Lika?

För lite mer än en månad sen så fick jag en kommentar på instagram att jag liknade den där tjejen till vänster, sen fick jag ganska många (exempel ser ni till höger). Och sen dagen efter så lägger hon upp en bild på mig och skriver "Do I have a twin?" Och då började jag kolla igenom hennes bilder, men jag tycker verkligen inte att vi är lika. Vad tycker ni?

@skolan

Just nu sitter jag i skolan med Klara. Hade lite bildbrist så jag tog två stycken härliga bilder som jag nyligen lagt upp på min instagram. Snart ska i börja plugga igen, vi sitter med mobilerna för tillfället. Idag är det äcklig lunch, standard. Så jag kommer typ att springa hem efter skolan och äta mat, haha. Sen ska Klara sova hos mig ikväll, super mysigt! Ska försöka att uppdatera senare, puss och kram.

The perfect bucketlist


New in

Idag kom mina älskade skor som jag beställde i söndags! När man fick skorna så var de nervikta där uppe, och sen kom jag på att man kunde vika upp de och då blev de snyggare enligt mig. De är jätte mysiga och varma, så det är bra eftersom de andra kängorna med nitar är inte fodrade.

Världens 7 vanligaste hudfrågor

Tänkte tipsa er om de här sju stycken vanligaste hudfrågor!

1. Rakprickar

Fråga: Finns det något sätt att undvika röda prickar efter rakning? Svar: Raka alltid i duschen eller badet, fuktig hud är lättare att raka. Mjuka upp huden och res håren med hjälp av en kroppsskrubb. Smörj med rakgel, det skyddar huden och hyveln glider bättre. Ett vasst, rent rakblad irriterar huden och hårsäckarna minst. Smörj in med after shave.

2. Fet och torr hy

Fråga: Jag är både glansig i pannan och får ofta finnar men samtidigt är jag torr på kinderna. Hjälp! Svar: De flesta märken har produkter för blandhy, men det räcker inte alltid. Är du väldigt torr på kinderna och fet i t-zonen (näsa och panna) hjälper det inte med en creme för blandhy utan du måste använda en för torr hy på kinderna och för fet hy på t-zonen. Punktmarkera finnar med bensoylperoxid och lägg en uppsugande lermask och mattande lotion på oljiga områden.

3. Pormaskar

Fråga: Hur gör jag för att få bort de envisa svarta pormaskarna? Svar: Undvik att irritera huden med en för uttorkande rengöring, satsa istället på en mild rengöring som effektivt tar bort makeup och smuts. Följ upp med exfolierande salicylsyra som du kan hitta i masker, peeling, ansiktsvatten, serum eller lotion. Använd inte för feta cremer på områden med pormaskar, en mattande lotion eller gel passar bättre. Kläm försiktigt och om den inte ”poppar”, lämna det till ett proffs.

4. Blanda märken?

Fråga: Just nu är jag nöjd med rengöring och ansiktsvatten från ett märke, men är i behov av en ny creme. Måste alla produkter vara från samma märke? Svar: Det är en vanlig säljmyt. Viktigast är att innehållet i dina produkter fungerar med varandra, vilket de nästan alltid gör. Det är bara starka exfolierande ingredienser, till exempel retinol och syror, du inte ska använda tillsammans.

5. Hudbristningar

Fråga: Efter puberteten växte det fram ett nät av vita strimmor på lår och rumpa. Vad kan jag göra för att bli av med dem och förhindra att nya uppkommer? Svar: Tyvärr vet man ganska lite om bristningar. De uppkommer när huden inte hinner töjas ut i samma takt som underliggande vävnad växer. Därför drabbas ofta tonåringar, gravida och överviktiga. Vissa hävdar att nyttig mat, mycket vatten och regelbunden träning kan göra huden mer elastisk. Det finns inga bevis för att cremer fungerar, men det är viktigt att alltid hålla huden återfuktad. Undvik att få sol på hudbristningarna, eftersom de blir mer framträdande då. Satsa istället på en brun utan sol som kamouflerar. Mer drastiska metoder, i form av laser, finns men tyvärr är resultatet oftast inte bra.

6. Tilltäppande olja

Fråga: Av hudterapeuter har jag alltid fått höra att mineralolja i cremer är irriterande och täpper till porerna. Stämmer det? Svar: Det är en myt. Faktum är att mineralolja är en av kosmetikavärldens mest säkra ingredienser. Den irriterar inte och håller fukt enastående. Visst, till viss del kan mineralolja stänga in huden men det är bara om du använder fel creme för din hudtyp. Naturliga oljor och ingredienser kan också täppa till. Kolla istället alltid efter ”non- comedogenic”, som betyder att porerna inte ska blockeras, när du köper en creme.

7. Mörka ringar

Fråga: Jag vaknar ofta med väldigt svullna och påsiga ögon. På kvällarna får jag även mörka ringar under ögonen. Hur gör jag för att bli av med problemet? Svar: Bulla upp med kuddar och sov högre upp med huvudet, det hindrar överflödig vätska från att samlas runt ögonen. När du vaknar är det klassiska knepet att lägga två kylda gurkskivor en stund över ögonen. Ha även en ögoncreme i kylen. Mörka ringar beror på den tunna huden under ögonen och täcks bäst med en concealer med highlightereffekt.


ett år sedan

Där ovanför ser ni fyra olika bilder på mig för ett år sedan, februari och januari. Ja jag vet, ögonbrynen är så himla hemska. De är ojämna och bortnoppade och jaa, herregud. Det som har förändrats till mitt utseende är typ ögonbrynen och att jag har mittbena nu.

Pll mys

Pretty little liars / en gammal bild på mig
När jag vaknade så var jag sjukt trött, jag kände på en gång att den här dagen skulle vara sjukt jobbig. Valde att ha myströja,halsduk och ingen maskara. Och sen när jag kommer till skolan så berättade de att idrotten var inställd, och det var bara skönt för jag orkade verkligen inte. Jag har jobbat med Svenska och matte idag, orkade inte med de andra ämnena. Har precis kollat på det nyaste avsnittet av Pretty Little Liars, så himla bra. Men det är ganska jobbigt att behöva vänta en hel vecka till nästa avsnitt kommer.. Idag behöver jag plugga en hel del, inte riktigt vad jag känner för att göra eftersom jag är så sjukt trött. Men men, det är så mycket till alternativ.

Dagens låt

Kan aldrig tröttna på den här låten, så himla underbar!

