New in!


Stan med Andrea!

Två bilder på mig och en bild på våra muggar från Espresso house!
Jag och Andrea kom till stan kvart över tio ungefär, men såklart så öppnade nästan alla affärer klockan elva idag.. Haha, men som tur var så hittade vi en hm som var öppen. Sen gick vi till hollister och vi var de första som gick in i butiken, haha omg! Jag provade en blus som jag har beställt och Andrea provade ett par jeans. Sen gick vi i lite fler butiker, och efter ett tag så stannade vi på Espresso house och då tog jag en varm choklad och Andrea tog en latte. Ska lägga upp ett inlägg snart med bilder på vad jag har köpt!

Söndag!

Tre bilder på min outfit som jag har idag!
Idag fyller jag som sagt 14år, lite tråkigt att fylla så sen och så nära julafton. Men men.. Har fått jätte fina presenter och är väldigt nöjd. Först så vaknade jag upp hos pappa när Andrea, Nora och Pappa sjöng för mig. Sen åkte vi till mamma runt klockan ett. När vi var hos mamma så fick jag några mer presenter, sen har det varit några få från släkten här också. Snart ska vi äta middag och jag valde thai, det är seriöst så himla gott!

Födelsedagspresenter!

Bilderna blev lite halvbra eftersom det är så himla mörkt nu. Men här är en lista på alla presenter:
  • AIK - Luleå hockeymatch
  • Presentkort på hollisters hemsida (redan beställt)
  • ett vitt spettslinne
  • tre stycken ljuslyktor
  • trosor
  • en långärmad rosa tröja
  • två stycken halsband
  • två stycken presentkort på ginatricot
  • springbyxor
  • en svart kofta
  • en bok
  • ett par pärlörhängen

It's my birthday today!


Blandat

Här är några låtar från min spotifylista, lite nya och gamla. Jag tycker att det är så sjukt kul att lyssna på gamla låtar, och därför är min spellista ganska blandad.
 
Collin McLoughlin – Titanium Acoustic Cover
Regina Spektor – Samson
Petter – Baksmälla
Vinsten – Luckiest Girl - Acoustic
Rihanna – Diamonds
The Lumineers – Ho Hey
Swedish House Mafia – Don't You Worry Child - Acoustic]

Två bilder från rummet!

En bild från min garderob och på min rosa samling, hihi.
Just nu sitter jag med Nora och myser i soffan med popcorn, godis, hallon och cola. Samtidigt så kollar på Pippi på rymmen, faktiskt ganska bra. Hon har redan planerat att vi ska vara uppe hela natten, men hon har redan lugnat ner sig så vi får väl se.. Och Nora hälsar:" Hej alla, jag tycker att ni skulle få ett hjärta av oss så kolla här=♥"
 

Bio!

Under de här två dagarna som precis har passerat så har jag sett dessa två filmer på bio. Tycker att båda var bra så jag tänkte skriva lite om de här i bloggen+ett lite betyg på de.
 
Sune i Grekland
Pappa Rudolf bokar en resa till Grekland istället för deras husvagnsemester som de har som en tradition varje sommar. Ungarna är superglada men såklart så kommer det massa konsekvenser i Grekland och på vägen dit. Sune tappar sin tjejtjusarkraft och pappa Rudolf upptäcker att det är all inclusive på hotellet. Mamma Karin blir jätte sur eftersom Rudolf bryr sig väldigt mycket om pengar. Jag ger filmen 3/5 för att jag tror att den kanske är ägnad för lite yngre, men som tur är så har jag ganska torr humor haha.
 
The Hobbit
Man får vara med och se hur Bilbo Baggers hjälper dvärgarna att få tillbaka deras hem. På vägen så händer massor av faror och i början så är Bilbo inte den modigaste, men sen mot slutet så har han samlat mod nog att använda sitt svärd. Sen träffar Bilbo en varelse som inte den vanligaste, Gollum. Och har träffar inte bara Gollum, utan hans älskade skatt. En helt vanlig guldig ring som bestämmer över Midgårds öde som är oförstårligt för Bilbo. Jag ger filmen 4,5/5 för att det händer saker hela tiden, den är verkligen jätte spännande. Längtar verkligen efter del 2!

Godmorgon!

