Skiddag 2

Idag så åkte vi skidor med våra kusiner, och imorgon ska vi åka alla kusiner på pappas sida. Längesen jag träffade alla samtidigt! Men idag blåste det väldigt mycket, hoppas på bättre väder imorgon.


The boys who..


Sommar outfit

Ska lätt satsa på att köpa denna outfit!


Första skiddagen avklarad

Nu har vi precis kommit hem från backen, ska snart dricka lite varm choklad tror jag? Det var jätte skönt att åka på eftermiddagen för då blåste det inte så mycket och det var inte så mycket folk!.. Herregud ska försöka fixa uppdateringen Asså, det här går inte!


Framme!

Nu är vi framme i stugan, eller kom fram för typ två timmar sedan. Stugan är väldigt liten och mysig, uppdaterar mera imorgon! Puss på er


Vemdalen 25/2-4/3

Ska till Vemdalen imorgon vid nio på morgonen ungefär. Kommer ju bara kunna blogga vi mobilen, så det blir riktigt kass uppdatering denna vecka. Men ska försöka fixa det på något sett, men vi hörs imorgon allafall. Puss


Godmorgon!

Godmorgon på er alla! Vi har köpt nytt hus, så idag ska vi åka och kolla på det. Sen ska vi till Ikea och köpa lite grejer till mitt rum. Här är en bild på huset:


Min fredagkväll



Ikväll ska jag kolla på filmer, men det blir nog bara en eller två? Får se vilka det blir, tror det blir Dear John och High school musical för såg The last song ganska nydligen. Men ska sätta på en nu, kass uppdatering imorgon ska fixa med rummet o.s.v... pussss

Inköpt idag



Har äntligen köpt min efterlängtade skinnjacka! Sen köpte jag lite tofsar och sen fick jag en ring på köpet för 99:-, för jag handlade över 500:- så det var kul. Skinnjackan kostade 499:- , är överlycklig!


Shoo bre

 
Filmen var faktiskt riktigt riktigt bra, mycket bättre än vad jag trodde. Den var lite rörig i början men man hängde med efter 10-15min ordentligt. Den handlar om två killar som går i samma klass men är helt olika, Elias och Oscar. Oscar är jätte duktig i skolan och skriver i sin bok 24/7. Elias är lite småkriminell och blir inblandad bland massa skit. Men ingen av deras kärlek åker till rätt väg.. Elias blir kär i muslimen Zeynep och Oscar blir förälskad i sin lärare Kristina. Men det slutar inte riktigt som planerat! Filmen får ett omdöme på 4/5, av mig.
 

@Skolan

Sitter i skolan och har rast, bjuder på lite oseriösa bilder!


.


En sång för alla er som inte orkar mer, men håller huvudet högt och vägrar falla ner.

Nu har jag precis ätit middag, och ska nu fortsätta med min garderob och nu ska jag få min Pappas hjälp. Ikväll blir det nog att plugga in lite glosor och läsa igenom SO häftet. Imorgon ska jag kolla på Shoo bre med Elin, Klara och Karro, så då blir det mera uppdatering på kvällen. Men uppdaterar nog under dagen också!


So call me maby


Hemma


Sitter hemma och precis pluggat lite grann och nu ska jag äta mellis. Ska bygga lite på min garderoben senare, ska sätta in alla lådor och hyllor. Idag ska jag inte göra någonting, bara vara hemma och ta det lungt. Ska kanske kolla på någon film snart? Hörs under eftermiddagen!


cool story broe



Välkommen till världen vi lever i,
Här är du hora om du tappar oskulden.
Ful om du inte ser ut som alla andra.
Player om du gör slut med din tjej/kille efter ett tag.
Fjortis om du sminkar dej och en bitch om du vågar säga nej.


Outfit jag vill ha!


Jag vill verkligen köpa en kavaj och röda byxor, så himla snyggt. Sen med en ball tröja och coola smycken är ju inte helt fel!

Dagens

Uppsatt, en blus och ett par blåa jeans!


IPhone 4S

Kan använda min IPhone 4S nu, yeeey!