Dagens outfit / seg dag

Börjar inlägget med att lägga upp två kassa bilder på dagens outfit. Idag hade jag musikprov, som vi skulle ha på morgonen men icke sa nicke. Såklart behövde vi vänta tills efter lunch att skriva provet, och det innebar ju att vi skulle oroa oss över provet hela långa dagen.. Och det är verkligen sjukt jobbigt tycker jag, hade liksom andra saker som behövdes att göra. Men då skulle vi ha lektioner innan och några andra ämnen. Sen när jag och Klara var hos henne så snackade vi väldigt mycket, och det var så sjukt skönt att få lätta på hjärtat lite grann. Och idag så har jag varit så sjukt trött och jag har blivit förskyld typ under dagen, vilket är väldigt jobbigt eftersom det är väldigt  jobbigt att andas med munnen enligt mig. Nu ska jag kolla på något avsnitt av Prison Break, sedan gå och lägga mig.


Training / Inspiration

Nu har det gått en hel veckan sedan jag var på gymmet, det är inte bra. Vet inte varför jag inte gick något mer förra veckan? Tänkte gymma idag, men jag är så himla trött och förskyld så det får nog vänta. Om jag inte kommer iväg till gymmet imorgon så får jag köra lite NTC eller något annat här hemma. Jag blir verkligen inspirerad av dessa bilder att börja träna, man blir liksom sugen!

@klaras place

Några härliga bilder från weheartit
Just nu är jag hos Klara och vi har precis ätit miiddag, supergott. Innan det så var jag, Klara och Kristian hemma
 hos Teo vilket var jätteroligt. När vi kom dit så visade han runt lite eftersom jag aldrig varit där förut, och hans hus är så himla snyggt. Han har ett rum där nere med världens coolaste bastu och badrum och i rummet så sitter en tv på väggen. Ville bara packa ihop rummet i en låda och ta med det hem, haha. Ska hem snart, så då kommer jag förmodligen at uppdatera lite mera!

Uffessakerochting

http://uffessakerochting.se/
Uffessakerochting är en hemsida med lite småprylar som har bl.a. väldigt många olika mobiltillbehör, ni ser ju några exemple på bilden här ovan. Det är bra priser och tro mig, det är ialla fall värt att gå in på hemsidan och bara kolla lite. Min syrra beställde hem saker från den här hemsidan och sakerna var jätte bra, inte dålig kvalité eller så!

12.19

Två bilder på min härliga frukost som jag åt imorse!
Eftersom att jag var på öppet hus i min skola i lördags så är jag ledig idag. Så jag passade på att baka scones och fixa lite annat gott. Jag vaknade mellan tio och halv elva och då gick jag upp och tog en snabbdusch så jag bara skulle vakna till lite. Sen gick jag ner och fixade min frukost, sen dess har jag kollat lite på tv och bara myst i soffan. Nu ska jag plugga lite till musikprovet som jag har imorgon! Och jag ska försöka att ägna mig åt det så mycket jag orkar resten av dagen. Puss och kram!

NEW IN


Svar på kommentarer

Villken skola går du på? Tacksam för svar.
Haha, jag svarade på det i mitt videoinlägg i torsdags..
 
Hej! Vet du någon bra app för collage där man kan ha typ 10-20 bilder på? Och som är gratis. Tacksam för snabbt svar! Kram!
Svar: Jag använder mig av två stycken collageappar för bilder till instagram och så, och appen Framemagic har för ganska många bilder ialla fall. Men när jag ska ha till bloggen så brukar jag fixa det på datorn.
 
Var kommer toppen och väskan ifrån ? supersnygga.
Svar: Toppen är från Bikbok och väskan är från hm.
 
Tänkte bara fråga: vilken app använder du när du gör som små runda cirklar och prickar på bilderna?
Svar: Appen heter picfx, och de små prickarna som var med i collaget är hjärtan.
 
Hehe lite konstig fråga kanske men hm pudret, den runda gulliga, får du finnar av den? Jag och fyra kompisar använde den men slutade för att vi fick det av den, slutade för 2 månader sen och har inte fått en ända finne sen dess tills jag tog pudret häromdagen och fick finnar 2 dagar senare Hahah. Lite komiskt men verkar inte vara så för dig?
Svar: Haha när jag såg den här kommentaren så fick jag lite panik och har knappt använt den. Men jag får ju finnar, några enstaka ibland. Inte för att jag vet om det är pga det. Får se hur det blir när jag inte använder det lika mycket..

Tips på tävling!

Det är då min storasyster som håller i den här grymma tävlingen! Tänkte att jag skulle vara med i en av hennes tävlingar, har inte varit det innan hehe. Men hur sjukt vore inte det att vinna en gratis bodymist eller bodylotion. Gå in på http://andreaviktoria.blogg.se/ och var med ni också!

Wanted / bags


Tips på bio / Ego

Igår såg jag den här filmen, och den var verkligen sjukt bra. Här en förklaring till filmen från sf´s hemsida:

För 25-årige Sebastian handlar allt om yta och utseende. Livet är fyllt av party, pengar och one-night stands. Han har aldrig utmanat sig själv, vare sig det gäller drömmen om en musikkarriär eller kanske framförallt den riktiga kärleken. När allt går som bäst i hans ytliga liv råkar han ut för en olycka som leder till att han blir blind. En helt ny värld öppnar sig, eller rättare sagt stänger sig.

När han ser allt i svart så kliver den personliga assistenten Mia in i hans liv, en tjej han i vanliga fall inte skulle ägna någon som helst uppmärksamhet. Hon blir den första som lyckas öppna hans ögon för det som är viktigt i livet, men när Sebastian upptäcker att Mia inte är den han egentligen trodde får ytligheten en helt annan mening.

Den var verkligen sjukt bra, och han som spelar Sebastian är ju sjukt snygg! Jag ger filmen 5/5.


Uppdatering!

Tre stycken bilder från igår!
Igår var det öppet hus i min skola så jag var där mellan 10-12 och sen mötte jag upp Moa i stan.Vi kollade lite i affärer och åt lunch på donken. Sen kollade vi på bio som slutade klockan runt klockan fem och vi kollade vidare i affärerna och sedan åkte vi hem till Moa. Jag fick med mig tre saker från stan, kan visa sen. Sen åt vi god mat och en supergod förrät. Sen hade vi jätte roligt på kvällen och lite senare kollade vi på halva American Pie och åt lite ostbågar och godis. Och idag har vi varit på den första konfirmationsträffen, det varade i nästan fem timmar! Somnade i bilen på vägen hem, hahajag är jätte trött fortfarande..

