Wanted


Favorit!


Söndag!

En gammal bild på mig!
Jag har inte kunnat blogga för att internet hemma hos mamma slutade fungera.. Men nu kan jag blogga, för jag är hos pappa nu! Sitter och kollar på tv, har precis packat upp. Imorgon kommer Andrea hem med kläder till mig från London, woop woop. Har inte riktigt något mer att säga, puss!

Bilder från Falun!

Här är några av bilderna som har tagits under de här dagarna, men det kommer nog att komma någon bild då och då..

Hemma!

Nu är jag äntligen hemma! Har haft det jätte roligt, men det har gått så himla snabbt, skulle kunna vara där dubbelt så lång tid. Man pratar med folk man inte brukar prata med o.s.v. Men jag håller på att bli helt galen för att jag blir aldrig frisk.. Min hostmedicin är slut och nu har jag tydligen tagit nässpray för länge och blablabla.. Men jag lägger upp ett inlägg snart med massor av bilder från veckan, puss!

@Falun

Vi kom fram till huset vid halv tolv, sen åt vi lunch. Idag hade vi bild, det gick sämst. Nu håller alla på att packa upp och alla plattar varandras hår. Här är två bilder från idag:


Sommaren 2012


Musik


Atm

 
Jag kom nydligen hem från Amanda, är verkligen jätte trött. Så dagen kommer nog bestå av att kolla på film och bara ta det lugnt. Ska packa upp lite från Amanda. Sen kanske jag börjar fixa med lite grejer inför veckan, för jag ska till Falun med skolan.
 
Hur vill ni att jag ska göra med uppdateringen då?
Tidsinställda? typ 1-2 inlägg om dagen då.
Strunta i bloggen och uppdatera när jag kommer hem?
Uppdatera där ifrån?
Frågestund?
 

Fredagen!

Några bilder från gårkvällen!
Igår hade min kompis Amanda tjejmiddag, det var jätte roligt. Vi åt tacos, så himla gott. Sen fick hon jätte fina presenter, sen badade vi. Sen var vi ute ett tag på fotbollsplanen, vi typ sprang runt överallt.. Sen kollade vi på en film, som var helt okej. Men vi såg typå halva filmen, för vi pratade så mycket. Så det kanske var därför den inte var super bra! Vi fotade inte så mycket, så det var tråkigt. Men jag hoppas att de där bilderna duger alla fall.

Wanted

Jag har alltid velat göra dip dye, tycker det är sjukt snyggt!

Fashion/weheartit


Outfit+dagen

Två bilder på mig från imorse!
Idag körde jag på naturligt hår, orkade inte platta det. Jag mår faktiskt lite bättre idag, hostade inte lika ofta men det är fortfarande sån här äcklig hosta.. Men det är så jobbigt, för när jag skrattar så börjar jag att hosta. Och jag skrattar vädligt mycket. Juste, idag kom min kompis och hälsade på för hon har bytt skola! Så det var roligt, men annars har det inte varit något speciellt med denna dag.. Kram på er!

Can't wait..


2012-09-19


Två bilder från imorse!
När jag kom hem åt jag massor av mackor, det var jätte äcklig lunch. Sen kollade jag på gamla avsnitt av Gossip girl och nu ska jag plugga. Ikväll ska jag och Pappa äta thaimat, så himla gott! Jag mår aldrig bättre inombords, hostan, snuvan och nu lite huvudvärk. Greeaat!

Take me away..

Jag vill verkligen åka utomlands, helst till New York då. Men det vore ju inte helt fel att åka någon annanstans heller. Det här vädret gör ju så att man blir deprimerad..
 

Simple wanted


What a fucking day.

Min lärare skickade hem mig vid lunch för att han tyckte jag var så sjuk, haha. Nu kollar jag på 21 jump street, och hostar förfärligt. Sen börjar det regna, kan det bli värre? Åh jag orkar inte..

Några bilder från dagen!


Dagens låt!


15.43

Två bilder på mig och Liv.
Är med Liv nu, vi ska snart kolla på Pretty little liars. Hon är på säsong 1 så det ska bli kul att kolla om lite. Vi har precis ätit mellis, eller Liv gjorde det. Jag åt lite vindruvor, haha. Ikväll ska jag försöka att plugga lite, men ska försöka fixa uppdateringen ändå!

Inspiration


Jag vill verkligen ha massor av foton i mitt rum, jag måste verkligen köpa polaroidkamera!

Berkännelser..

*Jag tycker bara det är roligt att läsa bloggar om det är någon jag känner/vet vem det är!
*Är sjukt taggad inför Falun som är nästa mån-fre, ska bli sjukt roligt!
*Jag vill köpa nytt objektiv till min kamera, tycker redan att den inte är så bra..
*Jag har inte köpt kläder på mer än en månad, men mina pengar försvinner på mat ändå!
*Jag har hostat i nu två veckor och det blir bara sämre och sämre.
*Jag älskar och sjunga, men har inte sjungit på de här två veckorna för det blir så jävla falskt..
*Jag har naturligt lockigt hår och blond, har aldrig färgat/slingat håret!
*Jag vill ha navelpiercing men jag vågar inte ta..
*Jag måste måla mina ögonbryn, annars känner jag mig nästan naken..?
*Jag skriver dagbok, några gånger i månaden.
 
