fredag, freedom, love, hapiness

Två bilder från dagen
Idag är det äntligen fredag, och idag är det inte samma lycka som alla andra fredagar för mig. För idag var sista skoldagen för mig och alla i min skola! För nästa vecka går jag bara måndag och tisdag, och då kommer vi kolla på film och sen bada på erikssdalsbadet. Sen slutar vi veckan efter, woop woop! Och efter skolan idag, åkte jag och Andrea in till stan. Hon skulle möta upp en tjej som skulle köpa ett par jeans av henne och sen köpte hon sololja! Nu ska jag vara med Nora, och sen hjälpa till lite med middagen.

Dagens outfit

Lite halvdåliga bilder med min mobil, som jag tog precis. Men toppen är från hm, och shortsen är avklippta jeans från stadium. Sen hade jag mina låga converse och jeansjacka till det!

 


tips till er som bloggar

Måste tipsa om denna hemsida! Jaa, bilden säger väl det mesta. Men den är till för er som bloggar, och då kan ni t.ex. skriva om nelly.com och lägga upp bilder från deras hemsida. Sen får man unik länk så de vet att de som köper någonting har hittat hemsidan genom dig, så kanske man får 10% av ordern. Blogfame har jag använt några enstaka gånger, och har tjänat ihop en del pengar. Det tar max fem minuter att skapa profilen, och man 50kr av att bara skapa den! Så jag tycker att ni borde alla gå in och bli medlem, direkt länk till hemsidan: Blogfame

outfits

Lite blandade outfitbilder jag hittade på min dator.

Jag undrar då, vill ni att jag lägger upp mer outfitbilder, speciellt med min kamera?

imorgon är det fredag

Dagens look
Yeeey, idag var sista provet för hela terminen och det kändes faktiskt ganska bra! Och imorgon är sista riktiga skoldagen, snacka om att man är taggad på helg nu. Har bara en lite grej imorgon, så det är jätte skönt att jag inte skjutit upp allting till sista dagen. Nu sitter jag och kollar på top model, något gammalt avsnitt som går på trean just nu. 

fråga till er

Ska jag behålla dessa boyfriend jeans? Kommentera!

proteinglass

Har precis gjort proteinglass med systern min! Vi blev väldigt sugna när vi såg på Amanda's blogg att hon hade gjort. Så vi har gjort på samma recept som hon gjorde, fast vi körde inte bara hallon. Utan vi gjorde en med hallon, en med kiwi och en med banan. Vi följde det som stod på hennes blogg, vilket var:
 
Du behöver:
1 skopa One Whey proteinpulver från Fitnessguru
1 dl vatten
1 dl frysta hallon eller andra valfria bär
 
I grunden är detta ett recept för hur man gör proteinfluff men eftersom att man ställer in det i kylen så blir det som glass när det är fruset. Super enkelt, jättegott och dessutom riktigt nyttigt. Kan knappast bli bättre! Ett tips är att vispa ihop det riktigt mycket för att på så sätt få glassen mer fluffig.
 
Jag kommer förmodligen lägga upp resultatet på min instagram ikväll där jag heter @hedenstedt

wanted / outfit

summer
 
 

tips / fynda gott folk

 Members.com
Just nu är det massor av rea på Jeffrey Campbell och Odd Molly på members! Så jag tycker att alla borde kika in på deras hemsida och se om de hittar någonting. kolla här --> Members.com

sjunger lite


sommaren 2013

Några bilder från förra sommaren

I början av sommaren har jag nog inga planer faktiskt. Ska åka till Åland över midsommar i 2-3dagar, sen blir det Åland igen 10e juli ungefär i två veckor, sen Rhodos en vecka och sist konfirmationsläger i två veckor. Så mina planer som jag har hittills är verkligen direkt efter varandra, åker dagen efter jag kommer hem typ.

happy monday

Tre bilder på mig och dagens outfit
Förlåååt för den kassa uppdateringen, har haft väldigt mycket. Den här veckan är sista veckan man kan redovisa och lämna in grejer i våran skola, så det är lite panik. Har två prov och tre redovisningar, jätte roligt ha-ha. Men jag redovisade i ett ämne idag iaf. Men nu ska jag plugga till religions provet som jag har imorgon klockan nio, pusss

morsdag

Glöm inte att gratta eran mamma idag! puss

tips på film

S A F E  H A V E N
Såg precis den här filmen, sjukt bra! Är tyvärr riktigt dålig på att förklara vad en film handlar om, speciellt när det är skriftligt. Men ni kan ju se trailern eller liknande. 4 1/2 / 5

20.55

Hej på er! Idag har jag solat i någon timme och plugga lite. Sen när klockan blev fyra åkte vi till Oskars bror som fyllde år och firade honom, kom hem för någon minut sen. Nu blir det mysigt med godis och någon film! Igår var det också väldigt trevligt, var med roliga människor och så. Sen somnade jag och Amanda som stockar, haha.

liten Alice

Här gick jag nog i fyran, haha herregud..

