wanted / elf

Just nu har de 50% rabatt på hela sortimentet! http://eyeslipsface.se/ 
 

wanted / sheinside

Alla klänningar är från sheinside.com

TRÄNA HEMMA

Nu tänkte jag tipsa er om lite olika appar och övningar som jag använder mig av när jag inte orkar åka till gymmet. De olika träningar tar mellan 2-15 minuter, man kan ju välja hur många övningar man orkar göra.
 
Det här är då en app som man tränar rumpa. Man kan antingen välja en speciell övning (se bilden till vänster) eller ett helt träningspogram (se bild i mitten). Om man går in på appen så finns det olika svårighetsgrader på pogramen, beroende på vad kroppen orkar eller vad man hinner. Använt mig av den här appen 3-5 gånger, och den har fungerat väldigt bra!
 
 
Det här är en app som tränar mage, det finns massor av olika övningar. I den här appen finns det inga svårighetsgrader på pogrammen, för då väljer man hur länge man vill köra istället: 5, 10, eller 15 minuter. Det står att man ska göra övningarna varje dag, och jag började använda appen den 24/6 och har gjort varje dag sen dess. Kanske har skippat någon dag, men har verkligen försökt att göra det varje dag. Men ibland tar jag 5minuter och nästa dag kanske jag tog 15 minuter osv.. 
 
 
Det finns väldigt många olika SQUAT CHALLENGE, och bilden till vänster har jag gjort helt själv. Jag har då som mål att göra 100 squats. Tycker att alla andra verkar vara lite överdrivet många, målet är då upp mot 300 squats. Det här började jag också med den 24/6 och det har gått väldigt bra! Jag gör de mer för att hålla i form, inte för att få vääärsta snygga rumpan. 
 
 
Den här appen använder jag när jag springer eller går, utomhus då och inte på löpbandet. Man kan se hur långt man går/springer och hur lång tid det tar. Fungerar superbra!
 

ang. uppdateringen

Hej på er! Tänkte berätta lite hur jag har tänkt med uppdateringen under tiden jag är borta. Och jag har gjort massor av tidsinställda inlägg till fem veckor.. Jag har gjort runt 20st inlägg för drygt 32-33-34 dagar, det borde väl vara ganska bra, eller vad tycker ni? Kanske frågar någon kompis att uppdatera några enstaka inlägg eller så? Så det kommer upp inlägg varje/varannan/var tredje dag. 

Lördag

Dagens lunch
Idag åkte jag, Andrea och Pappa till Nacka Forum och sen vidare till Farsta Centrum. Men vi hittade ingenting på rean.. Fick med mig hem ett vattentätt IPhoneskal som jag visade i det tidigare inlägget. Kom dit precis när det öppnade, haha. Så vi kom hem för ett tag sedan, och sedan dess har jag fixat lite tidsinställda inlägg för senare när jag är borta!
 
Sen vill jag tipsa om den här tjejens blogg som ni alla borde läsa: http://kinderbella.blogg.se/ 

New in

 

Dagens outfit

Klänning och skärp från hm, väskan är Andrea´s och sen hade jag ett par låga converse till det!
 

22.15

Två stycken bilder jag tog imorse
Igår var jag och Amanda vid långsjön en snabbis sen sov hon hos mig. Och sen åkte vi till stan idag och jag fick med mig en tröja hem som jag visar sen, ska visa bättre bild på min nya klänning som ni ser på bilden senare också. Sen åkte vi till långsjön idag igen, för det var så himla varmt. Både idag och igår var det sjukt varmt i vattnet, igår var det typ ljummet vatten! Sen när jag kom hem åt jag middag med familjen och sen har vi kollat på film och äta massa gott till det, super mysigt! Trots att dagen började väldigt jobbigt, när jag fick typ springa till bussen utan skor för Amanda hade tagit mina och min väska kändes som 40kg.. hahah
 

vinnaren / dagens blogg

Först vill jag bara säga: Jag läste igenom allas bloggar och jag valde en tjej som driver en bra blogg och följde reglerna väldigt bra, alltså är hon är värdig vinnare!
 
http://fridajohansen.blogg.se/ http://fridajohansen.blogg.se/ http://fridajohansen.blogg.se/
 
Jag valde ut Frida Johansen som vinnare i dagens blogg. Hon är en jätte söt tjej som driver en bra blogg där hon skriver om sin vardag med lite olika tips och så. Hon lägger också ut olika videoinlägg på videofyme, här nedanför kan ni se två av de.
 
