..

Du är för bra för att vara sann..

trettioförstaaugusti

Idag ska jag vara i skolan som vanligt, kanske vara med någon kompis och sen är det träning! Måste ladda inför matchen imorgon, ska möta Norsborg. De spelar inte så fint om man säger så.. Men nu kommer vi ha en riktigt domare allafall så jag ska krrrrossa! Men vi hörs under dagen, kram :)

 


Nytt i garderoben, tack mamma!

 

Grå/svarta jeans tights, grå/beige/brun cardigan och en grån tröja/poncho.
Precis fått hem de här plaggen från hm.se, men ett par stövlar jag beställt kommer om typ en vecka (lääängtar.) Idag har jag köpt pressenter till Amanda som fyller år på fredag!

Jobbat kvar i skolan

Har jobbat kvar i skolan en timme med några tjejer! Nu är jag med Vicki och karro på bussen, karro leker militär..

I soffan

Nu sitter jag i soffan sitter jag och kollar på "Svenska Hollywoodfruar" det är ju bara för roligt! Men vi hörs imorgon, Men bättre uppdatering förhoppningsvis..

@Amanda's place


Jag är hos Amanda och varit i ca två timmar. Vi har ätit mellis och sen pluggat i en timme! Nu har vi pluggat klart och ska kanske dra ut och cykla nu. Men vi hörs senare när jag kommit hem, pusss


Jag vann tävlingen!


Asså herregud jag vann den där tävlingen! Gud vad glad jag blev (har aldrig vunnit någon tävling förut..) Men ska välja ikväll/imorgon och det blir något av de över på bilden. Vad tycker ni? Kommentera erat svar, tack!

Today




Idag ska jag åka till farsta med Amanda. Vi ska väl bara kolla lite grann och se om vi hittar någonting snyggt! Lägger kanske upp dagens outfit innan jag drar, puss


VÄRSTA CHANSEN!



Man kan vinna ett iphoneskal upp till 500kr!
Du ska då gå in på www.anythingalice.blogg.se/ och anmäla dig i kommentarsfältet och länka ett inlägg från facebook eller din blogg eär du skrivit om tävlingen. Du kan vinna ett iphoneskal helt galet lätt och underbart! Dessutom är hennes blogg väldigt bra också, som jag läser nästan varje dag. Hon sammarbetar med www.iphoneskal.se/ checka in skalen där!

On My way

Hejsan, idag ska jag sova hos söta Amanda! Är på väg till henne nu, sen ska vi bara hämta mina saker. Men vi hörs senare under dagen, puss och kram på er!

Länge leva längesen,som jag minns det var det lätt

 

Godmorgon! Min buss kommer om en kvart, så ska gå snart. Men idag ska jagsova hos Amanda, så om jaginte skriver undr dagen skriver jag när jag är där. puss


På bussen hem!



Tjaa babes! Idag har jag varit i skolan som vanligt, pluggat som in i bomben! Ikväll ska vi få lite gäster och då ska vi grilla och ha lite myspys! Hörs senare,kraam.

Hösten, här borta är vi!


Snart kommer man få ta fram massor av varmare kläder, fast det gillar jag. Är ganska trött på sommaren, sjukt snyggt med stickade tröjor och halsduk till skinnjacka. Älskar att att varma mysiga kläder på mig. Gillar ni hösten och vintern? (:

AMANDALICE


Nu tänkte jag att jag skulle berätta lite grann om min bästavän Amanda Winbo.

Hon slår nog exakt alla i att vara rolig, hon har den bästa humorn av alla jag känner! Hon har en stark vilja och stort självförtroende. Hon är alltid sig själv och man kan alltid vara sig själv med henne. Hon är den som alltid har ett leende på läpparna, även i de allra svåraste situationerna! Hon kämpar alltid så himla mycket för alla hennes nära och kära, hon vill alltid dela med sig av allting hon äger. Henne kan man också snacka om allting med, vara helt mongo och as garva till vara helt allvarliga och prata och seriösa grejer. Hon förstår mig på exakt alla sätt och vis, henne är jag alltid trygg med! Man kan faktiskt säga att hon och jag har egentligen gått igenom ALLT, faktiskt exakt ALLT! Även om jag inte kan berätta exakt allt i bloggen så tänk er det värsta och bästa som bästisar kan göra och lite mer.. så fattar ni nog! Jag kan lita på henne till 110% för hon och jag tycker nästan samma om allting, vi gillar samma, hatar samma, lika grymma och lika mongo. Ingen känner mig så väl som henne, för hon gör mig till den jag är. Hon sviker mig aldrig, det är henne jag kan leva för. Du för mitt hjärta att slå ett extra slag. Jag älskar dig <3

Längtar till vintern



Godmorgon sötnosar, snart ska jag dra till bussen som kommer om ca 10min. Idag ska jag hämta min lillasyster på dagis, nu hat hon börjat på stora avdelningen så får se hur glad hon kommer vara! Senare framåt kvällen är det träning, älskar träning. Måste ju ladda inför matchen mot Boo FF på lördag, ska krossa.. Hörs under dagen! Puss


California King Bed


Kan inte sluta lyssna på låten..

