details

Får väldigt mycket frågor om mina smycken som jag brukar ha på mig. Så jag tänkte att jag kunde ta upp det i ett inlägg och visa bilder på de som jag brukar använda. Klockorna och det guldiga halsbandet är från Ur&Penn, det silvriga halsbandet är från HM och det silvriga armbandet med berlocker är från Thomas Sabo.
 

måndag

Hej på er! På bilderna ser ni hur jag såg ut idag, hade på mig min nya tröja, mina skinnbyxor och en klocka och armband. Jobbade kvar efter skolan idag och redovisade matte, bokade även redovisning i andra ämnen. Ska stanna kvar imorgon också. Ikväll ska jag skriva en biografi, plugga till spanska provet imorgon, plugga till nutidsorienteringen imorgon och spanska glosor. Okej, nu känner jag att jag bara babblar på om ingenting intressant.. 
 

daily inspo

 
 

new in

Den är från BikBok och kostar 149.-

london baby

Nu är det bara lite mer än en månad kvar, längtar ihjäl mig..

wanted / bikbok

En väldigt enkel men snygg höstoutfit, skinnjackan skulle vara perfekt till det här också! Allting är från Bikbok.

videoinlägg


Söndag

När klockan blev nio imorse så väckte Nora mig och sa att de hade fixat hotellfrukost. Och när jag kommer ner så finns det goda banan-keso-kokos-pannkakor. Det var en väldigt bra start på dagen, och sen hade jag och Amanda ett lite godmorgon samtal som vi brukar ha vilket är väldigt mysigt. Sen har jag städat i mitt rum, pluggat och ska snart packa min saker till pappa. Tror att jag ska träna också, men det får bli lite senare.

daily inspo

 
 
 

en dag i farsta centrum

Två bilder från idag
 Idag var jag med Vicki, och vi shoppade lite i Farsta Centrum, åt lunch och fikade. Hon köpte två tröjor, en mössa och en trench coat, och jag köpte en likadan som en av tröjorna hon köpte och en vinterjacka lite spontant. Vi fikade ett bra tag på Wayne´s Coffee också, vilket var väldigt mysigt som ni ser på bilderna. Är väldigt nöjd med mina köp, och Vicki är också väldigt nöjd vad jag vet. Amanda kom till Centrum och hälsade på oss innan hon skulle gå vidare till gymmet. Nu sitter jag i min säng och har precis ätit middag och ska uppdatera bloggen lite, sen funderar jag på om jag ska plugga lite också eller om jag ska ta allting imorgon? Vi får se.. Visar bilder på vad jag köpte imorgon eller senare nästa vecka, kram!

big cravings

Jackan är såå snygg, har provat den och den sitter jätte bra. Och sen är den lite svartare i verkligheten, på bilden ser den lite grå ut av någon konstig anledning..?

IN MY NEXT ORDER

1. Mysig beige kofta, sjukt snygg färg. Lite roligare också med någon färg, sen har jag vita, svarta och gråa koftor, så då passade en beige perfekt! (LÄNK)  2. En enkel svart blazer. Tror att jag kommer att använda den väldigt mycket, lite roligare än bara en kofta också. (LÄNK)  3. En vit blus. Har bara en lånärmad blus, därför tänkte jag att det kunde vara roligt att beställa en. (LÄNK)

nailinit.se

För ett tag sedan visade jag upp mina naglar som Mathilda hade gjort. Och nu har ju hon en hemsida där ni också kan boka så ni kan fixa era naglar hos henne för ett bra pris. Hon gör gele naglar och vanliga designer, ni ser lite av vad hon kan på bilderna! Gå in på hennes hemsida här: nailinit.se

Fredag

Hej på er! Idag är det fredag, vilket då betyder helg. Även om jag inte har värsta planerna inför helgen så är det ändå skönt att få ledigt, ellerhur? Slutade klockan två som vanligt, och på bussen hem träffade jag Andrea och Anton som jag sedan gick från bussen hem med. Nu sitter jag i sängen med datorn i knät och funderar på om jag ska gå ner och äta mellis.. tror jag gör det nu. Så vi hörs sen, kram!

