vita jeans där ifrån. Om jag inte hade någon vårjacka, har ju skinnjacka, grön jacka, jeansjacka och en rock. Och om jag inte hade någon av de så hade jag lugnt beställt från Bubbleroom. När det blir vinter igen, så kommer jag att beställa min vinterjacka där ifrån och förmodligen vinterskor om jag behöver. Och juste, om ett år när jag ska gå på balen, då kommer jag beställa min klänning där ifrån, och i god tid. Ska beställa en långklänning, vilket de har många av också.
Glöm inte att om man använder SPRING i kassan så blir frakten gratis!

Önskeinlägg - mina sjalar

Ginatricot, Lager 157, usot.se, Primark, Lager 157, Lager 157

Tips på tävling!

Ni hittar tävlingen häääär

Simpla sommarklänningar under 300!

Alla är från hm, och de flesta kostar under 200. Men alla ligger under 300!

Slinga ljusare?

Vill verkligen ha en ljusare hårfärg! Och då blir man ju verkligen sugen på att slinga det, men hemma sliter det ju som satan. Ska till frisören och klippa mig inom någon veckan, vill då slinga det men jag tror jag väntar till sommaren. För om jag gör det i sommar så kommer det ju blekas mera också! Funderar på att kanske slinga hemma nu, och sen slinga hos frisör i sommar? Eller bara slinga i sommaren.. Åhh, vill bara få det gjort!!

f r e d a g

Två kassa bilder jag tog imorse innan jag sprang till bussen.
Idag är det äntligen helg, har varit supertrött hela veckan. Ska bara plugga, sova och kolla på DH hela helgen. Har prov och redovisningar som väntar nästa veckan som jag verkligen måste vara redo för! Ikväll ska vi grilla kyckling och jag har självklart valt att vi ska ha chili bea till. Sen jag äta jordgubbar doppade i choklad som snacks ikväll. Ska hjälpa till att duka nu, kram!

woho


Wanted

hej
 
hej by alicehedenstedt featuring michael kors watches

Dagens outfit+ lite babbel

Är så himla arg och frustrerad just nu, vet inte vad jag ska göra. Vill bara åka hem från skolan och lägga mig under täcket och bara sova! Tänkte gymma efter skolan, men nu vet jag inte.. Tror jag tränar lite hemma istället!


Tips på tävling

 Ni hittar tävlingen hääääär
 

Hugo Rosas poker challenge

Utmana Hugo, Registrera dig gratis här!
Ta del av Hugo Rosas Poker challenge, super enkelt! Allt ni behöver göra är att registrera er på comeon.com. Vinnaren får en weekend i London för två, och personen som lyckas slå ut Hugo vinner 1500kr, helt ok. Poker är inte så svårt som man tror, det handlar om att tänka till en extra gång. Tycker att ni alla borde delta!

Instagram

Följ mitt inspo konto på instagram! @inspoheart_


Trött tjej / simning

En bild från i somras!
Idag skulle vi skriva en engelska uppsats på förmiddagen och sen på eftermiddagen skulle vi ha simning och livräddning. Det gick helt okej, inte helt nöjd med betyget jag fick men vad ska man göra? Så nu är jag jätte trött, ska nog gå och sova lite. Haha okej jag komer säkert inte göra det, om jag ska sova när det inte är kväll så kan jag inte bestämma det, det bara händer. Aja, det blir nog inget plugg ikväll. Får dock ett helvete imorgon med läxor osb, men jag orkar verkligen inte!

New in

Fick mitt efterlängtade iphoneskal i brevlådan idag, älskar det!

Svar på frågor!

Hur mycket kostade din väska? & hur stor är den, hade den funkat som skolväska?
Min dödskalle väska är från New Yorker och kostade endast 99:- på rean dock. Den är väldigt stor och bra, funkar utmärkt som skolväska!
 
Vart kollar du nångonstans!?
Jag kollar på swefilmer, funkar jätte bra!
 