Bekännelser

Jag kan ändra humör från till sur, från sur till glad inom en minut nästan..
Är sjuukt sugen på att åka utomlands nu.
Nästan varje gång jag ligger i sängen och inte kan sova så börjar jag alltid tänka på vad som händer när man dör och sånt..
Vill bo i huset som ligger vid vattnet i Friends with benefits!
När jag ska säga vad någon har sagt till någon annan så gör jag alltid konstiga röster.
Jag sjunger hela tiden, vart jag än är..
Har ett ärr på högra smalbenet från när jag ramlade i en våg på Kreta i somras, haha.
Önskar att jag kunde bli brunare.
Älskar att kolla på kläder på hemsidor, så man vet vad man ska köpa!
Älskar att åka buss länge.
Gillar inte tårta eller grädde, bara i varmchoklad eller med sylt.
Jag vill verkligen ha en militärjacka om den passar mig!

ögongodis

Channing Tatum, Zac Efron, Douglas Booth och Ryan Gosling!

wanted / summer


FREDAG FREDAG FREDAG

Några bilder från idag, haha en liten bomb!
Idag har jag och Klara varit väldigt hypade eftersom det är fredag, även fast vi ska vara i skolan imorgon. Dagen har gått väldigt fort men har inte fått så jätte mycket gjort, mest jobbat svenska. Sen satt vi och fotade en hel del på eftermiddagen.Ikväll kanske jag ska träffa Klara om hon inte skulle träffa hennes kompis Julia, annars får jag väl bara ta det lugnt. Imorgon har vi öppet hus i min skola mellan 9.30-12.00 så om någon vill är man välkommen!

Svarar på frågestunden

Fick en kommentar på mitt förra videoinlägg att jag var lite "stel" så här är ett inlägg när jag inte är det! Hoppas ni blev nöjda med era svar, och till de som inte fick svar på sin fråga så skriva den igen så svarar jag på den/de!

New in

Åhh alla mina älsklingar! Haha jag skojar bara, men de tre som ni ser i en enskild bild är mina men Secret Craving är gammal och Strawberry & Champagne och Hello Darling är nya och de delar jag med Andrea. Sen är de andra till Andrea's kompisar, för de beställde samtidigt. Åh, är så himla nöjd eftersom de doftar så sjukt gott!

Great day

Min lilla frukost och en bild på mig från imorse!
Dagen började väldigt bra, var pigg och åt en ganska liten men nyttig och god. Sen fixade jag mig och det blev en blå blus och en kofta och jeans. Under dagen så har jag gjort två stycken rapporter/reflektioner och varit på lektioner, ganska lugn dag. Sen när klockan blev fyra så följde Klara med mig när jag klippte mig, luggen blev lite väl kort men den växer ju ut snabbt. Sen nu när jag har varit hemma så har jag packat mina grejer till mamma, jag och Andrea har fått hem några grejer också.. Visar det snart!

Dagens outfit

Tröja - Abercrombie & fitch, jeans - Salt, Klocka - Ur&Penn

Onsdag

Där uppe ser ni en bild på min mellis som jag nydligen ätit upp. Idag har jag haft Idrott i skolan, det var dans och det gick väldigt bra haha. Annars var det ingenting speciellt i skolan som hände,  slutade klockan två. Nu sitter jag och kollar på Prison Break, sen ikväll ska jag mysa med Pretty little liars eftersom det kom ut ett nytt avsnitt idag. Ska lägga upp bild på dagens outfit nu i ett annat inlägg!
 
 

FRÅGESTUND!

Har fått ett antal kommentarer där de undrar om jag kan ha en frågestund? Sist jag hade det var i somras eller ett år sedan, så då tänkte jag varför inte? Sen ville de att jag skulle svara på frågorna i ett videoinlägg och det kan jag absolut göra! Fråga vad ni vi vill och jag svarar på allting på torsdag.

Hiss / Diss?

Vad tycker ni om Bootcut jeans? Själv tycker jag att det bara är snyggt på vissa, vet inte om jag skulle passa i det.

22 Januari

Massor av mysiga bilder från weheartit.
Idag hade jag So redovisning som gick väldigt bra enligt mig, och en lab som gick sådär.. Jag och Klara lyckades inte riktigt om man säger så. Sen satt vi kvar efter skolan och hade det väldigt trevligt eller roligt kanske är det rätta ordet. Sen kom jag hem för ungefär en timme sedan och jag har ätit lite mellis och kollat på tv. Och nu ska jag börja att plugga, har musikprov nästa vecka som jag inte har förberett mig ett dugg för och sen ska jag redovisa matte imorgon så jag måste repetera lite grann. Sen ska jag nog mysa lite framför Prison Break. Puss!

Dagens låt

Så himla underbar låt av Christina Perri!

Next: Top Model Sverige

Om 10min så börjar Top Model Sverige på tv3!

2013-01-21

Två bilder från i somras när jag var på Kreta!
När jag slutade skolan så åkte jag hem till mamma som var hemma med lila Noris pga feber. Först fikade vi lite grann, sen åkte vi till västberga för det var någon mega rea där på sportkläder. Så jag har köpt nya skidkläder, faktiskt väldigt färgglada haha jag brukar alltid ha heltsvarta. Men nu är det ändring på det, rosa byxor och en vit jacka med lite blått och rosa på. Kanske kan visa bild sen nästa vecka när jag kommer hem till mamma. Sen köpte vi nya underställ också, lika bra att passa på. Ska åka till Kungsberget med skolan om 2-3 veckor så vi tänkte att det var lika bra att köpa nu innan det. Och efter maten så har jag suttit och pluggat för morgondagens redovsning om Romer, roligt!..

Mitt rum hos mamma!

Jag har ju bara visat mitt rum hos Pappa, men här ovanför ser ni några bilder på mitt rum hos Mamma. Har nydligen inskaffat mig den där hyllan och bokstäverna också! Tycker att det är jätte roligt när ni tipsar om saker och ting, eftersom det är ni läsare som ska gilla innehållet i min blogg. Så det är bara att lämna en kommentar om ni tycker att jag ska skriva mer om ".." eller att det saknas "..."
 