Svar på kommentarer

Vet du hur man gör på devote för det finns ingen sån där "ändra redigerare" knapp?
Tyvärr vet jag inte det, eftersom jag inte har devote. Men du ska kunna lägga upp det på samma sätt som ett videoinlägg.
 
Hur får du ditt hår så rakt utan att det ser slitet ut? Det ser så himla friskt ut, använder du några speciella hårprodukter? 
Gud vad bra men konstigt att det ser friskt ut.. För mitt hår är så himla slitet nu, så vet inte vad jag ska göra, haha. Jag använder mig av värmeskydd när jag plattar och lockar håret, men ingenting annat.
 
Skulle du kunna visa upp dina träningskläder någon gång? Och säga vart allting är köpt?
Självklart kan jag det, försöker fixa det i helgen!
 
Vad tycker du är ett klädmåste i höst/vinter?
Har faktiskt suttit och funderat på det ett bra tag.. Men ett par snygga boots, stickade tröjor och halsdukar.
 
Hur många besökare har du per dag?
Hm.. Alltså det är så olika, men oftast mellan 900-1500.
 
Vart redigerar du dina bilder?
I ett program som heter Photoscape.
 
Vet att du får många frågor om sheinside, så kan du inte ta upp alla i ett videoinlägg sen?
Haha, hade faktiskt tänkt att göra det när jag får min nästa beställning om den inte dröjer föör länge.
 
Tycker det är väldigt roligt när ni kommenterar och frågar mycket, så fortsätt gärna så som ni gör just nu om inte mer. Kram på er!

fråga till er

Skulle uppskatta om ni fyllde i den här, för då vet jag vad jag ska mest blogga om och tvärtom. Det är ju bra för er som läser också, eftersom då har ni chansen att få läsa mera om det ni gillar mest!
 
 

daily inspo

 

fotografiska museet

Hej på er! Idag var jag på fotografiska museet med skolan, det var faktiskt väldigt coolt att gå runt och kolla på alla bilder. Och där fick vi en uppgift att välja en bild och svara på lite frågor om den bilden osv. För vi ska fota i bilden snart, och då ska det vara om identitet. Men.. när vi skulle äta lunch så var det så fruktansvärt kallt att vi åt typ en pannkaka sen åkte vi hem. Det blåste hela tiden och det kändes som minusgrader, snacka om att jag inte kommer klara av när det blir kallare. Nu ligger jag i min säng med mycket kläder och täcke, ska antingen sova eller kolla på film. så får jag plugga ikväll. 
 

2013-09-25

 
Idag var jag som vanligt i skolan, haha. Just nu ligger jag och Ella i min säng och kollar på när Nora tar alla mina ljus och spelar med sina trumpinnar på de... Haha! Ungefär halv tre hämtade vi Nora på hennes dagis, och då gick vi till en park där vi lekte ett tag. Snart ska jag och Ella åka hem till henne, där jag, Vicki och Klara ska sova över. Så vi hörs imorgon, kram!

fyra stycken tips till din blogg

 
Var aktiv
Kommentera i andra bloggar, det kan hjälpa dig att få fler besökare. Var aktiv och se till att uppdatera din blogg minst ett par gånger i veckan. Läsaren återkommer oftare om du visar att du uppdaterar din blogg med jämna mellanrum.
 
Design
Jag tycker att designen är hyfsat viktig, det är trots allt det första man ser när man går in på bloggen. Jag tycker att det är snyggt med en enkel design, ungefär som min. Låt bara den inte bli för rörig, nästan bättre om det bara står ditt eller bloggens namn.
 
Använd dig av olika sidor
För att få flera läsare så kan det vara bra att använda dig av olika hemsidor där du anmäler din blogg, dessutom kan man ofta tjäna pengar på hemsidorna. På t.ex. videofyme kan man få följare och då kan du länka din blogg osv. Sen använder jag mig av blogfame och bloggerfy. Sen kan man alltid länka sin blogg på instagram, twitter, facebook osv.
 