Hos Karro

Nu är jag hos Karro med Elin och Klara, vi har nydligen ätit lunch eller typ vid ett hehe. Nu sitter vi och kollar på bilder från dagis på Elin och Karro, hahahah! Men vi ska typ hem vid tre, för då ska Karro möta upp sin kompis i Globen. Men jag bloggar mera hemma sen, puss!

Så jävla grym



Haha så jävla rolig, krilleeeeee!

Won't give up that easy.


Bild från igår.
Idag var jag med Klara och Elin efter skolan, vi var hemma hos Elin. Vi åt typ i en timme, sen satt vi bara och fotade och snackade. Jag och Klara åkte hem vid halv sex, för jag skulle äta middag vid sex. Men nu har jag fixat lite i rummet och kollar på film nu. Imorgon börjar jag vid tio så det blir uppdatering innan!

Teenager post


IPhoneskal


Har kollar runt lite på nya skal nu, när man kan använda sin nya mobil snart! Men är verkligen jätte kär i det ljusblåa och den med orange färg, de är sjuuukt snygga! Och det kommer förmodligen bli att jag köper något av de när jag får min månadspeng. Och de här skalen kostar bara 79:- styck, pass på!

.


Gammal bild jag tog förut.
Nu sitter jag på bussen till skolan med Andrea och hennes pojkvän Anton. Idag kommer jag behöva plugga grymt mycket, men är så himla trött på måndagar så får se hur det går? Men efter skolan har jag inga planer ännu, men pappa kommer ju hem idag så kanske bara är hemma eller något? Får se senare, bloggar sen. Pussssssss

Godmorgon!


Come and put your name on it.

 


Ska/vill köpa


Vill ha en skinnjacka men inte exakt den där ovanför, sen måste jag ha converse och någon fin blus som är i blått. Och sen var kängorna så snygga att jag bara måste ha med de på bilden!

Fixat i mitt rum



Idag har jag fixat i mitt rum, byggt upp ena garderoben, satt in lite möbler i rummet och sånt. Sen har jag lagt in massor av kläder, som ni ser. Men ska bygga upp en likadan garderob brevid, men i den ska det vara massor av hyllor och lådor. Så det blir nog av senare i veckan, sen ska vi fixa på skjutdörrar också. Och i veckan blir det IKEA och köpa matta, ramar, klocka, spegel, kuddar och ljus? Vi får se vad jag hittar där. Men jag visar nog bilder senare i veckan på vad jag köpt och sånt.

Bilder från igår.



Igår var det jätte mysigt, det var Naomi,Felicia,Julia,Jag och Amanda som var där. Vi badade, åt tacos, kollade på melodifestivalen/gladiatorerna och kollade på en film också. Filmen heter "Dumpa honom" och den var faktiskt väldigt bra, haha det var bara jag och Julia som kollade på hela filmen. Allt var toppen, men jag ramlade i trappan.. Så jag har massor av blåmärken på halva kroppen..!

Before I die..


let me here you say weeehoo!


Gammal bild
Men nu drar jag och Amanda till stan, bloggar när jag kommer hem.

.


You only know one thing, that your gonna die. So live the life, skip the shit and join the time you live.

Idag ska jag vara med Amanda, äntligen. Har inte träffat henne på nästan hela två veckor, helt sjuukt! Vi ska dra till stan, ha det lite mysigt. Sen har vi träning vid halv fyra i Liljeholmen, sen sover jag hos henne. Jag kommer att ta med min kamera så det blir uppdatering med bilder senare imorgon. Kanske uppdaterar något kort hos Amanda? Men ni får leva på det här och om det blir något/några tidsinställda inlägg. Pussss

This friday night



Här är tre bilder från kvällen, tog inte så många faktiskt. Men de sprang runt hela tiden, så de här var de ända som inte blev suddiga tyvärr. Men det var jätte kul, hon fick massor av prinsess grejer och hello kitty. Hon blev överlycklig över hello kitty påslakanet, shiit!