Så gå in på hennes söta blogg och kolla på hennes videoklipp!

Resultatet på klippningen

Klippte bara 2cm, men det vara bara det som behövdes. Skönt att bli av med de slitna topparna!
 

New in

Igår fyndade jag och Andrea de här snygga halsbanden för endast 20kr/st
 
 

Dagens blogg

Fått några komentarer där de tycker att jag borde ha en tävling där man kan blir "dagens blogg", så varför inte tänkte jag"
Ganska enkelt, faktiskt! Och ni behöver inte länka tävlingen i ett eget inlägg, ni kan skriva det i slutet av ett annat inlägg t.ex. "Föresten, till er andra som också har en blogg som jag, borde gå med Alice Hedenstedt's tävling där man kan blir dagens blogg. Här är länk till tävlingen:(skriv länken) och till hennes blogg:(min blogg)".
Drar vinnaren imorgon bitti!
 

Stan+klippning

Oj, vilken hemsk bild jag börjar med. Men det är inte så ofta jag lägger upp bilder som jag tagit med kameran och den här bilden var tyvärr den bästa jag fick idag
 
Hej på er! Idag åker jag och Andrea till stan, och det stod att skulle vara mulet och regna lite idag så jag tog min långklänning.. Men icke sa nicke, det var svinvarmt. Herregud vad jag och Andrea lökade, haha. Sen fick vi panik i varenda affär för det var så mycket folk och pga värmen. Men jag fick med mig några småsaker hem ändå som jag förmodligen visar imorgon. Men man ser lite av halsbandet på bilden, sen köpte jag hairdonuten och en bikini överdel. Får se om jag har kvar bikinin eller inte?
 

Dagens fråga

Skulle vara jätte roligt att veta, ni kan väl i alla fall svara på en av frågorna i komentarsfältet!

todaaay

Ikväll kommer Amanda hem, hon har varit på Malta. Har saknat henne så mycket! Och nu kommer skitungen var jätte brun när hon kommer hem, medan jag är vit som snön.. 
 
 

wanted

Klicka på bilden för att komma till linnena!
 

tränat

Pw+gymmet
Jag har precis kommit hem från att ha tränat i en timme och 40 minuter. Har fortfarande inte fixat ett busskort, så fick gå till och från gymmet vilket tog 30 minuter totalt. Så jag var på gymmet i en timme och 10 minuter. Är väldigt nöjd med träningen idag, för jag är helt slut. Btw, idag började jag använda mig av en app där jag ska göra några magövningar, kommer tipsa om den sen, och förmodligen visa för och efter bilder senare.
 

Tips / xbeauty

Måste verkligen tipsa om hemsidan Xbeauty.se. Min syrra har både xlash och xbrown och är sjukt nöjd med resultaten. 
 

sovaaa

Har lite bildbrist, så jag fick ta från arkivet
Idag vaknade jag kvart över tolv av någon konstig anledning, har ju vaknat halv tio-tio varje dag nu under sommaren. Men det var verkligen skönt att få sova ut, som jag på ett ungefär har gjort tills nu också. Har tränat lite här hemma, bara några mag-/ rumpövningar. Ska försöka få med mig Vicki till gymmet idag och/ eller imorgon, är verkligen jätte sugen på att träna!

Bilder från Åland

Andrea har tagit alla bilderna, orkade inte fota någonting..

Uppdatering

Tre stycken mobilbilder från de senaste dagarna när jag har varit på Åland.