Bilder
Bilder piffar alltid upp inläggen, det kan vara på vad som helst. Du kan börja inlägget med en gammal bild, eller en som beskriver din vardag. Sen är det bättre med lite ljusare bilder som har lite bättre kvalité än framkameran på mobilen.
 
 
 

wanted /

Hehe lite dyra grejer som står på shoppinglista just nu, hur ska man göra nu då..

instagram / följ mig

Det var någon som frågade vad jag heter på instagram, så jag tänkte svara i ett inlägg. Här i collaget ser ni några bilder från min instagram. Och jag heter @hedenstedt och jag tycker att ni alla borde följa mig, hihi!

Zara home

zarahome
Gör väl som alla andra och tipsar om Zara home som nu finns, så himla grymt!!
 

tisdag - mysdag

Lite bilder som beskriver vad jag skulle vilja göra ikväll, usch vad jag hatar det här kalla vädret
Hej på er! Idag är det tisdag, vilket för mig är "inte fixa sig tisdagen". Haha jag sminkar inte mig eller fixar håret på tisdagar, så himla skööönt! Att kunna klia sig i ögonen, och det bästa är att inte behöva fixa sig på morgonen och inte behöva tvätta på sminket på kvällen. Sen valde jag att ha en mysig tjocktröja och ett par mörkblåa jeans, outfiten är liksom inte värd att visa upp. Efter skolan stannade jag en timme, och sen träffade jag Amanda en snabbis. Nu är jag hemma och precis ätit middag, och har typ lust att krypa ner i sängen för jag fryser så mycket. Har redan bytt om till mjukisbyxor och sitter med en filt runt mig.. Ska nog sätta på en film och koka lite te så jag blir lite varm. 

Svar på frågestunden del 2


MÅNDAG

Oj, taggad jag var på livet imorse...
Idag var det måndag, måste vara den värsta dagen på veckan. Usch vad jag var arg på allting imorse, vädret var dåligt för det blåste och var kallt, realtider fungerade inte (hade alltså ingen aning om när jag skulle gå till min buss), sen var det då måndag och skola.. Sen var det lite andra grejer också, men ingenting jag tänker skriva ut. Var kvar i skolan en halv timme efter jag hade slutat, så jag åkte hem vid halv tre och var hemma i min säng en halv timme senare. Och jag har inte rört på mig sen dess, hehe. Ska nog gå ner och kolla på tv eller kanske sätta på en film. Hoppas ni har haft en bättre måndag än mig iaf, puss och kram!

polyvore - guide

Fick en kommentar för ett par tagar sedan, där den undrade om jag kunde förklara hur hemsidan polyvore fungerar. Så här får ni se en guide i fem steg, hoppas ni förstår med hjälp av mina förklaringar och pilar.
 
1. Gå in på deras hemsida, alltså polyvore.com, sen dubbelklickar du på CREAT.
 
2. Då söker du på de kläderna man letar efter, man kan skriva klänning som jag gjorde och från vilken affär. Sen väljer man ett plagg och drar det till höger.
 
3. När du har valt ut dina plagg till bilden, så klickar du på knappen PUBLISH till vänster om din bild, sen får du då döpa din bild och välja en kategori. 
 
4. Nu ska kopiera HTML-koden till din blogg, så du kan lägga upp ditt collage. Det gör du genom att klicka på rutan Blog, och sen får du välja storlek osv. Sen kopierar du koden som jag har markerat på bilden, genom att klicka ctrl C eller högerklicka.
 
5. Nu ska du klistra in den på din blogg, genom att klistra in koden i ett inlägg efter du har klickat på ändra redigerare. Sen när du har klistrat in, så klistrar du in igen så kommer din bild upp.
 
 

tre stycken höstoutfits

olika
 Klicka på bilden för att se vart allting kommer ifrån.