F r e d a g

Bild från förra sommaren

 Nu sitter jag på bussen på vägen hem från Kärrtorp. Ikväll ska jag sova över med Amanda, så jag kommer förmodligen inte att uppdatera ikväll så jag passar på nu. Först ska vi träffa lite kompisar och så, supermysigt! Det gick väl.. helt okej på friidrottsdagen. Ska duscha och göra iordning mig nu innan jag ska träffa Amanda. Puss 

Gårdagens outfit


friidrottsdag

Hej! Idag har vi friidrottsdag med skolan, haha jag kommer se ut sådär som på bilderna. Jag är verkligen inte i form för stunden, så jag kommer inte orka någonting haha. Börjar klockan tolv, så det är ju en stor fördel. Men vi har på Kärrtorps IP för skolan glömde att boka planen som ligger precis utanför våran skola.. Så jag måste gå till bussen snart!

imorgon är det fredag

Två bilder som jag tog imorse!

Imorgon är det äntligen fredag, den enda vardagen man är riktigt glad hela dagen för att det är helg. Idag valde jag att ha en enkel tröja men valde att "piffa upp" outfiten men en volang blus under. Nu ska jag snart äta middag, är superhungrig!

fråga till er

Kan inte ni skriva era bloggar här under inlägget i en kommentar? Skulle gärna vilja veta vilka som läser och sen vill jag gärna börja läsa nya bloggar!
 
 

wanted / summer

Ge mig bra väder så man kan gå runt i sommarkläder också..

Onsdag

En bild jag tog innan jag sprang till bussen

Har aldrig och kommer aldrig gilla onsdagar! Först och främst har vi idrott idag, och jag gillar verkligen inte våra idrottslektioner i våran skola. Sen är det mitten av veckan och det betyder att det bara gått hälften, buhu. Idag har jag suttit med spanskan och försökt att skriva en hel presentation om mig själv och om min skoldag, fritid osv. Den börjar faktiskt att bli klart, yey. Efter skolan var jag med Amanda och Calle en snabbis i globen, bara satt och snackade. Nu är jag hemma och precis ätit mellis, och ska börja plugga nu! 

Just arrived

Fick precis hem det här från uffessakerochting!


wanted

De är sååå snygga!

Ny vecka

Idag är det måndag, vilket betyder ny vecka. Idag var det ju grymt bra väder, men när jag kom hem var klockan tre och jag behövde plugga och sen tar solen inte så mycket längre.. Har suttit och försökt lära mig reflexiva verb i spanskan, men de fastnar inte.. Får repetera lite mera ikväll! 


Details

Kofta - hm // jeans - cubus // blus - lager157 //klocka och halsband - ur&penn 

dagens vill ha

Tycker det är så snyggt med "stora" halsband eller vad man ska säga. Själv har jag bara två stycken, måste verkligen köpa flera! De kommer från hm, lindex, ginatricot och bikbok.

pluggapluggaplugga

Bild från en-två veckor tillbaka
Idag är då söndag, vilket betyder plugga- och sova dag för min del. Men jag är alltid så himla trött på söndagar så det är sjukt jobbigt att plugga då. Jag har då två stycken prov i spanska imorgon, engelska redovisning på tisdag och förmodligen redovisning i matte eller svenska på onsdag. Sen har jag idrottsdag på fredag, så då försvinner den dagen då man börjar klockan tolv också! 

cravings

Är kär i allting på bilden, vill ha allting lika mycket!

24 dagar kvar

Här ovanför ser ni två stycken bilder från förra årets skolavslutning. Tänk att det bara är 24 dagar kvar tills det är skolavslutning, längtar verkligen sjukt mycket. Och sen är det lite mer än två månader kvar tills jag åker till Rhodos, vilket är ganska långt men men. Vill ha sommarlov, med sommarväder varje dag!
 

new in

99:- från hm!