Hej på er! Det är skönt att vara tillbaka, även om det är väldigt roligt att vara där. Vi har haft väldigt bra väder, tyvärr har det varit lite kallt i vattnet men jag badade en gång i alla fall. Det var som sagt jag, Andrea, Mamma, Oskar, Nora, Andrea´s kille Anton, Antons mamma, Min moster, hennes man och deras två söner som var där. Midsommaraftonen blev väldigt lyckad, speciellt vädret. Har inte så jätte mycket att berätta. men jag ska publicera ett inlägg till snart med lite bilder från långhelgen.


fråga till er

Den sjunde juli åker jag till Åland och kommer hem 19 eller 20e juli, sen åker jag till Rhodos den 21 och kommer hem 28e och sen åker jag på Konfaläger den 29e juli och kommer hem de 11e augusti. Så om man slår ihop allting, så är jag borta i fem veckor non stop. Min fråga är då, hur ska jag göra med uppdateringen? Visst på Åland så kommer jag kunna blogga två-tre gånger eller något, men två-tre gånger på två veckor? Och sen har de wifi på hotellet på Rhodos, men jag kommer jag inte vilja sitta och blogga hela tiden när jag är utomlands. Och när jag på konfalägret så jag kommer jag inte alls kunna uppdatera.. Sen kan jag inte göra tidsinställda inlägg för hela fem veckor! Så nu måste (snälla) ni skriva en kommentar där det står hur ni tycker jag ska göra! Gästbloggning? Tidsinställt var tredje/fjärde dag? Tidsinställt varannan vecka? Ni får komma på bra förslag hur jag ska göra, det är ju ändå ni som läser! Kommentera!

HM / SALE

Lite blandade grejer från hm´s stora "summersale". Jag gillar verkligen den aprikosfärgade klänningen med volanger. Sen tog jag med den svarta långklänningen för jag vet att det finns många där ute som vill ha en! In och fynda gott folk.
 

Midsommarafton

 
Två stycken härliga bilder från tre år tillbaka. Ville bara önska alla en glad midsommar!

Mot Åland

Tre stycken bilder från förra midsommaren
 I år ska vi till Åland och fira midsommar som vi nästan alltid gör, förutom förra året då vi var hemma. Vi är ett gäng som ska dit, jag och min familj, Andrea´s kille Anton, Antons mamma, min moster, hennes man och deras barn. Vi kommer hem på söndagkvällen, så jag kommer att uppdatera igen på måndagen! Vet inte om jag kommer fixa något tidsinställt, ni får hålla utkik. Vi åker dit idag, så jag ska fixa det sista nu.

New in

Skärpet är gammalt, men shortsen köpte jag för någon dag sedan. De kostar endast 199:- och finns på BikBok, och de var inte ens på rea! Fanns dock inte kvar så många storlekar..
 

Dagens outfit / mot Moa


Uppdatering / igår kväll

En bild jag tog innan jag gick till bussen / min och Amandas middag

Igår så åkte jag och Amanda till Farsta Centrum och åt middag, sen kollade i en hel del affärer såklart. Jag visar i ett inlägg senare på vad jag fick med mig hem, så himla nöjd! Vi tänkte äta sushi, men sen har jag rabattkuponger på Subway så man kan ta två för en så då valde vi såklart det haha. Sen åkte vi hem vid kvart över åtta ungefär, vi hade det jätte mysigt. Hon åkte till Malta imorse, så vi så hejdå och lite så, men det är bara en vecka i alla fall! Har verkligen ingenting att berätta om idag, har inte gjort en ända vettig grej så..


Nelly.com / summersale

Klänningen hittar ni här         Jackan hittar ni här       Jeansen hittar ni här             Tröjan hittar ni här  
Nu har Nellys stora rea kommit! För att logga in på rean så använder ni koden SUMMERSALE eller VIPSUMMER. Det är 50-70% rabatt, helt sjukt! In och fynda nu gott folk.
 
 

Tips på film

Igår såg jag den här filmen, det var dock inte första gången som jag såg den. Men jag ville bara rekommendera den, för den är verkligen jätte bra och rolig! 

s ö n d a g

Två stycken bilder från min instagram som jag la upp igår
Det slutade med att jag bara tog det lugnt och kollade på film igår med massor av jordgubbar, mums. Kollade på The switch och lite Pll, längtar så himla mycket till nästa avsnitt! Idag ska jag nog träna, sen ska vi åka och handla mat till ikväll då våra kusiner kommer över. Så någon gång under dagen ska jag lämna mina saker hos mamma också. Nu har jag precis ätit upp min frukost, ska "hoppa" in i duschen nu. 

wanted / fråga till er

Jag vill verkligen ha ett par ljusblåa Levi´s shorts, de är så sjukt snygga! Men jag har har en liten fråga till er. Är det några av er som kanske äger ett par? Hur är de i storleken och så? Vissa säger att man ska köpa två storlekar större, och någon har sagt att de töjer sig. Haha så ni får hjälpa mig!