HJÄLP MIG

 
1. Mysig kofta (DIREKTLÄNK)  2. Oversized kofta (DIREKTLÄNK)  3. Biege blus (DIREKTLÄNK)  4. Svart blazer (DIREKTLÄNK) 5. Mysig tröja (DIREKTLÄNK)  6. Tröja med rosor (DIREKTLÄNK)  7. Enkel blus (DIREKTLÄNK)  8. Vit blus (DIREKTLÄNK)
Vilka två av alla de här ska jag beställa? Kommentera gärna era två favoriter!
 

om fredagen och lördagen

Först var jag då i skolan som vanligt, så där hände ingenting speciellt som jag kan komma på för stunden. Men efter skolan åkte jag mot Andrea's skola, där hon och Mathilda gick på tunnelbanan som vi senare åkte vidare med. Så efter lite mindre än en timme är vi hemma hos Mathilda som då skulle fixa mina naglar (vilket ni också kan göra, boka tid på hennes hemsida HÄR) vilket tog lite drygt två timmar. Sen tog jag tåget hem, och i Älvsjö mötte jag Julia som skulle sova hos mig. Vi gick till donken och åt middag, sen gick vi till hemköp på hem vägen och köpte lite gott. Sen kollade vi på en film och efter den såg vid repris av fredagsfinalen i idol på datorn. 
 
 
Sen vaknade jag och Julia då upp hemma hos mig runt tio, så vi gick upp och åt frukost ganska på direkten. Sen åkte vi till stan och kollade i lite affärer, jag köpte en tröja och Julia köpte en klocka. Sen åt vi froyo innan vi åkte hem. Sen på kvällen åkte jag till Amanda, och där var vi åtta pers som hade det jätte mysigt. Först åt vi tacos, vilket var väligt gott (tacos är alltid gott). Sen öppnade hon sina presenter och efter det åt vi efterrätt. Sen badade vi i hennes jacuzzi, fotade massor, åt godis och pratade/ skrattade en hel del. Sen runt tolv-ett åkte/ gick alla hem. 

wanted / outfit

 gi
 Klicka på bilden för att se vart allting kommer ifrån.

Mina naglar

I fredags fixade Mathilda mina naglar, kolla hur snygga de blev! Och nu är det så, att ni som läser det här kan också fixa er naglar. Ni gör det genom att boka tid på hennes hemsida, som ni hittar här: http://nailinit.se/  Och det är vädligt bra priser!
 

TRÄNINGSKLÄDER

Allting är från hm, ginatricot och skorna är nike free run.

chokladmuffins

Var lite rastlös så jag bakade chokladmuffins, så gott!

Om Nora

Får samma frågor varje vecka om min lillasyster Nora, så jag tänkte svara på alla i detta inlägg. Nora är min och Andrea´s lillasyster, Nora är min mammas och hennes man Oskars barn. Jag träffar alltså Nora varannan vecka när jag är hos Mamma. Nora föddes 2008, nästa år fyller hon 6år i februari. 

Tips på två stycken bloggar

Pauline är född år 1999, alltså är hon 14år gammal nu. Hon skriver om lite allt möjligt, och hon lägger ut grymt fina bilder med bra ljus och kvalité! http://palosfoto.blogg.se/ http://palosfoto.blogg.se/ http://palosfoto.blogg.se/
 
 
Louise är också född 1999, 14år gammal. Och om jag har förstått det rätt, så är de faktiskt tvillingar. Jag är så himla avensjuk, har alltid velat ha en. Men.. i Louise blogg får ni läsa om lite blandat, hennes vardag, se hennes outfits, läsa hennes personliga åsikter osv. http://louisehaanssons.blogg.se/ http://louisehaanssons.blogg.se/
 
Båda bloggarna är sjukt grymma och både Louise och Pauline är sjukt snygga!

wanted

autumn
 Klicka på bilden för att se vart allting kommer ifrån.

@tåget

Hej på er! Nu sitter jag på tåget hem, eftersom jag har varit på ledarutbildning. Det var verkligen jätte roligt att träffa alla igen, eftersom det var 3-4veckor sen sist. Idag var det som sagt Oriententering, jag och Klara höll oss till C för det kändes säkrast...haha. När jag kommer hem ska jag äta massor av mat, mums

Vinterjackor

Det kanske börjar att bli dags för att köpa en vinterjacka? Men vilken ska det bli..? Alla jackorna är från Nelly.com, direktlänk till jackorna är häär och alla jackorna som ni ser här på bilden finns på första sidan.
 