Bilden till vänster är på min outfit från igår och den till höger la jag upp på instagram för 10minuter sedan.
Godmorgon på er! Jag och Amanda vaknade för en kvart sen, pappa hade tydligen varit inne hos oss och sagt att vi skulle gå upp för en timme sen. Haha ingen av oss kommer ihåg det.. Men idag ska jag kolla på bio med Pappa och Andrea, sen ska min lillasyster Nora sova hos våran pappa. Hon har velat göra det jätte länge, så vi ska äta tacos och massor av godis har Nora bestämt! Ska försöka att fota lite ikväll när hon är här, men nu ska jag och Amanda gå upp. Puss o kram

00.24

Igår så kollade jag på bio med Amanda, vi såg Sune i Grekland haha. Den var faktiskt ganska rolig, men de flesta sånna filmer är ju lite b. Sen så fixade vi smält choklad och massor av frukt/bär. Men chokladen smälte efter typ en kvart av någon konstig anledning? Sen kollade vi på Mean girls, så himla grym! Och nu ska vi sova, uppdaterar när jag vaknar. Puss o kram!


Atm

En bild jag tog nyss!
När jag kom hem från globen så var jag supertrött så jag la mig i soffan och vilade/sov. Och nu har jag kollat på oth ett tag, supermysigt! Haha jag kan inte sluta kolla så jag kommer nog vara uppe ett tag inatt, nejmen jag måste seriöst sova snart. Imorgon ska jag kanske kolla på bio med Amanda, vi får se vad jag hittar på.

Dagens Alice och om idag!

Några egobilder jag tog nyss!
 Idag ska jag vara med Nora, hennes kompis Tilde och Tildes mamma. Min mamma skulle egentligen vara med de men hon är sjuk. Vi ska kolla på Disney on ice, de fick det i julklapp så det ska bli roligt! Körde på en ganska simpel outfit, där ser ni bättre bild på den gråa tröjan och sen mina nya jeans jag fick i julklapp. Nu ska jag äta lunch innan jag och Nora ska åka, puss och kram!

New in

Bilderna blev sjukt dålig, men men.

Mellandagsrea+bowling

Lite bilder från bowlingen!
Idag har jag varit i stan på mellandagsrean med Amanda! Jag köpte en hel del, har inte shoppat ordentligt på länge så det var roligt. Sen när klockan blev tre så åkte vi och bowlade, sjukt kul. Som ni ser så började det väldigt bra! En jätte mysig dag, även fast det var så mycket folk i stan så jag trodde att jag skulle svimma..
 
 

Dagens outfit!

Nu drar jag till mellandagsrean!

Wanted


Gårdagen!

En bild på presenterna jag fick på morgonen och en bild på mig från igår!
Gårdagen var jätte bra! Fick jätte fina presenter, bilden kanske är lite otydlig så jag kan skriva vad allting är. En vit blus från hollister, torr schampo, björn borg trosor x2, pengar, den där rosa är en hår borste som inte sliter på håret när man borstar och det där röda fodralet ska man sätta på vattenflaskan när man tränar så kan man ha mobilen, pengar, gymkort där i. Sen när vi åkte till farmor och farfar så fick jag ett presentkort på hm och sen fick jag pengar i födelsedagspresent. Är super glad och väldigt taggad för mellandagsrean som typ börjar idag men jag ska nog shoppa imorgon eller dagen efter, haha säkert både och. Idag ska jag och Andrea fira jul hos mamma, min lillasyster fick en surfplatta och en one peace så det är väl det man kommer få höra när vi kommer dit, haha. Men nu ska jag börja göra mig iordning, puss och kram!

1 dag kvar!


Städat och pyntat!

Idag har jag ägnat dagen åt att pyntat huset hos mamma och pappa, sen har jag pyntat granen hos mamma. Sen kom jag till pappa runt klockan tre och då fixade vi oss här. Sen gick vi och åt middag och nu sitter vi alla samlade vid tvn och kollar på flickan som lekte med elden. Den är så sjukt bra, och det är inte varje dag man ser en så lång film heller.. Juste, imorgon är det julafton och då vet jag inte om det blir uppdatering? Men jag hoppas att statistiken sjunker väldigt mycket, för det kommer ju tyda på att ni är med era familjer och det är ju bara bra eftersom det är julafton!

Saknar.


Fredag!

En bild från i onsdags och en bild från igår!
Igår hade jag avslutning i min skola, men de skulle prova något nytt så avslutningen var klockan fem till sex. Så på dagen så var jag med Klara och Kristian och vi gjorde pannkakor med nutella. Sen tvingade jag Kristian att kolla på oth, haha stackare. Sen var det avslutning och det var lite sorligt eftersom min lärare slutade och han är verkligen den bästa läraren av de alla! Så då stannade vi kvar ett tag och pratade med honom och han lovade att han skulle hälsa på minst 3 gånger per termin ända till sista terminen i nian, så det känns ju bra alla fall! Idag ska jag fira minijulafton med Amanda, vi ska vara hos henne och ge julklapparna och ha det mysigt. Nu ska jag mysa med one tree hill på första lovdagen, puss på er!

Nyår!