 
 

Kreta 2012


Söndag!


Två bilder på mig från igår!

Igår åkte jag till Farsta centrum med familjen, jag köpte en vinterjacka som jag kan visa bild på sen. Sen köpte jag lite gott för kvällen och sen åkte vi hem. Och idag har jag packat till Pappa, städat rummet och ritat med min lillasyster. Just nu sitter jag och dricket te och typ tycker synd om mig själv för att jag hostar så mycket, haha.


Fuck this friday.


En skit cool bild på mig när jag är jätte seriös och det är absolut ingen effekt!
Idag har jag gjort ingenting, varit i skolan. När jag kom hem så kollade jag på film, sen satt jag vid datan och that's it! Åh, jag får ångest för jag har inget att göra. Juste, jag har har städat också. Guud så roligt, kan det blir värre?..
 

Before I die list..


Wanted/Abercrobie and Fitch

Min syster ska ju åka till london om ca två veckor och då måste man ju såklart passa på att skicka med lite pengar så hon kan köpa någonting till mig från Abercrombie and Fitch! Valde ut lite grejer ni ser ovanför, klickade in på victoria secret men jag hittade inte någonting speciellt..

Hemma/sjuk


En gammal bild från i mitten av augusti!
Idag är jag hemma, för att hostan blev såklart värre när jag spelade match igår. Men vi vann matchen med 6-1 allafall! Var hos vårdcentralen precis, snart ska jag äta lunch. Sen blir det väl att plugga och bara slappa, hatar att vara sjuk!

Vinterjackor!

Några av vinterjackorna jag är intresserade av, men den som är längst till höger vill jag ha i svart! Sjukt snygga, eller vad tycker ni? Ändå bra priser enligt mig. Jag ääälskar den längst till vänster!

Dagens outfit


Linne(avklippt klänning) - Hm
Jeans - Salt
 

Fitness!

Haha nej jag vill inte banta, men jag vill bli lite mer fit. Så jag tänkte börja använda Nike training appen som jag har laddat ner. Jag har bara kört ett pass, men jag tycker att det verkar vara bra! Ska nog köra det 1-2 gånger i veckan. Få lite tränad mage är ju inte fel? Tipsar om appen alla fall!

15.02


En bild från förra veckan!
Jag tog typ 30 bilder på mig idag, men fastnade inte på bild så ni får den här. Idag har jag pluggat en del, gjort mycket i svenskan, lite matte och spanska. Men min hosta var lite bättre idag, fast jag tog ju hostmedicin imorse.. Men snart ska jag äta mellis och kolla på the o.c. TTYS!

Dagens outfit




Sjuk och söndagsplugg!

Jag bokstavligen hatar min hosta, sen fattas väl bara att man ska plugga? Gud vilken grym söndag..


Instagram!


Lite blandade bilder från min instagram! Följ mig @hedenstedt

Godmorgon!

Min frukost (egentligen var det två mackor, men jag kom på att jag ville fota när jag hade ätit upp ena..)

Godmorgon på er alla! Tack så mycket för statistiken igår, den höjde sig ganska mycket faktiskt. Igår kollade jag på några avsnitt av The O.C säsong 2. Vi har alla säsonger hemma, men säsong 2 tappade min syster bort så jag har aldrig sett den. Så jag ska nog fortsätta att se säsong 2 idag. Min hosta blir bara värre och det känns som att jag har feber, usch den här natten har jag inte fått mycket sömn..


kvällens låtar


2012-09-08

Några bilder jag tog imorse.
Ikväll ska jag bara mysa framför tvn och kolla på någon film. Har precis satt in kyncklingvingar i ugnen, så nu ska jag ta fram lite grönsaker o.s.v. Oherre vilket väder det var för ett tag sedan, hagel? Tur att man var inne.
 

Farsta med favoriten!

En bild från idag!
Idag var jag och Amanda i Farsta, hon letade efter två par jeans men inga fanns i rätt storlek. Sen åt vi, eller Amanda åt för jag käkade hemma. Sen kollade vi i några affärer, sen köpte vi lite godis som vi hade på hem vägen.

Dagens outfit


Kofta - Hm
Linne - Hollister
Jeans - Hollister

Drottningholm med skolan

Idag var vi vid slottet och gick runt och kollade. Men det var inte så kul tyckte vi och två andra lärare så vi åkte hem. Men jag och Ella åkte till Ringen och då köpte jag present till Amanda. Sen följde jag med Ella när hon slingade och klippte sig, det blev sjukt snygg!