Planer för sommaren 2013

 

wanted

Klicka på bilderna för att komma till klädesplaggen!

2013-06-15

Gårdagens lunch på Jensen's // En bild från igår på dubbelregnbågen // Dagens frukost som vi åt i solen // En bild på mig som jag precis tog
Hej på er! Igår var jag med Amanda och några andra, vi hade det jätte trevligt och mysigt. Åt god mat, några badade och vi bara snackade/ skrattade hela tiden. Sen sov jag över med några på kvällen, vilket också var supermysigt! Och nu har jag precis kommit hem från stan där jag, Andrea och pappa åt lunch och sen köpte jag hem lite jordgubbar. Idag/ ikväll vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, kanske bara är hemma och tar det lugnt? Får kolla med alla, vilka som är hemma och lite sånt. Nu ska jag städa lite i mitt rum, det ser inte så bra ut där inne om man säger så, hahah.

dagens vill ha

 

Kvällsuppdatering

Hejhej på er alla som läser! Skriver från mobilen, så det blev en gammal mobilbild. Nu är jag hos mina kusiner i Tumba med Andrea. Vi kom hit vid fem med massor av jordgubbar och annat gott, så har vi ätit det och badat i deras tunna. Nu sitter vi och kollar pretty little liars, haha jag är verkligen beroende.. Imorgon kanske vi ska åka till stan med våra andra kusiner också, superkul! Sen ska jag nog träffa lite kompisar på kvällen och grilla eller något. Det blev inte så bra uppdatering idag, skriver som sagt från mobilen nu.. Men jag har fixar tidsinställt till imorgon i alla fall. Puss och kram!

träning/motivation

 
 

Bekännelser

Jag är verkligen hur lat som helst, tänk er en lat person, och sen tar ni det gånger två.
Jag är beroende av serier, speciellt Pll. Har kollat om alla säsonger typ två gånger under uppehållet.
Jag ska verkligen ta tag i träningen nu under sommaren när jag har mycket fritid.
Jag är sämst på att måla naglarna, det kommer alltid utanför. Sen är det extra svårt för mina är så små.
Jag tror nog att den här sommaren kommer vara bättre än alla som varit innan.
Klarar mig verkligen inte en dag utan min mobil, söka information, lyssna på musik, miniräknare, instagram osv.
Pll avsnittet kom ut idag, och jag har redan kollat på det två gånger.. hehe
Fått höra av många att jag ser väldigt sur ut, men när jag går bland folk med mina kompisar tror jag typ att alla tycker vi är jobbiga för vi är så glada och högljuda.. 
Är hemma första halvan av sommarlovet, sen är jag borta i hela fem veckor.
Det var väldigt längesedan jag skrev bekännelser, vet inte ens om ni tycker det är intressant att läsa?
Jag tycker att kommentarerna är viktigare än statistiken, det är de som gör en glad.

första dagen på sommarlovet

Två stycken bilder från några få veckor tillbaka
Herregud vad skönt med lov, även om jag vaknade tidigt så är det ändå skönt att inte vakna av alarmet från sin mobil. Jag vaknade halv nio, sen steg jag upp en halv timme senare. Då cyklade jag till mamma och vattnade alla blommor, eftersom de är i Italien. Sen kom jag tillbaka efter en kvart och åt en riktigt god frukost, samtidigt som jag kollade på Pll's nya avsnitt. Åh, det var så himla bra! Och sen har jag jobbat lite i trädgården i det härliga vädret. Vi hörs senare, kram

Videoinlägg - bananpannkakor


sommarlov!

 
 
 
 
 
 
 

WANTED / nelly.com

HÄÄR                         HÄÄR                             HÄÄR                                 HÄÄR
 

vill se

Biopremiär 22 juni!!

new in

 
Köpte en skolavslutningsklänning idag, lite sista minuten sådär.. hehe.

daily inspo


fråga till er

Vissa dagar har man mer inspiration än andra. Så nu får ni skriva en kommentar vad ni vill se i bloggen, det är ju ändå ni som läser. Men skriv gärna detaljerat, t.ex.) mer recept, bättre outfitbilder, mer videoklipp när du...

tips på tävling!