Wanted

Jeans - Google, Skjorta - HM, Halsband - Ginatricot, Väska - HM

20.54

Lite blandade bilder från igår!
Jag spenderade kvällen och natten hos Liv och vi hade verkligen sjukt roligt. Först var vi och bowlade i en timme, sen köpte vi lite gott för kvällen. Och vi fotade, kollade på Pll och åt massor. Det var så roligt att sova hos Liv eftersom det var så längesedan vi gjorde någonting med varandra! Sen vaknade vi runt elva och då låg vi kvar i sängen väldigt länge innan vi gick och åt frukost. Sen gick jag hem och hämtade mina gymkläder och tog sedan bussen till gymmet och tränade stenhårt med Vicki. Och nu på eftermiddagen och kvällen så har jag bara tagit det lugnt och kollat lite på tv!

Sminkvideo!


Lördag

~Ungefär hur min frukost ser ut varje dag~
När jag vaknade så låg jag kvar i dängen ett tag sen gick jag och tog en snabbdusch. Sen gick jag ner och åt frukost, det blev det ni ser på bilden ovanför. Har gjort ett videoinlägg som kommer att dyka upp under dagen! Senare idag ska jag vara med Liv och vi ska bowla och sen ska jag sova hos henne och då ska vi väl kolla på någon film förmodligen. Nu ska jag klippa ihop videoklippet, sen göra mig iordning!

Om mig själv!

 
Jag är en tjej som heter Anna Alice Sofia Hedenstedt och föddes år 1998 den 30e december, är alltså 14år gammal och ska fylla 15 i år. Jag har bloggat i ungefär 4år totalt, haft några olika bloggar. Men jag har bloggat på den här i snart två år! I höstas slutade jag på fotboll och nu gymmar jag på Actic i Högdalen. På fritiden umgås jag med mina kompisar och pluggar en hel del nu i åttan. Oroar mig redan nu för nationella i nian, men mest nationella i Spanska. Jag kan vara ganska stor i munnen och bli lätt sur, är aldrig med folk jag inte gillar. Jag kan vara ganska blyg innan man har lärt känna mig. Men när man väl känner mig så, jaa då är jag nog världens konstigaste och mest random tjej du kommer att känna. Men jag får mina kompisar att skratta så det är ju på ett possetivt sätt allafall. Sen så skrattar de ju alltid med mig och åt mig, fast jag skrattar ju åt mig och med mig också haha. Sen kan jag förlåta folk ganska lätt pga att jag saknar de. Men nu ska jag berätta hur mitt liv ser ut:
 
När jag gick i sexårs så började jag där med en tjej som heter Elin för vi hade gått på samma dagis och var kompisar. Och det var när jag gick i sexårs som mina föräldrar valde att skilja sig, och då bodde jag, Pappa och min storasyster Andrea kvar i radhuset. Men med mamma så flyttade vi till en lägenhet i Örby slott. Allt rullade på som vanligt och vi var väldigt små så vi förstod ju inte så himla mycket. Och när jag började ettan så började jag att vara med en tjej som heter Liv, vi var med varandra ganska mycket när vi gick i Örby skolan. Sen träffade min mamma en kille som heter Oskar, och efter ett tag så flyttade han i våran lägenhet. Och sen efter ett tag så tyckte vi att det började bli lite för trångt att bo i en trea, eftersom jag och Andrea delade rum och vi började att bli större. Då flyttade vi till en gul villa i Örby med tre stycken våningar. Och den sjuttonde februari 2008 så föddes min lillasyster Nora och när hon började att bli lite äldre så valde vi att bygga ut huset lite så Nora kunde få sitt egna rum, och då fick vi ett större vardagsrum på köpet. Sen när jag skulle sluta fyran så slutade Elin i min skola och flyttade till Hammarby och tappade kontakten ganska mycket.. Då började jag att vara väldigt mycket med Leah, vi var väldigt tajta. Vi två var verkligen med varandra varje minut! Sen när jag skulle sluta femman så började jag att tappa kontakten med Leah och Liv..
 
Sen träffade min pappa en ny tjej också och hon flyttade in hos oss i radhuset med hennes hund som heter Teddy och är en Collie. Hon bodde hos oss i två-fyra år och sen gjorde de slut, vilket ledde till att hon och hennes hund flyttade ut.
 
Under sommaren 09 så började jag att vara med Amanda ganska mycket och det ledde till mer och mer! Och när min mamma fyllde 40år så hade hon och Oskar ett litet överaskningsbröllop, vi i familjen visste ju om det men inte gästerna. Det blev väldigt lyckat enligt mig, då var vi inte i någon kyrka utan utomhus men det var bara skönt eftersom det var så bra väder och då pratade de ju inte så mycket..
 
Samma år så började jag i Kunskapsskolan Enskede helt själv. Började att vara med Karolina i början, sen började vi att vara med Ella, Marcela och Tora. Och vi blev väldigt bra kompisar under sexan men sen slutade vi att umgås ett tag pga något komplicerat bråk, haha. Någon gång under sexan så var det Stureby-/ Örbydagen och då började jag att prata med Klara eftersom att hon spelade i Stureby och jag i Örby. Och då mötte våra lag varandra och vi började att vara med varandra lite grann. Samma sak var det med Elin Gunners, att våra lag skulle möta varandra. Och i sjuan så var ju jag, Karolina, Klara och Elin nästan hela tiden med varandra. Sen var jag ju med Amanda vääldigt mycket på fritiden också! Sen när sjuan slutade så slutade Elin och Karolina i min skola, och vi har tyvärr nästan ingen kontakt idag. Men i somras så började jag och Liv att vara med varandra ganska mycket med varandra igen, superkul! Och i slutet av juli så flyttade jag, Andrea och Pappa till en villa lite längre bort i Örby.
 
Som det ser ut idag så har jag det väldigt bra i mitt liv och med mina kompisar! Jag umgås med Klara, Victoria, Amanda, Liv och Ella. Har skärpt mig med träningen, skolan och bara livet, att inte vara så feg. Även om jag har bråkat väldigt mycket med mina kompisar men det har ju lett till den jag är idag. För idag så vågar jag säga vad jag tycker, jag vågar att säga ifrån om det är fel eller om jag bara har en annan åsikt. "Vad är det värsta som kan hända om jag säger såhär" brukar jag tänka. Men det är ju inte så att om jag ser någon ha en ful tröja så säger jag det, men jag kanske inte heller går fram och säger "vilken fin tröja". Herregud vad jag hatar folk som ljuger om såå onödiga saker eller sånna som bara snackar skit om folk. "SÄG DET TILL HONOM/HENNE ISTÄLLET" man orkar inte höra på massa skit hela tiden..
 
