Miss my bestfriend

Haha kan inte sluta skratta.. saknar henne som bara den!..

tips / serier jag har sett

One Tree Hill, 90210, The OC, Awkward, Prison Break, The Following, Prett Little liars, Gossip Girl
OBS! Glömde att lägga till New Girl och The Mentalist på bilden.
 

nu drar jag...IGEN


 
Nu ska jag bara äta frukost och sen åker jag bil till kyrkan där alla ska samlas, och sen åker bussen halv tio tror jag. Lite konstigt att bara vara hemma i typ tretton timmar och sen åka iväg igen.. Men det funkar! Jag hoppas verkligen att jag kommer ha det jätte bra, tror nog att Moa är mest taggad av alla haha. Men det kommer ett tidsinställt inlägg varje dag, sen blir det nog lite uppdatering från mobilen ibland. Puss och kram på er!

Ouyfit

 

Blandade bilder från resan

 
Hej på er! Nu är jag hemma i Sverige igen. Jag har verkligen haft det jätte bra, hotellet var toppen, vädret var grymt, maten var hur god som helst osv. Bilderna säger nog mer än vad jag kan skriva här. Och imorgon åker jag ju iväg igen på konfirmationsläger.
 

Bilder på hotellet

 

långKLÄNNING - REA

Den här snygga långklänningen finns i fyra olika snygga färger, den hittar ni på HM's rean för endas 80:-
 

Videoinlägg


soldag 3

Idag var det tredje soldagen, och man har ju fått lite färg ändå. Dock var det ganska vindstilla idag, så man lökade sönder.. Ikväll ska vi åka till stan och kolla i lite affärer och äta mat. Nu håller vi på att klä på oss och ska snart spela kort. Ikväll kommer vi nog fota en del, så imorgon kommer det förmodligen upp lite bilder! 

Godmorgon

Hej på er! Första gången vi fotade lite var igår, så jag har inte haft någonting jag har kunnat delat med mig av i bloggen. Men sådär såg jag ut igår, och linnet köpte jag i måndags på någon marknad. I måndags var vi då i Gamla stan och kollade på massa marknader, åt mat och sen drack vi milkshake. Vi var ju här för ungefär 6-7 år sedan, och då drack vi alltid milkshake på det stället, och det var lika gott nu! Havet är 1-2min från vårat rum, en del av stranden tillhör hotellet. Så vi har legat vid poolen och sen har vi valt att bada i havet eller i poolen. Ikväll kanske vi ska åka till vanliga stan där de t.ex. har Mango , Zara, HM. Yeeey

Tips

På min instagram och här på bloggen så har jag fått en hel frågor om vilka appar jag använder mig av när jag redigerar bilder. Och jag använder mig av en app som heter Picfx, jag tror dock att det kostar 7kronor. Här ovanför ser ni några olika effekter på samma bild, den längst till vänster och högst upp är orginalet!

Framme

Hej på er! Vi kom fram vid tre ungefär, och sen dess har vi bara tagit det lugnt och badat. Havet är ganska mycket varmare än i poolen, helt sjuuukt! Snacka om att jag kommer ha det bra den här veckan, men vi har wifi så jag kommer uppdatera.

Fredag/Lördag

Några bilder från igår, det var lite konstigt ljus på bilderna och kvaliten var inte heller bra..
Igår var jag och Amanda i stan och kollade runt lite grann, och vi provade frozen yoghurt (haha jag vet, typ 300år efter alla). Amanda köpte en bikini överdel, men jag hittade ingenting. Sen åkte vi hem till mig och jag packade upp lite saker från Åland, och började lägga fram vad jag skulle ha med mig till Rhodos. Sen efter ett tag åkte vi hem till henne, och hennes snälla pappa åkte och köpte mat till oss på donken yeey. Sen satt vi och bara pratade hela kvällen, och avslutade kvällen med ett bad i hennes jacuzzzzziii. 
 