Nu har en tjej som heter Josefine en tävling i sin blogg där man kan vinna en DW klocka, i både dam och herrmodell. Jätte grym tävling, så jag tycker alla ni borde gå med. Länk till tävlingen häär och länk till hennes blogg häär. Den avslutas 7 juli, så ni har god tid på er!

s ö n d a g

Bild från i vintras

Sitter i min soffa med mitt täcke och är jätte rädd, det åskar och blixtrar jätte mycket! Har precis ätit bananpannkakor, ska lägga upp en video på bloggen senare hur man gör för vissa har frågat och så. Så skönt att det är söndag och att jag inte behöver plugga, yey. Nu ska jag sätta på någon film och bara slappa hela långa dagen. Puss på er

Spend or save

Har sett Lindex bikini på flera olika bloggar nu, så jag tänkte tipsa er om den nu!
 

The hangover part III

Precis sett Baksmällan del tre, och den var verkligen den bästa av alla tre! Verkligen värd att se, 5/5!

Svar på kommentarer

var ska du konfirmera dig någonstans?
Sollentuna Kyrka!
 
Vart någonstans kollar du på serier?
Antingen swefilmer eller letmewatchthis.
 
 Vilket läger ska du konfirmera dig på? Jag ska också konfirmera mig i sommar.
Jag ska på Kåfalla 2.
 
Kan inte du visa vad du ska ha för skolavslutningsklänning?
Fortfarande inte fixat någon... :O
 
Skulle du kunna visa hur mascaran ser ut på dig?
Det ska jag försöka fixa!
 
Du har så fint hår! Kan inte du visa några närmare bilder och skriva lite om hur du brukar göra med ditt hår och vilka produkter du använder dig av? 
Tack! Jag använder mig bara av torrshampo och värmeskydd!
 
Kan du göra nya hårtips i en video snälla?
Hmm.. som sagt, jag använder mig inte av några hårprodukter. Men ni får säga lite mer detaljerat i sånna fall, vill ni veta vilka produkter som gör håret lent? mindre slitet? osv.
 
 
 
 

Långsjön

Idag var jag på Långsjön med Amanda och några flera, supermysigt! Badade två gånger, och solade massor. Har fått massa färg idag, haha överlycklig.. Nej men det var verkligen underbart vilket väder vi har idag! Nu sitter jag hemma hos Liv där jag också ska spendera natten, sen ska jag kolla på hennes match imorgon bitti. Snart ska vi äta middag, vilket är tur eftersom jag hungrar ihjäl!

Info - pll

Hej! Tänkte berätta för er andra som kollar på Pll som jag gör, lite grejer som kanske händer i säsong 4 (för de som vill veta):

Mrs DiLaurentis flyttar tillbaka till Rosewood med en dagordning, som bor i hennes gamla hem, ensam, och kommer att bli en del av mysteriet.

- Det kommer att finnas en viss oenighet mellan de flickor som 3 av dem (Mona, Hanna och Spencer) såg Ali och de andra 2 (Aria och Emily) inte gjorde.

- Mona är nu A's måltavla också, hon blev då kickad från A-team.

- Alliansen mellan Jenna, Shana, och Melissa kommer att undersökas.

- Lucas, CeCe och Wren är inställd på att återvända i säsong 4, och Jason kommer tillbaka också. Shana återkommer i avsnitt 2.

- Sasha Pieterse (Ali) kommer att ha mer tid på skärmen.

- Emily kanske blir påkörd av en bil?

- Någon kommer kanske försöka att dränka Paige.

- Keegan Allen sade i en PLL Alloyentertainment intervju att det kommer att bli en Toby och Alison flashback. Vi får också se Toby (pre-Jenna) när han var faktiskt vän med Alison.

-Ezra Fitz kommer blir aresterad..

 

Det här står om första avsnittet:

"A is for A-L-I-V-E" De är desperata att avslöja vad nya systemet "A" har i beredskap för dem i spåren av lodge brand, och har inget annat val än att vända sig till Mona för svar, nu när hon också blir måltavla. Aria kämpar med att se Esra i kölvattnet av deras uppbrott, och Emily börjar göra upp planer för livet efter gymnasiet. Samtidigt, "A" sätter Toby på en ny väg, är vad som finns i stammen avslöjade, och en chockerande upptäckt reflekteras genom Rosewood.

