Thailand 2012/Mallorca 2011



Jag vill bara bara ha värme nu, och kunna gå i shorts och linne. Vill utomlands, nu är det mindre än en månad kvar till Grekland som tur är! Jag saknar verkligen Thailand och Mallorca. Nu är det nästan exakt en vecka kvar till skolavslutningen också!


#tumblr

image description


Inspiration/weheartit


Dagen

Idag ska jag hämta min lillasyster sen ska jag åka till Ikea och köpa saker till min nya säng! Juste, jag har en ny säng. Men här kommer en bild på hur jag ser ut idag!


Den nyaste av favoriten!


Summer stuff


•Du och jag under täcket baby•

Kan bara uppdatera från mobilen för datan är inte hemma, faaaan


heart



Är hos Amanda och vi har precis ätit, ska snart på träningen. Men vi har tid kvar att ha kul, hela 40minuter! Har haft jätte kul, och Emma var här ett tag i början innan vi åt. Nu ska vi byta om, kram

I take care of you


Du fick mig att inse

Nu är jag snart hos Amanda, vi ska vara innan träningen tillsammans! Emma är där också, vi hittar väl förmodligen på något skoj? Men nu ska jag gå in, puss!


Jag lovar att det blir bra uppdatering imorgon!

Blir verkligen glad när det ser ut såhär på statistiken! Bloggar imorgon, pusss


@bussen

Nu är jag på väg hem från skolan, nästan hemma. Snart ska jag plugga, när jag ätit mellis. Oh herre vad jag är hungrig, nu ska jag äta mig tjoooock! Bjuder på en gammal bild också.


.


what’s on my mind? I’m fucking tired. I’m tired of caring for people who don’t give a shit about me. I’m tired of wating for a text that’s never going to come. I’m tired of thinking things will be different, yet they never change. I’m tired of giving out chances, only to be let down. I’m tired of putting forth 100% of an effort and only getting 25% in return. I’m tired of broken promises I’m tired... of let downs by the people who matter most to me. I’m tired of making someone priority, when in reality I’m just a number to them. I’m tired of shitty friends who are never there for me. I’m tired of self centered assholes, who only manipulate a situation from their own perspective, never even thinking about what someone else is going through. I’m so tired of the same old bullshit over and over againVisa mer

Det vinnande bidraget:


Så himla sjukt bra hon är!


12.31



Igår var det Eurovision song contest och Loreen vann! Men jag trodde att det skulle gå riktigt bra men visste inte att hon skulle vinna allting? Men det var ju kul att det kommer hållas i sverige nästa år. Och att sverige vann eurovision för en gång skull! Och hon slog ju nästan rekord i poäng, 15 poäng ifrån eller liknande.

Idag ska jag plugga svenska, sen packa till Pappa eftersom jag ska dit idag. Har precis målat naglarna röda, det som passar till allting nästan. Senare ska jag spela match, och då kommer Amanda till mig lite innan. Bloggar nog under dagen, puss på er!


SÅ JÄVLA GRYMT LOREEN!


Chillaren

Idag spelade jag match på morgonen. Sen har jag köpt morsdag present med Oskar. Och jag har pluggat lite grann också! Jag har bara tagit det lugnt, varit utan smink och oplattat hår. Det är så skönt att bara ta det luugnt!


Längtar!



Längtar verkligen till Grekland nu, det är nästan exakt en månad kvar nu. Vill kunna fota, bli riktigt brun, bada, äta god mat och bara ta det lugnt. 28 Juni åker vi, tiden kommer gå väldigt snabbt. Nu är det så bra väder här så det är lugnt just nu men man längtar ju ändå!

Sommar inspiration


weheartit.com


F R E D A G


Sommar låt


Glad tjej!



Efter skolan gick jag till Mc donalds för jag hittade in mc wrap på vägen hem, så jag blev jätte glad! Sen så har jag fotat lite, kollat på bigbrother och snart ska jag plugga. Hade terminens sista prov, herregud vad skönt det var att bli klar! Nu är det bara lite kvar, imorgon och måndag är det enda riktigta kvar!

Gratis mat är helt ok.


Lover <3


                            En bild på mig och Amanda för nästan exakt ett år sedan

Jag är så himla glad och posetiv när det gäller vädret, det ska vara sånt här väder hela veckan. Och i helgen har jag match, så det blir så härligt! Kommer ha med mig tre vattenflaskor, haha. Men ska slita som in i.. jag vet inte vet? Men ska jobba riktigt hårt med skolan de sista dagarna, det är det verkligen värt!