<3


Förlåt att jag aldrig nånsin sagt förlåååt.


Goodmooooorning!



Godmorgon sunshines! Härligt väder det är ute? funderade först på att ha ett par shorts.. Inte direkt! Precis den dagen vi börjar ska det vara piss väder! Idag ska vi börja plugga på riktigt i skolan, så det kommer ju inte bli så kul? Min buss går om 20min, men det är chill för vi får frukost i skolan idag så har haft det jätte lugnt.

Ung08

Hejsan, nu är det Amanda som skriver. Har varit på ung08 idag med Alice, Elin och Klara.
Vi hade jätte roligt och mysigt tillsammans! Sen träffade vi några andra som vi känner och var lite med de. Vi hade grymt kul idag enligt mig, tror Alice också tycker det!
heej då många kramar Amanda <3



Plugget svider redan..


Photo bye me;

Idag har jag pluggat mycket matte, fan vad jobbigt att plugget börjar igen. Men det var inte svårt att komma ihåg hur man gjorde som tur var. Skolan börjar på riktigt på måndag, gå upp klockan sju jiiihaaa! hata..

Samling till match om 10min..


Tagga...

PluggarN

 

Suttit och pluggat nu i 2-3timmar, har jobbat spanska, hemkunskap och lite svenska. Ska nog jobba lite matematik nu, men klockan halv tre har jag utveckligensamtal sen ska jag hem till Amanda. Ikväll är det äntligen match, första på hela terminen, vi ska möta Sköndal IK som vi mötte sist vi spelade!

8 bilder från idag


jätte dålig bildkvalité..
Här är 8st bilder från idag av de 72 vi tog, dagen har varit jätte rolig. Först kollade vi på en film sen fotade vi lite grann och gjorde en design till Vicki. Sen åt vi middag och nu har vi fotat mycket mera, hon åkte hem precis! Saknar henne redan.. <3

muuuusik



California King Bed - Rihanna


<3


www.weheartit.com


Livet måste ha dåliga stunder för att det ska finnas bra.

 

Idag ska jag äntligen träffa Vicki, gud vad jag saknat henne! Har inte träffat henne på mer än en månad, helt sjukt länge..FÖR LÄNGE! Vi ska vara hemma hos mig och kolla på film och ha det lite mysigt. Hon kommer hit vid ett ungefär, om en halv timme.

Vinn en vinst!

Gå in på denna länk---> http://technodrog.blogg.se/2011/august/tavling-i-sammarbete-med-runnsse-och-erikas.html#comment och då kan du ha chans att vinna en fin klocka, en ring eller något halsband? Gå in på länken och följ instruktionerna! Super lätt att göra, tog 2min för mig bara! Checka in på en gång.

Triss i nagelack, triss i rosa



Depend nagelack nr 190,29,34
Tre stycken sjukt snygga nagelack i rosa, blev helt kär i färgerna! Tipsar verkligen om Depend nagelacken, de är verkligen jätte bra enligt mig.

Five secrets..



Jag lägger mig lite tidigare än vad jag vill för jag håller på med mobilen.
Jag älskar att shoppa, gör det jätte ofta men ska försöka att sluta.
Jag är beroende att kolla på tv, kollar på tv varje dag minst 2 gånger.
Jag har tyvärr skilda föräldrar, det har pågått sen jag var 5-6år.
Jag älskar att stå bakom kameran men ännu mera framför!
Jag blir aldrig riktigt brun, alla i min familj är typ brunare än mig.


5 bästa bloggarna!



twonikons.blogg.se
Två super söta tjejer som bloggar med bra uppdatering! De tar så sjukt coola bilder av man blir sotis..



Jullaaanw.blogg.se
En väldigt söt tjej som är född 1996. Hon bloggar om sin vardag och sin fritid, hon fotar också väldigt fina bilder med in systemkamera. Man insperesas av hennes stil, sjukt snygg!


amandalinneagrahn.blogg.se
En riktigt cool tjej som verkligen vet hur man klär sig! Hon vet också hur man ska fokusera kameran så bilder blir i riktigt bra kvalité!



baaraeliin.blogg.se
En sjukt rolig person som har stor humor! Hon skriver om sin vardag och fritid. Lägger upp väldigt mycket bilder från dagen o.s.v!



 vickidinic.blogg.se
En jättte gullig tjej som bloggarom allt, verkligen allting! Hon har ett brinnande intresse för mode och hon gillar specielt smycken!


word

 

To catch a criminal, you have to think like one.


En mening med elva ord och 46 ord.


När man sitter bakom galler kan man inte göra något alls..