Godmorgon

Idag är det orientering, vilket betyder sovmorgon för min del. Ska gå till bussen om ungefär tjugo minuter, och just nu sitter jag och kollar på Desperate Housewives. Ska byta om till träningsklöder om typ 5min eller någonting.  

wanted / tips

Jag måste verkligen tipsa er om de här grymt snygga jeansen, som också sitter sjukt bra på!
De finns på Nelly.com och direktlänk till jensen häär

Svar på kommentarer

Hej Alice! Grymt fin blogg har du! 
Jag har en liten fråga som jag skulle vara väldigt tacksam ifall du kunde svara på! 
Finns det en hollister-butik i centrala Stockholm? Jag har nämligen hört att det ska finnas en galleria vid Sergels torg där butiken finns, stämmer det? Skulle du isåfall kunna skriva en adress på det, för jag ska snart till Stockholm och jag ser verkligen fram emot att gå in i den butiken! Finns det andra hollister-butiker i Stockholm också? 
Kram på dig!
Svar: Hej, tack så mycket! Du har helt rätt, det finns en Hollister butik i centrala Stockholm som liggen i en galleria. Och adressen är Hamngatan 37, 111 53 Stockholm, kram!
 
Vilka bodysplashes var det du fick av Andrea? och vilken av de doftar godast?
Jag fick Love Spell och Pure Seduction, jag tycker att Pure Seduction doftar godast av de två!
 
Vart köper du frozen youghurt? 
Jag köper i Gallerian, skrev adressen på första frågan.
 
Hur gör/gjorde du för att få många läsare? Jag länkar alltid på twitter och fb men har alltid ungefär lika många.. Kram!
Svar: Hej! Först och främst så har jag inte såå många läsare. Men jag länkar den på instagram kanske 1-3 gånger i veckan, och där har jag ett antal följare. Sen skriver jag ut den på fb någon enstaka gång, men det var längesen nu. Hmm.. jag vet inte, antar att de bara kommer? När jag hade besöksrekord så var det helt oväntat, gjorde ingenting specielt.
 
hej! jag bor inte i Stockholm men jag ska dit snart och undrar om det finns något annat ställe en på Arlanda att köpa vs!
Hej! Man kan köpa vs bodymist och lotion i Farsta Centrum, på Parelle. Tror man kan köpa något vs läppglans också, om jag inte minns helt fel.
 
Vad köpte Andrea till din lillasyster Nora när hon var i New York?
Hon köpte ett Hello Kitty linne, och en Hello Kitty som sitter på en moped som hon kör runt med för fullt.
 
Sen till alla er som brukar kommentera min outfit inlägg och fråga vart någonting är ifrån, jag skriver alltid under bilderna vart allting kommer ifrån!!

16.18

Bilderna är gamla, men de passade liksom in på det jag skulle säga.
Idag gick jag hem från skolan, för att jag var väldigt hängig och hade ont i magen. Sen var det min lärare som tyckte att jag skulle åka hem först och främst, hehe. Men nu har jag sovit i 3-4timmar, och ska försöka plugga lite grann. Ikväll blir det Idolmys, yey! Brukar inte följa varenda avsnitt av Idol, men nu när jag har gjort det den här gången så inser jag att det är ju riktigt roligt. 

morgonmys

Det här åt jag till frukost idag och en skål med mjölk och flingor, super gott!

Just arrived / just arrived

Blå blus (LÄNK) Storlek - S, Blommig blus (LÄNK) Storlek - onesize

dagens outfit

Stövlar - Hunters // Väska - Accent // Klocka - Ur&Penn // Jeans - Bikbok // Blus - Kreta // Kofta - Esprit // Skinnjacka - Bikbok // Halsduk - Ginatricot

helt sjukt


videoinlägg - Nora

 

SAKNAR ÅLAND / SOLNEDGÅNG

 
 

TUSEN TACK BÄSTA NI

Jag måste bara tack alla er som läser och kommenterar min blogg daligen! Alla meddelanden man får på kik, alla gulliga kommenterar osv, ni förstår verkligen inte min lycka. Det är verkligen ni som kan göra mina dagar, åter igen, tusen tack!!
 