Dagens outfit

Skor - Converse // Klänning - Ginatricot // Jeansjacka - hm // väska - New Yorker // solglasögon - hm // klocka - ur&penn
// armband - Kreta

Fredag fredag fredag

Två stycken bilder från dagen

Idag är det äntligen fredag, den dagen man lever för. Haha okej lite överdrivet, men det är nästan sant. Efter skolan så träffade jag Amanda och vi åkte till stan på en gång. Kollade i lite affärer och Amanda försökte byta sin väska vilket inte gick så bra. Sen satt vi på espresso house i gullmarsplan i nästan en timme och bara skrattade och pratade. Sen åkte vi hem till henne och hämtade och lämna lite grejer, gick på toa och Amanda bytte om. Sen åkte vi hem till mig och hämtade pengar och sen gick vi och åt pizza. Sen gick vi runt i Örby lite och så kom jag hem för ett stund sedan. Nu ska jag bara ta det lugnt, vilket jag typ kommer göra hela helgen eftersom mina enda planer gick åt helvete. Skönt med helg men fuck this helg.

16 maj 2013

Jag och min nya klänning, yeeeey
Imorgon är det fredag, äntligen. Idag var jag hos tandläkaren, hade ett litet hål.. Sen åkte jag till liljeholmen och köpte en klänning, letat efter en långklänning i ca två år. Alla jag provat innan är alltid för långa, korta osv. Sen hämtade jag Nora på dagis och sen åt vi mellis och hoppade studsmatta. Vi åt middag för ungefär en timme sedan och nu kollar vi på film. Ska lägga henne sen också, för mamma och Oskar skulle vara borta ikväll. Så jag ska till Pappa igen runt tio.elva. 

New in


balklänningar

Åh, jag längtar till min bal, även om det är ett år kvar haha. Men i år ska jag servera på niornas bal i alla fall, så då får jag ju se hur det kommer se ut på ett ungefär! alla är från: nelly.com
 

uffessakerochting

http://usot.se/
Måste verkligen rekomendera er om denna hemsida, även om jag gjort det förr. De har så många bra grejer som man verkligen vill ha. Många tänker nog på deras iphoneskal och laddare, därför försökte jag ta med lite annat i collaget som de har. Alla som letar efter en dödskallescarf borde beställa den från usot.se, kostar endas 99:- och finns i svart, grå och vit. 

somrig outfit

En perfekt sommaroutfit som jag gärna skulle bära i sommar!
 

Vinn en parfym!

I samarbete med: http://shopello.se/ - sajten som samlar nätets bästa shopping på samma ställe.
Jag är med i en tävling där man som bloggare kan vinna en parfym. Jag tycker då att ni alla borde vara med och delta i tävlingen, men man måste ha en blogg. Här är då min motivering till varför just jag ska vinna:
 
Jag är en tjej som verkligen älskar parfymer, men vem gör inte det? Parfym är någonting jag använder mig av dagligen, men tyvärr har jag börjat tröttna lite grann på den/ de jag har vid tillfället. Sen är parfymer inte riktigt någonting jag orkar lägga pengar på, så om jag skulle vinna en gratis parfym så skulle jag bli superglad! Sen ätt parfymens flaska är rosa är ju ett plus i kanten, eftersom jag älskar rosa. Sen står det att det är en somrig parfym, och det tycker jag passar helt perfekt nu när sommaren är påväg.
 
Så om ni också vill delta i tävlingen gå in på deras hemsida: http://shopello.se/ och här är direktlänk till tävlingen: http://shopello.se/tavling

Dagens..

Dagens...
Humör: trött
Klädsel: Stickad tröja och jeans
Frisyr: Utsläppt
Låt: Don't yoy worry child
Mat: Djungelkyckling
Blogg: http://mestamanda.blogg.se/
Person: Amanda Winbo
 Höjdpunkt: Gymmet
Program: How I met your mother
Favorit: Min mobil, haha
 

lill-lördag

Några bilder från weheartit

Idag är det då onsdag och jag var riktigt trött idag.. usch. Efter skolan åkte jag till gymmet och var där i nästan en och en halv timme, väldigt skönt. Har precis ätit middag, ska börja plugga när How I met your mother är slut. Imorgon ska jag till tandläkaren, buhu... Har inte så mycket att säga, så hejdå!