Idag vaknade jag då upp hos Amanda, och då var det strålande sol ute. Så efter ett tag gick vi upp och åt frukost i solen, sen packade jag ihop mina saker och då gick vi ut och satte oss i hängmattan och bara tog det lugnt. Sen skulle Amanda träffa hennes kompis Emma, så jag åkte hem vi halv ett ungefär. Och sen jag kom hem så har jag packat mina saker, och Andrea´s haha. Och jag fick värsta rycket, så jag började städa hennes rum också (av någon anledning?) haha så hela hennes rum är städat nu.. Och ikväll kanske jag ska träffa Amanda igen innan jag åker och så! Men puss och kram på er

Kryssning med mammi


Packar till Rhodos / 1 dag kvar

Har packat och fixat i stort sett hela dagen. På bilden ser ni lite av min packning, sen har jag packat flera tröjor, en till klänning, träningskläder, skor, en kjol osv. Är verkligen jätte taggad på att åka till Rhodos, nästan bara 12 timmar tills vi ska gå upp och åka till flyget! Wiiieeee
 

Godmorgon / mot stan

Godmorgon! Idag ska jag till stan med Amanda, vi ska kolla i lite affärer och fika lite. Kanske jag hittar någonting som jag vill köpa inför resan? Får se. Tyvärr är det inte så jätte bra väder, det blåser ju ganska rejält. Annars hade vi tänkt att sola och kanske bada, men nu får det bli en annan gång helt enkelt. Men nu ska jag fixa lite tvätt och så inför resan innan jag åker till stan, puss

New in

Det här köpte jag i Taxfreen när jag var på båten mellan Åland och Sverige. 

Videoinlägg - undervattenskal


Hemma

Nu är jag hemma i Sverige, eller jag kom hem för några timmar sedan. Men vi åkte och åt middag på O´Learys, supergott! Sen har jag hjälpt Andrea att fota lite nya kläder som kommer dyka upp på hennes blogg snart om de inte redan har det? Och nu har vi precis gjort ett videoinlägg om vårat undervattenskal som jag kommer lägga upp på bloggen imorgon! 
 

olika outfits

Några olika outfitbilder som jag har haft under sommaren, vilken är eran favorit? Kommentera gärna!

Kreta 2012

Vi har internet på mammas dator här borta, så jag kollade igenom lite gamla bilder och hittade massa bilder som hon och Oskar har tagit med sin kamera på Kreta, jätte kul! Snacka om att jag verkligen är taggad för Rhodos nu, bara 3 dagar kvar!!

wanted

 
Blusen blir din för endast 199:- klicka på någon av blusarna för att komma till klädesplagget!

Idag kommer jag hem

Idag kommer jag hem till Stockholm, tror att jag kommer hem på kvällen. Men jag ska uppdatera ikväll när jag kommer hem då, hoppas ni har varit nöjda med alla tidsinställda inlägg. Jag hade ju fixat så det kom upp ett eller två inlägg varje dag i två veckor, borde faktiskt få lite cred för det haha. Sen har jag ju lagt upp väldigt mycket när jag är på Åland också! 

Videoklipp från Åland

Amanda var ju här första veckan som jag var här, och jag filmade lite under tiden hon var här.

Kasta pil

Här på Åland kastar vi ganska mycket pil, vilket är väldigt kul. Jag och Amanda stod i mer än en timme och kastade, det kändes typ som tjugo minuter. Så det får ju tiden att gå fortare!

Min plånbok

Fått några kommentarer om vilken plånbok jag använder, och jag använder den här som jag köpte i Thailand för ett bra tag sedan.
 

grillat

Bilderna är några dagar gamla, men har ju som sagt inte internet varje dag så..

Min livshistoria, typ

1998 kom en tjej på 4.1kg till världen, mina föräldrar döpte mig till Anna Alice Sofia Hedenstedt. Jag var en vecka tidigare än planerat, tänk hur stor jag skulle blivit om jag hade föds som planerat eller försent. Det var då planerat att jag skulle födas i början av januari 1999, men jag ville komma ut redan 1998 den 30 december. Jag växte upp med min storasyster Andrea som var två år och lite mer än åtta månader gammal när jag kom. Jag växte upp i Örby Slott, men jag hann bara bli ett halv år innnan vi flyttade till ett radhus lite längre bort i Örby. Gick på ett dagis som var gångavstånd till, på ca 10-13minuter. Sen börjar jag i Örby skolan som var ännu närmare än dagiset från mitt hem. Och på höstterminen när jag gick på sexårs separerade mina föräldrar, men min mamma flyttade inte så långt. Hon flyttade faktiskt väldigt nära där vi bodde från början, vilket var väldigt nära till skolan också. I ettan valde jag att börja på fotboll i Örby IS, trots min stora rädsla för blåmärken som jag hade då. Jag fick många nya kompisar, och några olika från klassen provade på, men det var ingenting för de. Skolan gick tyvärr bara till sexan, så i femman bytte jag till Kunskapsskolan i Enskede. Har nu gått där sen sexan, vilket innebär att jag har gått där i tre år. Tycker min skola är helt okej, lite sent att byta nu. Det här med eget ansvar är inte riktigt min grej, men väldigt bra förberedelse för gymnasiet osv. Första terminen i åttan så las mitt fotbollslag ner, men jag hade ändå snackat om att sluta på fotboll i ungefär ett halvår, så jag tog det inte så hårt. Nu gymmar jag lite halvbra, borde träna oftare än jag gör. Efter sommarlovet ska jag börja nian, vilket innebär att jag ska börja sista året i högstadiet.
 