Gröna Lund

 

Snart ska jag, Amanda, hennes syrra och hennes syrras kompisar till.... Grönan! Har inte varit där på ett helt år, men ska dit på tisdag också.. Men bloggar och lägger upp bilder när vi kommer hem. Puss och kram

En månad och tre dagar är för länge



Så längesen var det jag träffade dig Amanda Winbo. Det är för mycket mellanrum mellan gångerna vi ses! Tänker inte låta dig åka nästa sommar, ALDRIG I MITT LIV! Älskar dig sjukt mycket sötnos <3 Längtar efter att att få träffa dig idag! <3

Musik var längesen..



Red Hot Chili Peppers - Snow


Tonight


~driver~
Om en kvart ska vi gå till affärerna och kolla lite sen ska vi väl äta framåt 20.00? Alla spaniorer äter typ vid 23-00.00, så vi äter jätte tidigt här.. haha! Men det blir nu sista kvällen, så ska inte slösa bort tiden vid datorn mera.. Hörs kanske lite imorgon, annars på onsdag! Puss och kram


Shoppaaaa





De här tre sakerna köpte jag igår! Blått nagelack har jag velat ha väldigt länge.. så det var väll på tiden. Armbandet tycker jag var sjuukt snyggt och det var väldigt billigt så då är man tvungen? Parfymen kostade ca 100kroner mindre än i Sverige så då passade jag på! Kanske köper någonting ikväll, sista kvällen så då får jag väl se om jag hittar någonting för mina sista euro?..

Gårdagens köp <3





Dålig bild på shortsen jag vet, men de är mycket snyggare på ordentligt! Plånboken är skit bra, får plats med nycklar och allt! Shortsen kostade 15 euro, plånboken kostade 6 euro. Billigt och bra på båda två, älskar att shoppa.

Ikväll ska jag nog köpa något också, för vi bor jätte nära affärerna oh vi ska äta precis vid affärerna så vi kommer att kolla i de innan maten. Puss

Söndag 7augusti



Såhär blev brännan idag! Men jag har ju två dagar kvar så det ska bli brunare.. Men på bilden ser jag lite brunare än vad jag är. Såg nyss att söta Amanda har skrivit ett inlägg, saknar henne skit mycket! Men jag skriver lite senare ikväll också. Pusssss

Alice!!

hej hej<3 Nu är det Amanda som skriver. Ville bara göra ett inlägg har på bloggen eftersom att Alice är på mallis och har det skönt.. Saknar henne så otroligt mycket men på onsdag så får jag se min älskling!!


Älskar dig min Alice<33


Kvällen ikväll!



Ikväll ska vi kolla lite affärer innan maten, om typ en timme? Då ska jag nog köpa en klänning, hittade två stycken igår som jag inte kan bestämma mig emellan! Men jag får se idag vad som händer! Men jag bloggar mera imorgon så det här blir nog sista inlägg för ikväll.. See you tomorrow <3

Brännan idag..



Ljuset på bilden är ganska dåligt.. så är lite brunare! Men idag var det jätte skönt, ganska molnigt så man chillade mest. Men värmen var det samma! Men emellan 15-17 var det strålande sol och några korta stunder under dagen.

Utanför hotellet:



Här är en bild utanför hotellet mot vattnet, livet leker här på mallorca! Vi har det bäst här, god mat, träna en halv timme om dagen, sola, bada och shoppa. Livet är underbaart!

Brunare..


~Bild från igår~

Jobbar på brännan varje dag, så jag ska bli brun som en pepparkaka! Nu är det lite molnigt men det ska bli prima väder efter 12. Så jag passar på att blogga nu, men det kommer mera inlägg under dagen. Loovar, puss


@Hotellet



Nu är det morgon, vi har ätit frukost för en stund sen. Snart ska vi gå ut och sola&bada,men vi hörs imorgon om inte ikväll? puss <3

Musik


NeXt: MaLliS


~Tidsinställt~

Nu är jag förmodligen på flygplatsen i Skavsta. Planet går om ca 1 1/2 timme,  så nästa gång vi hörs sitter jag på hotellet i ca 25-30grader på kvällen! Hörs senare då..<3


Gratis Wi-Fi, yeah


Kommer att kunna uppdatera från hotellet på Mallis för de har gratis Wi-Fi. Så kommer väll vara inne någon gång per dag? Så det blir uppdatering men inte jätte bra.. Så det kommer att komma inlägg varje dag förhoppingsvis, lovar varannan minst. Så ni får fortsätta läsa under resan, pusss <3


om 3timmar..


åker ja till flygplatsen! Herregud vad jag längtar till Mallis, my home. Men de kommer bli uppdatering från Mallis också,så var lugna. Hörs senare, pussss

om 1 vecka och 14timmar




Då får jag träffa dig <3

Nya profilbilden på facebook


Hjärtat sitter utan på, slår inte som det brukar slå <3

1 dygn med dig <3

Ett helt dygn var jag med min underbare vän Liv Hök! Det var underbart, vi kollade film, badade, sola, hoppa studsmatta och allting annat roligt. Men vi skrattade väldigt mycket som vi två brukar göra! Saknar henne redan, men hon och ja får träffas efter mallis.. <3


RSS 2.0