September 2012

Dessa bilder är från September 2012, alltså ett år sedan. Jag tycker att jag har förändrats ganska mycket, man märker att jag har blivit äldre. Eller vad tycker ni? Har jag förändrats något? Eller skulle dessa bilder lika gärna kunnat varit tagna nu?

Saknar..

  
Tre stycken bilder ifrån sommarlovet, saknar det redan..
Idag är det den dagen man har lite ångest, alla förstår nog att jag pratar om söndag. Jag vaknade vid tio och gick upp och åt frukost på direkten, för en gångs skull haha. Sen packade jag det sista till pappa och bara tog det lite lugnt. Sen övningskörde Andrea med Oskar, när de var klara hämtade de mig och Andrea körde över mig och alla våra väskor till Pappa, så duktig som hon är. Samma minut som jag öppnar dörren till huset hos Pappa, så berättar Andrea att hon vill att jag ska fota henne. Så då gjorde jag det, vilket tog en kvart ungefär. Och nu sitter jag och kollar på repris av Idol, ska börja plugga lite snart också. 
 

A day of my life


Tips på en serie

Piper Chapman åker i fängelse för ett brott som hände för tio år sedan, hon får vara där i 15 månader. Det är inte vilket fängelse som helst, där är det de som bestämmer, som exempel så är det de som jobbar i köket. Och inte bara det, första eller andra dagen säger Piper att maten är äcklig till kocken(hon visste inte att det var hon som var kocken) så hon blir utan mat i ungefär en vecka.
 
Jag är dock väldigt dålig på att förklara vad en film eller serie handlar om, för jag vet inte vad jag får avslöja och inte. Så ni får nöja er med det som jag har skrivit ovan.

dear saturday

En bild på mig själv från igår // dagens lunch
Idag är det då lördag, och idag har jag gjort... ingenting. Har legat i sängen hela dagen och kollat på Awkward, faktiskt ganska skönt att ha sådana dagar fast man blir så seg då. Får se om jag hittar på någonting senare framåt kvällen? Vi hörs senare, kram
 

Dagens tips / blogg

Jag vill tipsa er om den här fina tjejens blogg, den är verkligen grym. Och inte bara att hennes blogg är bra, hon är nog en av de snyggaste tjejerna jag vet. Hon bloggar om lite allt möjligt, men tänker inte avslöja för mycket, för det får ni ta reda på själva genom att gå in på bloggen! 
http://sofianckarmans.blogg.se/
http://sofianckarmans.blogg.se/
http://sofianckarmans.blogg.se/
http://sofianckarmans.blogg.se/
http://sofianckarmans.blogg.se/
 
Är det här någonting jag borde fortsätta med? Att tipsa om folks bloggar alltså. Kommentera gärna!
 

dagens outfit

Skinnbyxor - Ginatricot // Blus - Bondelid // Väska - Cara Collection // Klocka - Ur&Penn

frozen youghurt

Idag vaknade jag då upp hos Klara, eftersom jag och Vicki sov över där igår. Så vi åt frukost och kollade på Awkward marathon på mtv. Sen när klockan blev elva ungefär, så åkte jag och Vicki hem. Jag fixade mig på en gång, och sen åkte jag och Liv till stan. Hon köpte en jätte fin tröja, som tyvärr inte passade mig lika bra. Sen åt vi frozen yoghurt i Gallerian. För ett litet tag sedan kom jag hem från stan, och nu sitter jag med Nora och kollar på Disney junior haha. 

inför hösten

höstt
Klicka på bilden för att se vart allting kommer ifrån
 

Videoinlägg


instagram

De två stycken senaste bilderna från min instagram
Förlåt för den urusla uppdateringen, men har verkligen ingen inspiration.. Sen har ingenting specielt hänt, eftersom jag bara har varit i skolan. Imorgon har jag studiedag, så jag är alltså ledig. Ikväll ska jag och Vicki sova hos Klara för att fira våran tidiga helg. Först ska jag och Vicki åka till Bea och köpa lite gott och sen åka till Klara!