Snart vår, detta måste in i garderoben


The answer is love


Är fortfarande helt spidad över telefonen.. AAAAHHH! Men kan inte använda den förän på onsdag, för då får jag mitt nya simkort och då blir man ju lite sur. Men jag har en IPhone 4S, aaah!!! Haha är jätte glad för då vet jag att jag slipper min Nokia! För min IPhone 3GS gick ju tyvärr sönder förra veckan, hemskt!

Men nu ligger jag i soffan och har precis duschat, snart ska jag ta och äta lite och kolla på tv. Måste äta upp mig nu efter jag varit sjuk, man har ju inte inte direkt blivit tjockare när man varit sjuk? Men jag bloggar imorgon, förmodligen på morgonen annars när jag kommer hem från skolan.

Musik


IPhone 4S


Pappa kom precis förbi med min nya telefon, omg! aaaaaaaaah.......

Hemma, äntligen!

 
Gammal bild
Har precis kommit hem från skolan, ni inser inte hur trött jag är. Har ju inte varit där på nästan två veckor, hade glömt bort hur jobbigt det var.. Men jag ska äta lite mellis nu och kolla på tv, alltså ta det ganska lugnt!


Bilder från i somras <3


Outfit och facelook




Linne (under) - H&M
Tröja - Hollister
Jeans - Salt


Whoa


Varit i stan med det här mongot ^ Och köpte present till min lillasyster som fyller år på fredag, köpte ett prinsess spö och sånna här vingar.  Hon önskar sig det, så det blir nog jätte bra hoppas jag! Vi hade studiedag idag, så skolkar inte.

Lär dig livets gåta älska, glömma förlåta



Nu åker jag till gullmarsplan för att möta upp Elin där, puss på er så länge!

Shit I love..


Stan idag



Idag ska jag till stan med Elin, ska möta henne vid klockan ett i gullmars. Så nu innan ska jag nog ta det lite lungt och fixa mig, kanske fota ute lite? Ni märker nog det senare, puss

Top Model Sverige



Sitter och kollar på Top model Sverige, det är avsnittet de ska färga av håret och klipper av det och så. Hahah så himla kul, de klipper av nästan allt på vissa. Jag skulle dö om de klippte av mitt hår som jag håller på att jobba på att det ska blir låångt!

Bilder från paradiset <3


Det var längesen sist


Längesen jag lyssnade på henne.

<3


Hemma idag, igen.



Är hemma idag igen, för det visade sig att jag hade öroninflamation när vi var på vårdcentralen igår. Men idag blir det att plugga, har fått lite grejer av min lärare hem. Men vi hörs lite senare, puss!

Godmorgon

 

Webcam bild från i höstas.
Jag är tyvärr hemma idag också, känner mig inte riktigt frisk ännu. Men det blir förmodligen skola imorgon, om jag inte blir sämre under dagen eller så. Herregud vad jag saknar mina kompisar, det går verkligen inte att vara ifrån de så länge!

Världens gulligaste lillasyster

 

Kom till Mamma idag och så kommer min gulliga lillasyster och ropar "Alice, Alice jag har en present till dig. För jag tyckte så synd om dig för du är sjuk!" Haha vad sööt, så då fick jag de här fina örhängena! Örhängena kommer från Ginatricot, man kan ha de till vanliga kläder men ändå lite finare! Tack så mycket.

Och vi återgår till arkivbilder



Är mycket värre igen, kanske har öron inflamation nu och har blivit mer förskyld än innan. Är nog lite osäker om jag kommer på måndag. Asså åhh jag har aldrig varit sjuk såhär länge, inte träffat någon av mina kompisar! Jagdöör

Gossip Girl 5!



Är heeelt galen! Jag sitter och kollar på Gossip Girl säsong 5, jag laddade ner den igår. Whoa! Det är så himla bra, tipsar stark om Gossip Girl, men kolla från början annars fattar man ingenting.