17.35

En bild från i somras, vill ha värmeee

Idag skrev jag prov efter skolan i två timmar, bajsar snett på Historia. Men nu är den kursen klar alla fall, så nu är det religion nästa. Ikväll ska jag plugga spanska, måste förbereda min inför morgondagens redovisning. Men nu sitter jag och kollar på tv och äter vindruvor. Ska börja plugga lite nu, kram 

Dagens vill ha


Vinnaren!


måndag

Tack så sjukt mycket för statistiken igår, den höjdes ganska rejält! Idag är det måndag och jag har och ska jobba SO hela dagen. Har nämligen prov imorgon i Historia, jätte kul.. När jag kom hem så bytte jag om till shorts och linne för det var så himla varmt. Sen åt jag bananpannkakor till mellis medan jag pluggade. Och nu har jag precis ätit middag och ska plugga vidare. Tänk att skolan snart är över för terminen, sen är det... sommarlov! 
 
TITTA HIT! Gå in på min syrras blogg ( http://andreaviktoria.blogg.se/ ) och rösta på henne, då jäveln kan vinna en resa till New York!

wanted


Ur garderoben - mina bikinisar

 
 
 
Från högst upp och ner: Thailand, Thailand, Bikbok, Bikbok, HM, Kreta, Bikbok, Ginatricot, Stadium.

wanted / fitnessguru


Mot pappa!

Snart ska jag gå/ åka till pappa, har precis lagt fram allting jag ska ha med mig. Så nu är det bara att lägga allting i väskan! Måste tyvärr plugga denna underbara dag, men men. 
 

Bubbleroom/nelly

Bubbleroom & Nelly.com
Vet att jag gjort det förr, men jag måste verkligen tipsa er om båda de här sidorna. De har verkligen allting man söker! Om jag letar efter någonting och går i på någon av de sidorna, så hittar jag det alltid. Plus att kvalitén äger och priserna är grymma!

21.13

Bild från kungsträdgården
Idag fyller Oskar år (Noras pappa och då min mammas man). Så vi har då firat honom idag och på kvällen kom det lite gäster hit för att fira. Vi sjöng då på morgonen och vi åt alla frukost i sängen. Sen åkte jag och Andrea till stan en snabbis och sen vidare till Liljeholmen, vi köpte present till våran pappa som fyller år om nästan två veckor i stan och i Liljeholmen så köpte jag bikinin som jag visade i förra inlägget. Nästan alla gäster har gått och nu sitter jag och äter lite godis och kollar på 90210 i min säng. Ska kollade vidare nu och sen sova, puss! 

New in

Åkte till stan och Liljeholmen en snabbis med Andrea, köpte då den här supersnygga bikinin! Får inte köpa flera nu, har typ runt fem stycken och det räcker tycker jag. Men jag har presentkort i Liljeholmen, så jag förlorade inga pengar på det. 
 

Bokat resa för sommaren!

Härom kvällen bokade vi en resa för sommaren till Rhodos, Grekland. Det roliga är att vi var på det här hotellet när vi var små, men de har renoverat väldigt mycket. Men man kommer ändå känna igen sig och så. Sen ligger hotellet precis vid stranden också, superskönt! Hotellet är bara 4km ifrån Rhodos stad, det har wifi, spa och SATS-klasser. Vi ska vara borta 21-28 juli, längtar jätte mycket!

New in

Bikini - Bikbok // Solglasögon - HM

Bilder från igår


Uppdatering!

Hej på er! Förlåt för den dåliga uppdateringen igår, eller det var ju ingen uppdatering.. Men jag hade verkligen fullt upp hela dagen. Först åkte jag och Amanda in till stan och kollade affärer, åt mat och fotade såklart i kungsan! Vi kom hem till mig när klockan nästan var tio. Då hade vi köpt hem nutella, jordgubbar och coca cola. Sen tog vi några av jordgubbarna och nutellan till våra pannkakor som vi åt imorse till frukost, som ni ser på bilderna ovanför. Ska visa sen vad jag köpte i stan och lite bilder vi tog i kungsträdgården sen, kram!

Önskeinlägg - Konfirmationspresenter

Fick en kommentar om vad jag kommer önska mig i konfirmationspresent och tips på vad man kan önska sig. I collaget är lite olika förslag på vad jag kunde komma på! Vet inte riktigt vad man brukar önska sig, hehe. Men jag kommer nog bara säga pengar.