Det var ju någon som ville att jag skulle berätta om mig själv här i bloggen, och jag hoppas att ni fick en bättre bild om mig och mitt liv nu. Var det någonting som jag missade så är det bara att kommentera!

Wanted/ in love


Fredagskväll

En bild på mig och min lillasyster för någon timme sedan och en bild från igårmorse.
Nu sitter jag i en fotölj vid brasan med datorn och bloggar massor. Har gjort en tidsinställt inlägg som kommer att dyka upp imorgon lite innan klockan elva. Det var ju någon som ville att jag skulle skriva ett inlägg om mig själv, så var beredd på värsta storyn om mitt liv hahah. Nej men det tog faktiskt ganska lång tid att skriva inlägget så blir väldigt glad om ni skulle kunna lägga ner några få minuter och läsa allting! Nu ska jag sätta på Prison Break och sen gå och lägga mig när jag börjar att bli trött, hehe. Nu ska jag hämta mera cola, byeee

Mina bästa minnen från sommaren 2012

Långsjön med Amanda:
Under sommaren 2012 så spenderade jag och min kompis Amanda en del vid Långsjön och badade. Vi hade det jätte roligt och mysigt när vi var och tog kvällsdopp eller bara åkte dit och fotade.
 
Kreta:
Jag och min familj åkte till Kreta i ungefär två veckor i Juli och det var verkligen sjukt härligt! Maten, värmen, stränderna, faktiskt allting förutom katterna för de var väldigt obehagliga..
 
Åland:
I slutet av Juni så åkte jag medmin kompis Liv till mitt landställe som ligger på Åland. Vi hade det jätte roligt men tyvärr så hade vi inte så tur med vädret..
 
Flytten:
I slutet av Juli så flyttade ju jag och min familj till ett nytt hus, vi har det verkligen jätte bra i nya huset. Jag trivs verkligen sjukt bra i huset och specielt mitt rum, jag har så stor yta och har stor plats för mina kläder!

Tips för ditt hår!

-Borsta aldrig håret när det är blött, ta i sånna fall en kam istället och gör långsamt.
-Hårsnoddar med metall och klämmor med vassa kanter skadar håret.
-Rengör ofta din borste t.ex. med shampo, för det samlas mycket bakterier och sånt där.
-Shamponera inte för ofta men såklart inte för sällan heller, ditt balsam ska ta slut före ditt shampo.
-Hårfönen och plattången är det värsta för håret, undvik det så mycket du bara kan. Haha säger jag som använder någon av de nästan varje dag.
-Ät nyttig mat, specielt b-vitaminer och e-vitaminer.
-Gör hårinpackningar så ofta du kan, enkelt att göra en egen också. Bara att googla på "egen hårinpackning".

Här ovan ser ni några tips som kan få din hår längre, friskare och mindre slitet.
 

Dagens:

Dagens:
Klädsel: Ser ni ganska bra på bilden.
Humör: Glad med lite trött.
Låt: Take Care
Person: Klara
Blogg: www.kenzas.se
Vill ha: Värme
Köpt: Inget
Borde: Städa rummet

Utomhusbilder

 
Ungefär för en timme sedan så kom jag hem och då gick jag ut och fotade lite grann. Det där var de bästa bilderna av de jag tog, de är oredigerade också. Idag/ikväll så ska jag inte göra någonting specielt, bara ta det lugnt och kolla på någon film eller så. Och herregud vad jag jobbade idag, ligger ungefär fyra veckor före i matten och ungefär två veckor före i de andra ämnena. Så himla skönt att inte ligga precis i fas eller efter, nu har jag ju inte bråttom, så jag kan fokusera på mina prov som jag ska ha sen. Nu ska jag gå och äta mellis, sen uppdatera lite mera!

Fråga till er!


@Skolan

N
Just nu sitter jag i skolan med Vicki och pluggar+annat roligt haha. Snart ska pappa hämta mig och sen ska vi äta middag och kolla på Hockey! Det ska bli roligt, även fast jag inte kan reglerna/spelet lika bra som fotbollen. Men det ska nog gå bra. Så nästa uppdatering blir nog ikväll eller senast imorgon, ska verkligen försöka att uppdatera ikväll!

New in

 

Today´s

Dagens outfit på bilden ovanför.
Idag så fick vi testa att göra ett nationellt prov i matte, trodde att det skulle vara jätte svårt men det väldigt bra (eftersom att matte inte är mitt starkaste ämne). Sen fick jag väldigt mycket gjort under dagen, sådet var väldigt skönt. Efter skolan så åkte jag in till stan och köpte lite grejer, som ni kan se i ett inlägg snart. Är väldigt nöjd med mina köp! Snart så ska jag åka och träna, eftersom jag inte kan träna imorgon! Sen när jag kommer hem så ska jag kolla på det nya avsnittet av Pll.

Dagens låt

I knew you were trouble - Taylor Swift

Följ mig!

Följ mig på instagram @hedenstedt

Outfit+dagen

Dagen började med hemkunskap, det var skönt för då blev man lite piggare! Vi gjorde vegitarisk pyttipanna med någon sås och fruktsallad, det var sjukt gott. Sen är ju betyget en annan diskussion..  Och jag fick A, woop woop! Sen hade vi några genomgångar för proven som vi ska ha lite senare. Sen satt jag och några andra kvar som vi gör varje tisdag till klockan tre. Och då åkte jag till min lillasysters dagis och hämtade henne, men först ville hon att jag skulle hjälpa henne med hennes pärlplatta. Så vi blev kvar där en halv timme innan vi började att gå hem, och sötnosen gjorde massor av snöänglar och vi jagade varandra och hade super roligt. Jag har precis ätit middag och nu ska jag plugga lite sen ska jag ta bussen till gymmet!

Wanted / Training

Allting är från Stadiums hemsida!

19.46

Tre stycken härliga bilder från weheartit.
Idag stod jag i kökek i skolan, det är inte riktigt min favorit plats. Att få ta hand om folks matrester som ligger kvar på borden osv. Men jag stod där med Vicki och eftersom vi var en aning klantiga, så blev det ganska roligt! Och då slutade vi kvart över ett istället för två. Och då tog vi tunnelbanan in till Hötorget och kollade på träningskläder och skor för båda behöver nya skor som vi kan ha på gymmet. Vi båda hittade ett par som vi gillade starkt, men de var lite dyrare så de får vänta några dagar. Sen köpte jag en varm choklad och hon köpte en chailatte, sen har jag spenderat eftermiddagen/kvällen med att plugga och kolla på Prison Break.