Korta sommarklänningar


Supersöta, korta och billiga klänningar från hm, väldigt färgglada och fina. Vill verkligen ha lite mera färgglatt i garderoben nu inför sommaren, jag har mest vitt och rosa!

Lite bilder sådär


Här är tre stycken bilder från de senaste dagarna som paserat. Mycket i skolan den sista veckan, så uppdateringen kommer inte vara på topp direkt. Men jag ska såklart försöka så gått jag kan! Idag har jag bara pluggat, inget specielt efter skolan eller så men ja.

En kväll att minnas <3


Inspiration


weheartit.com

Det finns verkligen härliga bilder från weheartit, kollar in där nästan varje dag och hitta massor med fina bilder. Kollar ofta på sommarbilder som de här t.ex. En sida ni verkligen borde gå in på om ni vill ha lite inspiration om mode, hur ni ska ta era bilder o.s.v.


Måndag 21 Maj


Godmorgon!



Idag var jag och tog två sprutor i morse, en livmoderhalscancer och en fästingspruta, usch. Men såg ni Big Brother igår? Herregud vilken panik jag fick att Marcelo skulle åka, men Rodney åkte tyvärr. Nu kommer det inte vara lika roligt i huset, aja. Snart ska jag plugga i solen när det blir lite varmare. Puss på er

Q & A

Fan vad fin! Vart är den ifrån? (linnet jag köpte)
Svar: Visst är det? Jag har köpt det från Ginatricot!

Har Amanda blogg?
Svar: Nej hon har tyvärr ingen blogg, men hennes syrra har! Och där kommer det ibland upp bilder på henne, så kika in http://juliawinbo.blogg.se/

Vart är väskan ifrån och hur mycket kostar den? sjuuukt snygg
Svar: Den är från Bikbok och kostar 249:-

Vart är bikinisarna ifrån?
Svar: Bikini överdelarna är från Ginatricot för 99:-

Gud vilken söt! Från vilken affär kommer den ifrån?
Svar: Tack så mycket, den är från H&M!

Hur lärde ni känna varandra? (jag och Amanda)
Svar: Vi lärde känna varandra genom fotbollen för några få år sedan. 


Starkt gnaget!



5-2 mot IFK Norrköping, ligger nu fyra! Så himla skönt med vinst och inte oavgjort som hänt en del. Fyfan vilken seger alltså! GNAGARE OAVSETT!


Shit-I-love


Typ världens hemskaste bilder, men.


Så gamla att jag knappt kommer ihåg när de är tagna, haha..

Bilderna är på mig och min närmaste vän Amanda Winbo. Och ville bara skriva lite för jag har inte träffat henne på år känns det som. Fast det var förra helgen, och inte sovit över sen i februari! Det är helt sjukt, för förut så sov vi över varje helg. Men det måste hända nästa helg tycker jag!

Shoppa!



Det här är det jag verkligen vill ha just nu och minst skorna och väskan. Men tycker båda färgerna på bikinin är så himla snygg så vill ha båda! Men får väl börja med en. Och shortsen provade jag två-tre gånger idag och satt så himla bra. Så i början av juni kommer jag köpa shorts och en bikini överdel om inte innan?..

Webcam



Sitter vid den stationära datorn nu och bloggar, hittar massor av gamla bilder i papperskorgen hahah. Men sitter brevid min lillasyster som är väldigt koncentrerad på att rita en teckning till Andrea med massor av kiss och bajs på, oh herregud vilken period alla barn har. Men ikväll ska jag bara chilla lite grann, och ha det bra!


New summer dress!


Jätte söt klänning för bara 99:-


Sommar väder.



Idag har det varit riktigt sommarväder, och har blivit friskare från min förkylning också! Har solat lite grann, och tagit ner allting från vinden för flytten som är om en och en halv månad. Oh herregud vad jag är taggad men ändå lite små nervös..