Outfit

Kände för att vara lite somrig idag med klänning, försökte då dölja mina bleka ben med mina hunters haha. Klänningen är från hm, ett riktigt kap. Svettats ordentligt idag, knappt använt jeansjackan hehe. 

Fredag! (onsdag)

1. Sneak peek på dagens, kommer bättre bilder snart 2.En bild från min instagram
Haha skrev fredag och inom parantes onsdag för man blir ju ledig nu så det är som fredag idag, yey! Har varit så sjukt varm idag, att jag typ ville ta av mig alla kläder, haha nej men typ. Efter skolan mötte jag upp en tjej som skulle köpa mina shorts jag hade till salu, yey cashflow. Nej men jag har verkligen inga pengar just nu, buhu. Nu sitter jag här hemma undrar vad jag ska göra med livet? Vad ska man göra med denna vackra dag, wooow so deeeep. Alla säger hej till Emma, okej 1 2 3... heeeej Emmaaa! Okej jag vet inte vad jag pratar om längre, så jag sätter punkt här.

Underbar dag

Hej på er! Dagen började då med världens bästa väder, vilket fick mig på mycket bättre humör. Så jag hade så jeansjacka som jag hade igår, mer om min outfit finns i inlägget under. Sen efter skolan så fotade jag och Andrea lite outfit bilder, sen började det närma sig middag. Och när klockan nästan blivit sju, så gick Andrea och jag på en powerwalk på 7km. Har nog aldrig gått en pw förrut, så jag är riktigt glad över att jag gick så långt! Nu ligger jag helt död i sängen och ska sova, puss och kram!


Dagens outfit

Jeans - Cubus // Blus - Lager 157 // Jeansjacka - HM // Väska - New Yorker

Smoothie tutorial

Fått en hel del kommentarer om vad jag har i min smoothie eller liknanade, så jag tänkte att jag visar i en video!

Wanted

En perfekt sommaroutfit, måste köpa klänningen!
 

Måndag

Några bilder som jag precis tog

Idag är det då första dagen på veckan, skönt att det var så härligt väder. Fick en hel del gjort i alla fall, fast jag ville bara gå ut och sola.. Haha! Ikväll ska jag öva inför min redovisning i engelska som jag ska ha imorgon, sen göra min mall/ skiss i syslöjden. Men nu ska jag inte tråka ut er med skolarbete, puss och kram!

Söndagsångest

Två stycken bilder på mig och Amanda från i somras
Herregud vilket härligt väder det har varit idag! Men jag är ju fortfarande lite sjuk, så jag orkade inte gå ut och sola. Men framåt eftermiddagen så började jag bli lite piggare som tur var. När klockan blev fyra, så hjälpte jag till och satte upp studsmattan hemma hos mamma. Och nu är Nora världens lyckligaste unge, haha. Idag är det ju söndag, och på kvällen får jag nästan alltid lite ångest över skolan osv. Så nu ska jag planera resten av terminen och plugga. Kolla in min syrras bloppis hääär, två stycken av shortsen är mina!

SPONSRAD VIDEO – HELT NYA MAZDA6

Eller så kanske en Mazda vore trevligt? Det har jag aldrig kört tror jag. Nya Mazda6 har en motor med Mazdas prisbelönta SkyActive teknik, som ger låg bränsleförbrukning (från 0,39 liter/milen) och ändå ger mycket kraft. Bilen vann 2013 Red Dot Design Award för sin nytänkande design. Enligt reklamen har teamet bakom Mazda6 “inspirerats av verkliga rörelser från djurriket – på det dynamiska sätt en häst rör sig och vågornas kraftfullhet”. Köper man nu får man även tio års garanti. Kan det vara nåt? Har ingen bil just nu, men det här får ju verkligen en att bli riktigt sugen på att köpa. Tänk att få köra runt i en sådan, helt sjukt bra skulle det ju vara. Man får väl helt enkelt spara lite (mycket) pengar om man vill köpa en sådan. Men det är det nog värt om en bil är viktigt, jag börjar känna att det blir lite viktigt!

Videoinlägg - jag slingar håret

Igår fick jag och min syrra värsta rycket, haha. Vi gick och köpte hårfärg lite random, så i videon visar jag lite hur jag gör och så. Kram!