Presenter från New York

Andrea kom hem igår från New York, och snäll som hon är, så hade hon presenter till alla. Och det här är det jag fick, är verkligen jätte glad och tacksam!

Svar på frågestunden

Det här är då del ett, alltså kommer det en till del.

Saknar Roddan

 
Hej på er! Börjar inlägget med två stycken härliga bilder från Rhodos, för det skulle inte vara helt fel att vara där nu när värmen sakta försvinner här hemma. Idag är det tisdag och det var en helt vanlig skoldag för mig, lite svenska, spanska och matte har jag jobbat med under dagen. Efter skolan hämtade jag Nora, så vi åt lite mellis och byggde lite med hennes klossar. 
 
FRÅGA TILL ER: Hur ska jag svara på frågestunden? Den är för lång att svara på i ett videoinlägg, det tar ca 20-25min. Ska jag dela upp den i tre videoklipp? Eller ska jag svara i video och del 2 skriftligt? Kommentera!
 

just arrived / new in

Allting kommer från http://www.xlntshop.se/ , tandblekningspennorna (LÄNK) och fotmask (LÄNK). 

#7days

Hej! Det här är ett lite halvtråkigt inlägg, eftersom det inte är med några bilder. Men.. har någonting jag skulle vilja berätta för er! Den här veckan är jag med i någonting som heter #7days på videofyme, då ska jag lägga upp ett videoinlägg varje dag hela den här veckan. Så jag tycker att alla ni borde börja följa mig på videofyme, heter Alice Hedenstedt där. För då kommer ni kunna se alla videoklipp som jag lägger upp på en gång, idag la jag t.ex. upp en video där jag tränar. Kommer inte lägga upp alla videoklipp på bloggen på en gång, men allt eftersom kommer de att dyka upp.

När jag tränar


Blogg.se - uppdatering



Jag kan med glädje berätta att de har uppdaterat blogg.se appen! På bilden ser ni hur grymt det är. Man kan kolla sina tidigare inlägg, redigera, ändra sin text, kolla sin statistik ordentligt osv. Så alla som bloggar, borde uppdatera appen!


Gårdagens outfit

Klänning - Zara // Halsband - HM // Klocka - Ur&Penn

godmorgon!

 
Godmorgon! Har precis kommit hem, eftersom jag inte sov hemma. Gårkvällen och gårdagen var grymt bra. Först åt jag och några andra på Jensens, sen satte sig jag och några få som stannade i solen och åt glass. Sen resten av kvällen hade vi det jätte trevligt. Idag ska plugga och träna, haha det är standard för mina söndagar. Men först ska jag kolla lite på en serie.
 

wanted / dreamroom

room
klicka på bilden för att se vart allting kommer ifrån

Efterbilder / slingning

Tre stycken efterbilder som jag tog idag, det här är två dagar efter jag slingade mig. Är väldigt nöjd med resultatet, det känns väldigt fräscht.

mysfredag

 
Ikväll är det som sagt bara en myskväll för mig. Har precis ätit pizza till middag, så himla gott. Och nu ska jag sätta på en film och hämta en cola nere från kylen. Imorgon ska jag förmodligen vara med Amanda, vi ska nog åka till stan och kolla lite. Amanda ville kolla på en ny skinnjacka, så om hon hittar den så kommer hon väl förmodligen köpa den.  
 

makeup

Två bilder från imorse när jag sminkade mig
Idag är det äntligen fredag. Ikväll ska jag bara ha en myskväll hemma, ska kolla på någon film och köpa lite gott att äta till. Nu har jag varit hemma i lite mer än en timme, har ätit mellis och duschat lite snabbt. Nu ska jag gå ner och hämta posten och sen städa mitt rum.