 

Om fem dagar kan vi i Sverige se första avsnittet, är så himla nervös och excited så det är obeskrivligt!


new in

Älskar min nya klänning!

Västervik

Lite bilder från igår och idag!
Hej på er! Igår och idag har jag då varit i Västervik och hälsade på några bekanta. Det var jätte trevligt, sen var det så länge sedan vi sågs, kanske sex-sju år sedan om inte mer. Sen hade vi väldigt tur med vädret, 23 grader och sol. Så vi passade på att bada lite när vi var där. Sen var det en jätte gullig tjej som tipsade mig om att det finns Lager 157 i Västervik, så jag, mamma och Andrea hittade alla något. Kom hem för ett tag sen, ska göra ett inlägg nu och visa upp vad jag köpte på Lager 157! 

Tips på sommarklänning!

Den här supersöta klänningen finns i sex olika färger, här ovanför ser ni fyra av de. Den kostar endast 129:- och går att köpa inne på ginatricot!

The Hangover part 3

Måste se! Funderar på att se den ikväll eller imorgon.

wanted / outfit


4 juni 2013

Bild på mig och Klara från i höstas när vi var i Falun med skolan.
Idag började jag klockan tio, jätte skönt med sovmorgon! Vi skulle bada på eriksdalsbadet, på utomhusbadet. Men när vi kom dit så sa de att man fick åka hem.. Men jag och några andra badade trots vädret, sen gick vi in i bastun. Och nu har jag varit hemma i ungefär två timmar och bara slappat framför tvn. Ikväll har Nora's dagis piknik, så det är väl där jag kommer vara. Men jag kanske bloggar någonting när jag kommer hem.
Imorgon eftermiddag åker jag, Mamma och Andrea till västervik, men vi kommer hem torsdagkväll.

Konfirmationsklänning

I augusti ska ju jag konfirmera mig, och jag tänkte köpa klänning snart.
Vilken av de här tycker ni är snyggast?
Snälla komentera!!
 

svar på tal - träning

"Det känns som att du inte riktigt tränar så mycket, stämmer det? Hur håller du dig i form liksom? Äter du extra nyttigt istället? Är en tjej som är ganska lat och orkar aldrig komma iväg till gymmet".
 
Hej på dig! Tyvärr så har jag inte haft så mycket tid för gymmet på sistone. Sen skriver jag inte alltid på bloggen att jag har/ska träna. Jag äter alltid vad jag är sugen på, har inte riktigt godisförbud eller liknande. Men jag funderar faktiskt på att ha det under sommaren, alltså godisförbud. Att bara äta chips och kanske choklad? Inte för att jag vill gå ner i vikt eller liknande, utan för man får resultat när man tränar, jag mår bättre när jag äter nyttigt och då slösar jag inte lika mycket pengar. Till dig rekomenderar jag nog att kanske äta lite nyttigare, inte att du ska det mörka istället för det ljusa brödet. Jag menar att du ska strunta i onyttigheterna som chips, läsk, godis osv. Sen att gå pw eller cykla nu när det blir sommarlov och bra väder. Sen kan man ju göra massor av olika mag/rump/benövningar hemma på golvet, finns massor av appar och olika hemsidor!      

rensat

Har rensat min garderob i hela två timmar. Och nu har jag hängt upp alla mina sommarkläder i garderoben, och nu är det väldigt färglatt! 
 

s o m m a r

 
 
 
Lite härliga bilder jag tog idag!
Gud vilken härlig dag det var idag, vädret och allt. Började dagen med en pw till långsjön med Amanda och där tog vi årets första dopp, sen gick vi tillbaka. Ganska stolt över att vi gick lite mer än elva kilometer! Sen har jag varit ute resten av dagen. Nu ligger jag nyduschad i sängen och ska kolla på ett avsnitt av pll.

Lördag

Två bilder från min instagram!
Igår sov jag och Nora i källaren, supermysigt. Hon var helt hypad, haha. Vi satt och kollade på Let's dance, men när det var slut så orkade hon inte ens säga godnatt för att hon var så trött. Idag har jag inga planer hitills, ska fira min morfar och kusin ikväll i alla fall. Nu sitter jag och pratar långsamtal med Amanda, det var så längesedan vi pratade så mycket! Puss

RSS 2.0