Sick girl

Arkivbild
Har varit lite hängig sen i tisdags, men igårkväll blev jag verkligen sjuk. Det gör ont att andas, och nyser hela tiden. Sitter och kollar på 90210, orkar verkligen inte plugga. Min hjärna orkar inte anstränga sig, blir trött av att skriva det här t.o.m... Ska äta lunch snart, väntar på att Andrea ska komma hem först. Blir inte värsta uppdateringen idag, i alla fall som jag känner mig nu. 

Sponsrad video - "Alcro Bestå - Färg som håller

Alcro hjälper dig med allt från att hitta inspirationen, olika effektiva arbetsråd (i vilken ordning man bör göra allt, mm) och produktval samt kontaktuppgifter till deras mycket kunniga färghandlare. Alcro Designers Inredningskollektion och Fasadkollektion är framtagna av de främsta personerna inom design, inredning och arkitektur och består av noga utvalda kulörer samt massa olika färgsättnings-förslag. Alcros produkter är således resultatet av många års forskning och utveckling där även miljötänkande är en mycket viktig del av hela processen. Deras färg håller bra och är fin i många år, vilket ju såklart är bra om man ska måla om sitt hus, en vägg eller ja, vad som helst som man vill sätta lite extra färg eller så på! Den tål svenskt väder- såsom vind, sol, värme, snö och is. Haha ja allt som Sverige har att erbjuda oss och våra svenska hus och landställen! Bor nån av mina läsare i hus? Håller det färgen?

Maj 2012

Lite bilder från Maj 2012, herregud vad vädret var bra då! 

Tävling!

 http://stilrenaklockor.se/  http://stilrenaklockor.se/
 
Ni har nu chansen att vinna en valfri klocka mellan 299-499:- från stilrenaklockor.se, de har flera stiliga ( http://stilrenaklockor.se/ ) klockor att välja mellan.  Hur bra är inte det? Jag gillar den bruna klockan med märket times riktigt starkt! För att delta i tävlingen måste ni:
 
♥Gå in på deras hemsida http://stilrenaklockor.se/ och gilla produkten du vill vinna
♥Gilla deras fb-sida hääär
 
♥Skriv i kommentaren att du är med och motivera varför just DU borde vinna en klocka från stilrenaklockor
♥Skriv din e-postadress, annars kan vinnaren inte kontaktas
♥För att få tre stycken lotter istället för en, måste du dela tävlingen på din instagram/ facebook eller din blogg. Då ska du länka till min blogg/ tävlingen och till deras hemsida! Och om det är på instagram kan ni tagga mitt namn, heter @hedenstedt där
 
Om det är någonting som ni inte förstår eller undrar över, så är det bara att fråga. Kom ihåg att verkligen göra de här sakerna, gilla hemsidan, produkten du vill vinna, och motivera+ din e-postadress. Annars stryker jag dig på en gång. Lyckatill!
 
TÄVLINGEN AVSLUTAS DEN 10/5
 
 

TIPS/wanted

De här snyggingarna finns på members.com, för endast 159:- Det är 60% rabatt i några enstaka dagar, så passa på nu! De finns i svart, orange, leopard, rosa och beige. De finns under NLY TREND! Bli medlem hääääär

wanted


Torsdag/helg

Två bilder på min outfit som jag har idag!

Hej på er! Jag skrev torsdag/helg i rubriken ovanför, och det är för att jag har ju då hemstudiedag imorgon. Riktigt längesedan vi hade det, så det var på tiden tycker jag. Så himla skönt att man får tidigare och längre helg! Ikväll ska jag nog göra lite uppgifter som ska göras imorgon om jag hinner. Ska nämligen på en musikal med Andrea och Mamma ikväll, så jag får se om jag hinner. Ska äta någonting nu, lunchen var super äcklig..

atm

En bild jag tog för några minuter sedan.

Just nu sitter jag med min goda smoothie och kollar på 90210. Har nydligen pluggat till mina prov jag har imorgon, ska fortsätta snart igen.. Två stycken So prov samma dag, verkligen? Aja, idag har jag typ inte jag någonting. Legat i sängen och halvsovit eller något liknande. Imorgon får jag helg eftersom jag har hemstudiedag på fredag, väldigt kort vecka för mig! 

New in

Köpte nytt påslakan, pläd och en burk för mitt smink. Sen köpte vi lite handdukar till badrummet och en matta.

RSS 2.0