Hej! Har en fråga, när man redigerar videos genom videofyme appen och ska lägga till musik, måste man ha låtar på ITunes för att göra det? Finns det inga andra sätt?
Tacksam för svar!
Hej på dig! Ja, man måste då ha låtar på itunes som man har laddat över till sin IPod i sin IPhone. Det finns tyvärr inget annat sett, inte vad jag vet.. Kram!
 
vart gör du dina collage? snälla svara med ett inlägg!
Jag använder mig av paint, Picasa och Polyvore.
 
Hur klipper du ihop videon sådär?
Jag använder mig av Videofyme appen eller Movie maker på datorn.
 
Åh, vart beställde du klänningen längst till höger?
Allting jag beställde är från hm!
 
Jätte bra tips! Är du syster med Andrea?
Haha, jaa det är jag.
 
Hej, jätte fin blogg du har! Jag undrar om du skulle kunna lägga in tips på gröna eller blåa vårjackor som slutar under rumpan. Hittar inte såna jackor nånstans. Tack i förhand!
Hej, tack så mycket först och främst! Jag har själv en gröna vårjacka som slutar nedanför rumpan. Har inte hittat någon sådan i någon affär.
 
Har en grön jacka, en jeans jacka och ett par shorts med nitar som jag tänkte sälja. Är det någon/ några som är intresserade?
KOMMENTERA DÅ ELLER SKRIV TILL MIG PÅ KIK, HEDENSTEDTALICE

Tisdag

Bild från helgen.
Idag är det då Tisdag och det är tyvärr början av veckan fortfarande.. Efter skolan så åkte jag till gymmet och var där i ungefär 40 minuter, varit väldigt trött hela dagen så jag körde inte så hårt. Nu har jag precis ätit middag, innan pluggade jag och kollade på DH. Ska se något avsnitt till och sen lägga mig tidigt.

Videoinlägg - skönhetstips


2 veckor

KAN INTE FATTA ATT DET BARA ÄR TVÅ VECKOR KVAAAAAAAR!!!!!!!!!!

Usch / måndag

Idag är det då måndag, veckans värsta och jobbigaste dag. Var så himla trött i morse när jag vaknade, har ju vaknat 4 timmar senare hela påsklovet. Men konstigt nog, så har jag aldrig fått så mycket gjort som denna måndag. Så jag kände att jag inte skulle plugga någonting hemma. Men jag bestämde mig för att rätta min text i engelskan, tog tjugo minuter ungefär. Sen har jag somnat till några gånger i sängen under tiden jag kollat på DH. Sen har jag faktiskt gjort ett videoklipp, som kommer att dyka upp på videofyme om en halv timme ungefär. Kommer nog att ladda upp den på bloggen imorgon. Men jag ska duscha nu, sen göra i ordning någon macka. Sen blir det godnatt för min del. Kram på er!

Bekännelser

♡ Jag brukar alltid ta två sugrör när jag är på donken eller liknande
♡ Lyssnar nästan alltid på musik i hörlurar, hemma, skolan, på bussen osv.
♡ Saknar faktiskt att spela fotboll, har inte spelat på nästan 8 månader
♡ Jag har faktiskt bestigit kebnikaise, Sveriges högsta berg!
♡ Avskyr att jag fyller år så sent, funderar på att fira min födelsedag i maj istället?
♡ Skulle vilja vara lite längre än vad jag är, men det är bara lite jobbigt för att vissa jeans är för korta om det är strl 34,36.. osv och långklänningar. Har alltid vela ha en långklänning, men ingen passar.
♡ Jag är livrädd för katter som är utomhus, i somras började jag t.o.m gråta haha
♡ Fryser typ hela tiden, som t.ex. nu så sitter jag med linne, kofta, morgonrock och halsduk..
 

Hjälp

Tänkte fråga er vad ni vill se för videoinlägg i min blogg? Som jag uppfattar det så gillar nästan alla videoinlägg. Så om ni har något tips/ önskemål så lämna gärna en kommentar så ska jag försöka att fixa det ni vill se!


12.19

Två bilder från igår!