En av mina drömmar

Ett collage jag bar slängde ihop lite snabbt.
För några år sedan började min syster prata om att hon ville åka till New York, och då tänkte jag att det vore väl ganska nice. Men när man är runt 10 år så uppskattar man det nog inte så mycket. Sen började jag kolla på en serie som heter The O.C och den utspelar ju sig i Orange County, New York. Och då började jag att bli lite mer sugen på att åka dit. Sen när jag började att kolla på Gossip Girl i slutet av sexan/ början av sjuan så blev jag lite besatt av alla ställen i New York. Alla ställen, miljön, vädret, shoppingen, allt. Tänk att få vakna upp i en takvåning och kunna se bl.a. Brooklyn bridge från ens fönster. Att få stå där i Central park eller vara vid Empire State Building där de har spelat i Gossip Girl. Och shopping, wow behöver jag ens säga det. Shoppingen verkar ju helt sjukt underbar, sen att kunna köpa sjukt snygga grejer som inte alla här i Sverige har. Jag är verkligen en sån tjej som inte vill ha någonting som alla andra har och det vore ju skit grymt. Och sen har min kompis Ella berättat en hel del om USA för hon har varit där ett par gånger och min andra kompis var där två gånger under 2012 så då blev jag sjukt avensjuk. Och nu när Ella la upp bild på vad hennes mamma hade köpt till henne i Chicago så började jag bokstavligen gråta, det var ju så himla underbart, kläderna var ju så sjukt snygga! Underkläderna från Victoria´s secret och blusarna från Abercrombie & fitch, åhh.

Kvällsuppdatering!

Arkivbild.
Förlåt för den sena uppdateringen, men har haft ganska fullt upp idag. Jag vaknade av att min syrras kille Anton kom in i mitt rum och sa att det fanns pannkakor om 10minuter, så jag gick upp och tog en snabbdusch sen när jag kom ner så var de jätte konstiga och låtsades att det var min "extra födelsedag" haha. Så de stog med tomtebloss och goda pannkakor, så snälla! Sen kollade jag på tv ett tag, sen började jag att plugga lite och planera veckan samtidigt som jag kollade på tvn. Sen så packade jag mina grejer och åkte till mamma och när jag kom dit så fick jag värsta rycket och började rensa min garderob och byrå, la undan fotbollskläderna och alla kläder jag inte använder längre. Och det tog ganska lång tid, och sen var det dags att plocka undan allt julpynt och att ta bort julgranen och herregud vad den barrade. Och nu ligger jag i min säng och myser med min one peace som jag har bott i idag. Ska kolla på ett avsnitt av Prison Break nu och sen lägga mig tidgt, puss!

Mina Iphoneskal+locktång/plattång

Jag har fått två kommentar om vart min locktång och plattång kommer ifrån och sen undrade någon om jag kunde lägga upp en bild på mina IPhoneskal. Jag tror att plattången heter Remington s6500 och locktången är från Philips. IPhoneskalen är från massor av olika ställen!

Tränat hemma

Jag har precis tränat och duschat här hemma, testade att göra de där övningarna ni ser på videoklippen. Jag rekommenderar er att testa de här, det tar inte så mycket av din tid. Sen finns det andra övningar också, t.ex. för bara armar, men jag provade de här två eftersom det är det som är viktigtast enligt mig sen är det ju upp till var och en!

Amerikanska pannkakor

Min och Klaras frukost, allt du behöver är:
50 gram smör
2 1/2 deciliter mjölk
3 ägg
1 matsked strösocker
3 deciliter mjöl
2 teskedar bakpulver
1 tesked vaniljsocker
1/2 deciliter salt
1 matsked matolja
Du börjar med att smälta smöret i en kastrull, på låg värme. Sen häller du i mjölken och ställer kastrullen åt sidan. Sen knäcker du alla ägg i en bunke och häller sedan i sockret och då vispar du ihop det till en smet. Sen häller du i mjölkblandingen och vispa igen. Sen häller du i mjöl, bakpulver  och vaniljsockret i ett litermått. Sen häller du över det i bunken och vispar ihop det försiktigt, för det ska vara lite klumpigt. Sen börjar du att hälla i lite smet i stekpannan och när det börjar att bubbla på pannkakan så ska man vända den.
 

Ögongodis


Q&A

Vart har du köpt jackan/kavajen, jättefin!
Kavajen är köpt på HM och kostar 199:-
 
Hur får/använder man picasa?
Om du söker på Picasa 3 på google så kommer det komma upp en hemsida och då klickar du bara på "ladda ner" sen tar det ett tag innan det är nedladdat. Sen är det bara att börja göra collage och redigera din bilder!
 
Var hittar du alla bilder?
När jag gör mina wantedinlägg så går jag in på olika hemsidor t.ex. Hm, bikbok, ginatricot. Och om jag inte hittar det jag söker, så brukar jag skriva det jag söker på google och då brukar det komma upp lite olika bilder.
 
Åhhh vart är jeansvästen ifrån??
Jeansvästen är från Zara och kostar 299:-
 
Vart kommer väskan och klänningen ifrån??
Både Väskan och klänningen kommer från HM.
 
Sen har jag fått väldigt många kommentarer om vart någonstans jag gymmar osv. Och jag har nog sagt det förut 1-3gånger, men jag gymmar på Actic gym i Högdalen eftersom det är nära och bra. Sen är det väldigt mycket billigare än vad Sats är. Och nu tänker väl ni: Men det är väl sextonårsgräns. Och ja det är sant, men man får gå pass själv om man 13/14 och uppåt sen får man vara i själva gymmet med en vuxen!
 

hos klara

Just nu är jag hos Klara, och jag kommer att spendera natten här också. Vi har fottat lite grann så när vi förde över bilderna till datorn så passade jag på att uppdatera bloggen lite. Men på bilden ser ni hur jag såg ut idag allafall och hur min fina vän Klara såg ut! Snart ska vi nog sätta på någon film eller sätta på något gammalt avsnitt av gossip girl. Vet att det här är det ända inlägget idag, men jag får försöka att uppdatera imorgon istället! 