Jag är en väldigt glad tjej, som skrattar åt det mesta. Men ibland har jag väldigt stora humörsvägningar, vilket kan vara både bra och dåligt. Det som är bra är att jag verkligen vågar säga ifrån och emot människor, tar ingen skit från någon. Men jag blir ändå väldigt lätt sårad, vilket jag inte alls visar så tydligt bland folk. Jag är väldigt nöjd med mitt liv, mina val jag gjort och mina kompisar såklart. 

svar på tal / serier

Fått frågan nu om och om igen, även fast jag svarat på den flera, flera gånger. Så nu tänkte jag svara på frågan i ett enskilt inlägg!

Svar: Jag kollar på serier på två olika online hemsidor som heter swefilmer och letmewatchthis, jag gillar mer swefilmer för det är nästan ingen reklam och det är svensk text till. Men frågan har mer varit "vart jag kollar på Pretty little liars", så det är det svaret är till mest. Jag kollar på massor av olika sorts serier eller filmer på swefilmer/ letmewatchthis (mest swefilmer då) t.ex. Gossip Girl, Pretty Little Liars, 90210 osv. Och ibland händer det att jag laddar ner filmer/ serier från thepiratebay, men det är inte ofta alls. Det är ju mycket skönare att kolla på online hemsidor! Hoppas att svaret räckte till och att ALLA förstår vart någonstans jag kollar på filmer/ serier!
 

Restaurang

För ett par dagar sedan var vi på en restaurang här på Åland, och maten var väldigt god!

Photoshoot

Vi hade värsta photoshooten förut, haha. 
 

Ålaaand

Tre bilder från Åland, vår stuga ser ni på första bilden och stranden på den sista. 
Hej på er! Jag har kunnat uppdatera mycket mer än vad jag trodde, och framöver så kommer det komma upp 2-3 inlägg per dag, bra va? Och om allting går som planerat så kommer jag hem på fredag. Har ju lagt upp väääldigt mycket bilder från Åland, så jag kommer inte behöva lägga upp ett sånt här "bildbomd från Åland" men kommer ju uppdatera ändå när jag kommer hem. Men hoppas ni alla njuter av sommarlovet som jag gör, puss och kram! 
 

solnedgång

 

Vattentätt IPhoneskal

 
Måste tipsa er om det här grymma skalet som man har på mobilen så man kan filma och/ eller fota under vattnet! Endast 99:- från Kjell o company

Tips på serie

Några dagar under sommaren kommer det vara dåligt väder eller att man bara är hemma, och då är det ju toppen att kolla på en serie eller någon film. Och bästa med The mentalist, är att man måste inte följa serien, man kan bara hoppa in och kolla. Men jag har nu sett från avsnitt 1, och rekommenderar att i alla fall se det första avsnittet, för det förklara en hel del. 
 

Mitt smink

Allting går att köpa på HM.
 

New in

Super snygg tröja från Ginatricot, fyndade på rean för 99:-

Boattrip

För några dagar sen var vi ute med båten, och här ser ni några bilder från våran "boattrip" haha.

Färgglatt

Härom dagen så bestämde vi oss för att plocka lite kantareller, men vi hittade inte så jätte många.. Men vi hittade massor av smultron och blåbär som ni ser på bilderna här ovanför. Vi kommer då ha det i mjölk och flingor till frukosten på morgonen, super gott!

Rhodos

Nu är det bara 10 dagar kvar tills jag åker till Rhodos!!
 

Bilder från stranden


Mot Mariehamn

En bild från ibörjan av veckan
Idag ska vi åka till Mariehamn och kolla runt lite. Vi ska kolla in det nya shopping centrumet som de har här, kanske spela minigolf, köpa glass och bara gå runt lite. Hoppas att alla inlägg kommer upp som de ska! Ni får ha det så bra, så hörs vi när jag har internet igen. Puss 

Tips!