Berkännelser

Jag älskar verkligen att sjunga, sjunger flera gånger per dag även i skolan/träning.
Förut ville jag ha brunt hår, men jag är glad över att jag aldrig färgade.
Trivs i min hårfärg men inte längden, för det är så himla kort verkligen.
Får lite panik när jag inte bloggar, det är oftast för jag inte vet vad jag ska skriva..
Har blivit bättre på att hålla i mina pengar och inte slösa de, slösar bara på mat.
Jag har typ bara plagg från hm, ginatricot, bikbok, ett plagg från salt och två från Hollister!
Jag vill ha en pojkvän men är ju hellre singel än att ha någon halvdann.
Nydligen lärt mig vad min favoritgodis heter, är därför väldigt stolt övet det kan man säga.
Jag heter @alicehedenstedt på instagram, följ mig gärna.
Jag läser jätte få bloggar och det är bara de jag känner, kenzas ibland men inte så jätte ofta.
Vill utomlands så himla mycket just nu, värme-sola-bada-chilla-äta god mat.
Uppdaterar mycket på instagram med roliga/fina bilder på bl.a. mig, vänner o.s.v...
Jag har svårt för att bli riktigt kär i någon, enligt mig har jag upplevt det en gång.
Jag älskar verkligen att fota, mest att fota med kompisar och standard saker typ.
Det jag inte skulle kunna leva utan är min mobil och musik.
Har alltid vela lära mig spela piano eller gitarr, men har inte tid för sådant.
Jag har gått på fotboll i 7år nu i höst och har alltid spelat i samma lag.
Jag har kvar min närmaste vän efter 2-3år nu, ångrar inte en enda minut med henne.
Har nog aldrig skrivit såhär många berkännelser, helt sjukt.
Jag är beroende av filmer, serier och att gå på bio. Jag har sparat massa biobiljetter.
Jag älskar bokstavligen coca cola, det blir godare för varje gång jag dricker.
Jag ska flytta om ca en och en halv månad och är lite nervös över att lämna detta hus..


Världens snyggaste kvinna


kenzas.se
Här är två stycken bilder på en tjej som är så himla snygg och passar verkligen i allt, alla kläder, allt smink.. exakt allting bokstavligen. När man ser alla hennes bilder på hennes blogg som kommer upp på skärmen blir ens självförtroende lägre kan man ju säga!


En dröm som kommer bli sann.



Jag drömde att jag skulle till Grekland imorgon och hade tydligen glömt bort det, och då sprang jag till mamma och hämtade massor av sommarkläder i panik. Vi åkte till flygplatsen och allting, precis när vi kom till hotellet vaknade jag.

Jag ska ju till Grekland i slutet av juni, men blev så glad att det var nu. Och när jag vaknade blev jag skit sur, och är jätte förskyld och har ont i huvudet. Fy helvete vad jobbig dag det kommer bli idag!

New in!



La ju upp en sommaroutfit imorse och blev så kär i linnet så jag köpte det idag för 129:- och det var det värt! Snart ska jag kolla på bio med Pappa, 21 jumt street. Får se hur den filmen är, ska kolla på trailern nu.

Godmorgon



Godmorgon på er alla! Idag ska jag med familjen till Farsta Centrum, jag och Andrea tänkte kolla på present till pappa som fyller år nästa vecka. Kommer förmodligen kolla på något till mig själv också? Uppdaterar när jag kommer hem, puss

Sommer outfit


från ginatricot


Tillbaka i min hemstad.





Ovan ser ni några få bilder från de få dagarna, men jag har bara bilder från bussresan tyvärr. Men det har varit sjukt kul men tråkigt att det var kortare än vad det ska egentligen. Vi jobbade nästan tio timmar sammanlagt igår, och kanske sjutton-arton timmar från i måndags. Jag är sjukt trött verkligen men det är det värt på ett sett!


Before I die..


Sommarlov om 24 dagar!



Nu är det bara 24 dagar kvar till skolavslutningen. Ovanför ser ni två bilder från förra skolavslutningen, haha vad små alla var. Kommer bli så himla kul verkligen, längtar som in i helvete!

Spring feeling.



Här är några bilder jag tagit under våren, vill verkligen ha riiktigt sommarväder nu så man kan bada och sola ordentligt. Tror inte jag är ensam om det direkt..?

Favoriter:




Alltså jag förstår inte hur han kan vara så himla rolig? Jag sitter bokstavligen och skrattar åt vissa videoklipp han lägger upp. Brukar sitta med kompisar och säga vissa repliker och sånt, haha. O-M-G

FALUN!


Frågor och svar;

Varför åker ni till Falun? är det klassresa eller?
Svar: I alla kunskapsskolor så åker man alltid till Falun en gång per läsår och har ämnen man inte har så mycket i skolan. Vi har hemkunskap, slöjd, bild, No-lab oxh något idrottspass. Man kan säga att det är en slags "klassresa" fast ändå inte eftersom man jobbar ju när man är där.
Hur gör man en egen hårinpackning?
Svar: vet bara en, men ta lite balsam sen 1/4 del honung och en 1/4 del aloe vera gel sen värmer man "röran" i micron tills det blir lite varmt. Applicera på handukstorkat hår eller torrt hår, så tar du en handuk som en turban (typ) så har du inpackningen i håret i 10-30min ungefår.
Kan du lägga upp din cover på bloggen igen? Du är ju typ lika grym ;)
Svar: tack så mycket! Visst kan jag det:


Favorit i repris:



Oh herre vad man vill ha rösten och kunna spela gitarr när man ser den här videon..