Bekännelser

Jag tycker seriöst att det är helt sjukt att folk har skurit sig eller tagit självmord när de fick reda på att Justin Bieber röker, jag vet inte ens om det är sant? Vissa säger att bilden är photoshopad, men jag har ingen aning. Även om jag gillar Justin Bieber så bryr jag mig inte om vad han gör, han får väl göra vad han vill. Och varför ska man göra illa sig själv då?
 Jag förstår inte varför man säger/skriver "hoppa" i duschen? Ingen hoppar ju bokstavligen in i duschen, man går ju bara till duschen. Det låter lite mer rimligt om man säger hoppa i badet, fast man hoppar ju ändå inte. Även om jag har använt det uttrycket så tycker jag att det låter sjukt konstigt.
Om jag bara låter min mobil vara så börjar den ju mörkna lite grann efter ett tag innan den slocknar. Och jag kan inte låta den slockna utan att jag låser den själv så jag måste klicka på skärmen, även om jag inte behöver använda den just då..
När jag åker till stan så har jag någon tvångstanke att jag måste köpa någonting, det känns lite meningslöst att åka till stan för att shoppa och sen inte köpa någonting.
Jag önskar att mitt hår är mycket ljusare, nu har jag ju slingat det en gång så det ser ju lite bättre ut. Men jag vill att mitt underhår ska vara som mitt överhår är. Fast det har ju nästan ingen, men skulle vilja ha det på ett ungefär.
Jag har alltid för höga förhoppningar, t.ex. med träningen, jag vill ju att det ska bli värsta resultatet efter en månad. Men om man ska se stor skillnad så kommer det ju att ta några månader, men jag har inte så bra tålamod hahaa.

tränat

Jag har precis ätit middag, kom hem för ungefär 40minuter sedan. Vicki köpte sitt gymkort för två dagar sedan, så nu har jag någon att gymma med! Vi började med att springa på löpbandet i 10-15minuter, sen körde vi lite med roddmaskinen, trampmaskin, någon situpsmaskin och någon till. Sen gick vi på en corepass som varade i 40-45min. Var helt död efteråt, har ju inte tränat på ungefär en månad så jag är inte så van.. Men man blir ju glad när resultaten kommer lite senare. Nu ska jag gå och duscha, sen göra lite varm choklad och bara mysa lite.

Första skoldagen!

Det fick bli två stycken halvdana bilder på dagens outfit.
Idag var ju första riktiga skoldagen och den var ändå helt okej enligt mig. På något sätt så är det skönt att vara i skolan, så man gör någonting på dagarna. Visst, lovet kunde ha varit lite längre men det är inte lång tid till sportlovet. Vecka 6 har jag prao, vecka 9 är det sportlov och vecka 14 är det påsklov tror jag. Sen är vi lediga några dagar+kristihimmelfärdshelgen osv. Vi började dagen med att kolla på Ondskan eftersom vi har läst den boken, sen hade vi två stycken genomgångar för två stycken prov och efter lunch hade vi ws. Så det var väldigt lugn dag, men det var väl bara bra eftersom det var den första. Nu ska jag gå och göra mellis, sen ska jag antingen träna på gymmet eller här hemma med NTC.

6st appar jag använder!

blogg.se, res i sthlm, instagram, kik, SHB, facebook.

Dreamroom

När jag ser alla de här bilderna så längtar jag verkligen till när jag ska flytta hemifrån. Att få inreda allting själv, okej snacka om att det blir allting på IKEA men ändå. Att få bestämma vart allting ska stå, välja färger och möbler. Någon gång i mitt liv så ska jag köpa något liknande täcke som den första bilden har, så himla snyggt! Alla bilder är lånade från weheartit.com 

Nyårslöften

-Ta hand om mitt hår och min hud, köpa bra produkter.
-Spara din pengar, köp bara nödvändiga grejer.
-Få bättre betyg, kämpa mer i skolan.
-Äta lite nyttigare, inte äta onyttigt på vardagarna.
-Hålla igång träningen hela tiden.

Wanted/Spring


Musik!

Justin Bieber – As Long As You Love Me  Ingrid Michaelson – Everybody
Fun. – Some Nights  Swedish House Mafia – Don't You Worry Child (Acoustic Version)]
Petra Marklund – Händerna mot himlen  The Lumineers – Ho Hey
Miley Cyrus – When I Look At You  Hunter Hayes – Wanted
 
Några låtar från min spellista på spotify!

Vill ha sommar!

Åh herregud vad jag vill att det ska bli sommar! Andrea kollade igenom alla sina shorts i garderoben och då blev man lite suktad av att kunna gå runt i ett par. Så gick jag till min garderob och började att kolla på sommarkläder, ååh. Och speciellt nu när nästan alla har varit utomlands på jullovet.. Men det är runt 150dagar kvar till sommarlovet, det är ju ganska länge.. Men man får väl ha tålamod och nu har ju snön börjat försvinna och minusgraderna så man behöver inte ha på sig den tjocka vinterjackan och man har en kofta och halsduk. Hade faktiskt min svarta rock idag och jag frös inte ett dugg, super skönt!

Så himla lycklig!

Vet inte varför men jag bara känner att allting är så himla bra just nu! Var på Wayne´s idag och de sa ja till praoen vi ska komma dit imorgon och då ska de skriva på lite papper, sen har jag haft en grym dag idag med Klara och Vicki. Först gick vi in på Mc donalds av någon konstig anledning, vi skulle inte ens äta där. Och då kom en kille fram till mig och frågade mig om jag kunde svara på några frågor och få en gratis hamburgare, och det tackade jag inte riktigt nej till. Det var någon ny hamburgare, den var väldigt god och fräsch! Sen fick jag en kupong på en gratis värdemeny. Så då fick jag ju i mig lunch gratis, och jag tackar inte riktigt nej till gratis mat.. Och sen imorgon ska vi tre träna ordentligt på gymmet, och det känns bra med skolan och så. Men det är ju bara bra, ska verkligen plugga grymt mycket den här terminen har så mycket att ta igen. Och jag har pluggat en hel del idag och igår så jag är redo för skolan som börjar på torsdag! Men det är väl skolan som brukar göra en sur och trött så jag hoppas att jag kan hålla det här tempot terminen ut. Har inga problem i mitt liv just nu, så jag ska gå och utnyttja det ordentligt!

Dagens oufit!