bekännelser

De drömmarna som jag kommer ihåg, är alltid JÄTTE konstiga, haha
Jag fyller år den 30e december, är alltid yngst.
Jag har bloggat sen jag gick i fyran, alltså i ungefär 5år. Så det är verkligen en vardagsrutin för mig.
Jag kollar fortfarande på Disney Channel, för det ägeeer.
Jag är verkligen beronde av min mobil, kan inte vara utan den.
Jag lånar nästan allting någonting av Andrea, allt från kläder till smycken..hehe
Mitt batteri på min mobil har typ gått sönder, den kan dö vid 40% ibland. och batteriet försvinner fortare också.
Jag är fett nervös inför spanska nationella, usch och blää.
Jag blir gladare av era kommentarer än av besöksrekord, så kommentera gärna lite mer!

workout

1. bild från igår  2. och bild från idag
Har tränat tre dagar i rad , och är helt slut nu haha. I förrigår körde jag och Vicki rygg/axlar/armar, igår körde vi ben och mage och idag körde vi rygg/axlar/armar och mage. Det känns verkligen skönt att komma igång med träningen från början. För när man väl börjar, så vill man ju fortsätta i samma tempo så man inte tappar. 

onsdag

Idag är det Onsdag, och nu är mer än hälften av skoldagarna över denna vecka. Dagarna går verkligen jätte fort, när man väl tänker efter. Idag hade vi SO och NO dag i min skola, så jag jobbade då med det. Sen åkte jag och Vicki till gymmet och tränade, vi körde ben/ rumpa och mage. Och imorgon ska vi köra armar, rygg och något mer, typ samma som vi körde igår. Haha, första gången som jag kommer att träna tre dagar i rad. Men idag filmade Vicki mig lite grann, och sen ska hon filma lite imorgon också så ska jag försöka klippa ihop allting. För det är vissa som vill att jag visar vad jag gör på gymmet.

slingar håret

Sitter med färgen i nu, och det har redan gått mer än hälften av tiden. Är ju ändå blond, så det kommer förmodligen inte bli jätte stort resultat. Men om man ser hyfsat mycket skillnad som kommer det upp före- och efterbilder. 
 

frågestund

Tänkte då ha en sån här frågestund, så i kommentarsfältet kan ni skriva vilka frågor ni vill. Så kommer jag svara på alla frågor i ett videoinlägg senare, framåt helgen eller så.
 

16.11

Fyra stycken bilder som är tagna med webkameran.
Nu är jag hos Mamma och har precis hämtat Nora, vi har precis ätit mellis. Om ungefär en halvtimme ska vi åka till hennes simskola. Idag satt jag kvar i skolan tills klockan blev tre, jobbade matte en extra timme efter skola. Det var dock tvång att stanna en dag denna vecka, haha så jag stannade inte frivilligt.. Men nu ska jag fixa ett till inlägg innan vi åker, kram

kvällsmys

Nu ska jag kolla på Idol och mysa med lite frukt.

outfit

Lite halvbra bilder på hur jag såg ut idag!

2013-09-02

Hej! Idag har jag varit i skolan, inget specielt. Började skolan tjugo i nio, så jag fick lite sovmorgon i alla fall. Efter skolan träffade jag Amanda som fyller år, vi var inte med varandra så jätte länge men ändå ett litet tag. Nu har jag varit hemma i ungefär en timme, och har bara tagit det lugnt och kollat på tv. Snart ska jag tvinga Pappa och Andrea att laga middag, haha. 

inför hösten

ye
Klicka på bilden för att se vart allting kommer ifrån

söndag

Idag har jag tränat och städat i båda min rum, hos mamma och pappa. Tränade på gymmet med Vicki, vi körde ett cirkelpass på gymmet, samma som jag har kört hela veckan + benpress. Sen åkte jag till pappa och packade upp allting och det var då jag städade hos pappa också. Sen har jag inte gjort så mycket annat, har pluggat lite grann nu sista timmen. Ska ringa Amanda nu, puss och kram!
 

New in / basic

Lite behövliga grejer som jag har köpt den senaste veckan, allting går att köpa på hm!

wanted / tagga london

vs
Lite grejer som jag kommer vilja köpa i London, är sååå taggad!
 

RSS 2.0