När jag såg det här skalet så blev jag väldigt glad, hehe. Nej men, jag vill verkligen tipsa er om det här vattentäta IPhoneskalet som kan vara under vattnet i 30minuter och på 2 metersdjup. Tänk vad kul att kunde ha mobilen när man badar och så, och kunna filma under vattnet osv. Hittar ni på Teknikmagasinet för 299:-
 

Mer bilder från Åland

 

New in

Fyndade för 49kr på Ginatricot.

Uppdatering från Åland

Hej på er! Idag har vi internet för det är inte det bästa vädret, det blåser ganska mycket. Men igår hade vi det sjukt bra väder, lika bra som i Stockholm. Och dagen som vi kom hit så cyklade vi ner till sjön efter maten, och det var sååå varmt i vattnet! Så vi badade jätte länge då, sen fick vi typ blåa tår haha, iaf Amanda. Och igår låg vi och pressade i solen hela dagen, och badade också. I inlägget under det här så ser ni några bilder från första kvällen. Och nu ska jag göra ett tidsinställt till imorgon med lite mer bilder, fast från gårdagen. Puss och kram
 

Bilder från första kvällen

 

uffessakerochting

http://usot.se/
Måste verkligen rekomendera er om denna hemsida, även om jag gjort det förr. De har så många bra grejer som man verkligen vill ha. Många tänker nog på deras iphoneskal och laddare, därför försökte jag ta med lite annat i collaget som de har. Alla som letar efter en dödskallescarf borde beställa den från usot.se, kostar endas 99:- och finns i svart, grå och vit. 

Svar på kommentar

Hej, jag har en fråga som jag hoppas att du verkligen kan svara på! Jag är en helt nybörjare med smink, men jag vill ändå ha en bas nu för att täcka för porer osv i ansiktet, och jag har hört att en BB cream är jätte bra som täcker för nästan allting? Nu är min fråga - som en bra bas, räcker det för mig att bara använda en BB cream och ingenting över för täcker den för mycket? Vilka märken rekommenderar du i så fall eller har du någon som du gärna kan tipsa om för jag funderar på att antingen köpa Maybelline's BB cream eller Yves Rocher BB cream? Kram, jag ber om ursäkt om min fråga är alldeles för jobbig att svara på, men det skulle verkligen uppskattas! 
 
Svar: Hej! Hm.. Om du bara har några små och enstaka porer så täcker BB creamen ganska bra. Men om du inte har så jätte bra hy behöver du nog någonting som täcker lite bättre. Jag har själv Maybelline's BB cream och jag tycker inte den är så jätte bra, känner mig bara lite fräschare när jag sätter på mig den. Så om du inte har så bra hy och vill täcka den så borde du använda en riktig foundation. Sen finns det ju smink som är till för att just täcka porer och sånt, finns på kicks runt hundralappen vad jag vet. Jag rekomenderar att du kanske provar något smink av någon i din familj eller av dina kompisar, så du inte köper fel. Även om jag inte har så bra hy, så använder jag knappt något puder. Har lite brunpuder på kinderna på vintern och vid vissa tillfällen men annars försöker jag bara låta hyn vara. Tvättar med bra medel och sen tar en speciell salva från apoteket för att försöka få bort det istället för att täcka det. Hoppas du fick svar på det du undrade, kram på dig!

Rhodos Kalithea

Har fått väldigt mycket frågor om vart på Rhodos vi ska och när, sen vad hotellet heter. 
Vi är borta 21-28 juli, alltså i en vecka. Hotellet heter "Sunwing Kallithea Beach" och vi ska till ett ställe som heter Kallithea.

Mot Åland

Några bilder som är från förra sommaren på Åland då jag tog med mig Liv

Nu sitter jag och Amanda i bilen på väg till båten som går mot Åland, yeeeeey. Amanda kommer vara här första veckan, sen kommer Andrea när Amanda åker hem. Så jag är där i två hela veckor, jätte skönt att komma iväg lite. Jag kommer ha internet var tredje/fjärde dag eller något, så då kommer jag att uppdatera med lite bilder och så. Sen har jag ju fixat lite tidsinställda inlägg, så ni behöver inte sluta läsa bloggen bara för att jag borta. Så ni kanske läsa den som vanligt! Puss och kraaaaaam
 