R.I.P. min IPhone

 

Min IPhone är typ sönder, den stängs av och sätts på x10000. Så har den hållt på nu i 3 dygn och den slutar aldrig! Så alla som vill nå mig, synd för er.. Men skriv till mig på Facebook om ni vill något. @Alice Hedenstedt

Fresh and clean




Har nu precis städat rent hela mitt rum och tagit ur allting ur garderoben, allting ur min byrå och allting från alla hyllor. Om jag inte blir sämre ska vi till IKEA imorgon och beställa hem alla saker, men kanske tar med små grejerna hem (lampor, mattor, kuddar, tavlor...) Vi kanske målar lite i helgen också, så det blir nog kul. Jag ska måla mitt rum helt vitt, alla vägar likadana. Det känns så fräsht och så passar det ju till alla tillbehör man vill ha!

Idag mår jag mycket bättre än innan, ingen feber och inte ont i halsen! Har bara snuva och hosta kvar, men inte jätte mycket längre. Så idag ska jag ta och plugga lite, för är inte alls trött. Första gången ni får bild på mig denna vecka också, kände att man kunde det nu och det var dags. Senare ska jag nog läsa min tidning jag fick av min pappa för några dagar sen.

Glöm inte bort frågestunden!!

http://hedenstedt.blogg.se/2011/december/fragestund.html#comment
http://hedenstedt.blogg.se/2011/december/fragestund.html#comment
http://hedenstedt.blogg.se/2011/december/fragestund.html#comment
http://hedenstedt.blogg.se/2011/december/fragestund.html#comment
http://hedenstedt.blogg.se/2011/december/fragestund.html#comment
http://hedenstedt.blogg.se/2011/december/fragestund.html#comment

Jag tror mitt hjärta blöder



Känner mig på bättrings vägen nu, men är fortfarande väldigt sjuk. Så det blir inte någon skola för mig förän nästa vecka på måndag. Jag känner verkligen att jag dör här inne, inte varit ute på hela veckan. Måste börja göra lite grejer ikväll, bara rita lite, fota eller något? Kan inte bara ligga i soffan och göra ingenting.. Men min Pappa är också sjuk, så är inte helt ensam allafall!

Before I die


Måste köpas in..


Här är lite grejer från Ginatricot som bara måste köpas in till sommaren, shortsen och de söta topparna.. åhh man blir så sugen på värme och sommar!

Helt otroligt, seriöst!


Min storasyster visade den här videon för mig i måndags och den är verkligen sjuukt grym! Så himla underbar, de sjunger så otroligt bra att man blir riktigt sur på sig själv att man inte kan..

Svar på kommentar!


Det var en läsare som undrade var jackan till vänster är ifrån. Och det är så att alla tre jackorna är från affären H&M, vet inte om de kommit ut i butik ännu. Men skinnjacka har kommit ut, men vet inte om de andra har det så håll utkik!

The botten is nådd.



Fyfan vilken dag jag har haft, bara legat och hostat hela tiden! Men jag har inte så jätte ont i huvudet längre i allafall. Åh, jag vill bli frisk och kunna träffa mina kompisar nu..Men men, ska ta och kolla lite på serien O.C nu, uppdaterar senare! Puss

What doesn't kill you make you stronger



Förlåt för att det bara blir arkivbilder, men kan inte lägga upp bilder på mig när jag är sjuk.. 
Idag så mår jag sämre än vad jag gjorde igår, åh jag vill inte vara sjuk! Det finns verkligen inget att göra, har bara sovit och kollat på filmer. Ska försöka att få i mig något litet, spydde imorse och min kropp är helt utmattad.

Till mitt rum


Det här vill jag köpa in till mitt rum, sen måla alla väggar vita och lite nya kuddar. Vi ska försöka handla i helgen, Andrea ska också göra om. Hoppas det blir skit bra, allting är ifrån IKEA!


Livet är hårt, ingen har överlevt det.



Är fortfarande sjuk, åt precis en isglass det var super gott! Ikväll blir det nog en kopp te varma mackor, fryser jätte mycket. Men nu ska jag ta en ipren så min huvudvärk försvinner, i feel sick. Blir nog inte så mycket uppdatering nu när jag är sjuk, jobbigt att sitta vid datorn!

Somrigt från Ginatricot


Längtar sjukt mycket till sommaren så man kan ha på sig de här kläder UTOMHUS!

Sjuk.


arkivbild
Är hemma idag, för jag har feber och är förskyld. Nu ska jag sätta på en film och äta frukost, vi hörs nog lite under dagen. Puss på er!