Falun imorgon!



Bilderna är tagna nyss.
Imorgon åker jag som sagt till Falun med skolan, är sjukt taggad! Precis packat klart allting jag ska men vet fortfarande inte vad jag ska åka i? Tror det blir mjukis kläder, det skulle vara riktigt skönt faktiskt. Men glöm inte att det kommer inlägg under dagarna jag är borta ändå!

Yesterday

Igår firade vi min mammas man. Det var 30-40 pers som kom och gick, de sista gick halv två ungefär. Så jag har hjälpt till och städa undan från gårdagen idag. Men snart ska vi till Örby bar och kök och käka maaat!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2748857/images/2012/pic_202404347.jpg" class="image">


2 gamla bilder jag aldrig lagt upp



Två stycken bilder när solen går upp på morgonen faktiskt. Helt sjukt att vintern är helt borta nu, skönt men ändå inte?..

Turn up the music



Har precis laddat över lite nya låtar till mobilen från datorn, ska ju till Falun på måndag så måste vara taggad. Men ta det lugnt, för det kommer att komma tidsinställda inlägg när jag är borta!

Saturday



Fy helvete vad dåligt väder det är ute, och jag ska spela match idag. usch, nu blev jag inte taggad alls. Men jag uppdaterar kanske när jag kommer hem?

Gamla idol klipp


Oh herregud, blev själv riktigt lurad av det första videoklippet. Tycker ju synd om folk som kommer dit och gör bort sig, stackarna..


1 miljon på banken men ingenting att leva för.



Idag var jag som sagt med Amanda, vi bara chillade hemma hos mig. Snart ska jag äta min favoriträtt, kycklingspett med ris och jordnötssås. Ikväll ska jag ta det lugnt och kolla på Big Brother, ska nog gå till hemköp och köpa lite läsk och godis efter maten. Puss på er och trevlig helg!


Training



Herregud vad jag vill ha en vältränad kropp, även om jag är rätt liten men jag vill verkligen ha det. Nu ska jag börja med mag och rump övningar hemma. Vill ju inte ha magrutor direkt men typ som på bilderna, inte för mycket alltså. Är ledig den sjuttonde till tjugo första maj, så då kan jag trääääna lite grann!

FREEEEEDAG!

Idag är det fredag och jag ska vara med Amanda. Have no idea vad vi ska göra? Men uppdaterar det senare, pusss


Diffrent;


Här är fyra sjukt snygga shorts som är lite ovanliga men det är bara coolt att våga sticka ut, för jag tycker ofta många saker är snygga men jag skulle aldrig våga ha på mig det tyvärr..


Tips för ditt hår

-Borsta aldrig håret när det är blött, ta i sånna fall en kam istället och gör långsamt.
-Hårsnoddar med metall och klämmor med vassa kanter skadar håret.
-Rengör ofta din borste t.ex. med shampo, för det samlas mycket bakterier och sånt där.
-Shamponera inte för ofta men såklart inte för sällan heller, ditt balsam ska ta slut för ditt shampo.
-Hårfönen och plattången är det värsta för håret, undvik det så mycket du bara kan!
-Ät nyttig mat, specielt b-vitaminer och e-vitaminer.
-Gör hårinpackningar så ofta du kan, enkelt att göra en egen också.

Här ovan ser ni några tips som kan få din hår längre, friskare och mindre slitet.


Tionde maj.



Nu är det bara 29 dagar kvar till dagen jag får sommarlov, slutar väldigt tidigt. Några av mina kompisar slutar 13onde men jag slutar 8onde woho! Och nästa vecka är jag i Falun med skolan, eller allafall må-ons. Helt sjukt vad tiden går snabbt, hoppas bara på lite sol snart!

Wanted; bikbok


Blev verkligen helt kär i allting på bilden ovan, väskan, linnet, shortsen.. bokstavligen allt! Måste verkligen köpa en sån väska, så himla snygg att man skulle kunna.. haha jag vet inte? Men mycket för den allafall. Tummen upp för bikbok just nu!

.



Jag har inte gjort någonting idag, och har inget och skriva om dagen.

Jag-saknar-mallorca-2011


.


Tre bilder från i somras
Har precis pratat med Amanda, herrregud vad jag blev glad vad hon hade och säga! I helgen ska vi kanske sova över hos mig, gud vad det var längesen. Saknar att umgås så himla mycket med henne, hon är den som känner mig rakt igenom verkligen (nästan bättre än vad jag själv gör.) !