bikinisar / uniprice

Dessa sjukt snygga bikinisar är från uniprice.com där man kan hitta såå mycket mer. Av dessa på bilden är den vita med guld på och den rosa mina favoriter, alltså de två första till vänster. De har klänningar, tröjor, blusar, bikinsar, smink och vem vet vad? Det finns från allting man kan tänka sig och inte. Och jämför priser från e-butiker över hela världen för att ge dig bästa möjliga shoppingupplevelse. Dessutom kan du varje dag ta del av nya inspirerande artiklar om produkter och intervjuer med kändisar i News-avdelningen. Det är alltså en online shopping hemsida som man kan hitta massor av olika kläder från olika affärer/ märken. Har hittat massor av fina klänningar, vilket passar bra nu när det är sommar och allt. Och priserna är väääldigt olika, vissa grejer är billiga, och vissa bikinisar kostade över tusen kronor, så det är väldigt blandat så då passar det nästan alla. Värt att klicka in på deras hemsida i alla fall, länk: http://www.uniprice.com/se 
 

bikinisar / uniprice

Dessa sjukt snygga bikinisar är från uniprice.com där man kan hitta såå mycket mer. Värt att klicka in på deras hemsida i alla fall, länk: http://www.uniprice.com/se 
 

tusen tack

Här är bara några av de meddelande som jag har fått på kik av er! Det är verkligen sånt här som får mig att fortsätta blogga, att ändå uppdatera fast jag verkligen inte orkar. Idag kom det t.o.m. fram några läsare, blev verkligen jätte glad! Så jag vill verkligen tack er alla!
 

Svar på kommentarer

Har du också beställt saker från fitnessguru?
Nej det har jag inte, men jag får låna typ allting av Andrea.
 
VART ÄR DIN BLÅA BIKINI IFRÅN?
 Jag har köpt den på Cubus.
 
vilken app använder du dig av på bilden? alltså den där lilla countdown rutan.
 Tror den heter Big Day Lite, annars kan du säkert söka "countdown" i appstore.
 
Vad har du för systemkamera och vilket objektiv använder du till? har du köpt den själv? är den bra för nybörjare.
Jag har Canon eos 1100d, sen brukar jag använda mig av ett objektiv som heter Tamron 55-270. Jag har köpt den själv för 1 1/2 år sedan, den är väldigt bra för nybörjare!
 
Vart kommer de blommiga shortsen ifrån?
 De köpte jag förra sommaren på BikBok.
Har du beställt från sheinside?
 Nej det har jag inte, men Andrea har massor av kläder från deras hemsida.
 
Tyckte du att det var jobbigt i början då Andrea höll på med Anton? Tyckte du det blev pinsamt någongång?
Haha, vad är det för fråga?? Nej det blev inte pinsamt eller jobbigt... 
 
Jag är en helt nybörjare med smink, men jag vill ändå ha en bas nu för att täcka för porer osv i ansiktet, och jag har hört att en BB cream är jätte bra som täcker för nästan allting? 
Nu är min fråga - som en bra bas, räcker det för mig att bara använda en BB cream?
 En BB cream är ju som en tunnare foundation, så om du bara har några porer så fungerar det jätte bra. Men om du vill täcka finnar och så, borde du köpa en riktig foundation eller en täckpenna.
 
Hur brukar du sminka dig nu på sommaren, med tanke på att man blir brunare osv?
 Beror på vad jag gör.. Men om jag sminkar mig, så skippar jag bara pudret. Men när jag är/ eller har varit utomlands så brukar jag knappt ha något smink alls.
 
 
 

BIKINI - REA

Alla dessa snygga bikinisar är från HM.

ur garderoben - mina väskor

Den här snygga väskan köpte jag på Accent i början av förra året, vet inte om det finns kvar. 399:- tror jag att den kostade.
 
Köpte den här tygväskan för kanske, två månader sedan? Den var på rea på New Yorker för 99:-
 
Den här väskan köpte jag i början av året, kanske i februari? För 349:- på Ginatricot!