Här är några snygga nyårsklänningar  som jag tipsar er om, eftersom de är sjukt snygga! Jag gillar nog den silvriga i mitten och den mörkblåa längst till höger mest. Alla klänningar kostar 499:- förutom den längst till höger som kostar 699:- och alla kommer från Nelly.com

Dagens låt

Zara Larsson - Uncover (introducing EP / 2013

Godmorgon!

Tre mysiga bilder som jag slängde ihop från weheartit
Idag har jag hemstudiedag, vilken jag verkligen behöver så jag kan sova ut ordentligt. Men icke sa nicke, såklart man ska vakna klockan åtta med värsta migränen.. Så det var ju lite mindre roligt. Men vi fick en musikuppgift som man ska göra idag, så det är väl den jag kommer att hålla på med idag. Sen ska jag hämta min lillasyster runt tre, sen ska vi nog leka lite snön och äta meliis. Men nu ska jag gå och äta frukost, min mage kurrar som bara den! Puss och kram

Tredje advent!

Två bilder från i somras!
Idag så har jag och min familj åkt till mormor och morfar och bakat pepparkakor, som vi gör varje år. Så himla mysigt, att ha en lite tradition hihi. Sen är det ju tredje advent, och idag är det exakt två veckor kvar till min födelsedag! Längtar till torsdagen när jag får jullov, får det en dag innan alla skolor typ. Men nu ska jag packa upp mina saker och kolla på Gossip Girl, puss!

Q&A

Vad har du för kamera & objektiv? Jättebra blogg verkligen!!  
                          Svar; Jag har en canon 1100d med standardobjektivet, åh tack så mycket!               
 
            I vilket program gör du collage?         
 Svar; Jag använder mig av paint och picasa 3.
 
            I want those pants så jävla mycket, vart är dom ifrån?  
 Svar; De är köpta på ginatricot och kostar 599:-
 
 Hehe förstår inte hur du kan få dina ögonbryn så perfekta. Jag misslyckas hela tiden.. Några tips?
Svar;Jag fyller bara i så som jag har noppat, sen fyller jag alltid i lite längre in på ögonbrynen för de brukar ju vara tunnare längst in. Men jag brukar hålla ögonbrynspennan på varje sida av näsan för att det ska bli jämnt. Det är lite svårt att förklara, men det är ju snyggast om du bara fyller i ögonbrynen så som de är! 

Om igår!

En bild från igår!
Jag låg och sov i soffan i nästan 5timmar igår, var helt borta. Sen när jag tog Alvedon så blev det ju lite bättre, och då orkade jag gå upp och duscha och fräsha till mig lite grann. Sen när klockan blev fem så kom farmor och farfar hit och de hade med sig en god lasagne. Sen på kvällen så gjorde jag iordning smält choklad med frukt, men jag åt inte upp allting. För min Alvedon började går ur då, så jag började frysa lite. Men jag tog inte mera Alvedon, men jag lyckades sova hela natten ändå, som tur är.

Wanted!

 

Sjukling!

Jag vaknade vid 10 och hade världens huvudvärk, det bara snurrade och det gör det fortfarande. Så nu sitter jag i soffan med mitt täcke och fryser. Usch, jag vill inte bli sjuk nu när det snart är jullov..

Uppdatering!

Jag har haft världens sämsta uppdatering, som ni märker då. Men det här var sista veckan som vi jobbar i skolan, så nu kommer det bara bli bättre! Jag kan inte lova, men jag ska försöka alla fall..


Berkännelser

Det är första gången jag får rest på ett prov, det känns ganska hemskt men yålå tänkte jag och Klara.
Jag har för första gången pengar kvar och jag är klar med julklapparna.
Jag fotar aldrig med min kamera längre.. Måste verkligen börja med det igen!
Igår var första gången jag kände mig duktig i matte, då hjälpte jag syrran.
Vi har bara plastblommor hos pappa, för vi kan verkligen inte sköta om blommor. Hahah
Jag och min kompis är så sura man kan vara på en kille just nu.
Jag byter nästan alltid om till myskläder när jag kommer hem, så himla skönt!
Jag mår seriöst dåligt när jag ser på filmer, för det är så sorligt..
Jag hatar verkligen folk som skriver på fb "Åh jag vill ha pojkvän nu till vintern!" Vadå ska du göra slut med honom när det blir vår eller? Och vem kommer börja gilla dig och du tjatar..
Blev lite sur på den berkännelsen över, ursäkta mig!
Videoklippet "orrar, orrar, orrar " är nog det bästa videoklippet jag har sett på väldigt länge!
Jag har kollat på sex säsonger på One Tree Hill under en månad ungefär.
 

Myskväll!