The Boys who...


Söndag 5/2

Bild från sommaren 2010.
Sitter i soffan och har precis kollat på saker till mitt rum, garderob, matta, kuddar, spegel och sånt där. Hittade världens snyggaste tavla till mitt rum, blev helt kär! Visar förmodligen lite bilder på vad jag ungefär vill ha imorgon.
Sedan klockan tre så har jag mått piss, har typ feber och jätte ont i huvudet. Hostar jätte mycket med det gör jätte ont i huvudet då, sen fryser jag och är förskyld. Fett taggad man är att gå upp vid sju imorgon då? Får se hur jag mår imorgon.

Ballt från Bikbok


Lite coola och pösiga linnen/t-shirtar från Bikbok, detta gillas stark från min sida!

Min kamera:


Canon Eos 1100D ersätter 1000D som den billigaste och enklaste modellen i Eos-serien. Kameran får en sensor med 12 megapixel.

  • 12 megapixlar
  • 2,7-tums LCD-display
  • Funktionsguide på skärmen
  • Filminspelning i HD
  • EF-S 18-55 objektiv

  • Ta mig tillbaka <3


    Shorts med nitar

     

    I sommar nåste jag köpa in mig ett par shorts med nitar eller köpa lösa nitar. Det är så sjukt snyggt, jag menar kolla bara på bilderna ovan. Jag dööör, vill ha sommar!

    Summer


    www.weheartit.com


    Min drömoutfit


    Den här outfiten är så olagligt snygg att det inte finns! Kommer köpa en sån jacka förmodligen linnet och kanske skorna. Har redan svarta jeans och silversmycken. Måsteköpa Måsteköpa Måsteköpa...

    Ögongodis <3


    Zac Efron överst och under Robert Pattinson.

    En gång i Phuket


    Filmen var jätte bra enligt mig, det är sån här lite vanlig svensk humor.

    Här är väldigt mycket om handlingen:
    Sven är en karriärcoach med inrutat vardagsliv som fått nog av att hjälpa andra att byta liv. Sven vill ha något mer. Han vill bli fri som äventyraren Johan, en gammal skolkompis som blivit rikskändis för sina böcker om att kasta loss från vardagen och förverkliga sig själv.  När Johan plötsligt dör i en olycka i samband med ett BASE-jump från Kaknästornet säger en röst inom Sven att det är hans tur att förverkliga sina drömmar. Han säger upp sig på jobbet och hoppar på första bästa plan till Thailand för att skriva en bok och äntligen börja leva livet på riktigt. I Thailand möter Sven Gitte, en ung och fri yogautövande norska sugen på nya äventyr i Burmas outforskade djungler. Och så dyker Anja upp, en seriös bokförlagsredaktörsom tagit paus från sin pojkvän och rest till solen med några väninnor för att tänka. Sven lider av skrivkramp och trasslar till det med Gitte och Anja. Livsavgörande frågor hopar sig. Vad vill Sven egentligen göra med sitt liv och med vem?


    Den får 4/5 smultron!

    My lovely bag!


    Här är min underbara väska som jag köpte idag! Är verkligen nöjd, för den var ganska simpel men lite detaljer ändå. Och jag ville ju ha en svart väska med guld, såå snyggt! Väskan är från accent och hade ett grymt bra pris på 399:-

    Accent och hm.

    Ska köpa ny väska idag, och tror att det blir någon av de här om jag inte hittar någon annan riktigt snygg(?) men de här väskorna kostar mellan 249-399. De svarta väskorna är från accent och den bruna är från hm.


    Men baby om det ändå var så enkelt.

    Livet rullar på, är helt slut efter träningen. Imorgon blir det bio med mormor och köpa ny väska! Nu ska jag äta massa mat, för min mage kurrar.


    @skolan

    Vi hade nyss prov, har aldrig haft så svårt och jobbigt prov! Hann inte ens bli klar på en och en halv timme. Men idag har jag träning, bloggar när jag kommer hem. Här är en bild på hur jag ser ut:


    RSS 2.0