Idag ska jag åka till stan igen, fast med Vicki. Ska köpa present till Andrea, hämta en grej på Stadium till Nora. Och jag ska nog kolla på svarta jeans igen, behöver verkligen ett par. Sen ska vi till våra kusiner ikväll, men uppdaterar när jag kommer hem! Puss och kram

 


Videoinlägg - mymorning

Gjorde den här videon för någon vecka sedan, glömde att lägga upp den på bloggen!

Dagens outfit

Jeans - Hollister // Blus - Lager157 // Jacka - HM // Scarf - Ginatricot // Väska - New Yorker
Måste bara skriva hur irriterad jag blir på blogg.se's bildkvalité.. Idag var jag i stan med Andrea, vi kollade i några få affärer, provade några jeans men det fanns inga i rätt storlek. Sen gick vi till mcdonalds och köpte glass, så mysigt att äta glass i solen. Sen när vi kom hem så gjorde vi blåbärspaj och vaniljsås eftersom vi ska ha gäster ikväll.

Inspo / workout


New in


Tips på blogg!

http://mestamanda.blogg.se/
I januari började jag läsa Amanda's blogg och jag har inte ångrat en sekund. Jag läser hennes blogg varje dag. Hon lägger ut fina bilder och skriver om läsvärda saker. Jag tycker att ni alla borde gå in på hennes grymma blogg!


Acne killer / new in

Provade precis denna ansiktsmask "acne killer". Blev väldigt överaskad över hur bra den var, han testat vanliga ansiktsmasker från hm och så.. Men jag har aldrig märkt någon skillnad, men det gjorde man verkligen nu. Huden känns mycket fräshare och renare. Jag hade på den i 20minuter sen drog jag bort den, vilket gjorde lite ont men det var det värt. Rekommenderar er verkligen att beställa dessa! 5st för endast 99:-, beställ här

Videoinlägg

Visar hur jag gör mina chokladpannkakor!

4 April 2013

Bild på min frukost/ brunch och mitt nya fat/ tallrik.
Idag ska jag bara vara hemma, kolla på DH och plugga en del. Har lite smågrejer som måste fixas nu på lovet, lika bra att inte göra allting sista dagen. Igår kom min älskade jeansjacka hem, kanske visar bild på den och min gröna jacka som också är ny lite senare? Nu ska jag bara se klart ett avsnitt och sen börja plugga lite.

Tips på serie

Desperate Housewives
Såg sista säsongen av DH för ett år sedan ungefär, men nu har jag börjat se om från början. Och det är verkligen sjukt bra, kan inte sluta kolla.. Såg ungefär 10 avsnitt igår! Kommer nog se det en hel del idag emellanåt när jag tänkte plugga lite.

Gårdagens shopping / new in


11.35

Två bilder från igår!
Igår åkte jag och Amanda till Nacka Forum och där hittade jag en väska och två ljuslyktor som jag kan visa bild på snart. Sen åkte vi till stan och fixade Amandas telefon som hade sprickor över hela skärmen. Och vi åt lunch ute i den härliga solen. Sen sov vi hos mig, och kollade på Prison Break på kvällen. Och Amanda har redan åkt, nu sitter jag och kollar på Desperate Housewives.

Wanted / Spring


Roomtour


godmorgon

Från några minuter tillbaka..
Nu sitter jag och äter frukost, eller har precis blivit klar. Idag ska jag åka till Nacka Forum med Amanda, är lite efter för jag har aldrig varit där.. Så därför ska det väl bli extra roligt. Är ju typ redan helt klar, ska bara borsta tänderna. Men jag ska nog packa lite i min väska och fixa det sista nu, kram! Juste, snart kommer en roomtour upp!

New in

Allting gick på under 300, riktigt nöjd!

Hemma + uppdatering

Bilderna är från min syrras blogg!
Nu är vi hemma, eller vi kom hem för några få timmar sedan. Vi har haft det jätte roligt och vädret har varit hur grymt som helst. Och det har ju tydligen varit det här hemma också. Vi har då åkt skidor i Klövsjö och i Vemdalen. Trodde ju att man skulle få lite färh i ansiktet, men jag fick bara fräknar.. På vägen så stannade vi på Lager 157 där jag fick med mig lite grejer hem, visar bild i nästa inlägg!

RSS 2.0