Två bilder som jag la upp på min instagram idag!
Igår så tänkte jag att det var den segaste dagen jag har varit med om, men den här var så mycket värre. Det har varit så himla segt, har mycket att göra men man bara sitter där och vet inte vad man ska göra? Eftersom skolan så åkte jag hem till Amanda och vi fikade lite och satt och snacka en hel del, sen så kom Pappa och hämtade mig runt klockan fem. Och efter maten så har jag pluggat väldigt mycket, eftersom jag fick rester på mitt prov.. Faktiskt första gången, känner mig lite misslyckad haha.

Dagens outfit!


Roliga videoklipp:


Seg söndag.

Två bilder från i fredags!
Det har varit väldigt segt idag, okej alla söndagar är sega. Men jag har inprincip gjort ingenting, bakat och bara tagit det lugnt. Jag tänkte plugga inför mitt NO-prov på tisdag men sen märkte jag att min kompis har mitt NO-häfte så det blev lite svårt.. De två sista timmarna har jag kollat på oth och nu ska jag packa upp mina saker från mamma. Imorgon är det ny vecka, har aldrig gillat måndagar. Man vill bara ligga kvar i sängen och sova, sen brukar jag aldrig få någonting gjort i skolan heller.. Sen är det så att jag verkligen måste plugga imorgon, så vi får se hur det blir med det?

Året om!

Här är en bild från varje månad under hela 2012!

Bilder från igår!


Thailand.

En bild från Thailand, saknar!
Jag är verkligen en sån persom som älskar vintern, det är verkligen super mysigt. Men under gårdagen så ville man ju verkligen åka utomlands, eller att det skulle vara sommar allafall. Idag var det lagom kallt, några grader kan det bli men inte mera. Det kanske var lite mycket snö bara, de hade inte plogat trottoarerna så det gick inte så bra att komma till skolan imorse, haha.

Dagens låt!


Om onsdagen!

Två bilder från igår!
Herregud vilket väder det var igår, såg ingeting på väg till bussen. Sen så slutade tunnelbanorna och bussarna att fungera. Så jag fick lite panik, jag visste inte hur jag skulle komma hem. Jag var inte riktigt på topp för att gå 5km i det vädret. Men efter två timmar kunde min pappa komma och hämta, tack gode gud!

Strömavbrott ~

Först fick jag panik för att det var strömavbrott, dels för att jag är lite mörkrädd. Men sen tände vi alla ljus i hela huset och tog fram madrasser&filtar och satte oss vid öppna spisen. Och då var det super mysigt, haha och jag ville ha strömavbrott hela natten, Gud vad mysigt att alla sover där! Men men, sen har jag pluggat en del, ska kanske åka lite tidigare till skolan för att kolla igen det sista inför provet? Puss


16.08

En bild från imorse!
Idag så har jag gjort en del i skolan, redovisade engelskan. Sen tänkte jag jobba kvar i skolan i typ 3timmar men min mobil dog i skolan och jag kan inte plugga utan musik i ögonen. Så när jag kom hem så åt jag mellis och kollade på One Tree Hill och nu måste jag verkligen plugga resten av kvällen.. P.g.a prov och redovising, usch. Jag har väldigt mycket plugg den här veckan, så jag kan inte lova att uppdateringen kommer att vara på topp! Men jag kommer att försöka så gott jag kan, kram på er!

Första advent!

Idag är det första advent och vi började dagen med att köpa massor av adventspynt. Sen så slog jag in alla julklappar som jag har köpt, har bara två kvar att köpa nu! Men nu ska jag packa mina saker till Mamma och resten av dagen ska jag plugga, puss.


Q&A

-Hehe, var det inte du som skulle träna och inte äta något onyttigt?
Svar: Joo, men jag struntade i det och körde bara träning istället.

-Kan inte du visa din garderob?
Svar: Jovisst!

-Hej! Att färga håret slitet riktigt mycket om du gör det några gånger men om du tonar det så sliter det inte alls lika mycket! Jag har tonat 2 gånger och jag har inte märkt något skillnad på mitt hår! Så om du ska göra något med ditt hår tona det!
Svar: åh tack för tipset! Jag ska nog gå till en frisör och få lite tips också.

-Gud vilket fint rum! Kan du lägga upp bilder på ditt rum hos din mamma också?
Svar: Det är klart jag kan, det blir nu i veckan då!


Inspiration/vinter

Älskade december.<3


Fredag&Lördag

Igår så var jag och Amanda i stan, hon köpte massa julklappar och jag köpte bara ett par trosor. Sen åt vi Sushi, så himla gott! Och när det blev kväll så sov Amanda hos mig, supermysigt! Och idag så firade vi pappas kompis och nu ska vi snart äta middag. Uppdaterar från mobilen nu, så det blir mobilbilder:


RSS 2.0