Videoinlägg - housetour


svar på tal - bleka tänderna

 Har fått två-tre stycken frågor om jag vet något eget recept som man kan bleka tänderna själv. Och jag visste ingenting, så jag googlade runt lite och hittade det här:
 
  1. Mosa några jordgubbar med en gaffel och blanda med lite bakpulver. Bakpulvret avlägsnar eventuella fläckar på tänderna som kan orsakas av t.ex. kaffe- eller tedrickande.
  2. Använd en tandborste för att sprida jordgubbsblandningen på tänderna. Låt verka i 5-10 minuter innan du sköljer ur munnen.
Jordgubbarnas äppelsyra tar bort mörka fläckar vilket ger ett intryck av att du har ljusa och vita tänder. Vid något enstaka tillfälle fungerar det att gnida på jordgubbar för att bleka tänderna, men vid upprepade gånger kan syran skada emaljen. Fröna i jordgubbarna kan också repa dina tänder som orsakar fler skador.

Om du ändå vill testa bleka tänderna med jordgubbar ska du skölja munnen med munskölj direkt efteråt för att få bort syra som kan vara kvar. Ät eller drick inte något på tio minuter efteråt så att tandemaljen har tid att återhämta sig. Borsta sedan tänderna försiktigt med en tandkräm som innehåller kalcium.
 
 
Det här hittade jag lite överallt (i olika forum, hemsidor och bloggar), så jag antar att det fungerar ganska bra!
 
 

outfit / om dagen

Hej på er! Det här hade jag på mig idag, ganska enkelt och skönt. Jag började denna dag med en powerwalk som gårdagen, dock gick jag själv idag. Sen åt jag frukost, bloggade lite och pratade med Amanda i nästan tre timmar, i telefon. Sen bestämde vi oss för att träffas, så jag åkte hem till henne. Så vi lagade mat och kollade på det nya avsnittet av Pretty Little Liars som kom ut idag, yeeey. Sen gjorde vi massor av roliga videos med olika appar i säkert mer än en timme. Och nu har jag precis kommit hem, sitter och väntar på att pappa ska komma hem med mat.
 

18 dagar

Idag är det bara 18 dagar kvar tills vi åker till Rhodos, är så himla excited! Men innan det blir det Åland i två veckor, och Amanda är där första veckan. Och när hon åker hem så kommer Andrea dit! 

today is the day

Fast här i Sverige är det ju på onsdagar och inte tisdagar
Haha alltså, jag väntar verkligen hela veckan på att få se det nya Pretty little liars avsnittet, det är verkligen såå bra! Jag blir verkligen glad och pirrig i kroppen när jag ska se avsnittet, haha jag vet att jag är jätte töntig men men.. Kommer inte sluta tipsa om serien tills alla alla kollar på den, haha

solaaa

Nu ska jag passa på att sola lite i det härliga vädret!
 

Sminkvideo


Lite sen uppdatering..

Imorse så gick jag och Klara ut på en powerwalk, superskönt! Hon har varit i Italien en vecka så vi hade väldigt mycket att prata om, vilket var roligt. Som ni ser på bilden så gick vi 7,3 km, vilket är en väldigt lagom sträcka tycker jag. För mig så passar det som bäst att gå mellan 4-8 km, då är det jobbigt men inte överdrivet. Imorgon ska jag gå igen, och då kanske Amanda följer med (yey). Det är ju tråkigare att gå själv, för när man går powerwalk så kan man ju prata! Men nu ska jag kolla på The Mentalist och sen lägga mig, puss
 

chilldag

Hej på er! Liv gick precis hem till sig, så jag tänkte passa på att blogga då. Idag har vi solat lite, men det var verkligen sol blandat med moln så vi satt mest ute och pratade, åt pannkakor och så. Sen köpte vi cola och piggelin på hemköp som vi sedan åt och drack. Och hon berättade hur hon hade haft det i London, vad de hade gjort och vad hon hade köpt, man blir ju väldigt avis..Vill också åka dit! Men men, jag ska ju till Rhodos ganska snart. Ikväll har jag inga planer, kommer förmodligen bara ta det lungt, kanske kommer träna lite hemma? Får se.. Puss!
 
 

städat rummet

Haha fick värsta rycket igår, så jag städade massor i mitt rum igår och fixade en ny hylla i garderoben också!
 
 
 

New in

 
 

Godmorgon

Tre bilder från dagarna som gått

Idag kom städerskan till oss så jag var tvungen att vakna vid åtta.. Men men, idag ska jag vara med Liv, vi tänkte vara hemma hos mig och kanske fota lite, kolla på film och kanske baka? Men nu kanske vi kommer sola också om vädret forsätter vara såhär bra! Igår tränade jag efter lunch och sen när jag kom hem så hade jag lite "hemma spa", super skönt.


RSS 2.0