Idag var jag i skolan en timme, vi fick lite uppgifter som vi ska jobba med imorgon och på onsdag eftersom vi har hemstudiedag. Så när klockan blev elva så slutade vi och då åkte jag och Klara till Wayne's Coffee och pratade med de igen och såklart var chefen sjuk. Så vi får väl åka dit imorgon eller på onsdag, de sa att han skulle komma imorgon så.. Nu ska jag laga lite lunch och sen ska jag kanske börja plugga lite.

Fått paket!


Svartvitt

Dagen började med att jag mötte upp Klara i Slussen och då gick vi till Wayne's Coffee och fikade, sen frågade vi lite om prao och så där. Men vi ska tillbaka dit på måndag, för chefen var tydligen inte där.. Och föresten tack för tipset! Det var en tjej som lämnade en kommentar och tipsade om prao där, så det var jätte snällt. Nu är jag hemma igen och har precis ätit lunch. På kvällen ska jag träffa Amanda och jag ska sen sova där. Funderar om jag ska träffa någon innan eller om jag bara ska vara hemma, för hon är och kollar på hennes kompis fotbollstunering i Tyresö och hon vet inte när hon kommer hem. Får se hur jag gör..

Slingat håret!

De två bilderna till vänster är innan och de till höger är efteråt. Man ser inte så jätte mycket mycket skillnad där bak men mer i verkligheten. Det blev lite gulare än vad jag ville, men det ska typ gå ur ganska snabbt så det är väl bra. Är väldigt nöjd, man ser mycket mer skillnad än vad jag trodde att man skulle se!

Wanted

Igår när jag var i stan med Klara så hittade jag det här och jag var bara tvungen att fota de, jag tycker att det var sjukt snygga grejer. Men jag vet inte om det är värt att köpa, för det blir ganska mycket pengar om jag köper båda.. Bootsen kostar 499:- och västen kostar 299:- och jag vill ju försöka spara pengar nu.

??

Vad ska jag göra ikväll tror ni? Det är första gången som jag ska göra det här..

Ikea with my family

För ungefär 20minuter sedan så kom jag hem från Ikea, jag, mamma och Andrea var dör och kollade på lite saker. Jag köpte en svart hylla som jag ska ställa bokstäver på och en vit lampa, jag har haft en turkos lampa eftersom jag har haft det som "tema" i mitt rum men allting man såg blev turkost haha. Sen köpte Andrea några grejer till hennes rum också, eftersom hon håller på att göra om lite. Jag försökte sätta upp lampan precis, men det gick inte så bra för det var en grej som man inte fick med i förpackningen så jag ska vänta till Oskar kommer hem. Runt klockan tre så kommer Mormor och Morfar hit och ska fira min födelsedag lite i efterhand, eftersom de inte var hemma på min födelsedag. Snart ska jag äta lunch, är faktiskt väldigt hungrig. Men jag åt ju frukost runt nio för att vi skulle iväg så det var ju ett tag sen jag åt någonting. Jag uppdaterar senare, puss!

Stan med Klara!

Idag var jag i stan med Klara och vi gick runt lite i affärer, jag hittade inte någonting men Klara hittade en fin tröja och en kofta. Sen efter ett tag så gick vi till Wayne´s coffee och fikade. Sen försökte vi komma på vart vi ska praoa, men det gick inte så bra. Det är jätte svårt att hitta någonting tillsammans, men vi får väl hoppas på det bästa! Jag kom hem för ungefär 40 minuter sedan, nu ska jag försöka hitta nässpray och halstabletter här hemma. Sen ska jag ladda ner en film eller något annat lugnt, haha låter som att jag är värsta pensionären men jag är verkligen jätte trött. Juste, på bilden ser ni hur min nya kavaj ser ut när jag har på mig den, som ni ser är den lite ljusare än på den förra bilden.

Tips - Serier

The OC, Gossip Girl, Pretty little liars, Awkward och One Tree hill.

Godmorgon!

En bild från i somras när jag och min familj var på Kreta, det skulle ju inte sitta helt fel att vara utomlands nu..
Idag så har jag inte feber, jag hade det igår. Men jag har fortfarande sjukt ont i halsen och har börjat bli lite snorig. Hoppas jag blir bättre så jag kanske kan träffa några ikväll/imorgon! Jag ska nog kolla på någon film eller så under dagen, bara ta det lugnt. Just nu sitter jag i min syrras säng och kollar på när min syrra gör ett videoinlägg, haha. Det är faktiskt väldigt roligt, hon ska göra en video när hon sminkar sig. Aja, nu ska jag kolla på film, puss och kram!

Q&A

Vart har din kompis köpt sin tröja och klocka?
Jag har ingen aning vart tröjan är ifrån men jag tror att klockan är från ur&penn.
 
Vart har du köpt din Victoria Secret?
Jag fick den i julklapp, men man kan köpa det i Farsta Centrum i en affär som heter Parelle.
Hur har du gjort din header? 
Jag använder mig av gimp, paint och picasa. Sen googlar jag allting för stilmallen osv, det rekommenderar jag!
                                 
Hur mycket kostade klockan och vart är den köpt? Tacksam för snabbt svar!
Klockan är köpt på Ur&penn och det var halva priset så den kostade 249:-
 
Varifrån är iphoneskalet? Gulligt ifall du svarar!
IPhoneskalet är köpt på punktshop.

Den segaste dagen på året!

Hade lust att visa er lite småsaker som tillhör mitt rum.
Idag är jag så sjukt trött att jag ska ligga i sängen hela dagen, inte göra en enda sak. Eller jo, jag kommer nog att kolla på film men jag menar ingenting ansträngande. Har så himla ont i huvudet och halsen, och jag kan inte svälja tabletter så vi har ingenting hemma som jag kan ta.. Idag är verkligen en sån dag som inte gör någonting, så har det alltid varit och kommer alltid vara för mig. Men jag förstår inte, för de andra i familj verkar väldigt pigga? Aja, nu ska jag se det allra sista avsnittet av oth.  

Om nyårsafton!

Två bilder på min outfit som jag hade igår!
Igår så var det ju som sagt nyårsafton. Jag firade med min familj hos mina sysslingar, det var väl helt okej. Hade hellre firat med kompisar, som jag absolut ska göra nästa år! Vi fick jätte god mat, tre rätter så det var ju grymt. Sen var det ju mysigt att kolla på alla fyrverkerier som man gör varje år.
 

Gott nytt år!


RSS 2.0