T.G.I.F


Bloggar jag läser!

http://livhok.blogg.se/
http://eliinhuang.blogg.se/
http://systrarnaq.blogg.se/
http://tovewaldemar.blogg.se/
http://andreaviktoria.blogg.se/
http://juliawinbo.blogg.se/
http://mojjagojjas.blogg.se/
 
Det är verkligen ingen speciell ordning eller så, skrev de bara som jag tänkte i huvudet. Några av de här bloggarna läser jag vardagligen och några kikar jag in på nån gång i bland. Men jag kollar på bloggarna ganska ofta ändå. Men jag tycker att det är roligast att läsa om de man känner.  Nu har ni lite "tips" på några få bloggar som ni kan läsa, alla är olika gamla så det passar nog alla. Kram! 
 

..

Jag seriöst älskar den här låten..

14.57


En bild på mig från imorse.
Idag har varit världens segaste dag, det var hur kallt som helst i skolan. Och det blåste jätte mycket imorse, usch. Jag och några snackade om hur det skulle bli i Falun, även fast det är 2-3 veckor kvar. Haha vi snackade om att vi skulle träna och allting, så man blev lite sugen. Och igår blev jag så himla sur, för jag kunde inte se pretty little liars.. Men nu ska jag äta mellis och plugga, puss!

2 cool for school


Här får ni se på lite små härliga bilder på mig och några få från min skola.
Jag orkar inte med skolan imorgon! Känner verkligen inte för att gå, men det är nog för att jag är så jävla trött idag. Och att jag håller på att bli sjuk.. Men snart ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag lägga mig så jag får sova länge. Puss och kram!

Mitt smink


Här är en bild på mitt smink jag använder vardagligen!

Dagens låt


femteseptember


En bild på mig och Klara från igår!
Igår var det skolfoto, och jag såg mitt enfoto på hemsidan precis. Blev verkligen inte nöjd med enfotot, men gruppfotot kunde man inte se. Idag har inte något speciellt hänt förrutom att min hosta är värre. Snart ska jag kolla på Pretty little liars, är så himla taggad!

Oh what a lovely day

Dagen började med att jag gick in i en stolpe.. Visar bild på hur jag ser ut idag:


Wanted


Justin Bieber konsert....


ÄR SÅ JÄVLA GLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD
 

Svar på kommentarer!

Jättefin outfit! Var har du köpt koftan? :)
Svar: Den är från hm, men är tyvärr köpt förra året..
 
de förra som bodde i det huset (kompis) hade ju ett litet rum i rummen för kläder, vad har hänt med det???
Svar: Tro mig, det är kvar. Men jag visade mitt rum hos mamma, det är med pappa jag bor i det nya huset!
 
Vilken fin jacka! Vart kommer den ifrån? :)
Visst är den! Jackan kommer från bibkok.
 
Hej Alice! Jag har en exakt likadan kamera som dig men när jag har filmat med den och ska ladda över mina videos från kameran till datorn så går det inte. Jag har försökt tusen gånger men varje gång kommer det upp en ruta där det står "den här videon kan inte överföras" Snälla kan du inte berätta hur du överför dem?
Svar: Hej Elin! Jag laddar över mina videoklipp genom att sätta in bara minneskortet i datorn. Sen när rutan kommer upp klickar jag på "öppna mappen för att visa filerna." Sen kopierar jag de och klistrar in i mina bilder. Men om du gör så får du väl testa med en usb-kabel och koppla in. Sen kan det ju vara att du inte har tillräckligt stort minne på datorn! Om det inte funkar så får du väl gå till en affär (t.ex. Siba) och berätta att det inte går.
 
Vart är linnet ifrån, tacksam för svar. Skit snyggt, btw. Kram
Det snygga linnet är ifrån Bikbok och köptes i våras! Kram
 
Vart är din skinnjacka ifrån? och när köpte du den? Tacksam för svar!
Min skinn jacka är från Bikbok och den köptes i början av våren.

Uppdate!


En bild på mig för ungefär två veckor sedan.
Förlåt så mycket för den dåliga uppdateringen, men jag var hemma i ca en och en halv timme igår så jag hann inte blogga. Innan matchen igår så sträckte jag mig så jag kunde inte vara med, men vi mötte Ängby och det blev 1-1. Sen på kvällen var vi på middag, och det var sjukt god mat. Vi avslutade kvällen med att kolla på en film, sen gick vi hem. Och idag så har jag möblerat om i rummet, städat, packat, sovit och allting som jag behövde göra. Sen har jag kollat på gamla avsnitt av Pretty little liars under dagen. Åhh, det känns som att jag är på väg att bli sjuk.. Är sjukt trött, hostar, snorig och jag har ont i halsen.Men jag får inte bli sjuk, det är ju skolfoto i veckan. Haha jag är sån som verkligen inte vill missa det!

HAPPY BIRTHDAY!

Idag fyller min fina Amanda 14 år! Så alla går in på hennes instagram @amandawinbo och skriver grattis!

Godmorgon!


Två sjukt coola bilder på mig från gårkvällen!
Vaknade av mig själv vid åtta, så jag har redan ätit frukost. Nu sitter jag framför tvn med Nora och myser i min one piece. Känner mig "jätte" taggad för match nu, p.g.a. vädret, usch!

RSS 2.0