Bikinisar


Sjukt snygg bikini i alla färger och de kostar bara 49:- per del.


Igår+Idag

 

Igår var jag med Elin, vi var och fotade lite i kungsträdgården (men typ alla träden var vissna, haha.) Sen åt vi och kollade lite i affärer men hittade inget speciellt. Det var kul att umgås med Elin lite grann vi snackade och skrattade mycket, så det var kul!

Idag var jag i skolan såklart, sen ska jag kolla på Nora's föreställning på dagis snart. Sen kommer vi väl åka hem och äta, sen har jag träning med Damlaget som är typ 16-19år hjäälp! Så kommer inte hinna uppdatera ikväll för den träningen slutar tio.

Svar på kommentarer;

Hur mycke fåru i månadspeng?
Svar: Jag får 350 och det klarar jag mig tillräckligt bra på hitils.

Vilken storlek tog du i Hollister jeansen?
Svar: Jag tog 24 i bredd och 29 på längden. Men de var väldigt tajta
i affären var orolig att jag skulle behöva byta sen men de töjdes lite.

Skulle du kunna visa bild på vad du brukar ha som ytterkläder,
 jacka+halsduk typ? Och var de kommer ifrån?
Svar:

Jeans jackan - Ginatricot                                        Skinnjackan - Bikbok
Halsduken - Ginatricot                                           Halsduken - Present


Måndag




Godmorgon på er alla här var några bilder på hur jag ser ut idag, har en tröja från Ginatricot och de nya jeansen från Hollister. Idag har jag inte planerat något efter skolan, ska nog försöka plugga för vi åker till Falun nästa vecka med skolan. Måste bara lägga till att jag hatar bokstavligen måndagar!


Sommar kläder.


  

Precis fixat i min garderob och hängt upp att sommar kläder, lite ljusare och några få klänningar. Känner mig taggad för sommaren nu! Vädret börjar bli lite bättre, och alla är på så himla mycket bättre humör. Jag är det allafall, kunna vara ute utan att frysa nästan. Ääälskar det'

Vinst, igen.


gammal bild från i somras när vi mötte Sköndal
Spelade match idag mot Sätra SK och vi vann med 4-1. Det var ganska starkt av oss för de hade 16 spelare, alltså 5 avbytare och vi hade bara en avbytare och den blev skadad i slutet. Och jag gjorde 4-0 målet, sen gjorde de mål och sen var det 10minuters spel sen vare klart!


Accessories


Massor av sommar detaljer jag vill ha.

Åh, kolla på alla fina sommar saker. Och alla de här sakerna är väldigt billiga, vill ha väskorna så himla mycket. Till sommaren ska jag köpa lite färgglada smycken och andra färgglada saker för det är verkligen sjukt snygg! Nu SKA jag spara pengar verkligen, lovar mig själv idag.


Jeans on



Blev ett par jeans från Hollister och ett par från Salt.
Salt - 399:-
Hollister - 590:-


Berkännelser

Jag älskar filmer, kollar på det varje vecka. Har sparat några biobiljetter t.o.m. för de var så bra!
Jag försöker alltid spara pengar när jag får min månadspeng men det går inte..
Nu ska jag fixa min uppdatering så den blir mycket bättre än den varit den här veckan.
Mina favorit svenska kändisar är Veronica Maggio, Daniel-Adams Ray och Oskar Linnros.
Jag är beroende av Gossip Girl, har nästan kollat om alla fem säsonger nu.
Jag avskyr folk som snackar om folk på facebook, så himla omoget och onödigt.
Jag har spelat fotboll sen jag började ettan, alltså i sju år i höstas.


Inspiration


weheartit


Lördag den femte maj.



Idag ska jag till stan med min Padre, ska köpa nya jeans. Visar bild senare idag på vilka det blev. Har inte planerat in något annat för idag men vi får se vad jag gör? Och imorgon har jag match mot Sätra, hoppas bara bra väder!

Från idag


Sommaroutfit


Can't stop, cause we're so high



Niki Minaj's låtar är verkligen låtar som får en att tagga till, det är riktiga sommarlåtar.


Sommarväder


 Några bilder från igår hos Karro.
Idag är jag som sagt ledig, har solat i lite mer än två timmar sedan. Ska sola lite mera klockan fyra men behövde vila mig ifrån värmen lite grann. Nu kollar jag lite på Gossip Girl, bloggar mera senare.

Älskar vädret!

Idag har jag hemstudiedag, precis varit i skolan och redovisat. Nu blir det plugga i solen! Puss på er lovers


RSS 2.0